Kedves Xpress,
eszembe jutott valami, gondoltam megosztom veletek, hátha kivitelezhető. Épp ma tettem fel a "Tégla" adatlapján a költői kérdést, hogy vhaj papírfekkel, esetleg digipackban jelenik meg a film. Jött is egyből a válasz, hogy slipcase (papírtok, mostmár tudom, hogy ez a hivatalos neve, thx xpress), örültem is neki. Aztán ma elém került a Nagyon vadon és majd kiugrottam a bőrömből, hogy gyönyörű slipcase-ben van. Meg is vettem egyből.
Arra gondoltam, hogy esetleg feltüntethetnétek az adatlapon, hogy az adott kiadás milyen kiszerelésben van. Persze csak ahol slipcase, digipack, slimtok, stb... tehát nem sima amaray vagy akármilyen tokban van. Ha visszamenőleg nagy munka is lenne, esetleg az új megjelenéseknél lehetne jelezni. Nektek is hosszú távon megtérülő lehetne, mivel megkímélnétek magatokat sok a "Kérdések" topicban megválaszolásra váló kérdéstőll. A vásárolóknak pedig biztos pont lenne, hogy innen tuti a megfelelő kiszerelésben kapják meg a kívánt filmet. Például én is lehet tőletek rendeltem volna meg a "Nagyon vadon"-t, ha tudom, hogy Slipcase-es, mert így gondoltam jó lesz majd akcióban pár hónap múlva, viszont ha tudom, hogy kapok + - t ami szép és esztétikus, akkor rááldozom a + 1000-2000 Ft.-ot szívesen.
Kérlek fontoljátok meg és, ha érdemesnek tartjátok, akkor az esetleges kivitelezéséről írjatok. Köszi,üdv:"L"