Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. március 7., szerda 21:49
A főoldalról mi vettük le a Fórum fület, mert egyszerűen nem fér el. A főoldalt a pontosabb szerkeszthetőség kedvéért fix szélességre állítottuk be, de belátjuk, hogy a fülek szaporodásával ez problémát jelent. Hamarosan átprogramozzuk a főoldalt, és visszakerül oda is a fórum fül, addig a baloldali menüsorból, valamelyik aloldalról, vagy a címoldali fórum-listából érhető el.
0
2007. március 7., szerda 21:21
Nem akarok senkit elszomorítani, mer jó ötlet, viszont nem új...
0
2007. március 7., szerda 20:44
Szerintem is baromi jó ötlet!
0
2007. március 7., szerda 20:33
Na ez egy jó ötlet :)
0
2007. március 7., szerda 20:09
Kedves Xpress,

eszembe jutott valami, gondoltam megosztom veletek, hátha kivitelezhető. Épp ma tettem fel a "Tégla" adatlapján a költői kérdést, hogy vhaj papírfekkel, esetleg digipackban jelenik meg a film. Jött is egyből a válasz, hogy slipcase (papírtok, mostmár tudom, hogy ez a hivatalos neve, thx xpress), örültem is neki. Aztán ma elém került a Nagyon vadon és majd  kiugrottam a bőrömből, hogy gyönyörű slipcase-ben van. Meg is vettem egyből.
Arra gondoltam, hogy esetleg feltüntethetnétek az adatlapon, hogy az adott kiadás milyen kiszerelésben van. Persze csak ahol slipcase, digipack, slimtok, stb... tehát nem sima amaray vagy akármilyen tokban van. Ha visszamenőleg nagy munka is lenne, esetleg az új megjelenéseknél lehetne jelezni. Nektek is hosszú távon megtérülő lehetne, mivel megkímélnétek magatokat sok a "Kérdések" topicban megválaszolásra váló kérdéstőll. A vásárolóknak pedig biztos pont lenne, hogy innen tuti a megfelelő kiszerelésben kapják meg a kívánt filmet. Például én is lehet tőletek rendeltem volna meg a "Nagyon vadon"-t, ha tudom, hogy Slipcase-es, mert így gondoltam jó lesz majd akcióban pár hónap múlva, viszont ha tudom, hogy kapok + - t ami szép és esztétikus, akkor rááldozom a + 1000-2000 Ft.-ot szívesen.
Kérlek fontoljátok meg és, ha érdemesnek tartjátok, akkor az esetleges kivitelezéséről írjatok. Köszi,üdv:"L"
0
2007. március 7., szerda 18:12
Nálam is így van. A Fórumot oldalpályán lehet csak megközelíteni.
0
2007. március 7., szerda 16:54
Egy kérdés: mióta bejött a BLU-RAY fül a főoldalon, a FÓRUMé nem jelenik meg. Ha rákattintok bármelyik aloldalra, ott már igen, de a nyitóoldalon nem. Gondolom nem egyedi probléma, mert már sok gépről megnéztem. Esetleg másnál is ilyen? Ha igen, gondolom van rá megoldás..
0
2007. március 2., péntek 10:55
köszi mégegyszer:D
0
2007. március 2., péntek 9:53
Már nem emlékszem..:)
0
2007. március 2., péntek 9:43
nincs mit, a hibajavításért élek :) amit a természet elront... azt nekem kell helyrepofozni :)
0
2007. március 2., péntek 4:04
Ööö...
Mi is volt a kérdés?...  :-)
0
2007. március 1., csütörtök 21:47
Azta, ezt rendesen benéztem. :) Mondták, hogy ne térjek át a hasisra, mert az már durva. Igazuk volt.:)
0
2007. március 1., csütörtök 20:54
Szia tchabee! Remélem, hogy te is elfogadtad a javaslatom, hogy jobb a békesség. Őszintén írtam a fehér zászlót, ami nem is arra vonatkozott, hogy megadom magam, mint az oviban, hanem inkább arra, hogy tényleg ne fikázgassuk egymást. Tiszteletben tartom a nézőpontodat, és nem próbállak meggyőzni semmiről. Üdv.
0
2007. március 1., csütörtök 20:28
Azért köszi az észrevételt, nélküled nem jöhetett volna létre ennek a hibának a javítása :)
0
2007. március 1., csütörtök 20:27
Ez van, ennyire vagyok csak képes :)
0
2007. március 1., csütörtök 20:03
bírom az olyan olvasni tudó embereket, akik a születési nevükhöz a születési évet írják :)
0
2007. március 1., csütörtök 17:25
Vazze a tegnapi után ezt nem gondoltam volna.
Megtetszett?
0
2007. március 1., csütörtök 17:22
Ha már itt tartunk, te miért nem mered magad felvállalni, azt elárulod?
0
2007. március 1., csütörtök 16:41
Nem gondoltam hogy meleg vagy, ennyire azért én sem vagyok bunkó.
:)
Várom a mailt.
0
2007. március 1., csütörtök 16:39
Ha gondolod, valamikor találkozhatnánk. Mielőtt még "viccből" odaírnád, nem azért, mert jóképű vagy, vagy meleg vagyok. Várom a válaszod. Mailben, és nem itt a fórumon.
0
2007. március 1., csütörtök 16:39
Miről beszélsz már megint?? :D "Csajozós oldal" :D

Te voltál kiváncsi rám, viszont itt tettem pontot a dolog végére..
0
2007. március 1., csütörtök 16:37
Megnéztelek. Szép vagy. Ez a csajozós oldalad? A telefonszámodat is odaírtad, ehhez csak gratulálni tudok. Írok neked mail-t mert van pár dolog, ami nem tartozik másra.
0
2007. március 1., csütörtök 16:13
:D
0
2007. március 1., csütörtök 15:41
Keress rám iwiw-en és megtudsz mindent rólam:

Katona Balázs, Tata

Tessék..
0
2007. március 1., csütörtök 15:39
:)

Vállalom én magam szívesen, bármikor...

Látom mással már nem tudod magadat védeni :)
0