Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. március 1., csütörtök 15:34
"te fajtádnak, nagyképű barma, kevés vagy te ahhoz" ezek mind-mind egy az arcát fel nem vállaló, gyáva nickname szavai. Nagy "bátorságra" vall részedről, hogy így megmondod a tutit itt a fórumon.
Az ostoba írásaimról meg csak annyit, hogy mondanám én személyesen is, de hát ugye te nem alacsonyodsz le egy magamfajtához...
0
2007. március 1., csütörtök 15:31
Nem is őt moderálták, hékás!
Mi is van azzal a jointtal? ;-)
most posts by TM
0
2007. március 1., csütörtök 15:22
Na mi van vape? Rossz kis fiú voltál?:)
0
2007. március 1., csütörtök 15:19
Köszi, én teljesen rendben vagyok lelkileg, és nem vagyok haragtartó, de mint ahogy mondtad, jogom van a véleményemhez, ami mint látod megvan...
És ez nem is fog változni... Vitázni nem állok le veled, mert azt már kitapasztaltam hogy a te fajtáddal felesleges, úgyis azt hiszitek, hogy mindig nektek van igazatok, még akkor is, ha más bebizonyítja hogy nem.

Amúgy nem volt célom felidegesíteni, most sem célom, tudom hogy a te fajtádat nem lehet, mert nem tudtok magatokba szállni. (Viszont arról ne is álmodj hogy te idegesítesz fel engem az ostoba írásaiddal, nagyon kevés vagy te ahhoz:) )

Lassan beletörődök hogy minden fórumnak megvan a saját nagyképű barma, aki osztja az észt össze vissza, közben meg gyanítom a fele sem igaz annak amit mond, de hát ez van, el kell fogadni..

Légy jó te is, minden jót:)
0
2007. március 1., csütörtök 13:58
"A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE."

- ez a szöveg lehetne félkövér, és piros.
0
2007. március 1., csütörtök 13:50
"kíválóan, rendbe"-sorry
0
2007. március 1., csütörtök 13:49
Ja és még valami. Itt a tavasz, süt a nap, inkább annak örülnél, mint sem hogy velem foglalkozol. Egy jó séta kíváloan renbe teszi az embert mind lelkileg, mind testileg. Szia
0
2007. március 1., csütörtök 13:48
balázska. Ha te még mindig itt tartasz, na az a szánalmas. Tegnap megbeszéltünk mindenkivel mindent, sajna nem voltál itt. Mindegy, mert úgysem vitatkozom veled, nem is tudsz felidegesíteni, vagy sértegetni. Nem játszom a janit, eszemben sincs. Ha te azonban így gondolod, hát az a te egyéni véleményed, és jogod van hozzá. Én csupa jót kívánok neked, és remélem, hogy nem vagy haragtartó, mert az egy nagyon rossz tulajdonság. Légy jó!
0
2007. március 1., csütörtök 13:37
Egyébként kösz!
A lényegi választ megkaptam!
0
2007. március 1., csütörtök 13:36
Ezt tudja a gép is?!
0
2007. március 1., csütörtök 13:34
A csomag státusza (ha csak nem visszaérkezett csomagról van szó) nem befolyásolja a státuszok elérését. Tehát ha eléri valaki a szükséges mennyiséget, akkor is megadja a gép a státuszt, ha mi még nem tudtuk lezárni a rendszerben a csomagot.
0
2007. március 1., csütörtök 13:30
Kedves Xpress Barátom,
a 326-176264020-233888 számú rendelésemet már legalább 2 hete átvettem/kifizettem, de még mindig "csomag feladva/elküldve" státuszban van nyilvántartva. A VIP-re megy a játék, mi?!  :-)

0
2007. március 1., csütörtök 13:23
köszönöm    :)))))))
0
2007. március 1., csütörtök 12:46
Dömi:
A keresett filmed is megérkezett, már az irodában van.
0
2007. március 1., csütörtök 12:40
Nem azért, de szerinted kit érdekel hogy te mikor mennyit költesz itt filmekre?

Biztos hogy senkit. Kicsit szánalmas hogy ezzel akarod játszani itt a "Jani"-t.

Kicsit se nagy az arcod..ááá...

Nem akarlak amúgy megbántani, de erre szokták azt mondani hogy szánalmas.
0
2007. március 1., csütörtök 12:27
Valami gond van a Bolondos dallamok 5. belső kódjaival, ez okozza a gondot, ezért most levettük a kínálatból. Holnap délelőtt tudom csak megnézni, mi okozza pontosan a gondot, addig bocs, és a türelmeteket kérem.
0
2007. március 1., csütörtök 11:23
XPRESS!!!!!!

Nem lehet elküldeni a megrendeléseimet,mert mindig azt irja ki:

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error  80040e14  

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Line 1: Incorrect syntax near  , .

/shop/rendel.asp, line 1172
0
2007. február 28., szerda 16:24
Jól van na! Ne szégyelld magad, József Attila sem tudta rendesen leírni! :-)
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 16:08
Ha volna elég pénzem, én biztosan megvenném, és gyorsan mellé még a Predator-búrát is. Csak elébb megnyerem a lottó5-öst. :-)
Peeersze, iggen!
0
2007. február 28., szerda 16:03
Ismét egy hős. Jól megmondtad most? Könnyebb? Jobban érzed magad?
Jól van akkor.
A Magyar Labdarúgás pedig hagy némi kivetnivalót maga után.

Köszönöm a triviát, tudom mit jelent az angel szó.

Az UTE játékosai nem maguk választják meg a lila színt. Ha gondolod adok egy számot a vezetőséghez.

Tisztában vagyok a hibáimmal, és neked is elmondom, hogy én csak reagáltam bizonyos dolgokra, de ezt te biztosan tudod, hiszen te vagy itt az egyik fő "megmondó", és a helyi Robin Hood.  Amíg kóstolgatnak a klaviatúra-csibészek, addig én is megmondom a magamét. Hiába fog itt össze az úgynevezett "keménymag", én leginkább csak mulatok rajtatok.

Üdv
0
2007. február 28., szerda 15:21
és amugy a finnekre:D
0
2007. február 28., szerda 15:20
nem , elirtam bocs. lapbarugás:D:D
0
2007. február 28., szerda 15:17
Lapdarúgás? Tán a nyomdák megregulázására célzol?
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 15:06
buzi az egész magyar lapdarugás :D
0
2007. február 28., szerda 14:57
az UTE lila színekben játszik, ez talán azt jelenti, hogy anyámasszony katonák? :)

Nem, ez azt jelenti, hogy buzik... :))))
0