Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. február 28., szerda 14:37
49 másodperc. :)
0
2007. február 28., szerda 14:37
most már ideje lenne annak, hogy tényleg visszafogd magad, s ne csak szajkózd, hogy normális leszel. az elmúlt napokban, órákban buziztál, lesajnáltál, nagy mellénnyel kritizáltál körbe-körbe, mindezt egy szemernyi önkritika nélkül.

végül, de nem utolsósorban egy kis trivia: az angel magyarul angyalt jelent, az angyalok pedig tudtommal nemtelenek. továbbá az UTE lila színekben játszik, ez talán azt jelenti, hogy anyámasszony katonák? :)
0
2007. február 28., szerda 14:36
Az angyalokkal foglalkozó keresztény teológiai diszciplína, az angelológia szerint az angyaloknak nincs nemük, a zsidó hagyomány viszont hímneműeknek tartja őket.
0
2007. február 28., szerda 14:30
Tisztel Xpress!
Érdeklődnék, hogy tervezik-e mejelentetni az Alien fejes kiadványt, amit külföldön már kb fél éve lehet kapni?
Köszi a választ.
0
2007. február 28., szerda 14:24
tudod mit? csak hogy boldog légy, megmondom: VIP vásárló vagyok. most mi jön? hogy apukádnak CSÉBje van, az enyémnek meg biztos nincs?

ui: az angel nicknek pedig semmiféle női jelentése nincs, ha ismernél akár csak egy picit is, akkor tudnád ezt. gyk. az angel angol szó, jelentése angyal. ez neked női név? egyébként meg éppenséggel nő is lehetnék (nem vagyok), s akkor mi lenne? a nőkkel is problémáid vannak, nemcsak a ratyikkal? gondolom, a real madrid játékosai is mind buzik meg nőiesek, mert hetente kifutnak a gyepre lila mezben, igaz?
én nem a nickemmel fitogtatom a hetero férfi identitásomat, úgyhogy ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket.

amúgy, csak úgy mondom, h elég paraszt dolog a másik nickjével élcelődni, azt elemezgetni - ez is a netikett része, majd egyszer sztem rájössz erre te is.
0
2007. február 28., szerda 13:43
Ennek örülnék speciel én is. Sokan azt hitték, hogy jómagam csak árulok itt filmet, és nem vásárlok. Az elmúlt félévben, egy csúcskategóriás politikus havi fizetését tapsoltam el filmekre. Kíváncsi lennék, hogy pl. egy Angel mennyire potenciális vevő? Havi 3-4 azért megvan? Lehet, hogy sokat mondtam? Igazából nem is érdekel, a lényeg, hogy az xpress-től megkaptad a választ. NEM FOGNAK TÖRÖLNI!!!!!
A teljesen korrekt hozzáállás miatt természetesen én is visszafogom magam, már  csak azért is, hogy nehogy a rosszakaróimnak legyen igaza.

UI: Angel! Ha soha nem szóltál volna nekem egy rossz szót sem, akkor is szemet szúrt volna az, hogy "férfi" létedre női nevet adtál magadnak, ráadásul lila színnel...

Üdv
0
2007. február 28., szerda 13:38
Részemről állok elébe. Már nagyon ráfér a változás erre a topicra. Csak az összevisszaság van az utóbbi időben.
0
2007. február 28., szerda 13:32
Ez nem hangzik rosszul, bár mondjuk nekem van egy olyan cimborám, aki szokott itt fórumozni, nem fórumterrorista, de az Xpress szerint nem vásárló, pedig igazából nagyobb értékben vásárol, mint én, csupán csak az én nevem alatt, közösen rendelünk.
0
2007. február 28., szerda 13:30
Végre, köszönjük, alig várom, hogy az új rendszer beinduljon, sok sikert és türelmet a továbbiakban (is).
0
2007. február 28., szerda 13:22
Ez találó volt! :)
0
2007. február 28., szerda 13:18
Én értem mit mondasz, és hidd el nekem sincs meg minden film, én is vettem már itt árult filmet, de nem fog hiányozni ha nincs ez a lehetőség, hogy ha csak ezen az áron lehet rendet tenni.
A véleményemet továbbra is fenntartom: ne legyen közös bejárata a házasságkötő teremnek és a kuplerájnak.
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 13:13
Még mindig nem ezt kérem. Ehh...
0
2007. február 28., szerda 13:06
Te meg azt nem veszed észre, hogy az egy-két filmet árulni szándékozó "csendes kisebbség" már nem is strapálja magát, hogy megpróbáljon valamit is eladni, hiszen két, oldalnyi hosszúságú lista között az ő kis bejegyzése észrevétlen marad, mint fing a gatyában. Azaz éppen azok nem használják, nem tudják használni ezt a topicot, akik számára létrejött. Ahogyan te is kéred, nem vesznek részt benne!
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 13:05
"Aki nem akar részese lenni, az ne olvasson bele!"

Félreértesz, én ezt azoknak címeztem, akik bezáratni akarják (nem azoknak, akik használnák, csak nem tetszik nekik).
0
2007. február 28., szerda 13:04
Ez jól hangzik és simán kivitelezhető...
0
2007. február 28., szerda 13:00
Nagyon örvendetes, hogy végre jönnek/jöhetnek a változások! Azt hiszem, nem vagyok egyedül, ha azt mondom, nagyon várjuk!!!!!!! Mielőbb!
0
2007. február 28., szerda 13:00
Na ez így tök korrektnek tűnik.
0
2007. február 28., szerda 12:59
nem értek egyet, sajnos. Korn számomra az abszolút negatív példa: idejön, és ahelyett, hogy tájékozódna a szokásokról, és csak aztán írkálna, az igazi seggfej szerepét játsza. az jó, ha szerinted kulturáltan viselkedik az eladó dvd topikban, de sztem meg nem. egyrészt kereskedelmi mennyiségű dvdt árul, ami nem baj, de nem itt kéne. másrészt lassan már piackutatást is itt végez, h mit érdemes összecsencselnie máshol, h aztán eladhassa drágábban pl. itt. fentiek mellett napi kismilliószor ír a topikba, majdnem mindig az ő neve van utolsó hozzászólóként a főoldalon, amivel elnyom másokat. próbáltam én neki közepesen kedvesen, bunkón, és kifejezetten barátságosan is szólni, ennek eredménye pont uaz lett, mint mások esetében: buzi vagyok és női nevem van... ő is ezzel a dumával jön, h majd xpress szól, meg törli, ha akarja - erre meg már többen több helyütt is elmondtuk, h Robi szólt már ilyenért, ha látta, de nincs ideje egész nap Korn hirdetéseit böngészni, mert a ratyik még nem túrták ki az állásából, ezért egy normális vállalkozásból próbál megélni, ami munkával jár.
maradjunk abban, h palacsinta nem kirívó eset, sem alpári stílusban, sem iqban.
0
2007. február 28., szerda 12:58
Pl. abban, hogy én ideszoktam, biztos h van szerepe az eladó dvd-k topicnak.
És ugyan nem vásárolok havi százezres nagyságrendben, de törzsvásárló vagyok.

Azt nem veszitek észre, h egy-két (lehet h négy-öt, és..?) rendszeresen nagyobb tételt hirdető ember miatt szüntetnétek meg valamit, ami közben több tíz (száz?) embernek (a "csendes kisebbség) nem feltétlenül rendszeres, ám hasznos fóruma.
(Én már csomó dvd-hez jutottam itt hozzá, és ebből talán kettő volt olyan, amit Xpress-en is meg tudtam volna venni, de teljes áron meg nem is érdekelt volna.)
Csúnya lenne, ha 1-2 túlfejlett igazságérzetű törzstag miatt bezárnák ezt a közös teret.
Különben is, nem foglalt állást egyértelműen már párszor az Xpress? Fogjátok fel, fogadjátok el, és ha nem tetszik, ne vegyetek részt benne!
0
2007. február 28., szerda 12:57
tchabee: a sok felesleges kattintás csak erőforrást visz, fizetett reklám nincs az oldalunkon.
A kirekesztő hozzászólásokkal kapcsolatos véleményemet pedig megtalálod a Kib. dühít topicban.
0
2007. február 28., szerda 12:56
Ez így elsőre jól hangzik, a magam részéről támogatom!
A mostani helyzetnél mindenképp jobb.
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 12:55
Amíg írtam, jött a válasz.
0
2007. február 28., szerda 12:53
A gazdinak jó ez a sok vita annál több a kattintás, el lehet adni, hogy milyen sok a felhasználó, milyen sokan járnak ide. nő a látogatottság, nő a reklámérték, nő a tőke.
Csak az a gáz, ha a topik címében az van írva zsidó, az gáz.
De a hozzászólásokban meg lehet nyugodtan buzizni.
0
2007. február 28., szerda 12:52
Az ami kib. dühít topicba már írtam az eladó topic problémáról, most ide is bemásolom:

Azt látjuk, hogy szükség van reformra a fórumon, ezért a közeljövőben megpróbálunk néhány változtatást eszközölni. Készítünk egy olyan Eladó filmek topicot, ahová mindenki beírhatja az eladandó filmjeit, de mindenkinek csak egy bejegyzése lehet, amit frissíthet. Így áttekinthetőbb lesz talán a topic.
Valószínűleg a fórum-felhasználók körét is szűkítjük majd. Azon gondolkodunk, hogy a topicot többségébe csak a tényleges vásárlóink írhatnának (mondjuk azok, akik az utolsó hat hónapban vásároltak nálunk), szabad prédának pedig legfeljebb egy dühöngő, meg egy chat topicot hagynánk. Így legalább a névtelen fórumterroristák korlátok között maradnának.
A mostani eladó topicot akkor majd töröljük, az új topicba pedig csak az itt vásárlók írhatnak majd.
0
2007. február 28., szerda 12:50
Egyetértenék azzal, hogy mindenki moderálja saját magát, de a jelek szerint erre egyesek nem képesek. Azt meg tudomásul kéne már vennie mindenkinek, hogy egy on-line DVD bolt fóruma nem Hyde park, ahol mindent lehet: bizonyos íratlan illemszabályokat mindenkinek illene betartani.

"Aki nem akar részese lenni, az ne olvasson bele!"

Ez egy teljesen semmitmondó és főleg teljesíthetetlen javaslat. Pl. az ELADÓ DVD topikban mégiscsak eladó DVD-kről kéne írni, ám ahhoz, hogy a jámbor fórumozó ilyen hozzászólást is találjon, kénytelen alpári stílusú hozzászólásokba is beleolvasni. Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem nem azoknak kéne leszoknia a fórumozásról, akik megpróbálnak értelmesen szót érteni másokkal, hanem azoknak, akik képtelenek az indulataikat kordában tartani. Ez azért mégiscsak egy on-line DVD bolt fóruma, nem pedig dühöngő vagy pszichiátriai szakrendelés. Konfliktusok mindig is voltak és lesznek, az viszont szomorú, hogy az Xpressen még mindig mennyi lelkes híve van annak, hogy a nézetkülönbségeket minősíthetetlen stílusban és személyeskedve kell lerendezni.
0