nem értek egyet, sajnos. Korn számomra az abszolút negatív példa: idejön, és ahelyett, hogy tájékozódna a szokásokról, és csak aztán írkálna, az igazi seggfej szerepét játsza. az jó, ha szerinted kulturáltan viselkedik az eladó dvd topikban, de sztem meg nem. egyrészt kereskedelmi mennyiségű dvdt árul, ami nem baj, de nem itt kéne. másrészt lassan már piackutatást is itt végez, h mit érdemes összecsencselnie máshol, h aztán eladhassa drágábban pl. itt. fentiek mellett napi kismilliószor ír a topikba, majdnem mindig az ő neve van utolsó hozzászólóként a főoldalon, amivel elnyom másokat. próbáltam én neki közepesen kedvesen, bunkón, és kifejezetten barátságosan is szólni, ennek eredménye pont uaz lett, mint mások esetében: buzi vagyok és női nevem van... ő is ezzel a dumával jön, h majd xpress szól, meg törli, ha akarja - erre meg már többen több helyütt is elmondtuk, h Robi szólt már ilyenért, ha látta, de nincs ideje egész nap Korn hirdetéseit böngészni, mert a ratyik még nem túrták ki az állásából, ezért egy normális vállalkozásból próbál megélni, ami munkával jár.
maradjunk abban, h palacsinta nem kirívó eset, sem alpári stílusban, sem iqban.