Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. február 28., szerda 12:47
Ez igaz, de egy-két ilyen beszólással nem lehetne tönkretenni egy egész topicot/fórumot.
És én pont nem az ilyenekhez szólok, hanem a (hozzád hasonló) értelmes, gondolkodó társakhoz.
Ha nem érezné mindenki (különösen egy-két ráérősebb megmondóember) kötelességének, h MINDIG MINDENRE reagáljon valami tutit, fel sem tűnne az a pár faszkealapkodás, ami óhatatlanul feltűnik időnként.

Itt van példának Korn: ki lett kiáltva gonosz farkasnak, egy hete vele foglalkozik mindenki, pedig csak nem kéne mindenért beszólni. Tényleg kulturáltan használja az Eladó topicot is (eleinte tényleg túlzásba esett), mégis mindig beszólnak neki. Hogy ezt le kéne szarnia, arra szerintem lassan ő is rájön, de ha megnézed, amint valaki normálisan szól hozzá, ő is egyből hangnemet vált.
Most senkinek nem akarok jópofizni, ez csak egy példa arra, amit én önmoderálásnak tartok: ne szólj bele mindenbe / ha valakinek írsz, tedd olyan hangnemben, h ne lehessen belekötni. Ha pedig (mégis) személyeskedésbe fordul a dolog, intézzétek privátban.
Nem lenne egyszerű?
Kevesebb energiába kerül ezeket az "elveket" betartani, mint nem betartani..
0
2007. február 28., szerda 12:38
Nem rázom a rácsokat, hiszen én szabad vagyok, a rácsokat zárták körém, fájjon neki.

A gond az, hogy negyvenesével nyomják a filmeket, úgy, mint a fogkrémreklámban - naponta háromszor, de lehet többször is - és ezzel már messze kinőtték azt a kis megtűrt ficakot, amit Robi azért engedélyezett, hogy az itt vásárlók amolyan kamara-szerű léptékben kicserélgessék, eladhassák azt az egy-két filmet, amit esetleg meguntak, vásárlásnál "benéztek", esetleg ajándékba mégegyszer megkaptak. Ez a topik ezért jött létre, semmi másért. Ami viszont most folyik itt, az már mindenről szól, csak nem erről. Egyesek megjelennek a semmiből, és egy kisebb könyvesbolt készletét lepipáló arzenállal kereskednek, ami - már rengetegszer el lett mondva - nem a megfelelő hely egy dvd-bolt oldalán.
Az eddigiektől eltérően azonban engedtessék meg egy kritikai észrevétel a gazdához is: amíg Robi nem tudja eldönteni, hogy ez az egész hajcihő neki visz, vagy hoz a konyhára, amíg nincs meggyőződése arról, hogy érdemes törölni ezt az egész bazáros-topikot és inkább menjen melegebb éghajlatra az összes zugárus (akik az egész napos csencselés mellett úgysem érnek rá Xpressről rendelni, max. az akciósból, amit továbblehet adni drágábban) szóval amíg a Boss nem ad hangot a véleményének, és ezt nem támasztja alá cselekedettel is, addig felesleges bárkinek is kárálni, mert úgyis csak az ellen röhög a markába, s hivatkozik a demokratikus jogaira.
Véleményem szerint ami mostanában zajlik itt az összességében nem tünteti fel jó színben az egész Xpresst, és a vezetésnek a marketing ide eső részével is kellene foglalkozni, mégha ez esetleg a "nem szeretem"-tevékenységek közé is tartozik!
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 12:36
és szerinted mindenki moderálja is saját magát?
te meg legyél realista: mindig vannak iqbajnokok, akik nem moderálják magukat, többek közt azt hangoztatván, hogy majd töröl az xpress, ha akar.
0
2007. február 28., szerda 12:21
(Ez nem vonatkozik pl. a palacsinta-féle alkalmi ámokfutásokra, de tőle meg nyilván nem várható el, h felnőttként viselkedjen.)
0
2007. február 28., szerda 12:20
Szerintem nem fajult el semmi sehova, csak az egymás basztatása, ami viszont minden topic-ban, úgyhogy ez nem az Eladó DVD-khez kötődik.
Én még ilyet komolyan nem láttam, hogy emberek azért rázzák a rácsokat, hogy korlátozzák már őket (moderáljanak, töröljenek, zárjanak be)... Mint egy Monty Python jelenet.
Aki nem akar részese lenni, az ne olvasson bele!
Amúgy pedig mindenki moderálja SAJÁT MAGÁT, és ne várjunk már mindig valami felsőbb megmondóra. Legyetek már felnőttek!!!!
0
2007. február 28., szerda 12:01
Hetek óta ezt mondom én is.
Ha aztán véletlenül mégis lesz egy eladó filmem, akkor majd megoldom máshogyan, de nem amiatt fogok elpártolni erről az oldalról. A most tapasztalt mélypont inkább ösztönözne erre...
most posts by TM
0
2007. február 28., szerda 11:25
Amíg az xpress nem mondja nekem, hogy ne rakjam fel a filmjeimet, addig bizony látni fogjátok a listámat. Igaza van caocao-nak, hogy ott rontottam el, hogy reagáltam, és a stílusom is minősíthetetlen. Megpróbálom most rövidrezárni a felesleges párbeszédeket. Amíg valaki nem kóstol meg, addig én sem írkálok dolgokat, ahogy "csak úgy" eddig sem tettem. Az, hogy mással mit levelezek, és mit beszélgetek, senkinek semmi köze. Állampolgári jogom a homokosokat szeretni/nem szeretni, és nem kell megsértődni ezen. Az nem tűnik fel neked kedves tchabee, hogy a hazai médiumokban az igazgatói, vagy a programigazgatói poszton szinte mindig egy ratyi trónol. Arról nem is beszélve, hogy a saját kis játszóterének tekinti az adoot csatornát!!!
Nem azért vannak a trónon, mert géniuszok, vagy zsenik, hanem azért, mert előző este análisan összekapcsolódtak kb. 8-an.
Vagy, a VIVA TV-n a Kristóf nevű rovar, aki nyíltan buzeráns, és egy párkereső műsort vezetett, ami fiataloknak szól. Na erről mi a véleményed? ??????
0
2007. február 28., szerda 11:12
Egyetértek.
0
2007. február 28., szerda 11:12
Mostmár tényleg mindenki egy kicsit magába szállhatna, emberek! Csak szétbarmoljátok a topicokat......Ha jól emlékszem semmi baj nem volt addig amíg néhány önjelölt sheriff bele nem kötött néhány emberbe pl.: Korn,Pity-Puty
mert szerintük sok dvd-t hirdettek.Szerintem amíg Robi vagy bárki az Xpress-töl nem szól érte addig senkinek semmi joga vauzni!!!
Korn ott rontotta el, hogy reagált ezekre, hogy milyen formában azt most hagyjuk inkább.Mondjuk ha engem basztetnának folyamatosan lehet, hogy én is így reagálnék...
A kirekesztésről meg csak annyit, hogy valahol mindenkiben ellenszenvet kelt a felvonulás meg a szigeti sátor mert NEM ODA VALÓ! Szerintem senkit nem zavarna amit csinálnak ha nem kéne úgy éreznem, hogy nekem kell szégyelnem magam mert hetero vagyok....erröl ennyit!!!
Szóval a kis sheriffek is gondolkozzanak, mielött minden nap keresnek valami okot arra, hogy belekötnek mondjuk Kornba vagy bárkibe....
De ha kötözködtök ne siránkozzatok ha valaki védi magát, ki így, ki úgy!
Szóval nem kéne tönkretenni a fórumot és még plussz melót csinálni a Robiéknak mert nekik enélkül az ovi nélkül is van elég dolguk!

Köszönöm
0
2007. február 28., szerda 10:57
Én is félig az vagyok.
Nem a filmiparról mondtam, hanem a hazai televíziózásról, és a magyar médiáról.
Ha te is a médiában dolgoznál, akkor te is belátnád, hogy igazat beszélek. Bár neked az maga volna a paradicsom. Szállj már le rólam, és ne idétlenkedj, mint egy teenager.
Kellemes írkálást, és sok sikert az anti-korn hadsereg toborzásához!
0
2007. február 28., szerda 10:53
Godotra várva.
Hol vagy "godot"?
Hol vagy Xpress?
Ez a Korn csávó itten aszongya, hogy a homik a filmiparban, kirekesztően viselkednek.
Megvárjátok, hogy még a végén zsidózni is elkezd?
0
2007. február 28., szerda 10:35
Ahogy te sem engem. Én sosem kezdek el neked írogatni csak úgy. A kezelőorvosom pedig jól van köszi, épp egy hozzád hasonló, szexuálisan ambivalens beteget ápol.
0
2007. február 28., szerda 10:32
jocókára is írtam, biztos akkor épp kezelésen voltál, ezért nem láttad. javaslom, olvass vissza, gondolom, ráérsz, hisz még csak fél tíz múlt, mégis a buzizást mára már letudtad.
a szemedben szívesen vagyok lila női név, mert egy szánalmas, buzizós szociopata véleménye csak a kezelőorvosait és a csoporttársait érdekli...
a továbbiakban ne erőlködj a szidalmazásommal, se felbosszantani, se megsérteni nem tudsz.
0
2007. február 28., szerda 10:23
1- legyen a Forum hozzászólásoknál felül is oldalra ugró gomb, ne kelljen legörgetni a következő vagy előbbi oldalra
2- lehessen kikeresni a nick-ek összes hozzászólásait
0
2007. február 28., szerda 10:20
Ha egy picit visszagondolsz, rájössz, hogy nem verekedni hívtalak, hanem csak a Népligetbe. De persze te már csak ilyen vagy. Tegnapelőtt jocóka átvágott mindenkit, akkor nem írkáltál, pedig a lemezeiből több darab volt/cím.
Én a Tremors-ból raktam fel kettőt, és máris megőrültél. Ez nem egyenes viselkedés. Én odateszem/tettem volna az arcom, te nem. Egy lila női név vagy számomra, én pedig igencsak kiterítettem a kártyáimat. Csináld csak a kis forradalmadat, ez nevetséges, és ideje nagycsoportba menni már...
0
2007. február 28., szerda 10:20
Nem értesz Te semmit!
0
2007. február 28., szerda 10:18
ne nevetgélj, inkább vedd be a nyugtatódat, kolbászbajnok.
0
2007. február 28., szerda 10:16
-)))
0
2007. február 28., szerda 10:15
sajnálom, ha nem lesz moderálás, mert szerintem az elég sok problémát megoldana. az elképesztő pofátlanságban teljesen igazad van, és pont ez az a pont, ahol nagyon kellene a modi. ugyanis most az van, h beír a paraszt az eladó dvd topikba, többen szólunk neki, h nem kéne, erre elküld az anyámba, lebuziz, vagy mint a legutóbbi esetben: verekedni(!) hív a népligetbe... ha egy modi mondaná neki, h ezt itt többet ne, mert törlöm, (s ha megismétli, törli is) akkor nem lenne ebből parttalan anyázós vita, xpress érdekeit sem sértené senki, és azok, akik valóban a megunt dvdiket árulják, nem kerülnének mindig a 20. oldalra.
0
2007. február 28., szerda 10:14
Te csabika! Látom nagyon elszánt vagy. :-)))))
Ez számomra vicces amit nyomsz. Írkálj csak, én jókat mulatok rajta.
0
2007. február 28., szerda 10:09
Hé Xpress, hogy van ez?

Vagy kérem vissza a topicomat.
Ez mehet? Íme:

"ami kib*szottul dühít...  

2330.  Korn   2/28/2007 8:58:56 AM  

Csabika, ne dühöngjél már. Elképzelem ahogy csapkodsz mérgedben, dobálod a sminkkészletedet, meg kilögybölöd a reggeli kávédat. Ne mérgelődj, nem tettem olyat, amiért az xpress letiltana. A másik pedig ez egy fórum, és tudod, szólásszabadság van. Puszillak "

2328.  Korn   2/28/2007 8:44:11 AM  

Nézd Csabika. Attól még, hogy lánynak érzed magad, még nem kell érzékenykedned. Az én életemet igenis megkeserítették a ratyik!!!! Ami a hozzászólásomat illeti(a nagyon alpári), nem a fórumra írtam, hanem e-mailben. Az, hogy felmásolták, nem az én hibám. Creeperrel megbeszéltük a dolgokat, csak ezt már nem tettük közzé, mert csak ránk tartozik. Bocsánatot kértem tőle, és Ő megbocsájtott.
Az elmúlt négy évben nagyon meggyűlt a bajom a ratyikkal, igen ratyit mondtam. Én mondhatom, mert az említett időszakban megkeserítették az életemet globálisan. Az igazán kirekesztően pont a homokosok viselkednek. Nem tartozom neked magyarázattal, gondolom te is a kolbász bolondja vagy. Ami a stílusomat illeti, az tényleg minősíthetetlen, de szerintem a homokosokról nem csak én vélekedek így.

Üdv, jó sírdogálást!  "

2312.  Korn   2/27/2007 9:52:37 PM  

Pontosan. Sosem kérkedtem ilyenekkel, mert semmivel sem különb foglalkozás egyik sem, mint pl utcaseprő. Főleg a mai magyar médiában, ugyanis akkor juthatsz feljebb a létrán, ha buzeráns vagy. Tehát: SZÉGYEN A MAGYAR MÉDIAGÉPEZETBEN DOLGOZNI!!!
Higgyétek el, hogy szar érzés havi 5-6 kilóval kevesebbet keresni. Megszoksz egy színvonalat, és utána a homokosok miatt el kell hagynod. Érzelmileg labilis vagyok, ezért is vagyok lobbanékony. Sorry

0
2007. február 28., szerda 10:08
azt hiszem, a moderációhoz a fórum teljes újraprogramozására lenne szükség, s robit ismerve kisebb gondja is nagyobb annál, hogy új homokozót építsen a játszótérre. másrészt ő tuti nem tudja felügyelni azt a több száz hozzászólást, ami naponta születik, amúgy pedig nincs olyan ember, akit mindenki megzsvazna moderátornak. :) jól jönne az a nagytakarítás: itt most már nem csupán fórumozási kedvről van szó - az nálam is régóta lefelé tendál -, hanem arról az elképesztő pofátlanságról, amit egyesek egy dvd-boltban megengednek maguknak.
0
2007. február 28., szerda 10:02
támogatom, azzal, hogy a másik lehetőség a szigorú moderálás. (ami szerintem egyébként sem ártana: mire egy elmebeteg szociopata liberális elvek szerint beletanul a netikettbe, a hajam kihullik, és teljesen elmegy a kedvem a fórumozástól. szvsz önmagában a moderátor jelenléte is elég lenne az esetek nagy százalékában.)
0
2007. február 28., szerda 9:42
én javaslom az "eladó dvd" topik bezárását. eszméletlen módon elfajultak ott a dolgok, már rég nem arról szól, ami miatt indult.
0
2007. február 28., szerda 9:25
Xpress kérlek töröld Korn hozzászólásait.
Kirekesztő , rasszista és szalonképtelen módon fröcsög.
0