Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. január 8., hétfő 10:40
Evvie: sokszor előfordul, hogy a feliratok menüjében nem szerepel a "magyar" opció, de egy másik nyelvben mégis rátalálsz a magyar nyelvű feliratra. Nézd végig az összes nyelvet, kezd a ritkábbakkal: török, szerb stb., és az egyiknél valószínű, hogy a magyar jön elő. Persze, alapvetően igazad van, mert lehet, hogy tényleg nincs rajta magyar, más esetben pedig vagy a törökök, vagy a szerbek átkozódhatnak helyettünk. De akkor már inkább ők... Megtennéd, hogy szólsz, mire jutottál?! Merthogy nekem is rendelés alatt van a "Szelíd motorosok", de hibásat nem akarok venni (mégha most fele annyiba is kerül).
0
2007. január 8., hétfő 10:24
angel: úgy érted, nem tudok beütni 2 szót, kijelölni az "alkotót", és a keresésre klikkelni?! Hidd el, egészen jól megy... Gondolom, nem rosszindulatból írtad.
Azt viszont megköszönöm, hogy jelezted, hogy neked több tucat találatod van. Most már érdemes utánanéznem a problémának. Mindjárt elsőre: a keresés után a "tom hanks" hivatkozásra kattintva nem akaródzik új ablak nyílni. Ezt kell megpiszkálnom. Örülök, hogy volt értelme megkérdezni. Hiszen pont attól féltem, hogy én leszek a "nemistudjakezelni". Azonkívűl, a cím szerinti kezelés továbbra is ugyanolyan problémás, ahogy írtam. Hozzáteszem, -bár itt törzsvevő vagyok- más cégeknél vásárolván igenis találkoztam fantasztikus keresővel, s persze olyannal is, ami semmire sem jó. És szeretném, ha az xpress az előbbihez tartozna.
0
2007. január 8., hétfő 8:48
Godot: nekem tom hanksre 37 db filmet adott ki, spielbergre 27-et. sztem te nem tudod kezelni...
0
2007. január 8., hétfő 8:15
Ismétlem saját magam: REMÉLEK sennkit SEM BÁNTOTTAM meg
0
2007. január 8., hétfő 8:11
Köci!
0
2007. január 8., hétfő 8:10
Kedves derceto barátom!
Remek gondolat.... indítsak filmforgalmazó céget... Nem tudom hogy ezzel most beszoltál nekem mert esetleg megsértettelek a Dallassal? :)
De amint nyerek a lotton ez is meglesz...
Ha célozni akarttál arra hogy sz@rt sem értek a film jogi-forgalmazoi dolgokhoz hát..... izé ez tény! :) Én csak azokat képviselem akik dühösek a "világra" is amiért itt ebben az országban csak a pénzt huzzák az emberröl, de cserébe semmi....(ne vegye mindenki magára!)  :) És ugy láttom ezek az emberekböl itt sincs hiány.... Ök is csak azt akarják hogy a heti kemény meló-suli után, othol ha úgy van kedvük azt hagy nézzék amit AKARNAK!!!
0
2007. január 8., hétfő 7:58
Minél többet vásárolsz itt :) Sőt! Van Örökös tagság is ;)
0
2007. január 8., hétfő 7:54
Mindig meglep valami, na de komolyan....
0
2007. január 8., hétfő 3:33
Sajnálatomra megvettem a "Szelíd motorosok" című DVD-t. Az ajánlóban, és a tokon is, magyar felirattal rendelkezik!  Örültem mikor megjött, fiatalságom nagy filmje volt. Lejátszás: hiába állítgattuk, kerestük a magyar nyelvű feliratot, NINCS !!!!  Átfuttattuk számítógépen, nincs magyar nyelvű felirat rajta. Kétszer reklamáltam a film oldalán, visszajelzés, csak automata válasz. Telefonszám, email, nincs. Kidobtam 3990 Ft-ot. A hozzá állás zavar. Ha működtetek egy bevásárlóhelyet, akkor kell hogy legyen egy reklamációs rész, ahol foglalkoznak ilyen malőrrel. Csomagolási hiba, de bízhatok továbbra is benne, hogy azt küldik, amit rendelek? És az van a tokban, ami rá van írva? Egyáltalán, érdekel valakit, ha kifizettem, átvettem az árut, elégedett vagyok a szolgáltatással, vagy nem? Visszatérek vásárolni, hozom barátaimat, vagy nem? Gombkötő Éva
0
2007. január 8., hétfő 3:01
Indíts filmforgalmazó céget, én is azt csináltam ;)

Mondjuk a 90%-át így sincs esélyünk kiadni annak, amit szeretnénk, mert
a, másnál vannak a jogok, aki nem akarja kiadni
b, képtelenség kideríteni, hogy kinél vannak a jogok
c, akitől meg lehetne venni a jogot nem áll szóva velünk, vagy csak ígérget hónapokon keresztül
d, olyan jogdíjat kér, ami enyhén szólva nevetséges
e, ki lehetne adni, meg is venné néhány száz ember 990-ért, 2 extra lemezzel, digipackban, kizárólag szinkronnal (ok, kicsit túloztam, de sajnos ebbe az irányba megyünk)
0
2007. január 8., hétfő 2:47
Ki kérte a Dallast? Hohó, én emlékszem hányan kérdezgették itt az xpressen, hogy nálunk mikor lesz,  mikor USA-ban elkezdték kiadni.
0
2007. január 8., hétfő 1:24
azért a the hobbit és PJ kapcsán összedobott néhány százezer szavazat meghozta az eredményét, legalábbis mindkét oldal (new line és a weta) felfigyelt rá.
0
2007. január 7., vasárnap 23:45
Nem akartam megsérteni sennkit!
0
2007. január 7., vasárnap 23:40
Tudják? Szerinted a Dallast kikérte.... ez kicsit vicces... :)
0
2007. január 7., vasárnap 23:38
Azért ez szemétség hogy semmit nem tehetek azért hogy bizonyos filmek megjelenjenek! Néha már szégyellem hogy ebbe a g@ci országban élek....
Bocsánat kicsit ideges lettem.......:(
0
2007. január 7., vasárnap 23:30
A petíciók (különösen az online petíciók) legfőbb tulajdonsága, hogy semmire nem jók. egyébként a forgalmazók többnyire tudják, hogy mit keresnek leginkább a vásárlók. A legtöbb hiányzó film jogi és/vagy anyagi okok miatt nem jelent még meg.
0
2007. január 7., vasárnap 23:03
Nem lehetne valami peticiót csinálni azokrol a filmekröl amiket szeretnénk hogy kiagyanak?
0
2007. január 7., vasárnap 21:26
Van vip kedvezmény is? Azt hogy érem el?
0
2007. január 7., vasárnap 21:19
Mint törzsvásárló kapok egy 1% kedvezményt(nem is tudtam róla klassz dolog),de hát zsugori kis alak vagyok,nem lenne célszerűbb,ha azt a kedvezményt a végösszegből kapnánk meg,mint minden lemezre egyenként?

Nem vagyok hálátlan,nem arról van szó;)
0
2007. január 7., vasárnap 20:44
Már miért ne találna Tom Hanks-et? Nézd meg alaposabban. Ha alkotóra keresel rá akkor felül jelenik meg a neve, elég kicsi betűvel, nyilván ezért nem vetted észre.
0
2007. január 7., vasárnap 20:41
Valaki tudja?
0
2007. január 7., vasárnap 12:39
http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp?keres=351&GOMB=50&NEV=Tom%20Hanks&VID=R48117275321878191
0
2007. január 7., vasárnap 12:33
Mikor változik a kereső? A jelenlegi borzalmas. Nem is emlékszem, hogy valaha is talált volna valamit pl. alkotó után. Arról nem beszélve, hogy nem ismer színész utáni keresést. Ne aprózzuk el, üssétek be Tom Hanks-et. Nincs találat...Azért ezt már nevezhetjük abszurdnak, nem?!
Furcsa módon sok filmet (címet) sem talál. (hogy legyen értelme, most csakis olyan filmekről beszélek, amiket nem találtam alkotóra, vagy még címük után sem, de egyéb, kalandos úton később igen, például, mert valaki kritikát írt róla, vagy akciós listára került, s így a címére klikkelhettem).
Remélem, azért húzódik el a "felújítás", mert nagyon jót akartok csinálni...(a Ryan szót például tökéletesen kezeli, nos, úgy kéne tennie a többi töredékszóval is. S persze beletömni, hogy az "Ryan" is, meg Matt Damon is, meg Spielberg is, merthogy őt sem ismeri...)
0
2007. január 7., vasárnap 10:25
Kedves xpress
az aktiv rendeléseknél a "A MEGADOTT MINIMUM LIMIT MIATT A KÖVETKEZŐ FELDOLGOZÁSKOR FÉLRETESSZÜK EZT A TERMÉKET" szöveg mellett nem lehetne kiirni a hátralévő napok számát?
mostanában túl sokszor van ez a szöveg - ami nem baj - de akkor hadd lássam még a napok számát is

köszönöm
0
2007. január 5., péntek 3:39
Kedves Xpress!

BUÉK!

Most, hogy vége az év végi hajtásnak, várható-e, hogy visszakerül az a bizonyos sárga felirat az egyes filmekhez, amiket már előbb megrendeltem?

Köszi a választ.
0