Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. január 3., szerda 0:33
Mi szerint van a személyes kedvezmények?
0
2007. január 2., kedd 22:26
Mi ez az új csupa csík design a főoldalon? :)
0
2006. december 22., péntek 12:30
Szuper! Nem is tudtam, hogy az adott kategórián belül adja ki ilyenkor...
Az Xpress rejtett titkai :)
0
2006. december 22., péntek 12:27
Egy összefogottabb keresőt tervezünk, de amit példának említettél az most is működik. Keress rá a horror-filmekre, majd a listánál válaszd az AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ TERMÉKEK opciót a rendezési listából.
0
2006. december 22., péntek 12:15
Egyszer, ha ráértek, szívesen látok egy olyan fejlesztés, miszerint lehetséges egyfajta összetett keresés: pl. raktáron lévő horrorfilmek. Nem létfontosságú, de akár hasznos lehet.

Mindemellett teljenek békében, nyugalomban számotokra az ünnepek, gondolom, nem akármilyen hajtáson vagytok túl!
0
2006. december 17., vasárnap 12:43
Nem, nálam is szenved, szóval még ne szedd szét a gépet :)
0
2006. december 17., vasárnap 12:08
csak nálam van embertelenül lelassulva az oldal?
0
2006. december 15., péntek 8:37
Szeretném karácsonyra megvenni a Drakula halott és élvezi (Best Hollywood) című filmet, megköszönném, ha felkerülne az Xpress kínálatába.
0
2006. december 8., péntek 16:48
ok megtaláltam  a kis i jelet és ott megtaláltam a problémámra a választ remélem
meg is oldódik:-)
0
2006. december 8., péntek 16:38
hello
nagy problémám van
megrendeltem a superman animated series 1. kötetét és nincs rajta magyar hang meg felirat így sajnos nem tudom karácsonyra elajándékozni
hova lehet fordulni hogy cseréljék ki?
segítsetek
0
2006. december 8., péntek 16:09
Jól sejtem,hogy benne lesz a csomagban egy Ryan is? :-)
Ha igen,megköszönném a választ a hetek óta megválaszolatlan kérdésre,vajon digipack-é vagy sem.
0
2006. december 8., péntek 15:37
Helló Xpress!

Ígéretemhez híven hozzátettem még egy díszdobozt a korábbi megrendeléseimhez - AMIBEN TERMÉSZETESEN BENNE VAN A BATMAN ANTOLÓGIA IS / sokat kellett rá várni, de így utólag visszagondolva megérte / -, és végre útnak indulhat a várva várt csomag.
Nagyon szép lesz az ide Karácsony! Remélem, hogy nektek is! Mindent köszönök!

Üdv: amaray
0
2006. december 8., péntek 15:34
Helló Xpress!

Ígéretemhez híven hozzátettem még egy díszdobozt a korábbi megrendeléseimhez - AMIBEN  TERMÉSZETESEN BENNE VAN A BATMAN ANTOLÓGIA IS / sokat kellett rá várni, de így utólag visszagondolva megérte / -, és végre útnak indulhat a várva várt csomag.
Nagyon szép lesz az ide Karácsony! Remélem, hogy nektek is! Mindent köszönök!

Üdv: amaray
0
2006. december 7., csütörtök 23:24
Üdv. Xpress!

Nekem az lenne a kérdésem,hogy nem-e lehetne olyan lehetőség,hogy a szállításnál a nagyobb mennyiségeket dobozba kűldeni?Én kifizetném azt a 2-300 forintot ami annak a plusz költsége lenne! Llegutóbb is mikor jött egyszerre 10 film abból 2-3 díszdoboz volt,tehát elég nagy csomag,és mire ideért a sarka kivolt szakadva már,csoda,hogy a filmek nem sérülnek.Illetve legutóbb az ALIEN tetralógia,egyik lapja megrepedt és nem akarom visszapostázgatni,bonyolítani a dolgot,tehát ez a lehetőség nekem egyszerübb lenne.Most megint fog jönni egy nagyobb rendelésem,de előre félek már,hogy ne sérüljön,arról nem beszélve,hogy 3 dobozban a lemezek "szaladgáltak"szabadon,az is csoda,hogy lem lettek karcosak!

Üdv! Halley
0
2006. december 6., szerda 16:51
Na ez üt, és kegyetlenül igaz!
0
2006. december 6., szerda 16:49
TM tudja, de nem mondja... :-)
most posts by TM
0
2006. december 6., szerda 16:26
Épp azt nézem, hogy november közepén írt utoljára.
Biztosan sokat dolgozik.
0
2006. december 6., szerda 16:20
semmi nincs Dömivel, csak rég járt erre.
0
2006. december 6., szerda 16:09
nézd végig a topikokat: mindenhol mindenki basztatja valamivel az xpresst. egyik azért, mert nem ér oda mikulásra a filmje, a másik azért, mert hibás, a harmadik csak megkérdezi, hogy mikor lesz ez meg az, a negyedik azt kérdezi, hogy mikor jelenik meg a tököm tudja mi, te meg arra a válaszra, hogy "vissza fogjuk állítani később, de most nem lehet", elkezded ecsetelni, hogy pedig mennyire kéne, és nem tudsz nélküle meglenni. egész álló nap mást se csinálnak, mint mások egyéni szociális problémájával foglalkoznak, mert a vásárlók jó részéből kifogyott a türelemre és megértésre való képesség, miközben már náluk is megkezdődött a karácsony előtti roham, és ezért nyilván sok a dolguk. nem kötözködtem, csak próbáltam rávilágítani, hogy enélkül - átmenetileg - lehet élni...
0
2006. december 6., szerda 16:04
Na, most áruld el, minek kötözködsz?

Semmiféle elefántot nem csináltam, csak részleteztem, hogy miért hasznos egy szolgáltatás. Azt, hogy máshol megvettem-e eddig is megnéztem, de eazt, hogy itt megrendeltem-e, eddig nem. Ezért került be több dolog is duplán a megrendelések közé. Ugyebár az ember nem biztos, hogy emlékszik arra, hogy valamit több hónapja megrendelt, és most, hogy talán meg is jön, és akciós is lesz, megrendeli újra. Kettő viszont sok belőle. Hol van itt az elefánt?

A másik boltot csak mint ötletet vetettem fel. Nem hasonlítottam az Xpresshez.

Jobb lenne, ha kötözködés helyett inkább elmennél ajándékot venni Karácsonyra. :-)
0
2006. december 6., szerda 15:58
akkor gondolom nem erre - az amúgy hasznos - funkcióra bíztad magad eddig sem, amikor dvdt vettél. mer ugye akkor az összes máshol vásárolt/ajándékba kapott dvdt megvetted volna újból...
már megint bolhából elefántot. az a másik bolt is 60 napig teszi félre a dvdket? és még sorolhatnám...
0
2006. december 6., szerda 15:56
Párat máshol, itt csak a túlnyomó részét.
0
2006. december 6., szerda 15:55
Miért, mi van Dömdödömmel?
0
2006. december 6., szerda 15:55
mind a másfélezer dvd-det itt vetted?
0
2006. december 6., szerda 15:52
Kedves Xpress!

Értem, hogy a rendszer túlterhelt, és a sok lekérdezéstől lassul.
Azt is tudom, hogy a sárga felirat miatt minden alkalommal le kell kérdezni a teljes rendelési listámat. Mondjuk az enyém nem túl nagy (kb 900 kiszállított tétel, és kb 100 rendelés alatt), de gondolom, vannak akik ennél sokkal többet rendeltek.
Viszont nagyon hasznos ez a szolgáltatás, ezért várom a visszakapcsolását. És azért az sem lett volna baj, ha mondjuk a kikapcsolásakor figyelmeztettétek volna azokat (köztük engem is) aki számítottak erre a szolgáltatásra. Akkor nem kellett volna utólag kigyomlálnom a kettős megrendeléseket. Ez csak egy statikus felirat lett volna, nem terheli a szervert.

Mindenesetre várom vissza ezt a szolgáltatást. Addig legalább visszafogom a rendeléseket.

A fanyalgóknak csak annyit, hogy azért arra kíváncsi lennék, hogy pl TM tudja-e kapásból, hogy a több ezer már látott DVD közül egy bizonyos benne van-e a saját készletében, vagy nincs. Én, bevallom őszintén, nem tudom, pedig nincs több zere DVD-m, legfeljebb másfélezer.

Ja még valami. Egy másik online boltnál (nem írom, hogy melyik) van egy olyan szolgáltatás, hogy a kivánságlistára tett DVD-ket is figyelik, és e-mailt küldenek, ha akcióba kerül, vagy éppen újra kapható lesz. Nagyon jópofa dolog, és serkentheti a vásárlókedvet.

Az időnkénti leállás a karbantartás miatt, sokkal kevésbé zavar, különösen akkor, ha valóban csak pár percig tart. Mondjuk, néha van az fél óra is.
0