Kedves Xpress!
Értem, hogy a rendszer túlterhelt, és a sok lekérdezéstől lassul.
Azt is tudom, hogy a sárga felirat miatt minden alkalommal le kell kérdezni a teljes rendelési listámat. Mondjuk az enyém nem túl nagy (kb 900 kiszállított tétel, és kb 100 rendelés alatt), de gondolom, vannak akik ennél sokkal többet rendeltek.
Viszont nagyon hasznos ez a szolgáltatás, ezért várom a visszakapcsolását. És azért az sem lett volna baj, ha mondjuk a kikapcsolásakor figyelmeztettétek volna azokat (köztük engem is) aki számítottak erre a szolgáltatásra. Akkor nem kellett volna utólag kigyomlálnom a kettős megrendeléseket. Ez csak egy statikus felirat lett volna, nem terheli a szervert.
Mindenesetre várom vissza ezt a szolgáltatást. Addig legalább visszafogom a rendeléseket.
A fanyalgóknak csak annyit, hogy azért arra kíváncsi lennék, hogy pl TM tudja-e kapásból, hogy a több ezer már látott DVD közül egy bizonyos benne van-e a saját készletében, vagy nincs. Én, bevallom őszintén, nem tudom, pedig nincs több zere DVD-m, legfeljebb másfélezer.
Ja még valami. Egy másik online boltnál (nem írom, hogy melyik) van egy olyan szolgáltatás, hogy a kivánságlistára tett DVD-ket is figyelik, és e-mailt küldenek, ha akcióba kerül, vagy éppen újra kapható lesz. Nagyon jópofa dolog, és serkentheti a vásárlókedvet.
Az időnkénti leállás a karbantartás miatt, sokkal kevésbé zavar, különösen akkor, ha valóban csak pár percig tart. Mondjuk, néha van az fél óra is.