1. Az adatbázis frissítéseket nem lehetne éjjelre ütemezni? Elég idegesítő, h 10-15 percenként előjön ez a hibaüzenet! Ha verziót váltotok, azt nem éjjel kellene? :P
2. A rendelés oldalon hiba van! 7 filmet szerettem volna feldolgoztatni, de az összes kijelölt film elküldése után a rendszer csak az elsőt dolgozta fel, a többit figyelmen kívül hagyta, és a lap nem jeleníthető meg hibát hozta fel! Aztán próbáltam egyesével feldolgoztatni őket, de az sem ment, szint 404-es hibát kaptam. Majd kettesével, ami egy esetben ment is, de akkor is csak az első terméket rögzítette feldolgozásra. A maradék 5 filmet pedig 1-2-3-sával (addig próbálgattam, míg nem sikerült) küldtem feldolgozásra, ami hol sikerül hol nem. Tudtok erről a hibáról? Más nem vett észre ilyesmit? Már napokkal ezelőtt is tapasztaltam ilyesmit, de akkor azt hittem, ez csak egy pillanatnyi hiba...de még mindig?
0
2006. december 6., szerda 14:55
180
ok. Semmi baj. :-)
0
2006. december 6., szerda 13:52
16458
:D Dömdödöm hiányát nehéz pótolni.
0
2006. december 6., szerda 13:49
52685
Természetesen igazad van. Úgy gondolom, hogy azért mégis érdemes volt megpiszkálni téged, mert különben sosem tudjuk meg, hogy létezik dimenzió Dömdödöm fölött is! :-)) Ezzel együtt bocs!
most posts by TM
0
2006. december 6., szerda 12:31
180
Köszönöm a korrekt választ. Így már érthető, miért nehéz pillanatnyilag ezt a problémát megoldani. Sok sikert a mielőbbi váltáshoz! Ha megszűnne az online-bolt gyakori bezárogatása, annak én is nagyon tudnék örülni. Hajrá, mindent bele!
0
2006. december 6., szerda 12:27
180
48 évesen azt hiszem talán már felnőttem, ha mégsem akkor én vagy az örök ifjú. Nem szoktam a DVD-gyűjteményemmel kérkedni, így eddig soha egyetlen fórumon sem bocsátottam közre a saját listámat, de most mégis kénytelen vagyok megjegyezni: hidd el, több mint 2000 DVD felett olykor-olykor már a Cavinton sem segít abban, hogy fejből kapásból emlékezzek arra, hogy mondjuk az 1 évvel ezelőtt még drágált, de áhítozott DVD-t csak terveztem, hogy megveszem, vagy meg is vettem. A "Teljesített rendelések" rovatban sajnos egy lekérdezéssel nem lehet elintézni a kérdést, hiszen minden rendellés külön-külön van tárolva, órák hosszat pedig nincs időm tallózgatni köztük. A polcos javaslatod sem nyerő, mert ezt a mennyiséget nem a szobám vitrinjében tárolom. Ezért tudod, hasonló okok miatt lehet még rajtam kívül is egy-két olyan "marha", akinek jól jönne a szóban forgó "FIGYELEM! EZT A TERMÉKET KORÁBBAN MÁR MEGRENDELTED!" jelzés. Vagy nem azért van a számítógép, hogy helyettem dolgozzon?
0
2006. december 6., szerda 10:37
51
Sziasztok. Akciósan megvettem az Xpressnél az újból kiadott Superman- a rajzfilmsorozat I. évadját (1996-os, ) amin már Fórum Home entertainment Hungary-s borító volt. A Vicc az egészben az, hogy mostt tudtam megvenni az akción keretén belül 1990 Ftért. És itt a baj. Hogy az 1. lemez tök jó, de a 2. lemez hibás. T. X-PRESS ! SEGÍTSETEK!!!!! A 2oldalas lemezen NINCS magyar SZINKRON, FELIRAT, és MENÜ. De DVD-n fizikailag a lemezen magyarul van ráirva, hogy Superman-a rajzfilmsorozat. És ez soroztatgyártási hiba? Ami a legfontosabb, van rá mód, hogy kicseréljék??? Amin van magyar szinkron. Az első lemez hibátlan.... Aki illetékes, az irjon. hegylander@gmail.com vagy 0670 295 70 86. Ui. már 1 év sóvárgás után végre megtudtam venni a filmet, és erre tessék. Nagyon mérges és szomorú vagyok!
0
2006. december 6., szerda 9:43
52685
többet
most posts by TM
0
2006. december 6., szerda 9:43
52685
A rendszertúlterhelést én is tapasztaltam, amikor a rendeléseimben bogarásztam, de nem gondoltam volna, hogy emiatt lassul be. Mindazonáltal nekem nem hiányzik ez a funkció. A bezárások megszűnése jó hír, bár félő, hogy így még többett fogok az oldalon lógni. :-)
most posts by TM
0
2006. december 6., szerda 9:36
Moderátor
7449
Technikai okokból kellett ideiglenesen likvidálni ezt a funkciót. A szerverek nem bírták a karácsonyi rohamot. Igyekszünk optimalizálni az oldal sebességét, a napokban a szolgáltatónk is gyorsított egy kicsit a szervereken, így most aránylag elfogadható sebességgel megy az oldalunk, de az még nem a végleges állapot. A jövő év elején új, önálló szerverre állunk át, és a rendszer motorja is átprogramozás alatt áll. Szeretnénk az említett figyelmeztető-funkciót is visszaállítani, most azonban ez nagyon leterhelné a rendszert. Minden egyes filmes adatlap látogatásakor a rendszer lekérdezte az adott vásárló teljes rendelés-történetét, és jelzett, ha megtalálta a filmet a listában. Ha egy vevő csak tíz filmet nézett meg egy menetben, az tíz teljes rendelésarchívum-lekérdezést jelentett, de amikor egyszerre több százan néznek meg több száz oldalt, akkor ez másodpercenként több száz lekérdezést jelent. Ez sajnos nagyon leterheli a rendszert, úgyhogy amíg nem tudunk kitalálni egy hatékonyabb megoldást, vagy nem tudjuk megerősíteni a szervert, sajnos ideiglenesen szüneteltetnünk kell a funkciót. A rendszer átprogramozása során a feldolgozás alatt jelenleg elkerülhetetlen üzlet-bezárásokat is szeretnénk eltüntetni.
0
2006. december 6., szerda 9:31
52685
Robiék csomagolták neked a Cavintont a Mikulás-zacskóba! Csak nem elfelejtetted? Különben meg ki az a marha, aki nem tudja megjegyezni, hogy mit rendelt meg korábban? Ott a "teljesített rendelések" rovat, vagy pedig a szobában a polc, tessék végre felnőttnek is lenni! :-)
most posts by TM
0
2006. december 6., szerda 8:25
180
Xpress! Ezt miért kellett??? Ha valami jól működött miért kell likvidálni???? Most már sehol sem jelenik meg a "FIGYELEM! EZT A TERMÉKET KORÁBBAN MÁR MEGRENDELTED!" jelzés. Kár érte. Ennyit a szülinapi ajándékomról.... Köszi.....
0
2006. december 4., hétfő 12:50
118
Még mindig ott tartunk, hogy mikor feljövök adatbázisfrissítés miatt nem elérhető az oldal. Jó lenne, ha ezzel kezdenének végre valamit, ilyet még nem tapasztaltam sehol sem.
0
2006. november 28., kedd 18:42
7
Nem lehetne a Kivansaglistahoz valami rendezest is betenni? Esetleg az oldal aljara egy osszeget tenni? :)
Koszi
0
2006. november 22., szerda 12:31
180
T. Xpress! Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem akarok telhetetlennek tűnni, örülök a "KORÁBBI RENDELÉSEK" gombnak, de ez csak félsiker. Nagyon hiányzik, hogy az itteni listán szerplő DVD-khez tartozó adatlapok nem élnek, azaz ha az itt szereplő filmek adatlapját nézem, akkor a felső sorban sajnos nem jelenik meg a "FIGYELEM! EZT A TERMÉKET KORÁBBAN MÁR MEGRENDELTED!" felirat. Kérhetem még ezt a szívességet a szülinapomra (nov.29.)?! ;-)
0
2006. november 21., kedd 23:10
Moderátor
7449
A régi rendeléseket eléred a TELJESÍTETT RENDELÉSEK lap alján található KORÁBBI RENDELÉSEK gombon keresztül. Bocs, de külföldön voltam az elmúlt 4 napban.
0
2006. november 21., kedd 12:30
180
T. Xpress! Nagyon csalódott vagyok! Nem csak a felvetett problémára nem jön a réges-rég megígért orvoslás, de a négy napja írt hozzászólásomat még csak válaszra sem méltatják...
0
2006. november 17., péntek 21:16
180
T. Xpress! Először csak néhány nap türelmet kértek, majd hetek múlva még mindig türelmet kértek... Most már több mint két hónap telt el... Orvosolva lesz valaha ez az adatbázis-probléma??? Ha annyira bonyolult a megoldás, nem lehetne a javítás realizálásáig is visszaállítani az adatbázist a régi TELJES formában?
0
2006. november 17., péntek 20:25
31
A bosszú börtönében véletlenül maradt ki az LK akcióból? Jó lenne, ha bekerülne.
0
2006. november 15., szerda 19:36
849
Szeretnék gratulálni a főoldalon megjelent Ghost in the Shell reklámhoz! Nagyon kúl, szuper lett Xpress!
0
2006. november 14., kedd 8:47
36
Az xpress nem forgalmaz minden Mo-n megjelent filmet? Én főleg meséket és vígjátékokat gyűjtök, és elég gyakori, hogy a hipermarketekben, Fókusz könyvesboltban vagy a kiadónál kapható dvd itt meg sem jelenik. Mi ennek az oka? Néhány idei példa: Keménykalap és krumpliorr (2. kiadás, 1-2, sokkal jobb képpel és hanggal, mint az 1. kiadás) Stan és Pan kisfilmek (Collection) 1-2. Olsen banda vígjátékgyűjtemény (www.mirax.hu-n már 1 hete árulják, már meg is vettem) (Olsen bandája, "AZ OLSEN-BANDA Pácban", AZ OLSEN-BANDA Nagyban Játszik", Olsen banda nagy fogása) Kisvakond mesesorozat 6 és 7. rész Sajbu! Sajbu! Balthazar professzor 1-2 Na megállj csak! nem sorolom, még elég sok ilyen példa van.
0
2006. november 14., kedd 3:17
4201
Kétszer beállítottam a kedvenc topicjaimat, mind a kétszer eltűntek szőröstül-bőröstül. Nem tudom érdemes-e harmadszorra is nekiveselkednem.
0
2006. november 10., péntek 21:52
590
Igen most látom,de a kedvezményekről,hol lehet olvasni,mert régen ez is le volt írva itt az Xpressen,hogy milyen értéknél hány % kedv.,de most nem látom sehol!A másik pedig,hogy régen elértem azt hiszem akkor 2%-ot,aztán nem rendeltem kb. 1 évig és lenullázódott,de nem tudom,hogy miért???Most megint kaptam,de jó lenne tudni,hogy megint mikor fogom elveszíteni?
0
2006. november 10., péntek 21:45
1193
Minél nagyobb törzsvásárlói "rangod" van, annál tágabbak a lehetőségeid az általad említett területeken.
0
2006. november 10., péntek 21:43
590
Üdv Xpress!
Lehet,hogy volt szó róla már régebben,de arra gondoltam,hogy nem-e lehetne a félretett filmeket korlátlanul beállítani,tehát nem maximalizálni /10 filmet kűldjetetek egyszerre/.Tehát megmaradhatna a 30 nap a raktáron levő félretett filmekre,de,ha akarok 20-30 filmet is megtudnék várni egyszerre,persze a 30 napos határidőn belül!?