A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 20., péntek 20:24
52685
Egyre aggasztóbb a helyzet a fórumon. Az egyik irányból jönnek az üzletet tönkretévő alkalmi haszonlesők, a mási kirányból pedig a normális eszmecserét ellehetetlenítő debilek.
Építész! Új verziót a népnek!
most posts by TM
0
2006. október 14., szombat 18:34
16970
Hm... én meg az a furcsaságot vettem észre, hogy a másik számítógépünkön, amit elég ritkán használok, de néha szoktam ott nem vagyok kilépve de mégsem jelenik meg az a tizes összeállítás mint, ami ezen a gépen van. Érdekes.
0
2006. október 13., péntek 20:01
8905
Szia Angie! Sajnos nem!!! Én említettem TM-nek ezt a problémát, nekem nyomban eltűntek, miután kiléptem, és legközelebb beléptem a rendszerbe. Jó lenne tenni valamit ezügyben, mert amúgy nagyon jó funkció!!!
0
2006. október 13., péntek 0:21
9
Bocs ha már szólt valaki ez ügyben vagy esetleg említette.Nem rosszindulatból írom. De nem lehetne megoldani,hogyha a Keresés műfajaban az Aniem-re kattintok akkor tényleg azok jelenjenek meg amik oda tartoznak(ami eddig ott van ok...).Csak egy pl a Full Metal Panic szeintetek nem Anime (vagy FF7Advent Children)?Szerintem nem szép sima rajzfilm kategóriába tenni.Főleg,hogy imádom az anime-t és ha már vki foglalkozik az értékesítésével próbáljon odafigyelni mi is tartozik ide.Mivel vásárolom is tőletek ezért szeretném ha rendszerezve lennének a dolgok-egyszerűbb a keresés:)
0
2006. október 12., csütörtök 23:26
16970
Szia Wzoli!
Nincs mit, már elsőnek vágtam mit szeretnél, csak kissé furán fogalmaztad meg. Végülis Robi megértette és tesz lépéseket az ügy érdekében :) (csak akkor fogok igazán szembesülni mi mindenről maradtam le :)
0
2006. október 12., csütörtök 23:24
16970
Kedves TM!
A kedvencekként összeválogatott topicok ott maradnek és nem kell legközelebb megint összeállítanod a listát ;)
0
2006. október 12., csütörtök 19:55
1346
Köszi Angelus!
Igen, ezt akartam mondani. Lenne egy "Joglejártak" menüpont a "6000 Ft. felett" menüpont alatt. Nem pedig a többi közé lenne belekeveredve a sok joglejárt film. De ez nem nagy dolog, csak ha éppen unatkoztok :)))
wzoli
0
2006. október 12., csütörtök 19:42
52685
A kedvencként kiválasztott topicok kilépés után is ottmaradnak a Kedvencek csoportban, vagy legközelebb újból össze kell őket válogatni? Remélem, nem.
most posts by TM
0
2006. október 12., csütörtök 18:39
16970
Elhiszem, hogy fáradt vagy ezért fordítottam le a mondanivalót. :) Jó ötlet, hogy külön lehessen őket megnézni - nem fog bezavarni. Köszönjük előre is.
0
2006. október 12., csütörtök 18:35
Moderátor
7449
Értem, köszi, tényleg fáradok. :) Megoldom, hogy a joglejáratosok ne jelenjenek meg az ár szerinti felsorolásban.
0
2006. október 12., csütörtök 18:28
16970
Szerintem azt szeretné, ha a "DVD-k ár szerint" listában lenne egy olyan, hogy "Joglejárat miatt már nem beszerezhető termékek" és akkor azokat is külön lehetne megtekinteni, mert a rendszer még a régi valaha volt áruk szerint besorolja őket a többi film közé.
0
2006. október 12., csütörtök 17:57
Moderátor
7449
Bocs, lehet, hogy kicsit fáradt vagyok (nem lehet, hanem biztos), de nem tudom értelmezni a mondataidat. Mi a javaslat tulajdonképpen?
0
2006. október 12., csütörtök 17:11
1346
Kedves XPress!
Jelenleg ha jól látom a joglejártak a 6000 feletti termékek közt vannak. Esetleg lehetne egy joglejárt pont alattuk.
wzoli
0
2006. október 12., csütörtök 15:25
9489
Azt hiszem, a GLS-ben megbízhatsz maximálisan, legalábbis én csak pozitívumokat tudok mondani róluk, ráadásul ha sokszor rendelsz, összebarátkozol a kiszállítóval és ha bármi kérésed, óhajod van, simán meg lehet vele beszélni. Egy alkalommal előfordult, h nem voltam otthoon, mikor jött, hívott, kértem, nem lehetne-e, h máshova viszi el a cuccot, ahol átveszik helyettem (ahol én voltam, oda nem lehetett) és láss csodát, simán belement, ahelyett h cetlit hagyott volna stb.
Azóta is jóban vagyunk, épp most várom a mai adaggal...:)
0
2006. október 12., csütörtök 14:35
261
Az nem semmi,így már értem.Ezek után meggondolom,hogy kérem a szállítást akármit is rendelek.
0
2006. október 12., csütörtök 9:41
1570
Az online rendelésnk pont az lenne az előnye, hogy házhoz jön a termék; ne kelljen már utána rohangálni a postára. Nem beszélve arról, hogy több volt a sérült csomag amíg ők szállítottak...
0
2006. október 12., csütörtök 9:24
Moderátor
7449
Miután a posta 5 éven keresztül kilopta a szemünket (volt olyan hónap, hogy félmillió forint értékű utánvétellel feladott csomag tűnt el a Magyar Postának nevezett - egyesek által nem privatizálható nemzeti kincsnek nevezett - fekete lyukban), úgy gondolom, hogy nem volna egyszerűbb.
0
2006. október 12., csütörtök 9:20
261
Az előző témához szólnék.Nem volna egyszerűbb ha lehetne postai utánvéttel is rendelni,nem kellene a futárt lesni kihozná a postás ha nem vagy otthon hagy egy értesítőt,hogy mehetsz érte és kész!
0
2006. október 11., szerda 23:20
3721
Én is üdvözlöm a KEDVENCEK-opciót, de ha lehet, jó lenne megoldani, hogy a fórum-oldalon (ahol a topikok vannak listázva) csoportosan lehessen kijelölni Kedvencekhez hozzáadásra/onnan eltávolításra a témákat (mint a filmrendeléseknél).
0
2006. október 11., szerda 23:13
849
többen javasolták, s szerintem is jó ötlet lenne az is, ha a filmes fórumból a film oldalára vissza lehetne térni.
0
2006. október 11., szerda 23:11
17243
most már csak azt kéne megoldani, hogy a főoldalon is a "kedvencek" szekcióba mentett topikok jelenjenek meg a felsorolás élén (a frissülés sorrendjében), s ha még van alatta hely, akkor jöhet a többi.
0
2006. október 11., szerda 22:58
270
Tapasztalatok GLS-sel: 1 alkalommal reggel 7 előtt hívott a futár, hogy otthon vagyok-e még, mert akkor 5 percen belül hozza a csomagot, majd legközelebb is hívott, hogy jöhet-e napközben, ezek után viszont nem volt telefon. Egyszer megkérdeztem tőle, mikor kijött, hogy miért nem hív, azt mondta, hogy csak akkor telefonál, ha nem vagyok otthon, akkor egyeztet időpontot és helyet. Amúgy bármikor összefutunk a városban köszön.
0
2006. október 11., szerda 20:25
9489
Részemről is köszönet a Kedvencek funkcióért! Így tényleg sokkal áttekinthetőbb minden.