Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2020. június 8., hétfő 0:00
Köszönöm szépen!
0
2020. június 7., vasárnap 23:06
Igen + igen, egy kicsit várhatunk...:)
0
2020. június 7., vasárnap 14:39
Köszönöm a választ, kedves Péter! ;-)

Az "Űrrandevú" az, amelyik még talán beszerezhető? Jövő hét elején érdemes még várnom?

A többi megrendelt terméket már csak pár napig tudjátok félretenni nekem, és azokat mindenképpen szeretném, azért kérdezem...
0
2020. június 7., vasárnap 12:23
Néha azért aludni is kéne, vazze... Bár a főnök biztosan örül, ha nagy a forgalom;)
Aztán meg ki tudja, meddig lesz forgalom egyáltalán:(
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. június 7., vasárnap 6:44
Kedves piftuka!
A két filmből az egyik nem reménytelen (a levél talán elkallódhatott).
0
2020. június 6., szombat 16:30
Kedves Express!

Megkaptátok a június 02-án küldött levelemet? Azért bátorkodom itt külön megkérdezni, mert általában 1, maximum 2 napon belül szoktatok válaszolni... talán elakadt a levél. (SPAM mappában nem találtam.)

Érdemes tehát várnom a leadott megrendelésem két nem készleten lévő termékére?

Köszönöm előre is az info-t!
0
2020. június 6., szombat 13:16
Köszönöm szépen a gyors választ! :)
0
2020. június 6., szombat 10:26
Nekem 3 nappal ezelőtt érkezett csomag Xpress-től GLS futárral és kártyával fizettem. Semmi gond nem volt.
0
2020. június 5., péntek 23:21
Kedves Xpress! (vagy akárki aki tud segíteni)
Ugye lehet a futárnál kártyával fizetni? A GLS azt írja, hogy mindegyik futárnál van terminál, viszont csillagosan ott van a következő mondat: "Kérjük vegye figyelembe: a bankkártyás fizetés csak akkor vehető igénybe, amennyiben a Feladó megrendelte a BankCardService szolgáltatást."
A segítséget előre is köszönöm!
0
2020. június 5., péntek 17:57
Tényleg, köszi! Remélem egy másik már csomagolás alatt (nem én rendeltem, azért nem tudom D: :D )
0
2020. június 5., péntek 13:28
Raktáron van 1db!
0
2020. június 5., péntek 12:02
Kedves Xpress!

A Titkos Nemzet fém mikorra várható? Az az egy lóg a levegőben egy csomagba.

Köszi!
0
2020. június 5., péntek 0:05
Kedves Peter!
Koszonom szepen az infot!
Az nagyon jo lenne mert akkor meg benne lennek a 10 napban, ami mar csak 8. :)
SuperHeRo
0
2020. június 4., csütörtök 2:12
Kedves Robbee!
Elvileg jön belőle a napokban.
0
2020. június 2., kedd 22:57
Kedves Xpress!

Erdeklodnek, hogy a heten varhato e, hogy kaptok a Jurassic World 2. reszebol?
Mert rendeltem 5 filmet es a tobbi az raktaron van es 10 napig teszitek felre a reszemre, viazont en egyutt szeretnem elinditani a packet mimd az 5 filmmel.

Koszonom elore is a valaszod!
SuperHeRo
0
2020. április 11., szombat 14:44
Kedves Xpress! Az A csempész sima BD változata szándékosan maradt ki a Maradj otthon akcióból? A steel és a DVD ugyanis belekerült, a BD nem... :(
0
2019. december 19., csütörtök 12:17
Nekem megérkezett a karácsonyi ajándékom! Lesz mit nézni idén Szilveszterkor... :)

Köszönöm Xpress!
0
2019. december 15., vasárnap 9:39
Nyilván nagy a leterheltség ebben az időszakban, nameg az akciók miatt. Én múlt kedden kértem a csomag küldését, egy héttel később indult útnak (igaz, nálam egy tételt utólag hozzá is tettek még), így a 9. napra kaptam meg.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. december 15., vasárnap 9:17
Nálam is ebben a státuszban van a megrendelés.
Karácsonyig csak meglesz. :)
0
2019. december 13., péntek 16:11
Kedves Xpress!

Mikor lesz a következő feldolgozás? A héten összeállítottam és véglegesítettem a következő megrendelésemet, de napok óta ez a bejegyzés fogad az "aktív rendeléseim" menüpont alatt:

"Ezt a terméket KÉRÉSEDRE a következo feldolgozáskor KÜLDJÜK / ÁTVÉTELRE ELOKÉSZÍTJÜK!"

Ez máskor kb. fél nap alatt meg szokott történni.
0
2019. december 6., péntek 21:48
Most én is beleszaladtam 21-24 naposba. Tényleg miért van akkor a BF-es termékek között? Ugyebár a félretett termékek mellé megérkezne időben, de így, hogy 13-áig fel kell dolgoztatnom, így nem biztos.
0
2019. december 5., csütörtök 22:31
Én is így emlékszem. Feltéve, hogy akkor betetted a kosaradba.   =:-D
0
2019. december 5., csütörtök 21:39
Sziasztok!

Jól érzékelem, hogy valami változott, jött több hírlevél is? :) Igen hasznos dolog, mindenképpen érdemes használni és a Facebook posztolást is, informatív.

Kérdésem volna, hogy a Black Friday akció részletével kapcsolatban jól emlékszem, hogyha Pick Pack pontra kérem, akkor holnap el kell indítani a csomagot, csak akkor lesznek érvényesek az árak?
Mindenhonnan eltűntek az akció feltételei...
0
2019. december 5., csütörtök 6:04
A státusz: csomagolás alatt(Még nem átvehető!). Szállítási ktg.-gel együtt. Az előrendelhető pedig még kérdéses, pedig együtt rendeltem, és a beállított limit jóval több.
0
2019. december 5., csütörtök 5:56
Nekem is időben megjött a "fekete" :) rendelésem. Már el is tudtam hozni. Ellenben utána leadtam még egyet, amiből 6 db raktáron van, 1 db pedig előrendeléses. Szándékosan nagyobb limitet adtam meg, nehogy 1 db miatt új csomag legyen. Eddig se, és a rendelé leadásánál se találkoztam még azzal, hogy átrakta a 6 db-ot a teljesített rendelések közé - bár még nem átvehetőt ír mellé -, és az 1 db előrendelhető maradt az aktív rendelésekben. Eddig mindig az aktív rendeléseknél mellé írta, hogy még 45 napig teszi félre. Remélem, addig kiadják az előrendelhetőt, bár már 1 nappal arrébb került. :( Most nem tudom, hogy a "teljesített" az miért lett.
0