Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2014. szeptember 5., péntek 19:46
Na már megjelent. Bár ez az idegesitő bug eléggé elvette a kedvem az egész filmtöl.
0
2014. szeptember 5., péntek 19:42
Probáltam rendelni az oldalról de egyszerüen nem lehetett hiába csináltam meg a rendelést a termék nem jelent meg az aktiv rendeléseim között és a kosaramból is eltünt! Az email sem jött meg.
0
2014. augusztus 23., szombat 12:26
Örülünk, ha tudtunk segíteni :)
0
2014. augusztus 23., szombat 12:24
Köszönjük a jelzést! Felvettük a szereplők közé, így már bekerült a felsorolásba.
0
2014. augusztus 23., szombat 3:29
Mert a Charlie angyalainál nincs is feltüntetve a szereplők között.
most posts by TM
0
2014. augusztus 22., péntek 18:19
Xpress!
Nagyon szépen köszönöm hogy teljesítették a kérésemet amit a megjegyzés mezőbe írtam. Nagyon hálás vagyok érte és tetszik nekem :)
0
2014. augusztus 22., péntek 11:17
Sam Rockwell nevére kattintva nem sorolja a Charlie angyalai filmet.
0
2014. augusztus 15., péntek 20:30
Köszönjük az információt. Jelezzük a PPP-nak.
0
2014. augusztus 15., péntek 14:56
T.Xpress!

Ez "sajnos" már nem igaz:

Xpress átvevőhely: Relay-Békásmegyer HÉV

Relay-Békásmegyer HÉV
1033 Budapest, Békásmegyer HÉV áll.
(Hév peron)

Bankkártya elfogadás: NEM

ITT MÁR TÖBB MINT 1 ÉVE LEHET BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI!!!!!
0
2014. július 11., péntek 17:46
Hulk-sorozat. :)
most posts by TM
0
2014. július 11., péntek 17:23
Tényleg jó olvasni a pozitív visszajelzéseket, megérte bevezetni! Kb. 500 méterre van az élelmiszerbolt, ami PPP és gyorsan meg is jött a csomag. Ugyanakkor valószínüleg maradok a GLS-nél, mindig is megvolt a bája annak, hogy várom a futárt és mostanság tök jó fej ő is, eldumálgatunk. Kár, hogy oly sokat még nem rendeltem idén :/
0
2014. július 11., péntek 17:11
jó ilyet olvasni
0
2014. július 11., péntek 17:05
A magam részéről a lehető legpozitívabb élményről számolhatok be a pick pack átvétellel kapcsolatban: a kijelölt határidőn belül, a feldolgozástól számított második nap reggelén már e-mailben és sms-ben is értesítést kaptam, hogy mehetek a cumóért, az üzletben pedig villámgyorsan lezajlott az átvétel (bankkártyával), talán ha egy percig tartott a procedúra. Az ingyenes szállítási limitet igen könnyű elérni, ilyen körülmények között várhatóan sokkal gyakrabban fogok itt vásárolni, egyszerű, gyors, kényelmes, remélhetőleg meghálálja magát a fejlesztés.
0
2014. június 13., péntek 16:19
T.Xpress

miután megrendeltem egy filmet ez volt a "köszönjük a rendelést" szöveg felet:

BANNERLEVELPRI: 2
BANNERLEVELDB: 3
MELYIKBANNERLEVEL: 1

ez meg mi????  :O
0
2014. június 13., péntek 11:14
Köszönöm a tájékoztatást. Akkor feleslegesen pakolásztam át az összes terméket. :) Amúgy kaptam értesítést, vissza is raktam azt a két tételt a kívánságlistára.
0
2014. június 12., csütörtök 1:43
A rendszer azt a dátumot tárolja el, amikor először a kosárba került a termék, így ha ide-oda rakosgatja az ember, akkor sem változik az induló dátum, tehát ha 120 napnál régebben került a kosárba és nem a kívánságlistán van, akkor törlődik, ha a kívánságlistán van, akkor viszont csak 1 év után törlődik.
Nincs semmilyen sanda szándékunk ezzel a törléssel, csupán rendszer-optimalizálási szempontból volt fontos bevezetni ezt a rendszert, hiszen az évek során több millió sornyi adat képződött a kosárban, vagy a kívánságlistában hagyott termékekből, amelyek többsége valószínűleg soha nem alakul már át rendeléssé, viszont a rendszer teljesítményét rontja, ha az adattáblában több millió felesleges információ tobzódik.
A rendszer mostantól minden törlésre kerülő tételről automatikusan küldi az értesítést, így aki nem véletlenül tárolta a kosárban, vagy a kívánságlistában a terméket, az a levél érkezése után újra beteheti a kosarába azt, amit fontosnak tart.
A közeljövőben szeretnénk a kívánságlistának is újabb funkciókat adni, ezért is volt fontos a tabula rasa.
0
2014. június 12., csütörtök 1:34
Uhh, most nézem, hogy az Asterix és Kleopátra DVD azért tűnt el a kívánságlistámról, mert már nem lehet kapni. A fene egye meg azt a Pató Pál uras hozzáállásomat...
0
2014. június 12., csütörtök 1:32
Ha a kívánságlistáról átrakom a kosárba az összes terméket, majd azokat visszahelyezem, akkor újraindul az egy év? Vagy a rendszer figyeli és nem szereti az ilyen trükköt?
0
2014. június 11., szerda 23:47
Szuper, nekem már meg is érkezett. :)
0
2014. június 11., szerda 14:48
Szerettünk volna értesítést küldeni a törlendő kívánságlistás termékekről, de egy technikai malőr miatt előbb törlődtek az adatok, minthogy kiment volna a levél. A friss törlésekről a rendszer automatikusan küld levelet, de próbáljuk most is elővarázsolni valamelyik archív adatbázisból a törölt tételeket, hogy kimehessen utólag is ezekről a levél. Biztosat nem merek ígérni, de ha sikerül, akkor 1-2 napon belül kiküldjük a levelet mindenkinek.
0
2014. június 10., kedd 21:46
Bocs, de ez nagyon nem hihető dolog. Elő kell venni a mentést az adatbázisról és abból kiszedni a törlés előtti állapotot. Azzal azért ne próbáljátok lezárni a témakört, hogy az on-line adatbázisból már nem állítható vissza.
Én is hiányolom a kívánságlistámat :(
0
2014. június 8., vasárnap 21:27
Pont ezt írtam két napja.
http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=305&TKEZD=41919
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. június 8., vasárnap 21:04
Sajnáljuk, de sajnos az első adagban a kívánságlistáról törölt filmeket nem tudjuk visszaállítani. Viszont, ha jól tudom, az ezt követően törlődő filmekről (amelyek azután törlődnek, miután már több mint egy éve voltak a kívánságlistán) értesítést küld a rendszer, így, ha azokat továbbra is a kívánságlistán szeretné tudna az adaott vásárló, akkor visszateheti.
0
2014. június 8., vasárnap 18:06
T.Xpress

nem lehetne átgondolni ezt a kívánságlistás dolgot?
mert nekem is "tűntek" el dolgaim onnan és ez nagyon bosszantó, mert fogalmam sincs micsodák :((((((((
0
2014. június 4., szerda 0:23
Ezt még dekódolni is nehéz. "Blu rayot" ez valami nemrég felfedezett dingóféle lehet? :D
0