Mihez hogy állok hozzá? :) Én úgy állok hozzá, mint egy jóhiszemű ügyfél - te nem ezt tennéd? Úgy, hogy fizetek egy szolgáltatásért, amiért egy állitólag megbizható, korrekt cég felel, és jóhiszeműen elhiszem, hogy ők mindent meg is tesznek azért, hogy korrektül álljanak a munkájukhoz. Igy állok hozzá.
Ha elolvasod figyelmesen a korábbi hozzászólásomat, abban leirom, hogy ez már a harmadik alkalom arra, hogy a kedves futár munkatárs az adminisztrált (megtekinthető a "Hol a csomag?" menüpontnál) kettő kisérlet helyett valójában csak egyszer jelent meg, én meg ebből feltételeztem, hogy ha falból adminisztrál még egy időpontot, akkor ők elvileg kötelezve vannak adott napon két próbára. Na mindegy, ha igy van, ha nem, ez nem is fontos. De ha folyamatosan maximum fél órás időintervallumokat adnak meg nekem az értesitőn (tehát, az értesitő bedobásától számitott fél óráig), a büdös életben nem tudom elérni az adott futárt (ahogy tegnap sem tudtam, akármennyire próbáltam).
De mielőtt itt még maratoni vitákba mennénk bele tök feleslegesen, előre vetitem, hogy nekem csak ez a "létesits haveri viszonyt, és akkor talán kedves lesz veled a futárbácsi" tipusú hozzáállás nem tetszett, úgyhogy szűntessük be ezt a vitát.
Ui: és a csomagom még mindig nincs itt. Az értesitőn tegnap feltüntetett számot pedig még mindig nem tudom elérni, futár meg ma még nem jelent meg nálam - az adminisztráció is erről tanúskodik.