Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2006. szeptember 28., csütörtök 20:38
Ezt még sosem vettem észre. Nagyon köszönöm a gyors, kedves és nem ledorongoló választ!
0
2006. szeptember 28., csütörtök 20:30
Szia Xpress!

Egy korábbi kérdés / javaslat:

Szituáció: kijelölt a vásárló néhány terméket, hogy a következő feldolgozáskor küldjétek. ezek szépen elkülönülnek, a lista elejére kerülnek.
DE!
ha időközben befut egy újabb termék, akkor a vásárló által küldhető terméknek jelölt DVD ismét visszakerül a többi közé.

meg lehetne oldani, hogy ez ne legyen így (csak akkor kerüljön vissza a többi termékhez, ha a vásárló bejelöli?)

remélem érthető. köszi.
0
2006. szeptember 28., csütörtök 20:17
Ha egy magyar filmnél a gyártó országra kattintassz, kilistázódnak a magyar filmek.
0
2006. szeptember 28., csütörtök 20:17
Még jobb, ha az embernek van ideje :)
Még mindig türelmet kérünk.
0
2006. szeptember 28., csütörtök 20:11
T. Xpress!

2006. szeptember 6-i Xpress válasz: Még néhány nap türelmet kérnénk.

Azóta eltelt néhány hét.... Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó.
0
2006. szeptember 28., csütörtök 19:19
Tisztelt Xpress!
Szeretném megkérdezni, nem lehetne-e valahogyan megoldani, hogy az oldalon hozzájuthassak a magyar filmek listájához is, ahhoz hasonlóan, ahogy egy műfaj, színész vagy stúdió összes filmje lekérhető? Nagyon hasznosnak tartanék egy ilyen keresőt, mert nagy vonalakban azt is látni lehetne, mi jelent meg a hazai filmek közül már dvd-n.
(Igaz, hogy ennyi erővel bármilyen más nemzet filmgyártására is akarhatnék keresni, de ezt nem tartom olyan fontosnak, hiszen az itteni filmek legnagyobb része úgyis amerikai, angol meg francia, azt hiszem. A magyar filmekből sajnos amúgy sincsen túl sok, viszont sok cég adja ki őket, a műfajkeresővel is elég nehéz rájuk találni és az új sorozat illetve néhány rajzfilm kivételével csoportosan sem kereshetőek.)
Tudom, hogy ez adatbázis-problémát is biztosan felvet: van realitása annak, hogy a kérésem esetleg megvalósulhat?
Előre is köszönöm a választ.
0
2006. szeptember 13., szerda 10:03
Tisztelt Xpress!

Az újonnan felkerült "Csutak és a szürke ló" című film linkje nem működik. Kétfajta böngészővel is kipróbáltam, de semmi.
0
2006. szeptember 8., péntek 15:55
egyébként nekem nem zavar sok vizet :))
0
2006. szeptember 8., péntek 15:48
Így tényleg nehéz hibát javítani. :)
0
2006. szeptember 8., péntek 15:47
A probléma az, hogy az aposztróf az adatbázist futtató SQL szerverben vezérlő-karakter, ezért egyes esetekben az aposztróf alkalmazása hibaüzenetet generál. Ki lehet ugyan kerülni a problémát, de biztosabbnak láttuk, ha nem használjuk, illetve a fórumoknál, hozzászólásoknál automatikusan kicenzúrázzuk az aposztrófot.
0
2006. szeptember 8., péntek 15:46
Valami miatt a lenti szövegben sem jelent meg három helyen az aposztróf jel, pedig odagépeltem.
0
2006. szeptember 8., péntek 15:40
de láthatod, itt sem szerepel a ´ jel :) miből gondoltad, h a filmcímeknél látható? sztem a karakterkészletben nem szerepel. ugye xpress?
0
2006. szeptember 8., péntek 15:38
Kigyűjtöttem néhány eredeti angol filmcímet az Xpress oldaláról:

Carlitos Way
Schindlers List
Tom and Jerrys Greatest Chases
All the Presidents Men

Nem nehéz kitalálni, hogy mi a baj ezekkel. A birtokviszony használata helytelen, azaz hiányzik a   jel; pl. All the President s Men lenne helyesen.

Ha nem csak az én szememet bántja a jelenség, akkor ki lehetne ezeket javítani.

Azért találtam helyesen írt, birtokviszonyt tartalmazó címet is: Brian s Song
0
2006. szeptember 8., péntek 12:27
Niwrok!
Szerintem Te is tudnád egyszerűen felügyelni a rendeléseid. Egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy magasabbra állítod a limitet, mint ahány rendelésed van, és ha összejön a csomagod, a Neked megfelelő időpontban kiküldeted. Így elkerülhető az, hogy meglepetésszerűen, alkalmatlan időpontban jelenjen meg a futár.
0
2006. szeptember 8., péntek 9:18
Ki is halt a DVD Center elég szépen, a máskor oly pörgő topikokban esetenként napokig nincs új hozzászólás... :))

0
2006. szeptember 7., csütörtök 16:53
Kedves Xpress!

Javaslom, hogy a rendeléseknél legyen egy olyan négyzet, mely szerint külön előzetes értesítés kérhető a limitnek megfelelő DVD-mennyiség beérkezéséről, és a csomag összeállításáról.
Annak idején a lakcímemet adtam meg szállítási címnek, de a GLS általában munkaidőben jön (vidéki vagyok). Így viszont előfordult, hogy csak reggel, az e-mailek átnézésekor láttam, hogy aznap csomagom jön.
Nem tudom, mennyire megvalósítható, de végülis annyi lenne, hogy opcionálisan megadható lenne ez az előzetes e-mail kérés a rendelésnél, az alapján szólnátok, hogy összeállt a csomag, és utána a vevő jelezné, hogy egy kb. 1-2 hetes időtartamon belül melyik nap adjátok át a csomagot a GLS-nek. Így a vevő tud rendezkedni (pl.: szólni a szomszédnak), és nem lennének meglepetések, nektek pedig (talán) mindegy, hogy a DVD-ket külön vagy egy csomagban várakoztatjátok...
0
2006. szeptember 7., csütörtök 12:13
Nem kellene már ezt a kritika pontozási rendszert eltörölni? Csak jobban erősíti az Xpressen tapasztalható elég rendes széthúzást, ami a Dvdcenteren nyomokban is alig van. Ha akarom adok száz pontot egy kritikára, így még megbízhatónak sem mondható a rendszer.
0
2006. szeptember 7., csütörtök 11:31
Xpress!

Nem lehetne megoldani az adminisztrációs oldalon, az aktív rendelések között, hogy amikor átállítom a "betűrend szerint" sorrendet "megjelési dátum szerint-re", akkor azt a beállítást meg is jegyezze nekem? ( Mint pl a fórumnál a hozzászólások számát.)
0
2006. szeptember 6., szerda 15:16
Köszönöm a választ! Nagy kő esett le a szívemről! Türelmesen várom a fejlesztést. azaz az archív állomány "feléledését"!
0
2006. szeptember 6., szerda 14:56
Az utóbbi.
A korábbi rendelések nem tűntek el, csak a rendszer terheltségét csökkentendő, egy archív állományba helyeztük/helyezzük el. Ez az archívum hamarosan ugyanúgy elérhető lesz, mint eddig, és a termékeknél is észleli majd a rendszer, ha volt már rendelés az adott termékre akkor is, ha az adott rendelés már az archívumban van.
Még néhány nap türelmet kérnénk.
0
2006. szeptember 6., szerda 13:39
T. Xpress!
5 napja várom a választ. Ennyire nem számítunk, vagy csak túl nagy a leterheltség? Várható még, hogy választ is kapunk, vagy legyintsünk az egészre?
0
2006. szeptember 4., hétfő 1:02
Hello!
Tok jo lenne, ha a kivansaglistat lehetne rendezni cim, ar valamint beszerezhetoseg/szallithatosag (vagy mi) szerint :).
Remelem, sikerul megoldani, mert ott tartom az osszes filmet, amit meg szeretnek egyszer venni - hiszen asszem, erre valo - , es kicsit atlathatatlan :)
Elore is koszi!
Kriszti
0
2006. szeptember 3., vasárnap 23:54
Javaslom a DVD-k jellemzői közé vegyék fel, hogy digipack (vagy már nem), amaray, papírfeknis, díszdobozos, stb...
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:13
Holu: Igen, de nem is ezzel van a baj, hanem a régebbi (2004. július 13-a ELŐTTI) vásárlások adatai tüntek el nekem, esetleg másoknak is a "TELJESÍTETT RENDELÉSEK" listáról. A 2004. július 13-a UTÁNI feladott rendelések már megmaradtak. Erről a problémáról várom továbbra is az Xpress válaszát.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 21:21
de hát jelzi, ha már megvettél vmit
0