Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2006. augusztus 28., hétfő 17:32
Szia xpress!

csak az érdekelne, hogy ha valami 1-5 napon belül szállítható, akkor vajon mikor tudjátok elküldeni? csak azért, mert én 8 napja rendeltem 3 azonnal szállíthatót és 2 1-5 napon belül szállíthatót. Arról, ami azonnal szállítható, kaptam mailt, hogy eltettétek, de a másik kettőről semmi... Nem akarom nagyon sürgetni, de ajándék lenne...
0
2006. augusztus 28., hétfő 15:19
Vagy a film adatlapján kapna helyet a fórum, és lenne egy külön kritikaoldal, akkor talán nem lennének viták a kritikák közt... :)
0
2006. augusztus 24., csütörtök 19:20
Ez egy jó 5let lenne :-)
0
2006. augusztus 24., csütörtök 19:07
Kedves Xpress!

mindenkivel előfordul, hogy lemarad egy-egy film azonnali megvételéről, s csak hónapolk múlva sikerül megvennie. de sajnos néha a specifikációk már nem azok, mint ami az adott film oldalán szerepelnek. (mint pl digipack-ként jelent meg, tálcás az utángyártott).
nem e lehetne a film adatlapján egy kis kiegészítő rublikát tennetek, melyben ezek a változások lennének feltüntetve. /nincs papírtok, nem digipack, hanem tálcás(azt már nem is merem mondani hogy fényképekkel :)) stb. stb
köszönöm
0
2006. augusztus 21., hétfő 17:36
Tisztelt Xpress!

Javaslom a frissen feltett "Halló, halló!" 6. és 7. évad piros címfeliratát a "(2 DVD)" jelzéssel kiegészíteni, csak a korrektség kedvéért, hogy senki agyaljon ezen! Köszönöm!
0
2006. augusztus 10., csütörtök 19:31
Kedves Xpress!

Lesz a jövőben lehetőség arra, hogy megváltoztathassuk a jelszavunkat?
0
2006. augusztus 10., csütörtök 15:43
Kedves Xpress!

Az xpress hírlevelek nem az adataimnál megadott e-mail címre érkeznek, hanem egy másik címemre. Hogyan lehet a hírlevélhez tartozó személyes beállításokat módosítani?

Köszönöm.
0
2006. augusztus 10., csütörtök 15:37
Kedves Xpress!

Na akkor nekifutok mégegyszer:
az adminisztrációs felületen, ahol az aktív rendelések vannak, a tételek alatt van egy összesen forintösszeg. Mellé lehetne irni, hány tétel? Nem hiszem el, hogy ez bonyolult lenne, ellenben nekünk kényelmesebb lenne. Nem kérném, ha nem kéne.

Légyszi csináljátok meg, kérlek titeket! Köszi szépen!
0
2006. augusztus 4., péntek 19:40
Kedves Xpress!

Ma vettem meg igaz nem tőletek(ejnye) a Még mindig lakótársat keresünk c filmet az újságosnál 1490ért, merthogy eddig azért vonakodtam, mert azt írtátok, angol az eredeti hang rajta.(szerintem többünket tánítorított el ez a vásárlástól)

Nos, igaz, a borítón is az angol szerepe,de a menüben és magán a filmen 2.0 francia hang van!!! Nem lehetne kijavítani a film leírásásnál?

Gyanítom, sokan megvennék a lemezt,de a leírás eltántorította őket.

0
2006. augusztus 4., péntek 10:00
Nyugi, nálam is ilyen Mozillával, de otthon Explorerrel tökéletesen a helyén van minden.
0
2006. augusztus 4., péntek 9:55
nálam is ilyen, az augusztus szó nyomja át a Fórum gombot új sorba a címlapon.
0
2006. augusztus 4., péntek 0:17
Ja, és Firefox 1.5.0.6.

Ha a kép nem jelenne meg, akkor itt van egy link.
0
2006. augusztus 4., péntek 0:15
Valami nem kóser:

0
2006. augusztus 3., csütörtök 17:53
Nincs egy kis kavarodás az all time toplistával?
0
2006. július 29., szombat 22:59
Szerintem jó lenne ha keresni lehetne fóromuk között is. pl.: Tudom hogy volt anno pl  anime fórum de öszintén megvallva nincs kedvem erre szánni fél órát hogy végiglapozom az összes fórumokhoz kapcoslódó odlalt.
0
2006. július 29., szombat 17:26
Talán mert így lehetne tudni, hogy vajon hányan is figyelnek szépen, csendben! ;-)

Na, persze nem ezért; így a "nem bennfentesek" is információhoz jutnának az oldal látogatottságáról.
0
2006. július 29., szombat 16:44
tulajdonképpen miért is lenne hasznos infó?
0
2006. július 29., szombat 16:06
külön csevegést is indíthatnánk a kinézett vásárlóval, meg ilyenek... :)
0
2006. július 29., szombat 16:05
Elhiszem Neked, mert már az én fejemben is többször megfordult! Szerintem érdekes és főleg hasznos infó lenne! Már a helyét is megleltem! ;-)
0
2006. július 29., szombat 16:03
Pl. a kosár tartalma ikon mellett, ugyanabban a sorban, ahol a "felhasználó neve - [kilépés]" található,  szépen elférne!
0
2006. július 29., szombat 16:03
ELECTRIFY: ha hiszed, ha nem, ma reggel pont ezen gondolkodtam én is...
0
2006. július 29., szombat 16:01
sőt, az Adidas nem csodálom, hogy pipa, mikor Abidas meg mittomén milyen pólókat vesz az ember "bagóért", nyílván az a minőség nem egyenlő a sportcég által nyújtott minőséggel.

0
2006. július 29., szombat 16:01
Meg lehetne azt oldani  (igen kis hely kell csak neki!), hogy látszódjon az, hogy hány ember van éppen bejelentkezve?

Tehát pl.:

"Jelenleg x vendég és y tag van bejelentkezve."
0
2006. július 29., szombat 16:00
de mivel nem vagyok otthon ezekben az ügyekben, hiszek neked.
0
2006. július 29., szombat 15:58
én még nem hallottam pólóforgalmazó cég kivonulásáról :D, de szerintem egy rém rendes vagy "szeretlek Gizi!" feliratú pólót bárki csinálhat.  

nyilván adidas és egyéb márkájú pólók házigyártása büntethető.
0