Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2006. július 19., szerda 21:53
Köszönjük, hogy szóltál. Elméletileg működnie kellett volna a dolognak, de ellenőrizzük, hogy mi okozhatta.
0
2006. július 19., szerda 20:31
Kedves Xpress! A minap nyaralásom során internetre éhezve leültem egy "internet-autómatához". Szokásos levél ellenőrzés után meglátogattam az Xpresst is. Mivel megakadt a szememe a Rémecskék díszdobozon azonnal bejelentkeztem és elő is rendeltem. Ez eddig még jó, de:
Nem elég biztonságos a rendszer! A rendelés leadása után illedelmesen kijelentkeztem. De a kijelentkezés nem működik! Másnap ugyanúgy beengedte a vadidegen gépet a nevemben az Xpressre. Pl freemail esetében ilyen azért nincs.
0
2006. július 19., szerda 19:50
Tisztelt Xpress!

Miért nem lehet jelszót változtatni? Gondolom nem igényelne nagy rendszeráltalkítást a dolog.
0
2006. július 17., hétfő 1:57
Kedves X-press!

Szeretném jelezni, hogy A KOCKA 3. és az ŐK c. SPI-kiadványok a multikban már kaphatók 990.-ért! Nálatok még az eredeti áron szerepelnek, hátha valaki itt szeretné a már akciós áron megvásárolni, ezért jeleztem.
0
2006. július 11., kedd 14:26
Nemár - úgy élvezem, amikor saját magam állíthatom össze, hogy az ár meghaladja a 20.000-et. :)
0
2006. július 11., kedd 12:14
kb  3. levelemet küldöm tisztelt xpressnek, melyre annyi választ kaptam a (2.) után, hogy elnézést melyik levél az, mert nem találjuk... . az első kb 1 hónapja volt már. talán ha lehetne levelet küldeni normálisan, és nem a levelező modulon keresztül, akkor lehet kapnék választ???. az egy dolog hogy nem feltétlenül fontos a gyors válasz, de 1 szűk hónap után már az ember jogosan kérdezheti ezt.
egy kicsit jobban lehetne foglalkozni az emberekkel. rengeteg olyan kérdést látok a fórumokban, amelyek válaszolatlanul maradnak.
köszönettel
0
2006. július 10., hétfő 17:58
Tisztelt Xpress !

Ha 20000 Ft felett olcsóbb a futárszolgálat, akkor a rendelésnél jó lenne ( a legkevesebb x filmet küldjetek menüpontnál ), ha azt is lehetne választani, hogy a félretett termékeket 20000 Ft feletti rendelési értéknél küldjétek el ... szerintem ez egy jó ötlet lenne és így spórolhatnának azok a vásárlók is akik nem 5-6000 Ft-ért vesznek egy filmet, mivel ki lehetne használni az olcsóbb szállítást . Szerintetek ?

Üdv .
0
2006. július 10., hétfő 16:09
Helló Xpress!
Egy rendeléssel kapcsolatos kérdésem lenne.
Úgy két hete rendeltem a 2db-ot Nyakunkon az élet c. fimből, amit egyébként "amíg a készlet tart" akció keretében lehet megrendelni. Akkor még 1-5 nap volt a státusza, ám idő közben (ma) bizonytalan lett és "előrendelésnek" van feltűntetve. Ez azt jelenti, hogy hiába rendeltem meg időben, mégsem kapok belőle és akár törölhetem is a megrendeléseim közül?
0
2006. július 7., péntek 15:53
Én egy box-office infót hasznosnak találnék, h pl. hányan adtak le egy filmre előrendelést, hányan vásárolták meg (nem kell hetekre, hanem megjelenés óta). Gondolom, ilyen van Xpressnek amúgy is, hiszen toplisták vannak a főoldalon. Tájékoztató jelleggel gondoltam.
0
2006. július 1., szombat 16:44
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 30., péntek 19:23
http://videobomb.blogter.hu/video/Ha_ezt_Alfred_Hitchcock_latna
0
2006. június 29., csütörtök 20:36
Hihi. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
2006. június 29., csütörtök 13:20
Igen, de a 7.et nem találtad, mert egy fülecskében van elrejtve. :)
0
2006. június 29., csütörtök 13:13
Reméltem, hogy így lesz a 6 DVD-ből 7, hiszen a doboz szerint 7 film van a gyűjteményben.
0
2006. június 29., csütörtök 13:11
Ismerős. Field a 6 dvds Hitchcock díszdoboz filmjeit is egyszerre tette be a lejátszóba, aztán csodálkozott mit akar Anthony Perkins a madaraktól.
0
2006. június 29., csütörtök 9:39
Köszi Xpress, a probléma ezzel meg is oldódott. Csupán albán stílusú csomagolásról van szó: mikor kivettem a szimpla tokból a lemezt, hogy betegyem a játszóba, ott volt alatta a második lemez. Ritka idióta megoldás, de mindenesetre szerencsésebb, mintha a 300 perces filmet nyomorították volna rá egy lemezre.
0
2006. június 28., szerda 22:20
Azt megnéznéd, hogy rajta van-e esetleg a teljes film az egy lemezen? Sajnos el tudom képzelni, hogy az ócsósítás érdekében készítettek egy új kiadást egy lemezen, csak ezt elfelejtették közölni velünk, illetve elfelejtették módosítani a borítót. Ha "csak" arról van szó, hogy hibásan csomagolták a kiadványt, akkor holna ellenőrizzük a raktárkészletünket, és jelezzük a kiadónak is a problémát. Ha a következő alkalommal bemész egy rendelésért, a helyszínen megoldható a csere, ha van raktáron hibátlan példány, ha pedig nincs, akkor átvesszük a hibás terméket és a rendeléseid közé felvesszük a cserét, amelynek beérkezéséről a szokásos módon kapsz majd értesítést.
0
2006. június 28., szerda 22:12
T. Xpress!

Lenne megint egy problémám. Megvettem tőletek az akciós lengyel kalandfilmeket, s elkezdtem meg is nézni őket. Most került volna sor az ÖZÖNVÍZ-re. Legnagyobb meglepetésemre azonban csak egy lemez volt a tokban, noha a borító, sőt a film adatlapja szerint is a kiadvány kétlemezes. Mivel nem arról van szó, hogy a duplalemezes tokból hiányzik az egyik lemez, hanem eleve szimpla tokos a kiadvány, feltételezem, hogy másoknál is jelentkezett vagy jelentkezhet ilyen probléma. Mi a teendő? Vigyem vissza a következő rendelés átvételekor, s ott kicserélitek a kétlemezesre?

Előre is köszönöm a választ.

field

Helyi átvétel száma: 128298, ideje: 2006. június 19.
0
2006. június 27., kedd 14:31
szia xpress!

megoldható lenne az, hogy mikor összeállt a csomagom, akkor szerepeljen a végösszeg is a szokott oldaon? (pl. futárköltésg meg ilyenek nélkül)

köszi
0
2006. június 26., hétfő 17:38
Nekem az hiányzik sokszor, hogy a termék oldalról el lehe térni a Fórumot, de fordítva nem. Tehát ha nagyon megfogott hogy miről folyik az eszmecsere, akkor a keresőből tudom többnyire "betájolni" a filmet.
0
2006. június 26., hétfő 15:10
Jó lenne egy ilyen megjegyzés a jövőben kivonásra kerülő filmeknél.
Egy másik online boltból ollóztam (bocs):
"A KIADVÁNY CSAK KORLÁTOZOTT MENNYISÉGBEN ÉS IDEIG LESZ FORGALOMBAN, A LIMITÁLT KÉSZLET KIFOGYÁSA UTÁN NEM LESZ KAPHATÓ!"
(Ld. Star Wars díszdoboz)
0
2006. június 16., péntek 14:41
Van abban is valami szertartás, és olyankor szoktam elkalandozni a filmek adatlapjaira is. De a legjobb az, amikor az összes kiválasztott filmet kosárba teszed, és ránézel a végösszegre! :-)
most posts by TM
0
2006. június 16., péntek 13:25
Jah... Múltkor véletlenül rákattintottam a kívánságlistám az "Összeset a kosárba" gombra... :D Hát ugye olyan gombot nem találtam hogy "Összeset a kívánságlistára"... Hogy miért is van ez???

Egyenként pakolgathattam a kb 100 filmet... Az életemet eluntam... :-)
0
2006. június 16., péntek 13:04
Oké, így jó! :-)
most posts by TM
0
2006. június 16., péntek 13:03
Nem értem, miért lenne jobb egyenként rakosgatni a filmeket, mint csoportosan? Tegyük fel, hogy a kívánságlistán van 50 cím. Ezekből akarsz törölgetni vagy kosárba helyezni néhányat. Minden egyes kattintás után újra bogarászhatod át a listát, hogy éppen hol is tartottál benne (ez a nem betűrendi sorrend miatt még nehezebb!), hogy aztán megint csak egy terméket mozgathass.
Nem egyszerűbb lenne egyszer végigfutni a listá(ka)t, megjelölni a kérdéses címeket, majd rendelkezni, hogy törlés vagy áthelyezés...?

Mellesleg ettől még ugyanúgy tudnád egyesével is pakolászni a címeket.

De egye fene! Ha valóban igény van az egyenkénti pakolászásra is, a mazochisták kedvéért csak egészítsük ki egy checkbox-szal, meg a csoportot törlés/áthelyezés gombokkal!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0