Ez az akciós "rovat" most szerintem nagyon jó. Jól áttekinthető és egyhelyen van minden. Maradjon szerintem a "roham" után is ilyen.
Gratula
0
2005. november 24., csütörtök 20:11
5042
Jó ötlet volt jelölni az új akciókat! Most lemaradtam volna a JFK akcióról... Pedig már rég várom... :-) Azért a Chaplin díszdobozoknak is durva ára van!
0
2005. november 22., kedd 21:41
2975
ja, most voltam MMban, és ott sem igazán tudják megoldani. annyi az akció, hogy már lehetetlen mindre felhívni a figyelmet, szükségképpen kerülnek félreeső zugokba is akciós filmek, amiket így nyilván sok, csak bámészkodó ember észre sem vesz. lassan inkább úgy kéne rendezni, hogy vannak itt az akciós filmek, ott meg két polcon a nem akciósok ;) javaslat: az nem baj, hogy külön kell kattintani azért, hogy az akciók megjelenjenek, csak azon az oldalon belül valamiféle grafikai megjelenítés nem ártana (legalább egy warner logó a warner akcióhoz, esetleg egy micimackó kép a micimacis akcióhoz, stb.) én pl vizuális típus vagyok, és sztem nem vagyok egyedül :)
0
2005. november 22., kedd 20:08
Moderátor
7449
Szerintünk sem ez az ideális megoldás, de ha jól megnézed, pillanatnyilag 33 (!) különböző akció fut, több mint 600 filmmel. Ha mindegyik akcióhoz elkészítenénk a korábbi kis grafikus bannert, akkor minden oldal három méter hosszú lenne, ráadásul idővel és energiával is alig bírjuk. Nem igazán van ötletem, hogy ilyen mennyiségű akciót és akciós filmet hogyan lehetne jobban áttekinthetően megjeleníteni (pontosabban ötletem van, csak megprogramozni nincs időm). Csak az vígasztal, hogy hagyományos off-line boltban ez a feladat még lehetetlenebb.
0
2005. november 22., kedd 19:32
255
Nem tetszik ez az Aktuális akciók egybedobálása. Nem lehet olyan jól átlátni az újabb akciókat sztem
0
2005. november 22., kedd 19:22
13392
Eddig egyszer rendeltem az xpress-től (pont ma jött meg a csomag), és nagyon pozitív ötletnek tartom (a többi céggel szemben), hogy e-mailben folyamatosan tájékoztatnak a rendelés teljesítésének menetéről. Nemrég EGY MÁSIK CÉGTŐL rendeltem 4 filmet... az egyik tokjának a sarkát borítóstól megrágták az egerek, 2-nél pedig lötyögött a lemez a tokban a kis műanyag-kapcsocskák letörése miatt... mindez 32000.-ért...
0
2005. november 22., kedd 9:24
557
Jó rendben,értem.Köszönöm a tájékoztatást,és elnézést kérek a durvaságomért.
0
2005. november 22., kedd 9:20
19952
Negativan állsz a dolgokhoz. Ilyet meg véletlenül se feltételez az Xpress dolgozokról ("Remélem nem vitte el vlmi kedves kollégátok,mert az elég nagy prosztoság lenne."). Itt valószinüleg arról van szó ami már sajnos nem elöször fordul elő,hogy egy hibás visszaküldött lemez került a csomagodba és amikor össze akarták állitani a csomagod ez akkor derült ki.Gondolom Te sem akartál volna hibás terméket kapni. Az Xpress gondolom megprobált beszerezni újat,de valószinüleg nincs a kiadónál.
0
2005. november 22., kedd 9:19
Moderátor
7449
DC: a hibás feldolgozás nem azt jelenti, hogy feladtuk a csomagot, hanem azt, hogy a feldolgozás után, a csomag összeállításakor derült ki, hogy valamelyik film sérült, vagy törött, vagy hiányos, esetleg a rendszer által jelzettől eltérően nincs raktáron. Sajnos néha előfordul ilyesmi. Ilyenkor jelezzük a rendszernek, hogy a csomagot nem tudtuk összeállítani, és a rendszer automatikusan megrendeli a hiányzó/hibás filmet. Esetedben sajnos a Kommandó-ról derült ki csomagolás közben, hogy a kiadótól nem a szinkronos változatot kaptuk. Már berendeltük az új változatot és reméljük, hogy napokon belül megérkezik. A probléma miatt elnézést kérünk, de mi is és a kiadó is csak emberekből vagyunk.
0
2005. november 22., kedd 9:11
557
Persze hibás feldolgozás,meg csomag visszajött!! ugyan már kérem ne nézzenek teljesen hülyének.A csomagot nem vihették vissza,mert ki sem szállitották hozzám,a másik pedig az,hogy akkor rakják ki a "bizonytalan" feliratot,és akkor az ember tudja mire számitson,de itt konkrétan a kommando c filmnél 2 nap után küldték az értesitést a beszerzés megtörténtéröl,tehát tuti,hogy nem a film adatlap a hibás,hanem az lehetett,hogy megjött a film,és valaki bennfentes elhappolta,és magasról nem érdekelte,hogy az félre van téve valakinek.Most átirtam a paramétereket,tekintve a vörös zsaru 1x 22-i megjelenést beharangozva,illetve a mostani 29-i remélem ez már végleges megjelenéséhez képest.
0
2005. november 22., kedd 7:52
557
Kedves xpress!! a mult hét péntekén ugy nézett ki a helyzet a rendeléseimnél,hogy 3 filmet kértem egyszerre küldeni részemre ezek lock-up, kommando-és szeretünk raymond,és baromira megörültem mikor láttam,hogy mind a három film raktáron van és hogy hamarosan utnak inditjuk a csomagot cimü felvonást olvashattam pénteken,ezzel szemben ma reggel hazajöttem és azt látom,hogy a kommandó cimü film nincs raktáron,és a megadott limit miatt ugye egyetlen egy film sem érkezik a mai napon el hozzám.Tehát kérdezem ,hogy a kommandó filmemet,amit elvileg már beszereztetek,és raktáron volt,az hogy tünhetett el,és hova lett?Remélem nem vitte el vlmi kedves kollégátok,mert az elég nagy prosztoság lenne.
0
2005. november 22., kedd 0:21
5042
Nekem eddig csak kellemes tapasztalataim voltak a GLS futárokkal. Rendes, szinpatikus fickók, akikkel lazán lehet időpontot, és helyet egyeztetni, mivel általában nem itthon ülve várom a csomagot... Szóval még barátságosk is meg szokták kérdezni hogy milyen DVD van benne, én meg elmondom, aztán még dumálunk is pár szót a filmről... :-)
0
2005. november 21., hétfő 23:54
19952
Nekem az egyik GLS csomagon egy cipőtalp nyom volt. És biztos nem Xpress-ék tették rá.
0
2005. november 21., hétfő 23:21
390
És ilyenkor gondolok arra, hogy Afrikában éheznek :)
0
2005. november 21., hétfő 23:18
249
régen rendeltem már az xpress-től. akkor még a posta hozta a csomagot. az alien tetra díszdobozom törve érkezett.
pár hete aztán... lássuk, a gls milyen. rendeltem három filmet (igaz nem díszdobozokat) és annak rendje és módja szerint sértetlenül meg is érkeztek.
amint láttam kitéve, azonnal megrendeltem a batman 10 lemezes össznépi csomagot. gls megérkezett, pultra lerakta a borítékot, rákönyökölt (!!!) és elkezdte kitölteni a papírjait. mondom: - hé, azért ezt nem kéne. - és húzom ki alóla a zacsit... - ugyanmár, semmi baja nem lesz! - volt a válasz. nagyon köszönöm. ez aztán igazán szép hozzáállás. a végeredmény egy gyűrött sarkú batman antológia díszdoboz.
a következő díszdobozzal azt hiszem nem itt fogok próbálkozni... bocs.
0
2005. november 14., hétfő 16:20
213
...mert dec 15-től rendszerátállás van, vagy mi. Addig el kell vinni a dvd-ket. (Ez ki is van írva, pl, ha új filmet rendelsz.)
0
2005. november 14., hétfő 13:55
7151
Most már én is kiestem a pixisből, mert immár nálam is csak 31 nap a haladék. Gyorsan telik az idő, hiszen múlt héten állt össze még csak a cucc, s akkor 45 napról indultunk... :)) Végül is tökmindegy, úgyis jövő hónap elején átveszem az egészet, s addigra talán az előrendelések is befutnak.
0
2005. november 14., hétfő 13:21
1153
Engem utálnak, én csak 31 nap haladékot kaptam. :))
0
2005. november 14., hétfő 12:41
7151
Kedves Xpress!
Mindig tudtam, hogy olyan nagyvonalúak vagytok velem és a többi vásárlóval, de hogy ennyire a kedvemben jártok? Aktív rendeléseim mindegyik tételénél az alábbi szöveg olvasható:
EZT A TERMÉKET MÉG 38670 NAPIG TESSZÜK FÉLRE NEKED.
Hálás köszönetem, ígérem, már a 25000. nap tájékán át fogok venni mindent... :)))
0
2005. november 12., szombat 13:56
1158
Aki biztosra szeretne menni a napot illetően, annak majd rendelkezésére áll Budapesten a személyes átvétel,
Kedves Xprtess.hu!
Mikor??
0
2005. november 12., szombat 13:54
1158
Aki biztosra szeretne menni a napot illetően, annak majd rendelkezésére áll Budapesten a személyes átvétel,
Kedves Xpress.hu!
Mikor??
0
2005. november 8., kedd 20:09
398
Bocs, rájöttem, hogy hozzám csak a GLS szokott jönni légpárnás borítékokkal, amit Xpress-futár hozott, az nem volt becsomagolva.
0
2005. november 8., kedd 20:03
398
"Szatyor: Xpress, ugye a saját futáros csomagok is "Xpress papírszatyorban" fognak a jövőben érkezni? :)"
Hát, az rossz megoldás lenne! A futárok biztos szimpatikus, DVD-aggódó emberek, akik nem dobálják, ejtegetik stb. a csomagokat, ezért csak annyi a problémánk, hogy az egy autóba felhalmozott x db rendelést (vö. digipack, díszdoboz) mibe csomagoljuk, hogy egymás társaságát és a városi közlekedést átvészeljék. Szerintem szatyorba ne!
0
2005. november 8., kedd 17:41
1
Gyakoriak a rendeleseim, es elkerulhetetlenul becsuszik a gikszer. Probaltam felvenni a kapcsolatot az Xpress-el de eredmenytelenul. Az informacios oldalon meghirdetett hatekonysag elve nem ervenyesul. Sikerult mar valakinek valaszt kicsikarni az Xpress-tol? Hogyan?
0
2005. november 8., kedd 10:36
332
Amióta a munkahelyem az Xpress fizikailag közelségébe költözött, engem is ért már kellemetlen meglepetés, 100eFt-os DVD számla és egy vérben forgó szemű pénztáros várt a munkahelyemen, ahova a futár korábban ért, mint én - levél meg csak dél után jött, hogy úton a megrendelés... Nem panaszképpen mondom (jó, hogy gyors a futár) - de tény, kellemetlen lehet. Szatyrok - tekintettel a minimum 25 darabos szállításokra, én a dobozos kiszállítások híve vagyok :) Kicsit más: Robi, tekintettel a szokásosnál is nagyobb szállításra (amelyet a hét második felére, vagy a jövő hét legelejére időzítenék), kaphatnék e-mailt tőled, hogy pontosíthassuk a részleteket. Nem nyugtat meg , hogy beírok az információs rendszerbe, majd nem érkezik rá válasz.