Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2005. szeptember 2., péntek 22:00
Xpress!

Észrevettétek, hogy a fórumban a nevek mellett mindenkinek eltűnt a nyilvános aktája, és a kis jel, ami jelzi, hogy nyilvános-e az emil címe vagy sem? Nekem ma tunt fel. De ha rákattintok, hogy egy hozzászólásra akarok válaszolni, akkor a következő panelon, ahol az üzenetet lehet írni, ott már látszik.
0
2005. szeptember 2., péntek 15:46
Jó, hogy visszatértél Xpress!
Nézz majd körül itt is kérlek!
0
2005. augusztus 26., péntek 18:47
Az az 1 hiteles!
Mert az én voltam!
:)
0
2005. augusztus 26., péntek 18:31
az a június rendben van: június 2006 :)
0
2005. augusztus 26., péntek 18:26
Xpress, egy szerény kérés: nem lehetne utánanézni, kinek köszönhető ez a beépített maffiatevékenység, hogy másfél perccel a kritika beírása után "90-ből 1 találta hasznosnak a hozzászólást", meg hasonlók? Teljesen elvész a hitele az egész oldalnak.

Köszönöm.
0
2005. augusztus 26., péntek 17:38
Xpress!
Az lenne a kérésem, ne 20% legyen a legalacsonyabb adható érték a kritikánál.
Ha egy korongot (v. csillagot) sem adok, a rendszer úgy érzékeli nem értékeltem, ha pedig egyet, 20%-ra értékel!
Köszönöm!
0
2005. augusztus 26., péntek 17:14
az a június rendben van: június 2006 :)
0
2005. augusztus 26., péntek 14:11
Egy nevetséges apróság és lehet, hogy csak engem zavar, de a hozzászólások időpontja egyszer 24 órás osztásban jelenik meg, másszor 12-esben!
0
2005. augusztus 26., péntek 13:52
Így augusztus vége felé megkockáztatnám, hogy a főoldal felső sávjában látható, június végéig szóló kedvezményes GLS akció talán már nem aktuális. Vagy ha mégis, akkor érdemes lenne a reklám szövegében a júniust a helyes határidőre változtatni.
0
2005. augusztus 22., hétfő 18:54
Tegnap írta "Xpress" a "Kérdések" topicban, hogy most egy hétig nem lesz gépközelben.
most posts by TM
0
2005. augusztus 22., hétfő 18:49
De időtöltésnek nagyon jó... :)))))))))))
0
2005. augusztus 22., hétfő 18:16
+1 javaslat, ami hasznos lehet
ha az oldalsó menüben rákattintok a fórumra és bejön a fórum főképernyő (nevezzük annak) akkor a fő fórum csoportokra lehessen kattintani

(most ez úgy működik, hogy belépek egy témába, és utána kattintok arr mint pl. jelen esetben: "Általános DVD-fórum"
0
2005. augusztus 22., hétfő 18:14
+1 kérdés

minek írok ide, ha nem válaszol senki?
0
2005. augusztus 20., szombat 11:09
ezt irjatok at :)

"SZEMÉLYES ÁTVÉTEL  
Jelenleg nincs lehetőség személyes átvételre, de 2005. első felében irodát nyitunk Budapest központjában, ahol a személyes átvétel feltételeit is megteremtjük majd. Amint személyes átvételre is lehetőség nyílik tájékoztatjuk erről vásárlóinkat"

ha mar idekormoltem, akkor egy kerdes:
regen volt olyan, hogy a vasarlasokert x% kedvezmenyt lehetett osszegyujteni.
ez meg most is el? mert errol sajnos sehol nem talalok informaciot

0
2005. augusztus 18., csütörtök 23:41
Értem ! Köszönöm a gyors  helyreállítást  és elnézést a félreértésért!
0
2005. augusztus 18., csütörtök 22:42
Ellenőriztük a rendszert. Valószínűleg az lehetett a gond, hogy az első alkalommal rosszul adtad meg az e-mail címedet: a kukac elé egy felesleges space-t is tettél, így a következő bejelentkezéskor (amikor már jól írtad a címedet) nem ismert fel a rendszer.
Most a korábbi regisztrációdnál töröltük a rendelést, és az újra rendeltük be újra.
0
2005. augusztus 18., csütörtök 21:52
Sziasztok! Kedves Xpress, ugy döntöttem ide irok is irok mivel emailemre még nem kaptam választ hátha egyszerübb! Hét elején regisztráltam be elöször rendszeretekbe, majd rendeltem is magamnak egy dvd-t ( beszerezhetö  aláirással, 1-5 munkanap ), vissza is jött ellenörzö mail tökéletesen adataimmal.  2 napra rá már nem tudtam belépni a rendszerbe , mail cimemmel jelszavammal! Nem tudtam/tudom mi lehet a probléma, imént ujra  megpróbáltam beregelni a legelösször megadott névvel/ címmel és simán engedte a rendszer. ( ebböl talán lehet arra következtetni hogy törlődött volna az elsö?! ) A gondom az hogy az akkor aktív rendelésem  ugye most nem látom már nyilvánvaloan, kérdésem ehhez szólna : akkor így azt most elvesztettem és ujra rendeljem meg az árut?  ( 4 napja már az elsö rendelésnek! , - GLS futárszolgálat) Várom mielöbbi válaszotokat miként cselekedjek! Időm miatt fontos lenne!
0
2005. augusztus 18., csütörtök 15:57
A kódokat mi tettük ki ideiglenesen, a hibakeresést segítik.
0
2005. augusztus 18., csütörtök 15:56
Nem tesz semmit :) mert tényleg jó, ha 100 hozzászólás látszódik :)

(Ja, a kódsorok csak akkor látszódnak, ha bemegyünk a fórumba.)
0
2005. augusztus 18., csütörtök 15:51
Észrevettük, most javítjuk a hibát, köszi, hogy szóltatok.
0
2005. augusztus 18., csütörtök 15:48
Xpress! Gondoltam szólok, hogy az oldal tetején egy sávban látszódnak bizonyos html kódsorok.
0
2005. augusztus 18., csütörtök 11:39
Nem lenne értelmetlen az sem, ha a kritikáról alkotott véleményt meg lehetne változtatni a későbbiekben, ha már a kritika tartalma változhat (ebből senki ne következtessen arra, hogy hasznosnak tartom ezt a ponozósdit :).
0
2005. augusztus 18., csütörtök 10:01
Nálam is ez van. Picit zavaró, de pl, azért állítottam mindig 100-ra, hogy ne kelljen annyit lapozgatni. Tök jó lenne, ha 100 is maradna és nem menne vissza 15-re, mert különben a beállítandó számoknak semmi értelme.
0
2005. augusztus 18., csütörtök 3:29
Az új rendszernek van egy hibája: mindig állítani kell, hány hozzászólást mutasson a topic-ból ("eredetileg" ha egyszer átraktam 100-ra (pl.) akkor mindig százat mutatott meg, most meg mindig 15-tel kezdi). Vagy ez csak szerintem hiba?
0
2005. augusztus 18., csütörtök 0:26
van ugyebár a rendeléseknél, hogy be lehet jelölni, hogy "küldjétek azonnal", vagy "törlés"... csak az a baj, ha én pl rosszul jelöltem be, akkor már a jelölést nem tudom leszedni, hanem vissza kell lépnem, és előlről kezdeni a jelölgetést. tudom nem egy óriási probléma, de ezt nem lehetne megoldani?
0