Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2014. február 25., kedd 11:01
Ez már évek óta téma.
Az új fizetési lehetőségeket nem tudom, de a rendelési beállítások módosításánál az eddigi szöveges kiválasztás (saját futár vagy GLS) helyett grafikus kiválasztás van egy pár hete, egy látványosan üres területtel. Nem kiabálnék el semmit, de lehet, hogy az a PickPacknak fenntartott hely...
0
2014. február 25., kedd 11:01
Részben nyitott kapukat döngetsz, ugyanis a PickPackPont átvétel hamarosan elindul, a rendszert kialakítottuk, gyakorlatilag már csak a tesztidőszak van hátra. Ez részben a kártyás fizetést is megoldja, ugyanis a PPPontok többségében lehet kártyával fizetni. A PayPal, előreutalós rendszeren dolgozunk, gondolkodunk, hogyan lehetne beilleszteni a mi rendszerünkbe, ami nem a hagyományos "amit egy kosárban rendeltél azt küldjük egy csomagban" elv alapján működik.
0
2014. február 25., kedd 9:39
Ha csupán egyetlen üzlettel meg lehetne egyezni pick-pack pont ügyben, ahol szombat napközben is át lehet venni a cumót és sikerülne kialakítani egy előreutalós online bankkártyás, neadjaég PayPal felületet, jóval többször támogatnám Sopron városát, mint... (ahogy itt ismerik) németet.
0
2014. február 13., csütörtök 21:28
Többek között...
0
2014. február 13., csütörtök 20:25
Ezt az exkluzív zónát én nem erőltetném...
0
2014. január 8., szerda 12:42
Kedves Xpress! Száraz takarítást kérünk a Gengszterkorzó S2 topikba!
Köszi!
0
2014. január 4., szombat 8:50
Köszönjük szépen! Javítottuk a címét. Viszont a DVD sajnos jelenleg nem beszerezhető.
0
2014. január 3., péntek 15:33
Az Égigérő fű című film rosszul, hosszú í-vel szerepel a rendszeretekben.

Legalább 2006-óta! nem lehet keresni rá normális helyesírással.
Biztos több fogyott volna belőle.

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=5617&VID=R94974337861790598

Én is csak Ullmann Mónikán keresztül találtam rá.
0
2013. december 23., hétfő 9:07
Kedves Robi!

A könyvújdonságoknál több cím is duplán szerepel, ráadásul kétféle árral.
most posts by TM
0
2013. december 19., csütörtök 14:30
Oké,úgy legyen:)
Köszi szépen!
0
2013. december 19., csütörtök 14:29
Köszönjük szépen, mi is minden jót és Boldog Ünnepeket kívánunk. Jövőre még jobban igyekszünk majd, hogy az 1-1 kisebb gebasz száma a nulla felé konvergáljon :)
0
2013. december 19., csütörtök 14:24
Kedves Xpress brigád!

Nem találtam megfelelőbb topikot,így ide írok pár szót.
Köszönöm az eddigi együttműködést a rendeléseim alkalmával.
Részemről maradéktalanul elégedett voltam ez évben.
Persze volt 2-szer 1-1 kisebb gebasz,de simán megoldódott.Úgy gondolom az meg belefért:) Viszont én még soha nem kaptam tőletek sérült terméket.Nem tudom ez kinek/minek köszönhető leginkább(lehet(?),hogy csak mindig szerencsém volt),de remélem megmarad ez a tendencia,és egyúttal jövőre is lesz lehetőségem legalább annyi filmet venni tőletek,mint idén.
A telefonos elérhetőségen is igen kedves hozzáállást kaptam,mikor szükség volt rá.
Szóval - mivel nem tudom mikor lesz legközelebb időm - most kívánok nektek további sikeres időszakot,Kellemes ünnepeket és Boldog új évet!
0
2013. december 17., kedd 17:15
Egy aprócska ötlet...
Amikor az ember küldi magának a csomagot, akkor valami olyasmi van írva pirosan a termékek alá, hogy "A terméket azonnal küldjük/átvételre előkészítjük". Pontosan nem tudom idézni. Csak a boltban feltűnt, hogy voltak olyan emberek, akik ezt kissé félreértelmezték (ezzel is húzva mások idejét, nem beszélve arról, hogy így a vásárló is mehet vissza másodjára). Talán jobb lenne átírni ezt a szöveget szimplán arra, hogy "Feldolgozás alatt". Így senkinek nem fordulna meg a fejében az, hogy elkészült már a csomag.
0
2013. december 13., péntek 22:30
Két javaslat, gondolom nem az ünnepi hajrában lesz rá idő, de hátha felkerül a todo listára:

- a jobb felül található keresőmező ne törölje már ki amit beírtam, ha rákattintok. Elgépelt kereséseket így nem lehet javítani.

- a reklámcsík, ami 6 reklám között váltogat a főoldalon, elvben véletlenszerűen választja ki a mutatott hatot. Ez azontúl, hogy rossz, mert így nem látom mindet, azért is rossz, mert párszor előfordult már velem, hogy termékre kattintás után vettem észre egy jó kis akciót, viszont visszalapozás után már nem találtam meg a hatban... (a régebbi verzióra gondolok, az újabb, napi akciósat még nem tudtam kiismerni).
0
2013. november 29., péntek 2:27
Meglátogatom őket. :)
most posts by TM
0
2013. november 28., csütörtök 22:45
Emlékszem, mikor az Xpress egy hatalmas bögyű, szőke szépséggel reklámozta a futárszolgálatot. Valaki még szóvá is tette, hogy neki sosem ilyen jó nőci viszi ki a megrendelést... :D
0
2013. november 28., csütörtök 22:44
Nekem meg a szőrös lábú GLS futárt kell bírnom...

Igazságtalanság! :)
0
2013. november 28., csütörtök 22:41
Én nem ismerem névről a hölgyeket, de sosem volt gondom egyikkel sem, mindegyik jó fej volt. Mostanság gyakran egy fiatalabb lánnyal találkozok a pult mögött, őt is nagyon bírom, néha poénkodik is. :)
0
2013. november 28., csütörtök 22:37
Timi hét évig dolgozott nálunk. Mi is sajnáljuk, hogy elmegy, de érthető, ha ennyi idő után más dolgokra vágyik. Azt hiszem, a jelenleg a személyes átvételen dolgozó új (és nem olyan új) lányok is kedvesek és segítőkészek.
0
2013. november 28., csütörtök 19:36
Rossz érzés olyanról olvasni amit jagy valószínűséggel nem tapasztalok meg. Ez jutott.
0
2013. november 28., csütörtök 19:08
Nekem Anett és Hajni volt a "nagy szerelem", velük lehetett bolondozni és volt, hogy ők is megtréfáltak, imádtam őket! Az utóbbi években pedig Timit kedveltem meg nagyon, vele is jó viszonyt alakítottunk ki. Petrával csak elvétve volt alkalmam találkozni, így róla nem alakulhatott  ki véleményem. Köztük még páran jöttek-mentek, volt egy fiú is, ő is kedves volt. Anettet sajnáltam nagyon. Meg persze Hajnit is, annak ellenére, hogy voltak "csörtéink", máskor meg ajándékokat adtunk egymásnak. Ahogy hozta a hangulat. :)
most posts by TM
0
2013. november 28., csütörtök 17:35
Kiről beszélsz?
most posts by TM
0
2013. november 28., csütörtök 17:33
Szomorúan búcsuzom immár a második kedves kolleganőtől. Azt hiszem lassan nem lesz kiért odamenni! Naja a filmek miatt. De az nem minden. A szív elvész mostantól. Köszönünk mindent! Boldogságot az életben.
0
2013. november 28., csütörtök 11:37
Ez egy kisméretű, 28 oldalas kiadvány, ami egy rövid Rozsomák (Farkas, Wolverine) történetet tartalmaz, ráadásul magyarul. Gyaníthatóan exkluzív ehhez a filmhez készítette a Marvel.
0
2013. november 28., csütörtök 11:17
Tisztelt Xpress!
Milyen képregényt csomagoltok a Farkas kiadványok mellé? Sajnos a hirdetésre továbbkattintva semmi konkrétumot nem találok.
0