Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2004. december 4., szombat 14:05
Én is szívesen vásárolnék Tőletek filmzenei CD-ket ... A boltokban keveset tartanak ...
0
2004. december 4., szombat 13:35
Xpress,

Mint rendszeres látogatója és vásárlója az oldalnak, immár lassan 5 éve, felmerül bennem a kérdés, hogy miért nincs még karácsonyi, téli design-ja az oldalnak? vagy miért késlekedik, ha egyáltalán lesz a wishlist funkcó bevezetése, ami így karácsonyi bevásárláskor külön előny lenne?És ami még foglalkoztat, az a fórum reformja. Miért nem lehet benne keresni?miért nem "fejelttebb" , lásd dvdcenter? illetve, hogy a sok értelmetlen fórumot miért nem törlitek, ami válasz is lenne a keresés kérdésére?

a válasz és a változások reményében köszönettel:
ELM
0
2004. december 3., péntek 20:20
És? Én is láttam.
0
2004. december 3., péntek 20:05
Hoppla! DVD Extra reklámot láttam az Origón...  :)
0
2004. november 14., vasárnap 22:52
De ez most csak ez az egy szám,vagy a komplett filmzene van netán mp3-ba?
0
2004. november 14., vasárnap 21:03
Csak mp3-ban van meg, úgy is érdekelne?
0
2004. november 14., vasárnap 17:23
Xpress, az oldal szep es jo, csak hihetetlen lassu, modemrol! Sajnos most errol nyomom mivel adsl-t lemondtam es elofizetek ujra. A fooldal vagy 2 percig jon le es ha mar odajutok egy adott film al-oldalara akkor mar gyors, de a fooldalt kinszinvedes behozni.
0
2004. november 14., vasárnap 12:56
Üdv mindenkinek!
Ha már szóba hoztátok a filmzenéket,akkor hadd kérdezzelek meg titeket,hogy netán nincs meg valakinek a James Bond-Living Daylights c film zenéje?,mert szeretném a gyüjteményeim közt tudni eme darabot is,köszönöm!
0
2004. november 14., vasárnap 2:24
Vagy kiegészíthető: ...zenei CD-k közül kizárólagcsak...

Nekem az tetszik benned Gerike!, hogy egyes véleményeket itt az Xpress-en a magadévá tudsz tenni és te is hangoztatod. :)
0
2004. november 13., szombat 23:41
Ja igen ez a rész fölösleges: " kizárólag csak '!
0
2004. november 13., szombat 23:25
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ne zavarjon Gerikém, de a mondatod első fele üti a második részt!

Nem szívatásképpen de van rá esély, hogy valaha is beírj az xpessre egy normális épkézláb mondatot? (remélem igen, én mindenesetre megprobálom kivárni, márha erre van esély)
0
2004. november 13., szombat 22:50
ez újból egy eszméletlenül értelmes hozzászólás volt...........
0
2004. november 13., szombat 22:45
Szerintem a Xpress árulhatna kizárólag csak !FILMZENÉKET! Meg hát ugye DVD-ket továbbra is!
0
2004. november 4., csütörtök 14:51
Szerintem csak egy optimista jóslat ma estére:
Fradi - Feyenoord
4:3
0
2004. november 4., csütörtök 14:48
Miért, nem azt jelenti? :)
0
2004. november 4., csütörtök 14:11
Lehetne egy FAQ (GYIK) oldalt elindítani, hogy ne kérdezzék meg olyan gyakran, hogy ez azt jelenti-e, hogy a film fekete-fehér  :)
(És ezt senki ne vegye lenézésnek, pár hónapja én se biztos, hogy tudtam.)
0
2004. november 3., szerda 10:43
Az is jó lenne, ha néha válaszolnátok.

Az Ördögűző rendezői változatának roszul írtátok az eredeti címét!!!!!!!!!!
EXORCIST
0
2004. november 1., hétfő 23:28
Kedves Xpress!
Örömmel látnám (szerintem nem csak én), ha a joglejárt filmek mellé ki lenne írva, hogy:
LEJÁRT JOGÚ.
0
2004. október 28., csütörtök 12:20
:)) Viszont egy a lényeg: mutassák be, vagy jelentessék meg őket! Nem igaz?
0
2004. október 28., csütörtök 11:51
Már rég láttam a három évadot, így nem merem 100%-ig állítani, hogy tényleg így van, de mintha a folytatásokból sem derült volna ki, ki volt a megbízó, de ha kiaderült is, valószínűleg nem lényegi kérdés. Nem erre koncentrál a történet.
0
2004. október 28., csütörtök 11:21
Én viszont továbbra sem tudom (még), hogy ki volt a megbízója Myers ügynöknek :))) Szóval részemről nincs teljesen lezárva a történet. A többi viszont teljesen igaz.
0
2004. október 28., csütörtök 11:11
Az azonos szereplőkön kívül nagyon kevés összefüggés van az egyes évadok között. Az új évadok is 1-1 nap alatt játszódnak, de 2-3 év eltéréssel.
Komolyabb kapcsolat nincs az évadok között, az egyes évadok önmagukban élvezhetők. A második évadban atom-fenyegetettségről szól a sztori, a harmadik pedig biológiai terrorizmusról. Nem lőttem le ezzel túl sok poént, mindegyik évadnál még a felirat előtt kiderül az alap-szitu.
Az tény, hogy Magyarországon nincs nagy értelme kiadni a sorozatot, ha nem egy nagy stúdió állna a kiadvány mögött, hát biztos, hogy kész csőd lenne - sajnos.
0
2004. október 28., csütörtök 10:55
Szerintem most nincs igazad: ha emlékszel, hogy hogyan lett vége az első évadnak - nem derült ki, hogy ki volt a megbízója Ninának, mindössze annyit lehetett tudni, hogy európai, azon belül pedig német. Plusz ha felkeresed a sorozat honlapját és kattintasz párat, ér még egy-két meglepetés :)

1ébként nekem gyanús, hogy az olimpia előtt hirtelen leadta az m1. Remélem, hogy ez azt jelenti: szinkronizálják a 2. és a 3. évadot :))))
0
2004. október 28., csütörtök 10:43
Aha, persze. Láttad a 2-3. évadot?
0
2004. október 28., csütörtök 10:09
az első évad megjelenésénél ki mondta, hogy biztos jön a második? aztán a következő kérdésem: csorbul bármit is az első évad értéke azáltal, hogy nem kapsz 2-3. évadot? szerintem nem. nincs nyitva hagyott szál, a sztori teljesen lezárt, kerek egész.
0