De, ha látjuk töröljük. Sajnos azonban arra nincs külön emberünk, hogy éjjel nappal a fórumokat ellenőrizzük.
0
2004. október 18., hétfő 20:46
2232
Csak annyit szeretnék megtudni hogy az xpress-nél nincs olyan aki a topicokat figyeli és bármilyen kalóz kiadvánnyal kapcsolatos hirdetést látna akkor törölné?
0
2004. október 18., hétfő 14:34
399
Javaslatom/kérdésema köv lenne. Ugyebár az emberek a fórumban egymáshoz is szólnak. Sokszor azonban egyből nem lehet tudni, hogy kinek megy a válasz. A kis fülre kell kattintani, hogy lássuk ki kihez szól. nem e lehetne megoldani ugy, hogy a hozzászólással egyből látható legyen a "kinek" probléma. + számozásos módszer is használható lenne. thx
0
2004. október 8., péntek 14:55
Moderátor
7449
A wish list funkció már elkészült, csak még nem élesítettük be. Talán 1-2 héten belül. A fórumon is dolgozunk.
0
2004. október 8., péntek 14:50
95
Xpress, hasznos funkció lenne, ha lehetne keresni a fórumban, különösen a Moziajánló fórumra igaz ez, ahol nagyon sok bejegyzés van, több mint 3000. Most ha egy adott film kritikáit szeretném megtalálni több oldalt kell végig olvasnom.
Egy másik hasznos funkció lehetne az Wish list (mint az amazon-on), ahol elhelyezhetném azokat a filemeket amelyek érdekelnek, de csak később akarom megvenni.
0
2004. augusztus 26., csütörtök 16:18
849
Xpress, az FF független kiadóval nem terveztek közös akciókat? Van néhány érdekes kiadványuk, sok tévéfilmet is megjelentettek (no nem csúcsminőségben, de árszínvonalnak megfelelően).
0
2004. augusztus 17., kedd 16:58
2692
Még egy kis infó a Shrek DVD-t régen a UIP forgalmazzta szintén fekete tokban, majd a tavaly szeptember óta már a Universal Pictures Hungary forgalmazza és ők már fehér átlátszó tokban adták ki viszont belülre ennek ellenére nem került grafika. Erről bővebben olvashatsz a Shrek DVD adatlapján.
0
2004. augusztus 17., kedd 14:27
6
Ok, értelek! Tehát akkor nem standard "jelenség", hogy nincsenek belső borítók! Egyébként a Halálosabb Iramban és az MI is fehér tokban van! Azért ha az Xpress el olvas engem akkor kérem válaszoljanak! Köszönöm!
0
2004. augusztus 17., kedd 3:26
2692
És milyen tokjuk van a filmeknek? Mert ugyebár vannak fekete tokok is bár ezek régebben voltak most már igyekezznek a forgalmazzók lecserélni őket. A fehér átlátszó Amaray a legjobb, ilyenben van pl.: Jurassic Park 1-2., Star Wars I-II., Terminator, Armageddon, Briliáns csapda ezeken van belül kép, grafika na meg a jelenetválasztás. Az M:I és a Halálosabb irambant nem még a UIP forgalmazzta, mert ő fekete tokokban adta ki ...és így hát nem volt belső grafika.
0
2004. augusztus 17., kedd 3:16
6
Szia!
Először is helyesbítek, mert a Mission Impossible 2 szinkronja érdekelne, hogy az mikor lesz! Egyáltalán lesz-e! De amint írtad, majd kiderül! 2: Köszi a választ csak félig nem a kérdésemre válaszoltál :)))) Tudom, hogy vannak raktáron hisz látom, engem csak a szinkronizált változatok érdekelnek!
Hát úgy értem, ahogy írtam :) Pl: a külső borító ugye megvan! Eddig tiszta! Namost a belsőt úgy értettem, hogy a boltban kapható DVD-knek a belsejében is vannak képek, szövegek, színek, stb. Nem tudom másképp írni! :))) Szerintem egyértelműen írtam! De az Xpress által küldött cuccokban ilyen nincs. Megrendeltem már az MI 1-et, a Halálosabb Irambant és az Ocean's Eleven-t is, de egyiknek sem volt belső borítója! Ez mindegyiknél így van? Erre az Xpress tudna válaszolni nekem! Köszi!
0
2004. augusztus 17., kedd 2:06
2692
Humesz:
1: szeritnem előbb-utóbb lesz az Xpress-nek raktáron a M: I, persze lehet, hogy már nem a 2690 Ft-os akciós áron. Az Ellenséges terület pedig ahogy nézzem most is kapható, hogy szinkronsan mikor lesz azt csak az InterCom vagy a Fox tudaj; lehet, hogy soha, de lehet, hogy fél év múlva. 2:"Minden Xpress-től rendelt DVD-nek csak a külső borítója van meg? Belül semmi egyiknél sem?" Ezt pontosan, hogy érted?
0
2004. augusztus 17., kedd 1:39
6
Kedves Xpress!
Két egyszerű kérdésem lenne, de bárki aki tud lécci válaszoljon: 1: A Mission Impossible és az Ellenséges Terület kapható lesz szinkronizált változatban? (Ha igen akkor kb. mikor?) 2: Minden Xpress-től rendelt DVD-nek csak a külső borítója van meg? Belül semmi egyiknél sem?
0
2004. augusztus 16., hétfő 14:31
2692
:)))
0
2004. augusztus 16., hétfő 12:30
2774
a 2001 Űrodüsszeiából kivágják a monlitot mert csúnya és fekete, a majmok bolygójából meg a majmokat mert csúnyák és barnák :))
0
2004. augusztus 16., hétfő 10:42
2692
Tényleg? Akkor ezek még a 2001: űrodüsszeiát vagy a Majmok bolygóját is megvágnák? Hát ez már tényleg túlzás.
0
2004. augusztus 16., hétfő 0:09
2774
"Star Wars filmet miért kellene megvágni?"
az attack of the clones angliában a BBFC megvágta. Jungo Fett lefejeli Obi-Wan-t.. kivágták..
0
2004. augusztus 15., vasárnap 18:49
1431
Már most rosszabb (TV tekintetében), mint azt pár éve gondoltuk.
0
2004. augusztus 15., vasárnap 15:50
2692
Azért ennyire nem rossz a helyzet, hisz nem minden film korhatáros. A legtöbb film szinte a "minimális korhatár"-ba esik - értsd USA: PG -, pl. egy Star Trek, Star Wars filmet miért kellene megvágni? Szóval azért nem lenne olyan rossz a helyzet, mint amennyire azt Te gondolod.
0
2004. augusztus 15., vasárnap 11:16
155
Egy dologt nagyon elfelejtetek: ez itt Magyarország az álprüdség és az intézményesített hülyeség őshazája - legalábbis "hivatalos szinten". A korhatárkarikák bizonyíthatóan egy "vagy" félrefordítása "és"-nek az irányadó EU direktívából, mégis évek óta szopjuk a f*szt, vágott filmek a tévéken gusztustalan és a készítők szerint pszichológusok által szándékosan "fejlesztett" a látóteret zavaró, a figyelmet elvonó, idegesítő jelzéseket használva - nem mellékesen Microfos által licencelt betűtípust használva.
Ha itt korhatárkarika lesz dvd-n csak napok, ha nem órák kérdése, hogy mikortól kapjuk először a "német verziókat", majd azoknál is durvábban megvágottakat mivel azok is csak 18-as jelhez lesznek nálunk jók, és a kiadó kisebb besorolást akar, végül folyamatosan rákerül majd a "magyar transzferre" a jelzés, végül valóban lehúzhatja minden dvd forgalmazó a rolót, mert azt a szart már nem lehet még 900-ért sem eladni.
Nem vagyok egy Nostradamus de pontosan láttam mi történt a tv adásokkal is, mert nem álltak sarkukra a cégek pedig tudtak mindenről - az hbo-t is beleszámítva -, ugyanez lesz a dvd-vel is.
0
2004. augusztus 15., vasárnap 2:25
5
Koszi ELM ! :-)
0
2004. augusztus 15., vasárnap 1:33
1431
Ez végeredményben Xpress-szel kapcsolatos kérdés lesz: nemigen érdekelt eddig a képbeszúrás és nincs kedvem végignézni az összes fórumot ahol kitárgyalták ezt. Tudna valaki ajánlani egy tárhelyet, ahova 1-2 képet fel tudnék nyomni, s a képbeszúrás módját leirni?.. köszi.
0
2004. augusztus 15., vasárnap 0:57
4201
Úgy tudom folyamatban van egy az ORTT-hez hasonló testület felállítása, amely mozi- és videoforgalmazási dolgokkal foglalkozna. Ők fogják a korhatárbesorolást és ezek feltüntetését is intézni. Az ORTT csak a tévécsatornák műsorával foglalkozik - mint azt a neve is mutatja. A korhatár DVD-ken való feltüntetését jelenleg senki sem írja elő.
0
2004. augusztus 14., szombat 12:02
487
Nem hiszem. De azt se ,hogy ha rakerul a korhatarkarika akkor aztan egycsapasra megoldodik minden. Persze egyszerubb a kiadokra fogni, mint nevelni a gyereket. Egyebkent nem vagyok a korhatarkarika feltuntetese ellen, csak kicsit tul van misztifikalva a szerepe.
0
2004. augusztus 13., péntek 18:09
411
jézusKirály: Ott legalább van vmi kis jel a DVD-ken. Bár szerintem ez csak itthon nem elterjedt. Mert a németeknek, angoloknak, franciáknak, skandináv népeknek, oroszoknak és japánoknak tudom, hogy van.
0
2004. augusztus 13., péntek 17:55
1431
Vagy csak szimplán nem foglalkoznak a gyerekkel. Nem ők nevelik, hanem a haveri társaság, esetleg az utca, a szülőnek meg fingja nincs, hogy a gyerek mivel foglalkozik, milyen körökbe jár, milyen fasiszta nézeteket vett fel... Optimus: "...amerikában R besorolásúak..." : Szerintem az amerikai a legprüdebb nép e földkerekségen, úgyhogy a legszerencsétlenebb dolog lenne hozzájuk hasonlitani / tőlük ellesni a korhatárokat.