Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2013. november 27., szerda 20:20
Egy fél mondat még kimaradt: , vagy kivesszük a filmeket az akciós listából :)
Sajnos nem láttam az akciós kiajánlót, így nem tudom, hogy nem akciósak, csak véletlenül kerültek a listába, vagy akciósak és véletlenül rossz árral érkeztek.
0
2013. november 27., szerda 19:51
Tehát az ár hibás:). Ez a jobbik variáció. Köszi.
0
2013. november 27., szerda 19:37
Jelzem az akciókkal foglalkozó kollégának, és javítjuk az árat.
0
2013. november 27., szerda 19:36
Ellenőriztem, de nálam működik, ha bejelentkezem a nevedben, beenged a rendszer a zónába. Próbálj meg kijelentkezni, majd újra bejelentkezni, valószínűleg megoldódik a probléma.
0
2013. november 27., szerda 19:32
A Mellékhatások és a Bosszútól fűtve tévedésből van felsorolva a "Halálos árak" akcióban, vagy az akciós áruk hiányzik tévedésből?
0
2013. november 27., szerda 10:59
Ha megfelelek minden feltételnek akkor miért nem vagyok XKLUZÍV-zóna tag???? :O

"Xkluzív-zóna - Belépés csak tagoknak!
Sajnos jelenleg nem vásárolhatsz az Xkluzív-zónában

Az Xkluzív-zónában legjobb vásárlóinknak adjuk meg a lehetőséget, hogy elsőként ők rendelhessenek meg exkluzív, limitált kiadványokat, illetve egyes termékeket a szokásosnál kedvezményesebb áron kínálunk számukra. A limitált kiadványokat általában 1-2 hétig kínáljuk kizárólag az Xkluzív-zónában, ezt követően (amennyiben nem fogy el a teljes mennyiség) más vásárlóink is rendelhetik majd.

Természetesen nem kell teljesíthetetlen feltételeknek megfelelni ahhoz, hogy Te is tagja lehess az Xkluzív-klubnak. Automatikusan megkapja a "belépőt", aki a legutolsó 180 napban:

legalább 30.000 Ft értékben vásárolt oldalunkon (azaz havonta átlag 5.000 Ft-ot, kevesebb, mint 1 BD árát költötte el nálunk) - (Ezt a feltételt teljesítetted!)
    minden számára kiküldött, vagy átvételre előkészített csomagot átvett - (Ezt a feltételt teljesítetted!)
    legalább kétszer több terméket vásárolt, mint amennyit félretett és törölt - (Ezt a feltételt teljesítetted!)

Reméljük hamarosan Téged is üdvözölhetünk a klubban!"
0
2013. november 16., szombat 10:45
Egyébként meg pont :D
0
2013. november 16., szombat 10:44
Én is támogatom. Csak annyival egészíteném ki, hogy kicsiny városunkra tekintettel a repertoárba felvenném a (MOL) postapontokat is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. november 16., szombat 9:06
Mi az elírás? Szerinted nem elég szellemesek az Amerikai pite filmek? :) Ez ízlés kérdése.
0
2013. november 14., csütörtök 16:08
Hát csókolom, ezzel nem tudok nem egyetérteni, méghozzá maximálisan.
0
2013. november 14., csütörtök 15:48
Hurrá, úgy látom át lett véve az ide első csomagom az xpresstől (hozzám csak hétvégén ér ide)

Megaszondom őszintén, amit végül is átvettem csak a lojalitás miatt volt, ha már itt a fórumon töltöm az életemet.
Több is volt a kosárban, de nagy részét csak akkor venném innen, ha lenne kártyás fizetés, előreutalás, pic-pack-pont átvétel, ingyenes kiszállítás, az akciós árak gyorsabb, rugalmasabb követése.
0
2013. október 22., kedd 21:22
Kedves Xpress!

Egy elírás van a Blu-ray akcióknál.Az Amerikai pite filmek a "Szellemes és kísérteties filmek" kategóriába vannak sorolva.Ugyanez a cím van a DVD-knél de ott stimmel.
0
2013. augusztus 24., szombat 11:50
Nem kellene aktualizálni ezen a reklámfelületen a megjelenési dátumot?

0
2013. augusztus 22., csütörtök 22:58
Köszönöm a segítséget, megoldódott. :)
0
2013. augusztus 22., csütörtök 19:52
A Posta Pontos szállítást én magam is nagyon tudnám támogatni, lévén kicsiny városunkban egyedül a MOL kúti Posta Ponton lenne bankkártyás fizetésre lehetőség, amit nagyon tudnék értékelni. PickPack Pont pedig legközelebb 40 km-re van. Ettől függetlenül persze jöhet az is. :-)
0
2013. augusztus 22., csütörtök 17:33
T. XPress / Robi!

Picit inkonzisztensnek tűnik a rendszer, nálam rendelésen van a Gyalog galopp BD, "0 db raktáron"-t ír, holott a termék adatlapján 1 db-ot raktáron levőnek mutat.

(Gyanítom valahol ott lehet a galiba, hogy korábban már félre volt téve nekem és csomagolás alatt kikerült valami miatt, tehát ténylegesen 0 van raktáron, de ez az inkonzisztencia akkor is furcsa :-)
0
2013. augusztus 15., csütörtök 16:02
Pontosan az, hogy pont nincs. :)
0
2013. augusztus 15., csütörtök 15:54
Mi van a pickpack pontos megoldással?
0
2013. augusztus 15., csütörtök 13:22
Aktív rendelések oldalon a kék sávban lévő "Súgó" link nem működik.
0
2013. augusztus 14., szerda 21:10
Kedves Xpress/Robi!

A PickPack pontos (esetleg PostaPontos) átvétellel, illetve PayPalos/utalásos (előre)fizetéssel kapcsolatban történt valami előrelépés?

Köszi.
0
2013. augusztus 12., hétfő 18:39
Kérhető száraztakarítás a Predator-fejes topikba?

Meg válasz a lenti kérdésekre? Az is válasz, hogy "Idén már szinte biztos nem fogok tudni foglalkozni vele" vagy hogy "Mégsem látok fantáziát benne, így nem csinálom meg"...
0
2013. augusztus 1., csütörtök 23:26
Néha nekem is lóghat vállgödörig a kezem a bilibe, nem :D?
0
2013. augusztus 1., csütörtök 23:18
Hány éves vagy, herceg? :)))))))))))
0
2013. augusztus 1., csütörtök 17:43
Ezen felül a korábbi kérdéseimet is elővenném, hátha:)...:
- Mikorra várhatunk előrelépést a PickPackPontos szállítás bevezetésében?
- Ki tudtad-e próbálni, hogy az amúgy is kiszűrésre kerülő, a korábban megbeszélt 100 karakter alatti adatlapi vélemények automatikusan törlésére van-e mód, és ha igen, akkor ennek gyümölcsét mikor élvezhetnénk a gyakorlatban?

Előre is kösz.
0
2013. augusztus 1., csütörtök 17:37
Helló Xpress!

Az adatlapi vélemény beírásánál az ablak méretét meg lehetne úgy növelni, hogy ne legyen szükség a gördítősávra, és egy ablakban látszon a beirásra-értékelésre szolgáló mező és az adatlapi véleményezés szabályai?

Ugyan sajnos egyre ritkábban téved be bárki is a pár törzsírón kívül, de gondolva arra, hátha mégis, akkor szerintem egy nagyobb, például függőlegesen megnyújtott ablak szerencsésebb lenne, mert a szabályok így nincsenek szem előtt, és elkerülhetik a beírók figyelmét.
0