Ez nem az Internet Explorer egy korábbi változata? Ha igen, akkor sok ilyen "hibás" oldallal fogsz találkozni. Frissíts (az újabb változatok már jobbak), vagy használj más böngészőt.
Ha még lenne Netscape Navigator. Ó, a régi szép idők, amikor az IE és a Netscape is másképp értelmezte az ember kódjait.
0
2013. július 10., szerda 9:19
52685
Gyorsabban érsz el eredményt, ha másik böngészőt választasz. Google Chrome alatt például tökéletes.
most posts by TM
0
2013. július 10., szerda 9:12
8851
Tudsz róla, hogy ehhez nincs szükség fényképezőgépre? A billentyűzet "Print Screen" feliratú gombja vágólapra teszi a képernyőképet, amit aztán Ctrl+V billentyűkombinációval akár a Paint programba is be tudsz illeszteni, és voilá! :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. július 10., szerda 1:02
8260
Xpress, a 4974 sz hozzászólásban felvetett probléma továbbra is fennáll... :(
0
2013. július 7., vasárnap 13:38
8260
Látod, már nincs, aki beszéljen... :)
0
2013. július 7., vasárnap 2:51
52685
A zsidókról már nem is beszél senki?
most posts by TM
0
2013. július 6., szombat 23:11
8260
Ebben sok igazság van, de nem sírni kell utánuk, hanem követni őket - ha már ennyire hiányoznak. :)
Ha más filmes fórumok annyira jók, mert nincs politika, cigózás meg buzizás ( ejj, remélem a mai Meleg Büszkeség Napjára jött egy kis Hűsítő Jégeső), akkor nem értem, miért is itt adsz hangot hetente panaszaidnak.
Elmentek, kész. Ég velük. Majd ha elmegy mindenki, becsuk a fórum is, aztán nem lesz se politika, se buzizás, se cigózás. :)
0
2013. július 6., szombat 22:29
6056
Nekem ő hiányzik a legjobban, brühühüüü :(
0
2013. július 6., szombat 22:18
5528
Ennek egy részét én is tapasztaltam. És valóban fárasztó ilyen kommenteket olvasni, főleg tömkelegével, de még figyelmen kívül tudom tartani és emiatt egy ideig még biztos nem lépek le... Meg más miatt se, acélozódnak az idegeim.
0
2013. július 6., szombat 20:48
1130
Egyre inkább idegesítő, hogy a "most érkezett a raktárunkba" résznél teljesen össze-vissza, rendszertelenül jelennek meg a filmek. Nem a raktárba beérkezés időrendi sorrendjében. Számtalanszor fordul elő, hogy az első néhány oldal teljesen változatlan, de mondjuk valamelyik további oldalon már olyanok vannak, amelyek előző nap még nem voltak ott. Vagy például a huszonakárhányadik oldalon bukkannak fel frissen a raktárba érkezett termékek, de az előtte és az utána következő oldalakon változatlan marad a kínálat.
0
2013. július 6., szombat 20:08
14599
Ezt mondjuk nem csodálom. De az is igaz, hogy az aranykornak vége sajnos, a mai megjelenések már csak halvány árnyékuk a néhány évvel ezelőtti színvonalnak (már ami a DVD-t illeti, BD-n azért még tudnak profi dolgokat csinálni, más kérdés, hogy a DVD-re már soha nem fogok visszatérni, hiába a ProVideo mostani igyekezete az újabb filmjeikkel, amiket normális köntösben hoznak), nagyon elszaporodtak a csonkolt képű és hangú kiadványok. Régen ez nem volt divat, a tudatos butítás sem.
0
2013. július 6., szombat 18:35
52685
Sokszor meg ami megjelenik, az is gyalázatos külsővel, így a szebb múlthoz szokott gyűjtő agya már vásárláskor ledobja a szíjat és persze hogy nem az adott film értékeiről megy a diskurzus, hanem arról, hogy mennyivel többet érdemelne az adott megjelenés.
most posts by TM
0
2013. július 6., szombat 18:23
6925
Volt itt egy "fórumtárs",aki éveken át háborítatlanul zsidózott.Sokan csendben elmentek miatta. Néha egy-egy hozzászólását törölték,és ment minden tovább.
Mikor a halottaink fórumban is zsidózni kezdett,végre megvonták tőle a fórum hozzászólás jogát,így "csak" a kritikákban folytatta tovább a tevékenységét.
Akadt itt buzizó,cigózó fórumozó is. Már filmes fórumban szóba is került,az xpress a szennyet gyűjti.
Sokan általában elmentek,elegük lett az ordenáré stílusból.
Szintén sokaknak elegük lett a politizáló fórumozókból,hiszen ez egy filmes oldal lenne. Van olyan filmes fórum,ahol a politikai hozzászólásokat azonnal törlik.
Az aktivitást persze a gyér számú megjelenés is visszavetette.Ha nincs film,nincs miről írni.
0
2013. július 6., szombat 17:47
52685
Nézd vissza, ha egy politikai téma előjön, előbújnak addig inaktív alakok, akik filmes témához nem szólnak hozzá, erre értettem az előzőt. Milyen jó lenne, ha inkább fordítva lenne.
most posts by TM
0
2013. július 6., szombat 13:20
5528
A felesleges acsarkodás néhány ember között? Az nem igazán aktivitás.
0
2013. július 6., szombat 12:12
52685
Pont hogy a nem ideillő témák felbukkanásakor ugrik meg az aktivitás. Sajnos.
most posts by TM
0
2013. július 5., péntek 23:44
5528
Érdekes amikor annak idején megkaptam a fórum hozzászólási jogot már nem voltak ,,régiek". Ez volt kb 3 éve szóval érthető is mondjuk én nem abba a szórásba estem bele. Nem tudom én nem igazán akarok régi lenni. Én az új hullám vagyok :)))
A passzív fórumozók időszaka pedig érdekes felvetés. Mielőtt hozzászólhattam volna előtte egy másfél évvel már olvasgattam a fórumot követtem a topic-okban a kommenteket. Ezért igyekeztem is, hogy minél előbb hsz-elni tudjak itt. Nem is akartam ennyit vásárolni press-ről, mert nem bíztam az online-ban és csak 3 rendelésig akartam elmenni. Klassz dolog volt írni beszélgetni itt. Nem mondom, hogy most nem az, de már nem érzem az a varázst. Viszont az, hogy egyik másik illető más fórumos miatt ment volna el innen az nekem , hogy is mondjam hihetetlen. Miért hagynám el én egy vagy több fórumtárs miatt el ezt az oldalt? Abszurd. Nem a link eltűnése, hanem a beszélgetések témái miatt esett inkább vissza a fórumozók száma. A nagyon nem ide illő témák...
0
2013. július 5., péntek 22:25
14599
Az Afrika helyett van egy jobb nóta is, az Africa a Toto együttestől... :)))
0
2013. július 5., péntek 22:20
2288
Filmes fórum lévén valószínűbb igen, minthogy ekkora Afrika rajongó lenne :)
0
2013. július 5., péntek 22:17
14599
Vajon honnan vehette a nickjét? Feltételezem a Mad Max 3-ból... :)))
0
2013. július 5., péntek 22:08
2288
Savannah. pl. :)
0
2013. július 5., péntek 20:40
8260
Ha ugyanarra a Kimire gondolunk, akkor hatalmasat tévedsz... :-)))
0
2013. július 5., péntek 20:39
14599
Elég volt régebben az e-mail címet megnézni ehhez, Kimi-ról meg egyszerűen tudom, úgy fogalmaz.
0
2013. július 5., péntek 20:03
8260
Miből gondolod, hogy ők lányok? :)
0
2013. július 5., péntek 18:56
14599
"lány egy szál sincsen"
Dehogynem, Kimi még itt van, néha Biker is felbukkan, de ő már ritkábban...