Tudom:).
De a te hozzászólásod kapcsán jöttem rá arra, hogy minden racionális érve mellett ez az egész mennyire elkeserítő és túlreagált, hogy a fórum egyetlen ismérve a "mocsok" meg "panaszáradat" legyen. Persze, lehet jönni azzal, hogy ez a fórum már nem az, ami volt, és hogy a filmszerető közösségnek ezer más tere van, hogy egymásra találjon, és hogy tényleg volt rinya, de, még ha "aszályos" idők is voltak időnként, mégiscsak egy élő/lélegző, folyamatosan mozgásban levő valami volt. Néha érdekes volt rátalálni egy-egy új gondolatra, eljátszani más emberek látásmódjával, felfedezni egy érdekes megjegyzést egy eddig bennem addig kevés nyomot hagyó nicknév alatt, akit onnantól érdemes volt megjegyezni.
Ez innentől nincs. Ha a régi emberek nem találnak ide, akkor talán az újak szerveznek majd expedíciókat egy olyan funkció felkutatására, amely létezésének egyetlen nyoma egy "Fórum" szó négyes betűnagysággal, közvetlenül a copyright üzenetek felett, amit a gyakorlott internetezőnek már a vakfoltján van? Nem az a baj, hogy haldoklik a fórum, hanem az, hogy a lehetősége sincs meg innentől, hogy újraéledjen. Lassan kiszáradó holtág lett, rezervátum kihalásra ítélt őskövületeknek.
Nekem pedig nem jó kihalásra váró őskövületnek érezni magam.