Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2013. május 8., szerda 10:37
Így mindenki al-moderátor lenne :D
0
2013. május 8., szerda 10:34
Mivel moderátor sincs, így elég életképtelen az ötlet.
most posts by TM
0
2013. május 8., szerda 10:32
Ugyan a fórum parkolópályára kerül, így akkor nem lesz  "jelentem a moderátornak" gomb a hozzászólásoknál?
Így azért könnyebben tudnátok/tudnál takarítani, ha lehetne jelezni a problémás(nak vélt) hozzászólásokat.

Köszi.
0
2013. április 29., hétfő 17:40
itt is próbálkozom, hátha kapok választ: hogyan tudok keresni spanyol nyelvű, spanyol felirattal ellátott filmekre? úgy általánosságban hol a részletes kereső?
0
2013. április 23., kedd 1:48
Könnyebb eladni a selejtet.
most posts by TM
0
2013. április 23., kedd 1:01
"Nem. Van még más is." (Yoda)

A termékek adatlapján is megtalálhatják a film fórumát. Egy kis vigasz.
0
2013. április 23., kedd 0:53
Tudom:).

De a te hozzászólásod kapcsán jöttem rá arra, hogy minden racionális érve mellett ez az egész mennyire elkeserítő és túlreagált, hogy a fórum egyetlen ismérve a "mocsok" meg "panaszáradat" legyen. Persze, lehet jönni azzal, hogy ez a fórum már nem az, ami volt, és hogy a filmszerető közösségnek ezer más tere van, hogy egymásra találjon, és hogy tényleg volt rinya, de, még ha "aszályos" idők is voltak időnként, mégiscsak egy élő/lélegző, folyamatosan mozgásban levő valami volt. Néha érdekes volt rátalálni egy-egy új gondolatra, eljátszani más emberek látásmódjával, felfedezni egy érdekes megjegyzést egy eddig bennem addig kevés nyomot hagyó nicknév alatt, akit onnantól érdemes volt megjegyezni.

Ez innentől nincs. Ha a régi emberek nem találnak ide, akkor talán az újak szerveznek majd expedíciókat egy olyan funkció felkutatására, amely létezésének egyetlen nyoma egy "Fórum" szó négyes betűnagysággal, közvetlenül a copyright üzenetek felett, amit a gyakorlott internetezőnek már a vakfoltján van? Nem az a baj, hogy haldoklik a fórum, hanem az, hogy a lehetősége sincs meg innentől, hogy újraéledjen. Lassan kiszáradó holtág lett, rezervátum kihalásra ítélt őskövületeknek.

Nekem pedig nem jó kihalásra váró őskövületnek érezni magam.
0
2013. április 23., kedd 0:32
Nem én találtam ki.
0
2013. április 23., kedd 0:27
A "FÓRUM" szót hatos betűnagysággal a fejlécben nagyon nem nevezném úgy, hogy "kiszúrja az erre tévedők szemét a panaszkodás". Aztán az is eltűnt az aktuális fórumhozzászólások ablakával együtt...
0
2013. április 23., kedd 0:24
Nem tesz jót a boltnak, ha az oldalra látogató régi és új vásárlók rögtön belefutnak a mocsokba.
Meg lehet érteni a fórum elrejtését.
0
2013. április 23., kedd 0:22
Pedig megindokolta: az először erre tévedőknek ne szúrja ki mindjárt a szemét a sok panaszkodás.
0
2013. április 22., hétfő 23:11
Ez jó. Személy szerint engem igen bosszant, hogy a fórumot így eldugták, én ritkábban nézek így be. Számomra rejtély, hogy ez miért jó az xpressnek.
0
2013. április 22., hétfő 19:17
Szerintem is már egy ideje vége és egy szebb világba került.
Ami itt maradt az már csak az élőhalott verzió.
xpress.666
most posts by TM
0
2013. április 22., hétfő 19:03
Sok régi és "hasznos" fórumozó úgy tudja,a fórum itt megszűnt és elment máshová.
0
2013. április 22., hétfő 11:59
Ezt én is támogatom, sajnos ugyanis rengeteg nem kapható kiadvány szerepel a listában.

Ezenkívül jó lenne, ha a most érkezett a raktárunkba részt is áttekinthetőbbé lehetne tenni. Mert így ahogy most van, nem oké... Már ott tartunk, hogy naponta kell átnézni a listát, mert mindig találok benne újdonságokat, amelyek előző nap még nem voltak ott. És sajnos pont az a gond, hogy nem az első oldalon, hanem mondjuk a huszonvalahányadikon. Olyan is előfordult már, hogy az első 2-3 oldal napokig-hetekig ugyan az volt, így azt hittem nem érkezett be semmi új, a további oldalakon viszont már ott voltak az újonnan beérkezett termékek. És ez az egész különösen akkor zavaró, ha mint most körülbelül 40 oldalnyi listát kell átböngészni.
0
2013. április 20., szombat 12:05
Egy észrevétel: talán a nem kapható kiadványoknál nem kéne megjelennie a Sony nyereményjáték felhívásának, ugyanis ez így elég viccesen fest.
0
2013. április 10., szerda 23:55
Köszi. :)
Tudom, csak egyszerűbb volt és hozzászoktam, mindig fent keresem... :)

Weide: Köszi, visszaolvasok a kérdések topikban.
0
2013. április 10., szerda 16:32
Nem kell trükközni, a főoldalon alul ott a fórum felirat.
0
2013. április 10., szerda 16:29
Köszi, úgy néz ki jó lett.
0
2013. április 10., szerda 15:36
Ha belépsz a kritikaelbíráló oldalra, akkor "felejti el", hogy bejelentkeztél. Ez egy belső biztonsági rendszer miatt szükséges nekünk, de Titeket nem kellene, hogy érintsen a dolog, ezért most módosítottam a kódon, így elméletileg most már nem fog kidobi újra. Ha mégis, kérlek jelezd!
0
2013. április 10., szerda 15:25
Nem véletlenül, a KÉRDÉSEK topikban olvass vissza, ha érdekelnek a miértek.
0
2013. április 10., szerda 15:21
Nekem jobb felső menüsorból eltűnt a fórum felirat. Mindig trükköznöm kell, hogy belépjek...
0
2013. április 10., szerda 14:22
Xpress, változott valami a háttérben? Van valami különleges oka, hogy minden nap újból be kell lépnem? Vagy ez azért van, mert két gépről is netezek?

Eddig ilyen nem volt...
0
2013. január 29., kedd 15:45
Hát igen, muszáj seIectálni:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2013. január 29., kedd 14:50
Köszi! Igazad volt. Az "ekszekjutiv" szó nem tetszett neki...
0