Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2013. január 29., kedd 14:40
Ahogy a fórumüzeneteknél, úgy a kritikáknál is szűri az oldal a "tiltott" szavakat, vagyis azokat, amiket ártó programutasításokként azonosít. Nincs az írásodban valami "gyanús" angol szó?
0
2013. január 29., kedd 14:27
Tegnap este óta nem tudom elküldeni egy kritikámat. A panel felugrik, be is tudom írni, amit akarok, de az elküldésnél hibaüzenetet dob ki. Más böngészőben is ez a gond. Csak nálam jelentkezik a hiba vagy a lappal van valami probléma?
0
2013. január 14., hétfő 15:13
Tisztelt Xpress!
Azt szeretném megkérdezni,hogy tervezik e a banki utalásos fizetési lehetőség bevezetését?Lehet,hogy ezt már kérdezték akkor bocsánatot kérek!De engem nagyon érdekelne ez a lehetőség!
Köszönöm a válaszuk!
0
2013. január 2., szerda 20:27
Kedves Robi!

Légyszíves válaszolj a leveleimre!
most posts by TM
0
2013. január 2., szerda 14:21
Tisztelt Xpress!
Azt szeretném megkérdezni,hogy tervezik e a banki utalásos fizetési lehetőség bevezetését?Lehet,hogy ezt már kérdezték akkor bocsánatot kérek!De engem nagyon érdekelne ez a lehetőség!
Köszönöm a válaszuk!
0
2013. január 2., szerda 13:17
A KERES-KÍNÁL topicot miért nem törlitek?????
0
2013. január 2., szerda 9:21
Én azért biztos, ami biztos alapon írtam egy megjegyzést a rendelést feldolgozó kollégának, nehogy véletlenül mégis kiküldjék.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. január 2., szerda 5:52
Nem fog elindulni a csomagod, egyrészt a héten nincsenek is nyitva, tehát nem lesz valószínűleg feldolgozás, másrészt ha jó látom valamiféle háttérmunka most is volt/van, hiszen a nagy bannerek eltűntek a termékek főlapjairól.
0
2013. január 2., szerda 0:40
Talán ha előkerül Robi, minden megoldódik.

Már ideje lenne a kritikákat is frissíteni.
0
2013. január 2., szerda 0:33
Erről természetesen én is tudok, viszont most 2013. január 1. van, és én most látom ezt a rendelésemnél. És nagyon nem szeretném, ha egy programhiba miatt elindulna egy egy terméket tartalmazó csomag.
0
2013. január 1., kedd 22:50
Nos, így január elsejével kissé furcsa ez a kérdés, így inkább valami elkésett programhibáról lehet szó...

Hogy akaratodon kívül ment volna ki a csomag, az lehet, tudtodon kívül viszont nem biztos. Még december közepén volt egy körlevél, amiben az alábbi bekezdések is helyet kaptak:

"Korábban jeleztük, hogy az év végi leltár miatt legkésõbb december 17-ig tudunk félretenni rendeléseket, néhány sokak által várt megjelenés csúszása, néhány akciós termék késõbbi beérkezése és vásárlóink visszajelzései miatt azonban úgy döntöttünk, hogy mégsem töröljük ezeket a rendeléseket.

DECEMBER 20-ÁN MINDEN RENDELÉST ÚTNAK INDÍTUNK!

Mivel december 19. után nem várható már, hogy az elõrendelt termékek megérkezzenek, viszont fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink idõben megkapják rendeléseiket, ezért DECEMBER 20-ÁN MINDEN MEGRENDELT ÉS AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ, ILLETVE FÉLRETETT TERMÉKET BECSOMAGOLUNK ÉS ÚTNAK INDÍTUNK (futáros rendelés esetén), illetve átvételre elõkészítünk (személyes átvétel esetén)! Amennyiben nem szeretnéd, hogy a félretett rendeléseidet december 20-án elküldjük Neked, kérjük, hogy LEGKÉSÕBB DECEMBER 19-ÉN (SZERDA) ÉJFÉLIG töröld a félretett rendeléseidet!"
0
2013. január 1., kedd 22:27
Ezt látom egy félretett terméknél:

"Ezt a terméket legkésőbb 2012. december 20-án elküldjük/átvételre előkészítjük Neked"

Ugye ez az üzenet nem jelenti azt, hogy tudtomon és akaratomon kívül bármikor útnak indulna egy nem várt csomag?
0
2012. december 31., hétfő 18:33
Kedves Robi!

Légyszíves kukkants be a postaládádba!

Köszi!
most posts by TM
0
2012. december 31., hétfő 17:55
Kétlem, hogy Robi itthon lenne - a kritikákat sem frissítette két hete.
0
2012. december 30., vasárnap 23:13
Kedves Robi!

Légyszíves kukkants be a postaládádba!

Köszi!
most posts by TM
0
2012. november 28., szerda 20:46
Az másnál sincs kiírva, legalábbis nálam nincs.
0
2012. november 28., szerda 20:43
T.Xpress!

A Madagaszkár 3. BD-met nem lehetne 19 napra átállítani mint ahogy a többinek is van?

köszönöm
0
2012. november 28., szerda 20:39
Nekem meg van a +3%,de a "rangom" az nincs oda írva!  :O

ez másnál sincs oda írva?
0
2012. november 28., szerda 20:29
Javítottam.
0
2012. november 28., szerda 20:29
Javítottam.
0
2012. november 28., szerda 18:01
Akkor már egy piszokkal az enyémet is nézd meg légy szíves!
0
2012. november 28., szerda 17:51
Kedves Xpress !

Nálam is fenn áll ez a probléma.
A régi oldalon v.i.p.2%-os voltam, de az új honlapon már nem.
Nem tudom, hogy ez hiba-e, vagy túl keveset vásároltam az elmúlt időszakban, de valamiért nekem is eltűnt a nevem mellől a kedvezmény, ha tudsz erről valamit mondani azt megköszönöm.
0
2012. november 28., szerda 14:28
Lemaradtál valaMMiről a Nagy Bevásárlónapon? :)
0
2012. november 28., szerda 13:59
Na meg minek ide akció, amikor már eleve olcsó(bba)n nyomatják a BD-kiadásokat?
0
2012. november 28., szerda 13:52
Szerintem karácsony előtt erre már ne nagyon számolj (már elindult a karácsonyi őrület, biztos van ennél fontosabb tennivaló is :D).
0