Egyébként minden tisztelettel, de éppen így állítottam be. :)
Szóval...
1. Rendelés - 15 db "azonnal" szállítható termék - 15 db-os limit 2. Rendelés - 4 db "1-5 napon belül" szállítható termék - 4 db-os limit
Tehát, azt hittem, hogy a 15-ös rögtön elindul, mert szállítható. A 4-es csomagnál pedig számítottam arra is, hogy talán nem lesz beszerezhető mégsem.
(Éppen ezért nem raktam egy olyat sem az 1. rendelésbe.)
Ám végül a mai napon együtt elindult hozzám a 19 film, szóval bízom benne, hogy "Happy End" a vége! ;-)
Köszönöm mindenkinek!
0
2019. december 4., szerda 14:36
8851
Ja, még valami: a rendelések számától és összetételétől teljesen független az összeállításra kerülő csomagok tartalma. Illetve csak annyiból nem, hogy a megrendelt termékekből kerülnek ki a kiküldöttek. De hogy mi, mennyi és mikor, az a beállításaidon múlik.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. december 4., szerda 14:32
8851
Ez úgy működik, hogy csak egy limitet tudsz beállítani, aminél kevesebbet nem küldenek el. Ha 4-re állítod a limitet, a 15 készleten lévőt elküldik, a többit meg összevárják, hogy meglegyen a 4 db. De ha most azokból befut 1 db, akkor 16-ot fognak küldeni az első csomagban, a másodikban meg nem lesz meg a 4 db, így nem indul el. Azzal tudod még szabályozni a dolgot, ha manuálisan válogatod ki, mit küldjenek vagy tegyenek félre. Ezen a téren nem ismerek az Xpressénél jobb felületet.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2019. december 2., hétfő 13:30
1333
Bár a saját adminisztratív felületemen ("Aktív Rendeléseim"), ezt is rosszul mutatja... :)
"Feldolgozás alatt álló rendelések (15 db. termék szállítható, a beállított limited: 4 db.)"
A 15 db azonnal szállíthatóra 15-ös limitet állítottam be, a 4 db "1-5 napon belül" szállíthatóra 4 db-os limitet.
Ugye ez így megfelelő, kérem tisztelettel? (Egyértelmű, hogy két külön rendelésről van szó?)
0
2019. december 1., vasárnap 15:26
1333
Igazság szerint a "Kosár/kívánságlista" nézetben nálam össze-vissza mutatja az egyes, nem "azonnal" rendelkezésre álló termékek beszerzési idejét.
Mindegy... köszönöm az info-t! Leadtam a megrendelésemet (két részletben), és bízom benne, hogy ideér időben! ;-)
0
2019. november 29., péntek 8:49
1141
Kedves piftuka! Nem pontosan tudom, miért ír ki mást, ha a kosárba teszed, de nyugodtan rendeld, meg fog érkezni időben.
0
2019. november 28., csütörtök 23:43
1333
Kedves Xpress!
Örülök a Black Friday akciónak, és épppen elkezdtem bepakolni a filmeket a kosaramba, amikor elolvastam a vonatkozó "beharongozótokat"...
Jól értem, hogy "SZÁLLÍTHATÓ: kb. 21-24 MUNKANAPON BELÜL" filmet nem is érdemes a kosaramba tennem, mert december 06-áig úgysem fogjátok tudni postázni nekem?
(Ha viszont jól értem... akkor - minden tisztelettel - miért vannak ilyen filmek is a BF miatt leárazottak között?)
Köszönöm előre is az info-t!
0
2019. szeptember 10., kedd 9:51
16089
Xpress-nél van valami gebasz.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. szeptember 10., kedd 9:46
1849
Most kipróbáltam én is! Explorerben működik, Chrome-ban eltűnik a gomb.
0
2019. szeptember 10., kedd 1:11
1333
No, akkor ez biztosan nem böngészőspecifikus probléma!
0
2019. szeptember 9., hétfő 16:56
2601
Ahogy az Ég veled, barátom! fórumában is írtam, nálam sem. Ha az új hozzászólásra kattintok egyszerűen eltűnik az ikon és kész.
0
2019. szeptember 9., hétfő 15:54
16089
Hm, nem tudom nálam mi van... Köszi!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. szeptember 9., hétfő 15:45
1194
Nekem működik.
0
2019. szeptember 9., hétfő 15:42
16089
Nekem már Chrome-ból se működik az új hozzászólás lehetősége. Másnál?
0
2019. augusztus 30., péntek 21:08
52684
Írd be a keresőbe, hogy UHD, ennyi.
most posts by TM
0
2019. augusztus 30., péntek 19:40
7074
Egyetértek a másik oldalról. Jó lenne, ha nem keverednének a hagyományo BD-k közé.
0
2019. augusztus 30., péntek 17:32
1333
Segond. Köszönöm, hogy utánanéztél!
A funkció korábban működött... érthetetlen, hogy most miért nem.
Mindenesetre várok a következő frissítésig, és megnézem, megoldja-e.
Ha nem, akkor megírom a fejlesztőknek.
0
2019. augusztus 30., péntek 12:28
16089
Támogatom! :)
0
2019. augusztus 30., péntek 12:15
1847
Sziasztok!
Továbbra is érdekelne, hogy van-e lehetőség arra hogy a 4K UHD kiadványok külön kategóriát kapjanak a baloldali böngészősávban? Egyre többen veszik őket idehaza is, és jó lenne ha egyben meg lehetne nézni hogy eddig mik jelentek meg ebben a formátumban.
0
2019. augusztus 29., csütörtök 23:12
16089
Bocs, de nem jöttem rá hol a hiba. Próbáltam állítgatni mindenfélét a Vivaldiban, de semmi. Ebben a böngészőben ez a funkció Xpressen nem működik. :(
0
2019. augusztus 29., csütörtök 17:51
1333
Köszönöm!
"Worst case scenario", hogy írok a fejlesztőknek egy "bug report" formájában.
Itt jegyzem meg, hogy nem véletlenül használom már ~1 éve ezt (és csak ezt) a böngészőt.
A régi, klasszikus OPERA (a "Netscape Navigator" mellett a valaha készült legjobb browser) fejlesztőcsapata készíti.
Abszolút folyamatos a fejlesztés, a kapcsolattartás a felhasználókkal, a program pedig olyan, mintha a régi OPERA-t használnám.
Rendkívül sokrétű, profiknak és amatőr felhasználóknak egyaránt használható, és bár nem hibátlan (egyik sem az), a javítások gyakran, folyamatosan jönnek.
És bizonyítottan a leggyorsabb böngésző, ami nem hasal el sok megnyitott ablaknál sem, és nem "éget el" ~8-10+ GB RAM-ot közben.
0
2019. augusztus 29., csütörtök 15:42
16089
Na, hallod?! :) Letöltöttem ezt a Vivaldit, de mikor rákattintok az "új hozzászólásra", akkor nekem is eltűnik és nem jön fel semmi... Furcsa, a beállításoknál lesz valami, én is kíváncsi vagyok, mi lehet. Nézem. :)
0
2019. augusztus 29., csütörtök 15:38
16089
Vivaldit csak zenében ismerem, így szerintem azzal lesz a gond. Nálam is lehet új hozzászólást írni, Chrome-ot használok.
0
2019. augusztus 29., csütörtök 15:24
1333
Hmmm... bevallom eszembe sem jutott, hogy a gyorsítótárat töröljem.
Ám most megtettem, de továbbra sem működik valami miatt... :/
Win7 x64 + Vivaldi legfrisseb verziója, amit használok.
És korábban nem volt ezzel probléma. Csak pár napja vettem észre, hogy nem tudok "új hozzászólást" írni.
0
2019. augusztus 29., csütörtök 15:07
16089
Üríts egy cache-t vagy használj inkognitóablakot.