Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2012. november 28., szerda 13:25
a másik kérdés,h idén lesz valami hasonló nagy akció mint tavaly karácsony előtt volt?
0
2012. november 28., szerda 13:15
Robi!

A fényképes dologgal mi a helyzet (feltöltés az adatlapokra)?

köszi
0
2012. november 28., szerda 13:06
Köszönöm szépen. Nézegetni fogom a következő napokban, és jelzem, ha újra elállítódna.
0
2012. november 28., szerda 13:00
Az egyik félretett termék árát csökkentettük, hogy kompenzáljuk a kedvezmény-kiesést. Kérlek, hogy ha újra jelentkezik a probléma, jelezd nekünk ugyanitt, és megpróbáljuk beazonosítani a hibát.
0
2012. november 28., szerda 12:53
A visszaállítás után nem tudom pontosan megmondani, hogy azonnal vagy 1-2 napon belül állítódott-e vissza, de én csak néhány nap után vettem észre, hogy újra semmi nem szerepel a nevem mellett. Többször kijelentkeztem és vissza, de semmi nem változott. Most újra látom a kedvezményt a bal felső sarokban.
Törölni nem töröltem, nem is törlődött termékem, viszont vettem át egy csomagot, de ez gondolom nem befolyásolhatta. Csak annyiban érintette, hogy nem volt érvényesítve a kedvezmény azokra a termékekre, mint ahogy a most félretettekre sincs :(
Ismét köszönöm a visszaállítást, remélem most már marad így.
0
2012. november 28., szerda 12:36
Tudnál nekünk segíteni beazonosítani a hibát? A múltkor visszaállítottuk a státuszod. Utána azonnal visszaváltozott, vagy néhány napig jó volt a státusz, és csak ezt követően váltott? Töröltél, vagy törlődött esetleg félretett terméked mielőtt visszaváltott a rossz státuszra?
Most ismét módosítottuk a státuszt és a rendszert is átnézzük újra. Nem írom, hogy rendszerhiba volt, mert a rendszert én csináltam, tehát az én hibám, csak jó lenne rájönni, hol szúrtam el.
0
2012. november 28., szerda 12:13
Tisztelt Xpress!

Még egyszer, sokadjára, itt is felteszem a kérdést.
Miért tűnt el újra a VIP státuszom?
November 16-án egy másik fórumban is rákérdeztem (többszöri e-mail küldés után), hogy miért vesztettem el a státuszom az új honlap bevezetése után. Kaptam is rögtön választ, hogy az oldalt üzemeltetők / rendszer hibájából. Akkor - az ígéretnek megfelelően - vissza is állították, de néhány nap után újra eltűnt. Azóta sincs a nevem mellett semmi. Azóta vettem át egy csomagot, most is van több félretett termékem is, természetesen sehol sincs érvényesítve a 2% kedvezmény. A már átvett és a jelenleg félretett tételeknél ez már majdnem egy GLS szállítás díját tenné ki... ha érvényesítené / érvényesítette volna a rendszer. De nem, annak ellenére, hogy többször is azt a választ kaptam, hogy jár a kedvezmény. De a gyakorlat nem ezt mutatja...
Utoljára kérdezem, mert most már így lassan 3 hónap után tényleg kezd a dolog kicsit dühíteni, hogy mivel érdemelem ki ezt a "megkülönböztetett" bánásmódot?
Csak kérem, a "rendszer hibájából" választól kíméljenek meg, mert ezt már néhányszor elsütötték, többször nem kellene...
0
2012. november 27., kedd 9:38
Én igen, de nem akarok hozzászólni.;) (itt)
Amúgy osztozom ezen megfigyeléseidben, mostanában voltam pár helyen én is.
0
2012. november 26., hétfő 18:46
Közben sikerült totálisan elkanyarodni az alaptémától, némely szempontból elferdíteni és elbagatellizálni az eredeti mondanivalómat, ezért ebben a beszélgetésben inkább senkivel nem vagyok partner - remélem, Gyimón kívül akad még olyan, aki érti, pontosabban akarja érteni, amit felvetettem.
0
2012. november 26., hétfő 17:50
Azt nem lehet elvárni,hogy az xpress árban versenyezzen az MM-tal.

Ott sok film 199Ft.,miközben egy normális tok ennél drágább...Ezek a filmek persze ennyit is érnek,a csoda tudja egyáltalán minek kerültek piacra.
0
2012. november 26., hétfő 12:19
Őszintén szólva, én inkább megveszem itt valamennyivel drágábban, mint hogy akár egy forintot is ott hagyjak a MM-ban. Oda már be nem tettem a lábamat már évek óta, gusztustalan az üzleti profiljuk, vásárlókkal való kapcsolatuk. Inkább vásárolok szinte kizárólag Xpressen (ha nem, akkor max Alexandrán), ahol legalább megbecsülnek és nem tekintenek minden látogatót automatikusan rablónak.

Amúgy meg igen, sokkal kényelmesebb itt böngészni lemezek után, mint megalázó kosarakból kiguberálni a kiadványokat
0
2012. november 26., hétfő 9:32
Én szívesebben vásárlok online, egyrészt lusta vagyok elmenni plázázni, másrészt nem szeretem a tömeget.

Itt látom a katalógust, válogatok, rendelek. Volt, amikor betévedtem az MM-be, de annyival olcsóbb ott sem volt - jó, egy-két termék olcsóbb, de itt is van, ami itt olcsóbb.

Továbbra is várom, hogy a Daeniken DVD felkerüljön a kínálatba, hogy megrendelhessem...
0
2012. november 25., vasárnap 22:52
Így gondolom én is, pár hete írtam is, hogy a magyar filmvásárlás tulajdonképpen két pólusúvá vált. Az Xpress elérte, amit elérhetett, a legfontosabb tényező az online film vásárlásban, én az online vásárlásaim 90%-át itt bonyolítom, gondolom a legtöbbünkkel együtt, akik itt fórumozgatunk. Az MM árairól és akcióiról itt értekezni szerintem pedig nem elegáns.
0
2012. november 25., vasárnap 19:05
Lehet, hogy sokkal hamarabb sikerülne felfuttatni a könyváruházat, ha jóval többet tudnának eladni az Útmutató a civilizációhoz című kötetből;Dp
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. november 25., vasárnap 18:36
Akkor is ők gazdálkodtam az egész készlettel. Még csak műanyagtokos sem jött belőle máshova.
0
2012. november 25., vasárnap 18:36
Most nem a darabszám, hanem a kizárólagosság a lényeg.
0
2012. november 25., vasárnap 18:32
Arról az Xpressről, amely a Terminátor Blu-ray kiadásának teljes magyarországi készletére rá tudta tenni a kezét,

Az mennyi: 40-50 db?
0
2012. november 25., vasárnap 18:31
mondjuk azt én sem értem, hogy miért vannak ekkora különbségek a lemezek között? pl van ami itt 7000 körül van míg az egyik mmben meh 3000 körül. ők akkor mennyiért szerzik a lemezeket, hogy azért hasznuk is legyen rajtuk? 500 hufért??

Mo-on állítólag (több felmérést láttam egyik egyetemünkön) 150-200% az árrés.

Könyves példát tudok felhozni (hiteles adatok):

könyv (UK) a nagykerből: 2500 Ft
1. kisker 3800 Ft
2. kisker 4000 Ft
3. 4500 Ft
4. 6000 Ft
5. 6600 Ft
6. 7000 Ft
7. 11000 Ft helyett most akcióban 9000 Ft

Ennyit a kereskedőkről.

A cégnél ahol dolgozom ot minimum 25%-os hasznot kell produkálni alapból. Miután pedig elnyertük a megbízást mindenen spórolnunk kell, kihagyunk, áttervezünk amit lehet, mert kell a pénz a nagyfőnöknek.
0
2012. november 25., vasárnap 18:30
:)
most posts by TM
0
2012. november 25., vasárnap 18:22
Arról az Xpressről, amely a Terminátor Blu-ray kiadásának teljes magyarországi készletére rá tudta tenni a kezét, méghozzá a piacvezető filmforgalmazó InterCom Zrt. beleegyezésével, és a mai napig olyan helyzetben van, hogy bizonyos csomagolású/tartalmú termékeket kizárólagosan vagy online kizárólagosan itt lehet megvásárolni, aligha gondolom, hogy ha akarná, ne tudná ezeket a lemezeket ő is pontosan annyiért rendelni a kiadótól és továbbadni a vásárlóknak, mint amennyiért ezt teszi mindenki más.

De minden rosszindulat nélkül megértem, ha a lassan kialakuló Xpress.hu Online Könyváruház profiljában egyre inkább pusztán kiegészítő szolgáltatássá válik néhány DVD és Blu-ray lemez megvásárlásának lehetősége.
0
2012. november 25., vasárnap 17:46
Az Xpress sajnos aligha tud versenyezni árban MM-mel, mivel ők mint multi megengedhetik maguknak, amit Xpress nem: áron alul, veszteségesen adhatják a filmek jelentős részét, csak hogy odacsalogassák, odaszoktassák a vevőket, akik jó eséllyel vesznek náluk egyéb termékeket is. Az MM áruházakban most is egy csomó BD kapható több ezerrel olcsóbban, mint itt, ami már-már közelíti azokat az állapotokat, amire a hazai filmgyűjtők is azt mondanák, hogy igen, ez lenne a reális. Eközben persze egy dolog, hogy mi volna reális, és az, hogy mekkora árrés van ezeken a kiadványokon a kereskedőknek...

Nagyon attól tartok, hogy az Xpress egyre kevésbé tudja majd tartani a versenyt. És ha ők, illetve előbb-utóbb más online shopok is bezárják a boltot, akkor nekünk is csak egyetlen alternatívánk marad a vásárlásra:(
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. november 25., vasárnap 16:21
én is így vagyok ezzel. ott veszem meg a filmeket ahol a legjobb áron adják. legyen az mm vagy itt az xpressen.
mondjuk azt én sem értem, hogy miért vannak ekkora különbségek a lemezek között? pl van ami itt 7000 körül van míg az egyik mmben meh 3000 körül. ők akkor mennyiért szerzik a lemezeket, hogy azért hasznuk is legyen rajtuk? 500 hufért??
amúgy jelenleg van egy rendelésem itt az xpressen méghozzá az apollo 13. remélem hamarosan lesz náluk és nem kell 1 hónapot várnom rá, mint a csata la fém dobozra. :) igaz türelmesen várok.
SuperHeRo
0
2012. november 25., vasárnap 16:08
én hónapok óta mondom,h a Dilemma c.film pl. július óta 990 FT a Szelekt homelapja szerint is.
kétségtelen,h mostanában akciók terén nagyon el van hanyagolva az oldal és a Szárnyas fejvadász 30.évfordulós kiadás körüli mizériáról már ne is beszéljünk.
0
2012. november 25., vasárnap 15:37
A szelektív memória áldásos előnyei. :)
Nem te vagy itt az első, aki 180 fokos fordulatot tesz néha.
0
2012. november 25., vasárnap 15:32
Nem tudom, mert én még azt a filmet sem ismerem. :)
0