Ez most tényleg ugyanaz a Creeper, akivel az A harcosok című film topicjában vitáztam? :O
0
2012. november 25., vasárnap 15:24
92
A Pick-Pack Pontra való szállítás tényleg jó ötlet lenne!
0
2012. november 25., vasárnap 15:12
412
Teljesen egyetértek az észrevételeiddel. Az elmúlt hetekben 15-20 olyan címet vettem meg, amik gyakorlatilag mindenhol akciós áron szerepelnek, kivétel itt. Mivel néhány napja személyesen vettem át egy Xpress-es csomagot, ha itt is azokon az árakon adták volna a kiadványok, innen szereztem volna őket be. De mivel itt 2-3x áron kínálják őket (bizonyos címek pedig nem is szerepelnek a kínálatban), így természetesen az ember ott vásárol, ahol egyáltalán kapható, illetve ahol lényegesen jobb áron kapható. Viszont így még mindig nem lettem Xluzív-zóna tag, viszont ha itt vásárolhattam volna meg azokat a kiadványokat ugyanolyan, vagy hasonló árfekvésben, már rég teljesült volna minden feltétel a zóna tagsághoz. Nem értem, hogy miért ez az új irányvonal itt, alig frissülnek mostanában az akciós listák, később kerülnek fel, vagy fel sem kerülnek új megjelenések az adatbázisba, és az árak már közel sem olyan jók, mint mondjuk voltak néhány évvel ezelőtt, egyéb vásárláshoz kapcsolódó feltételről nem is beszélve (házhozszállítási díj, kártyás gizetés hiánya, sérült termék érkezésének veszélye, stb.) Sajnos a fent leírtak miatt sokszor nálam már tényleg nem kérdés, hogy honnan szerezzem be azt, ami kell. Sajnos...
0
2012. november 25., vasárnap 14:51
13392
Engedjétek meg néhány észrevételt: november eleje óta a Pro Video és az InterCom - természetesen némi, bár nem is olyan nagy túlzással - gyakorlatilag a fél készletét 999.- Ft-os áron adja, így csuklóból tudnám lökni azon a címek tucatjait, melyek ehhez képest itt stabilan tartják 2890-3190 Ft-os árukat. Továbbá efelé nem találkozhattunk novemberi InterCom-akcióval sem, miközben de igen, van (1990.- Ft-os, 1590.- Ft-os is).
December elején mindenképp van egy csomagátvételem, így még az is szóba jöhetett volna, hogy bezsákolok az itteni kosaramba jónéhány további korongot, ám mivel itt sajnos el lettek hanyagolva a dolgok, a beszerzendő lemezeket már összeszedtem a Media Marktban.
Továbbá néhány fórumozó már jelezte a filmek saját topicjában, hogy többek között a Pokoli torony, a Kémek a Sasfészekben, vagy A vágy villamosa újra forgalomba került. Ha valaki szeretné ezeket a címeket magáénak tudni, itt egyiket sem tudja megrendelni, miközben a Media Marktban szó szerint tornyosulnak ezek a címek.
Csak gondoltam, szólok. Aztán ha valakinek fáj, hogy túl sok a Media Marktolás a hozzászólásomban, akkor nyugodt szívvel, gondolkodás nélkül kikiálthat bűnbaknak.
0
2012. november 21., szerda 11:20
19957
amit ha valaki vissza mond (töröl) akkor az automátikusan kiosztásra kerül a következő "várakozóra" aki szintén megrendelte, ha nincs ilyen személy akkor az bárki által rendelhetővé válik újra.
0
2012. november 21., szerda 8:24
410
T. Xpress! Szeretném kérdezni hogy lehetséges-e, hogy ha valaki töröl egy terméket, az bekerüljön a Most ékezett raktárunkba felületre???? Pl. van egy bizonytalan státuszú termék és az valakinek már a rendelései között van, de mégis törli valamiért...bekerülhetne az említett helyre!!!!!
0
2012. november 14., szerda 22:00
13392
"Csökkentettük a szállítási díjakat! Rendeléseidet mostantól akár szállítási díj nélkül (a közkedvelt és egyre népszerűbb varázsszóval élve: INGYEN!!!) is megkaphatod bizonyos áruérték felett, de a kisebb értékű rendeléseket is olcsóbban szállítjuk ezentúl a GLS-sel!
2.999 forint feletti vásárlásnál már csak 999 Ft a szállítási díj, 9.999 Ft felett minössze 799 forint a GLS-futárköltség, 19.999 forint értékű rendelés felett pedig ingyenes a GLS-szállítás.
Még jobban jársz, ha nem csak DVD-t és BD-t, hanem könyvet is vásárolsz nálunk, ugyanis ha a csomagodban 4.999 forintnál nagyobb értékben található könyv, a szállítási díj csupán 799 Ft lesz, ha pedig legalább 10.000 forint értékű könyvet küldünk neked egy csomagban, akkor ingyenes a szállítás (GLS-szállításnál).
Azon most dolgozunk, hogy a fotón ábrázolt futár paramétereinek megfelelő kézbesítőt küldjünk minden címre."
- Xpress-Facebook
0
2012. november 14., szerda 14:33
16458
Mikor várható a karácsonyi felület beizzítása (ajándékkereső, esetleg egy kis karácsonyi dizájn a háttereken kívül is stb.)?
0
2012. november 9., péntek 10:12
3109
Amint láttam, mostanában többen is írták, hogy más terméket kaptak, mint amit megrendeltek, vagyis nem azok - legfeljebb hasonló - kiadványok kerültek a csomagjaikba a "komissiózás" során. Tegnap a digistackes X-Men trilógia helyett én is az X-Men díszdobozt kaptam, amiben ugyebár eleve kettővel több film található... Szerencsére a boltban vettem át az árut, és helyben ki tudták cserélni a lányok.
Nem tudom, ez mennyire valós tendencia mostanában, de egy picivel több odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhetők lennének az ilyen problémák, és ráadásul a kölcsönös kellemetlenség mellett némi felesleges postaköltséget is meg lehetne spórolni vele.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2012. október 30., kedd 7:21
4596
Helló Xpress!
PickPack Pont átvétel ügyében van valami fejlemény? Mikorra várható, hogy bevezetitek?
0
2012. október 29., hétfő 23:49
1698
Nem tudom ide kell-e írni, ha nem akkor bocsi. De van már valami infó arról, hogy mikortól lehet kártyával fizetni a személyes átvételnél?
Köszi R
SuperHeRo
0
2012. október 27., szombat 11:46
144
Kedves Robi!
Korábban elmulasztott filmeket alkotó szerint keresvén ezeket a fatális hibákat találtam, melyek javításra szorulnának => duplán, triplán, sőt egy esetben 4-szeresen rögzített szereplők:
Billy Bob Thornton Billy_Bob Thornton
Colin Farrell Colin_J. Farrell
Cuba Gooding Jr. Cuba Gooding,_Jr.
Dwayne Johnson Dwayne "The Rock" Johnson (ez alsó-felső, és felső-felső idézőjelben is!) Dwayne Johnson_(The_Rock)
Michael Clarke Duncan Michael_Clarke Duncan
Owen Wilson Owen_C. Wilson
Robert De Niro Robert De_Niro
Robert Downey Robert Downey,Jr.
Ryan Philippe Ryan Philipe
Samuel L. Jackson (ez duplán!) Samuel_L. Jackson
Steven Seagal Steven Segal
Tommy LEE Jones Tommy_Lee Jones
Lehet, ez az én fájásomnak tűnik, de szerintem nem, bárkinek jól jöhet, ha keresgélve nem a hibákat, hanem valóban az alkotói filmeket találja meg!
Üdv,
0
2012. október 20., szombat 20:51
5528
Korábban már volt róla szó, hogy a hozzászólásokat utólag is lehessen módosítani. És amit hülyéskedtem most a Prometheus steel-jének a topic-jában az engem is végleg ráébresztett, hogy valóban nem ártana ez a funkció bevezetése.
0
2012. október 19., péntek 17:23
8851
És a gigadicsérni meg teradicsérni a smafu? ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. október 19., péntek 17:01
8977
Amúgy a megadicsérni pedig egy új szó is lehet a nagyon nagy dicséretre! :D
0
2012. október 19., péntek 16:26
16458
Kedves Xpress!
A fórumok moderálása mikor várható?
Köszi.
0
2012. október 18., csütörtök 13:36
2546
Nincs jogsim :-)
0
2012. október 18., csütörtök 13:25
16458
A biciklin mindenki az :D
0
2012. október 18., csütörtök 13:21
52685
Nem is mondtad, hogy sofőr vagy. ;)
most posts by TM
0
2012. október 18., csütörtök 12:58
2546
Bocsi az értelmetlen és helytelenül írt szavakért,de ez az érintő képernyös utelcsit még szoknom kell!:-)
0
2012. október 18., csütörtök 12:55
2546
Kedves Xpress! Annyi "negatív" kritikát kaptok, hogy úgy gondoltam én egy dícsérő bejegyzéssel megpróbálom ellen súlyozni. Tehát. Nálatok is emberek dolgoznak,igy a hibázási lehetőség fen áll. Szeretném az egész Xpress csapatot megadícsérni, mert nagyon segítőkész és rugalmas csapat a Tiétek. Mint vezető én is ilyen csapatban szeretek dolgozni. Szeretném megköszöni,azt a sok fáradságot és sok probléma megoldást amit kaptam xés persze a szép ajándékokat! Sok kitartást kívánok mindenress dolgozónak. Maradjatok mindig ilyenek. Tisztelettel Egy hűséges elegedet vásárlótok!
0
2012. október 17., szerda 23:13
344
Kedves Xpress, ma kaptam meg az "Úton a megrendelés" e-mailt, arra a csomagra, amit tegnap vettem át :) szerencsére pont otthon voltam, amikor jött a futár, de ez a késés azért gubancokat okozhat, ha másnál is jelentkezett a probléma, akkor próbáljátok légyszi orvosolni.
0
2012. október 16., kedd 16:55
2546
Jó ötlet! Én is jártam már így :-(
0
2012. október 16., kedd 16:43
352
Pont ettől tartottam én is, le is írtam az "Új honlap" topik 547-ben egy hete... Mondjuk arra nem is gondoltam, hogy telefonnal még rizikósabb... És a büntetőpontok miatt vagy limitált termékeknél nagyon nem mindegy...