Csókoltatom a futárotokat! Ma sem hozta a csomagot!
0
2012. szeptember 19., szerda 11:27
16458
"Várható szállítási idő: a saját futár a rendelések mennyiségétől függően, általában 1-2 napon belül kézbesíti a rendeléseket."
Ezért szerintem inkább kérd, hogy hívjon fel egyeztetés céljából.
0
2012. szeptember 19., szerda 11:20
66
Én meg megadtam, hogy milyen időszakban jöjjön (néha ez sem stimmel, de ha otthon vagyunk akkor nem gáz).
Itt a legfőbb probléma, hogy nem tudni melyik napon jön.
0
2012. szeptember 19., szerda 10:48
16458
Engem mindig felhív, hogy időpontot egyeztessen. Igaz, én ezt jelzem is a Rendelési beállítások módosítása oldalon.
0
2012. szeptember 19., szerda 10:34
66
aha, persze... csak akkor telefonál, ha senki nem nyit ajtót!
0
2012. szeptember 19., szerda 10:33
16458
Egyeztetni szokott a saját futár, az időpontról.
0
2012. szeptember 19., szerda 10:23
66
Kedves Xpress!
Ha már szállításról van szó... van valami előírás a SAJÁT futár számára, hogy mikor kell kiszállítania az elkészült csomagot?
Csak azért kérdezem, mert a legtöbb csomagot aznap hozza, amikor összekészítettétek, de sokszor következő nap.
Ez ultra gáz, hogy egy futárt nem lehet kiszámítani, hogy melyik nap jön!!!
Tegnap asszonnyal vesztem össze, hogy ne menjen otthonról sehova, mert jön a csomagom... egy nagy füttyöst jött. Most reménykedhetem abban, hogy éppen otthon lesz a feleségem, amikor méltóztatik betoppanni a futár!
0
2012. szeptember 19., szerda 9:35
16458
Pff... ezért is írtam még oda, hogy nem DVD-bolt volt a példám alanya.
Hát, így tényleg nem könnyű. Sőt.
0
2012. szeptember 19., szerda 9:22
6056
Azon gondolkodom, hogy máshol szokott olyan lenni, hogy előrendeléseket felvesznek bizonyos termékekre. Csak azt nem tudom, hogy ott ki is fizettetik-e velük egyből, ezt tényleg nem vágom. Viszont itt, lehetne mondjuk előlegszámlát kiállítani, aztán ha megjön a termék akkor egy végszámlát 0 forint végösszeggel. Vagy egy másik eset, hogy díjbekérőt küldtök és végszámlát majd ha megjelent a termék. Ez is működik sok helyen. Azt meg nem gondolnám, hogy van/volt/lesz olyan termék amit felvisztek a honlapra és mégse jelenik meg, legalábbis én nem emlékszem rá....
Ez egy számviteles vélemény :)
0
2012. szeptember 19., szerda 9:15
Moderátor
7449
Az előreutalásos rendszeren dolgozom, de úgy biztos, hogy nem fog működni, ahogyan javasoltad. Egyrészt követhetetlen, másrészt a számviteli törvénynek sem felel meg (meg sem jelent, ki sem számlázott termékre érkezett utalást hová könyvelsz?). Csak úgy tud működni az előre utalásos rendszer, ha a csomag tényleges összeállítása után (amikor már biztos, hogy az összes rendelt termék megvan és rendben van) küldünk egy számlamásolatot e-mailben, és az azon szereplő összeg beérkezése után indítjuk csak útnak a csomagot.
0
2012. szeptember 19., szerda 9:10
Moderátor
7449
Senki nem szállít semmit ingyen, nekünk sem kevesebb a szállítási díj a drágább csomagoknál, hanem a csomag árréséből pótoljuk ki (már ahol van) a vevő felé felszámított szállítási költséget. De amíg a fő profilunk a DVD/BD nem lesz egyszerű elérni az ingyenes szállítást, mert amíg egy futáros szállítás 1600-1800 forintba kerül (csomagolóanyaggal együtt), vagy egy pick-pack-pontos szállítás 1000-1200 körül állna meg, addig - aki akarja kapaszkodjon meg - a kedves kiadónak volt pofája a Bosszúállók DVD-t 70 forintos árréssel adni (ez a "más farkával akciózunk" tipikus esete). Gazdasági szakember legyen a talpán, aki ilyen alapállásból gazdaságosan ki tud hozni egy ingyenes szállítást :)
0
2012. szeptember 19., szerda 8:13
1534
Az előreutalásos dolog nem is hülyeség, jó lenne ha mihelyt előrendelem az adott (limitált) terméket kapnék egy emailt egy számlaszámmal az utaláshoz! Ezzel biztosítom magamnak a terméket! Ha pedig véletlenül nem jelenik meg mégsem az adott kiadvány akkor az utalt összeget be lehetne számítani a következő vásárlásnál!
0
2012. szeptember 19., szerda 8:01
16458
Igen? Ezt nem tudtam.
0
2012. szeptember 19., szerda 7:56
305
vape,
az utóbbi hezekben a legnagyobbaknál drasztikusan lecsökkent a pikkpakk-helyek száma. Gondolom, hogy ez nem véletlen.
0
2012. szeptember 19., szerda 7:46
16458
Robi, a PickPack Pontos átvételes megoldás ösztönző is lehet, és baromi rugalmas is (én is így szoktam máshonnan rendelni, mert kapásból 3 vagy 4 ilyen Pont esik útba nekem).
Nem egy webshopnál bizonyos összeg felett (1X.000 Ft felett) sikerült valahogy megegyezniük, hogy ingyenes legyen a kiszállítás.
Van olyan webshop, aki az MPL-lel is szállíttat, ahol szintén sikerült ezt elérni (bizonyos összeg felett ingyenes).
(Nem DVD bolt szerepel a fenti példámban, az ottani termékeknek nem tudom mennyi az árrésük, így lehet, hogy ez itt nem életszerű.)
0
2012. szeptember 18., kedd 23:07
8260
Egyetértek. Csak legyen is, aki betartatja.
0
2012. szeptember 18., kedd 18:49
6925
A fórumszabályzat jól sikerült.Végre!
0
2012. szeptember 17., hétfő 22:39
8851
Erre is jó lenne az előre fizetés. Akkor gondolom, lehetne sokkal hosszabb félretételi idő is, az Xpress-nek az már nem kockázat.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 17., hétfő 21:45
1570
Hát igen, nekem is ez a gondol a Hófehér és a T1 steelekkel.. 1-2 nap miatt bukom, hogy 1 csomagban érkezzen, de remélem Xpress talál valami megoldást erre..
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:29
Moderátor
7449
Annak sajnos oka és történelme van, hogy ilyen szigorításra kényszerültünk. Az utóbbi időszakban gyakorlatilag az összes limitált kiadvánnyal sikerült minket és így közvetve a többi vásárlót is megszívatnia néhány "vásárlónknak", akik hobbiszerűen rendelték be, majd 30-45 nap elteltével nem vették át a limitált kiadványokat. Ennek következtében a megjelenés napján szinte minden limitált kiadvány elfogyott, majd egy hónap múlva a teljes mennyiség közel harmada rendszeresen a nyakunkon maradt. Ez nekünk komoly veszteség (lásd a napokban leárazott Üvegtigris 3. limitált BD-változatot, amiből most a másfél éve jóval drágábban megvásárolt készleteket adjuk "akcióban", pedig a megjelenéskor csak 1-2 darabbal többet rendeltünk a kiadótól, mint amennyire rendelésünk volt a "vásárlóktól"). Most azt csináljuk, hogy eleve kevesebbet rendelünk a limitált kiadványokból, mint amennyire elméletileg igény lenne, mert a rövidebb félretételi idő miatt néhány napon belül kiderülhet, hogy ténylegesen ki rendelte komolyan, és ki csak szórakozásból, így a komoly rendelők igényeit ki tudjuk szolgálni nagyobb veszteségek nélkül.
0
2012. szeptember 17., hétfő 20:06
8851
Nem lehetne valahogy - akár az Xkluzív-zónához hasonlóan kiérdemelt jogosultsággal - hosszabb félretételi időt biztosítani a limitált kiadványoknál?
Cápa, E.T., MIB3, T1... mind csak néhány napra tehető félre. Ebből ha minden klappol, legfeljebb a Cápa és a MIB3 jöhet el egy csomagban, pedig a négy kiadvány 1 hónapon belül jelenik meg. Ez elég gáz.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. szeptember 17., hétfő 13:34
390
Köszi a választ! Ha külföldre is szállítanátok, sokkal hűségesebb vásárlótok tudnék lenni. :)
0
2012. szeptember 17., hétfő 10:06
Moderátor
7449
Lehet, hogy itt is beépítjük ezt a funkcióüt, ha már minden más működik rendesen, de addig is működik a fórum-kereső.
0
2012. szeptember 17., hétfő 9:55
144
Előző kérdésemre kaptam választ az Új honlap topikban, így lenne egy másik: - ahogy a korábbi oldalon is, bejárt topikokat lehet majd kedvencként menteni, hogy azok mindig elől legyenek?