- A filmek adatlapján gyártóként hol a tényleges gyártó stúdió, hol a hazai forgalmazó van feltüntetve, ezt nem lehetne egységesíteni, vagy csinálni egy külön cellát a kiadó/forgalmazó feltüntetésével? Ez tök jó lenne, ha például egy film már a 3. verzióban jelent meg, és nemcsak egy zárójeles "új kiadás" jelzi ezt!
- A már évek óta megszűnt FHE/WHV Kerülj szinkronba! kiadásokat nem lehetne joglejárt státuszba tenni, és az új InterCom/ProVideo megjelenéseiket az utóbb említett zárójeles "új kiadásként" rögzíteni végre egy valós borítóképpel?
A választ előre is köszönöm!
0
2012. szeptember 17., hétfő 9:19
Moderátor
7449
Most sem tűntek el a nem kapható termékek, csak nem dobja fel őket a rendszer automatikusan. A keresés találati oldalán a lista felett van egy szűrő, ahol választhatod, hogy mutassa a már nem kapható termékeket is.
0
2012. szeptember 17., hétfő 9:16
Moderátor
7449
Dolgozunk a kártyás fizetés technikai megvalósításán. Első lépésként valószínűleg az előre utalásos rendszert vezetjük be.
0
2012. szeptember 17., hétfő 3:19
14599
Arra lesz valamilyen mód, hogy a már joglejárt filmek is visszakerüljenek a kínálatba? Tudom, hogy nem beszerezhetőek, de ha valaki mégis tudni szeretné, mik voltak egykoron forgalomban, adatbázisnak jó lenne. Köszi!
0
2012. szeptember 16., vasárnap 23:44
874
A kártyás fizetésnek/utalással történő fizetésnek én is örülnék.
0
2012. szeptember 16., vasárnap 23:26
390
Kedves Xpress!
Nemrég írtátok, hogy fontolóra veszitek a kártyás fizetés, illetve az utalással történő fizetés lehetőségének bevezetését. Ha ez megvalósul, akkor ugye annak sem lesz akadálya, hogy külföldre szállítsatok? Már hosszú évek óta várok erre, és most végre felcsillant a remény...
0
2012. szeptember 16., vasárnap 23:05
Moderátor
7449
De, javítottuk, köszi.
0
2012. szeptember 16., vasárnap 21:16
16458
Az Ezer szó című filmnek nem "A Thousand Words" a címe?
0
2012. szeptember 15., szombat 14:32
249
Szerintem is!
0
2012. szeptember 15., szombat 2:10
553
Szerintem az Xpressnek sietnie kéne az új Ads akcios megjelenéseket mihamarabb betteni az akciók közé a hirdetett áron nehogy már az olyan kiadványok mint a A köd - kétlemezes változat, Mutáns krónikák - limitált változat, A gazdatest - kétlemezes változat a turi polcokon végezzék ezen az áron szerintem itt is el lehetne adni őket.
0
2012. szeptember 7., péntek 0:36
238
A Remastered TNG-be belerakják utólag. :-D
0
2012. szeptember 7., péntek 0:33
14599
Újratöltötték a képet Johnny English főszereplésével... :)))
0
2012. szeptember 7., péntek 0:29
238
Nem hiszem, hogy túl nagy probléma, de ha valaki "Star Trek"-re keres rá a keresővel, van egy elég érdekes találat a joglejártak között: http://xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1447&VID=066-522361128-14363611970176313
Én láttam az összes Treket, de Mr. Bean nem volt benne. :-))
0
2012. augusztus 31., péntek 19:57
352
OK, közben tényleg visszaállt a státusz, köszönöm szépen! Akkor azért célszerű lehet majd egy átvett és egy nem átvett számláló :) De nem életbevágó.
0
2012. augusztus 31., péntek 18:15
Moderátor
7449
Változtattunk a rendszeren, de volt néhány óra amikor rosszul működött a rendszer, és visszaminősített néhány olyan vásárlót is, akit nem állt szándékunkban visszaminősíteni. Szerintem időközben Téged is visszatettünk a korábbi státuszodba. Az új rendszerben minden összefügg az utolsó 180 nap vásárlói tevékenységével. Ami számít: a megvásárolt, átvett termékek aránya (és nem száma) a megrendelt, félretett, de át nem vett, vagy megőrzés közben, után törölt termékek arányával. Aki többet vesz, mint amennyit töröl, annak a jövőben is megmarad a státusza, annak több napig több terméket teszünk félre, míg az, aki kevesebbet vesz, mint amennyit töröl, vagy nem vesz át az aránynak megfelelően kap egyre kevesebb jogosultságot (megőrzési napok száma, félretehető termékek száma, stb.) A törzsvásárlói és a mostani VIP státusz-t továbbra is automatikusan adja meg a rendszer a 180 nap alatt vásárolt termékek arányában, visszaminősítés pedig csak akkor történik, ha az illető nem érte el az adott státuszhoz szükséges limitet ÉS az átvétel/törlés aránya olyan rossz volt, hogy 20 nap alá csökkent a megőrzési időszaka. (Az információs oldalon leírtam, hogy nagyjából milyen arányok milyen megőrzési limitet eredményeznek.)
0
2012. augusztus 31., péntek 18:04
Moderátor
7449
Az új oldalon már lesz összesítés.
0
2012. augusztus 31., péntek 17:57
352
Sajnos úgy tűnik igen, vissza is estem törzsvásárlóba :( Nem mintha az 1% annyira számítana, de nem szívesen maradnék le az exkluzív dolgokról.
Robi, majd az új oldalra felkerülhetne, hogy mi kell ahhoz, hogy az ember fel és le lépjen szintet, és hogy hogy áll ehhez képest? Tehát hasracsapott(!) példa: "a VIP szinthez utóbbi fél évben átveendő csomagok száma 5. Neked van: 4".
0
2012. augusztus 31., péntek 15:29
8260
Jó lenne, talán majd az újban....
Meg is kellene írni Robinak mailben, mint ötlet az új xpressre.
0
2012. augusztus 31., péntek 13:45
16458
Ezt én is támogatnám, tudok számolni, de tényleg egyszerűbb volna, ha egy adott rendelésnél lenne egy "összesen" sor. Emailben is, amit kiküld a rendszer, meg itt az Admin felületnél is.
Ez megoldható lenne? Köszi.
0
2012. augusztus 30., csütörtök 13:06
20
Igen, a teljes kifizetendő összeg egy tételben való kiírását én is támogatom; plusz ez akár az aktív/teljesített rendelések menüpont alatt is elférne. Így sajnos mindig a manuálisan, számológéppel végrehajtott összeadogatás marad...
0
2012. augusztus 30., csütörtök 13:04
238
Szerintem igen, mert nekem már 25 nap csak a félretétel.
0
2012. augusztus 30., csütörtök 12:07
16458
Frissültek a státuszok?
0
2012. augusztus 19., vasárnap 21:54
1130
Jó, hogy most már kiírja a rendszer, hogy melyik szóval van a gond, amikor nem enged elküldeni egy hozzászólást. Nem tudom mióta van így, talán csak én vagyok lemaradva, de örülök neki. Megjegyzem nem értem miért tiltott szó egy magyar kiadó neve...
Nem lenne rossz, amit Gyulus javasolt lejjebb, hogy amikor elkülditek az e-mailt az összeállt csomagról, akkor benne legyen a teljes fizetendő összeg, beleértve a szállítás költségét is.
0
2012. augusztus 17., péntek 18:10
6925
Nem tudom,de nekem ebben jók a tapasztalataim. Ha néha egy multiban veszek lemezt én isi mindig azonnal kibontom.Volt már karcos,és mindig szó nélkül cseréltek. Más kérdés,hogy a lemezt újrafóliázva visszarakták a polcra...
Az is előfordult,hogy hibátlannak kinéző,de gyári hibás lemezt fogtam ki.A számla birtokában szintén azonnal cseréltek,pedig már vagy 3 hete vásároltam. Még abba is belementek,hogy az egyébként kétlemezes kiadvány csak az első lemezét cseréljem ki. Szintén megesett,hogy egy szintén kétlemezes DVD szinte mindegyik kirakott változata piszkos,karcos volt.Végül az eladóval együtt bontottam ki őket és sikerült összeszedni egy nagyjából hibátlan verziót.
Az eladó a kiadót és a csomagolókat szidta és nem engem...
Igaz,nyitás óta szinte minden műszaki cikkemet és egy csomó kiegészítőt ebben az üzletben vásárolom,vagyis törzsvevő vagyok,bár egy Alexandrában első vevőként is udvariasak és segítőkészek voltak.