Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2012. augusztus 17., péntek 16:48
Majd mindjárt jön creeper-kolléga és nagyvonalakban felvázolja a fogyasztóvédelmi törvény idevonatkozó részét... ;-)

Ha veszel valahol egy cipőt és vásárlás után kiderül, hogy rossz, nem a gyártónál reklamálsz, hanem ott, ahol vetted. Tehát miután ezt mondták, elkéred a panaszkönyvet és az illető adatait (ennél a pontnál mondjuk már nagy valószínűséggel érkezeik a cserelemez), majd leírsz mindent. Ezután kérsz egy plusz példányt, mert azt a fogyasztóvédelemnek fogod beküldeni - és akkor így. Hidd el, villámgyorsan meg lesz oldva a dolog! A qrva anyjukat: nem elég, hogy az összes ki*aszott multi tonnaszámra talicskázza ki a pénzt az országból, még sz*rakodnak is...
0
2012. augusztus 17., péntek 15:55
Igen nagy a csend a felvetéssel kapcsolatban, tudtam, hogy nem lesz belőle semmi. Úgy tűnik vannak akiknek bármit lehet..
0
2012. augusztus 17., péntek 13:23
Visszavinni? Nagy ha-ha-ha, már bocsánat! Nekem volt "szerencsém" ott, ahol elvileg a legkisebb is számít, karcos lemezt levenni a polcról. Még a pénztár után felbontottam, bár nem szokásom (talán mintha csak éreztem volna), rögtön rá is támaszkodtam az ügyfeles pultra, ahol elküldtek a halálba, miszerint rendezzem le a kiadóval, forgalmazóval. Persze, majd levelezgetek egy 990-es (1490-es?) film miatt! Lejátszható, de azért övön aluli, hogy karcos lemezt becsomagolnak. Az is, hogy erre egy bolt magasról tesz. Persze, nehogy már ők nyűglődjenek ezzel...
0
2012. augusztus 17., péntek 10:25
Azért azt sajnálom, hogy ebből az írásból csak az az egy törött doboz maradt meg mindenkinek.
0
2012. augusztus 17., péntek 9:55
Én úgy gondolom, hogy az üzlet alatt van pince.
Hogy miből?!
Pár éve, egyszer mikor mentem a filmjeimért, pont akkor jött meg a "fehér ducatós" beszállító. bevitt két nagy dobozt és amelyik a vállán volt azt simán lebaszta a földre, na akkor kongott a padló, szóval gondolom van pince a bót alatt.:))
Én is kaptam már dobozban törött tokú filmet, de a többiek leugattak, hogy ne küldjem vissza, mivel a postázási költségek legalább 3* annyi lettek volna, mint maga a termék. szóval hagytam, mivel szeretnék még ide járni, ha másért nem is legalább a társaságért.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 23:18
Törött tokkal nem egyszer kaptam már én is csomagot, ezeket meg sem raklamáltam, mert nem éri meg a sok macera miatt. Erre azért a csomagolásnál oda lehetne figyelni, nem kell mindent a GLS-re fogni..
0
2012. augusztus 16., csütörtök 22:11
Ez igaz, viszont ott egyből vissza tudom vinni itt meg nem.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 21:53
offline is ugyan olyan karcosak a lemezek,ha a csomagolókkal van a gond!!!!
0
2012. augusztus 16., csütörtök 21:34
Félre ne értse senki tudom hogy az pl. Intercom nem csomagoltat rendesen mégis amikor az ember kibontja a filmeket és megnézi azt veszi észre hogy egy rakás szemetet kapott az elveszi a kedvét az online vásárlástól.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 21:27
A hibás termékek kiküldése nagyon gyakori sajnos az én legutóbbi csomagomban az összes dvd kiadványban volt olyan lemez amely lejátszási hibákat is okozó karcokkal rendelkezett most akartam írni a belső levelező rendszeren hogy csere kéne de sajnos az meg valamiért nem működik.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 19:13
Fú, én milyen kis hülyeségek(de szó szerint) miatt küldtem vissza filmeket ehhez képest. Mindíg orvosolták és ezért van az, hogy más online boltból(idehaza) nem is igen merek rendelni.
Így biztos, hogy továbbra is potenciális vevő maradok, persze mikor mennyit sikerül erre a célra elkülönítenem. Ezért lesz az is, hogy nem leszek VIP tag sosem, de nem baj.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 18:51
Szerintem a te problémád én is így reagálnám le.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 18:40
Szerintem túlreagálod.  Ha rossz terméket kapsz, visszaküldöd és ingyen kicserélik.
Ennyi. Nem kell emiatt mérgelődni és hisztizni.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 18:28
Gyönyörű szavak. Csak tettek nélkül sajnos üresek maradnak.
Nem történtek sorozatos hibák. Az ominózus Monty- eset, ami fél évig húzódott, másra mutogatással, egy 10 darabos Chaplin doboz rommá törve, egy digi széttörve, egy-két elcserélt film, amiket nem is igen küldtem vissza, mert macerás, összekaristolt fémdoboz, Magyar vonatkozás nélküli Batman álarcos kiadás, ami megint más hibája volt és az FHE-vel kellett lezongoráznom, (ami újra pénzembe került), pedig nálatok vettem. Gondolom ezért is lett ráállva, hogy ez a hülye gyerek úgyis mindent átvesz, két filmet küldtem vissza hozzátok, de a csomagolást és a postát nem térítettétek ( igaz az egyik portós volt, Mea maxima culpa! ), a cserepéldány nem lett elküldve, tehát az újraküldés költségét sem ti fizettétek, hanem be lett tolva a megrendelt termékeim közé, és mivel elérte a limitet, elküldtétek. Nem kis bonyodalmat okozva, mert abban a hónapban már rendeltem egy 26 körüli csomagot és ez a csomag plusz 27 volt. Mégsem küldettem vissza. Mégis kitartottam mellettetek 2005 novembere óta, mondván becsúszik néha egy kis baki.Igazából nem is a félretájékoztatás volt ami kiverte a biztosítékot, hanem a " hölgy " stílusa akivel beszéltem. Miszerint más még nem reklamált az össze-vissza csomagolású évadokért. Másnak eddig megfelelt. Mondtam neki nekem nem felel meg, mivel gyűjtő vagyok, és legalább egy Qrva telefont meg lehetett volna ejteni, mivel olvasom, hogy mások akár 5-6 lemezt is kibontatnak a hajszálkarcok miatt, tehát ezt elég nehéz volt elhinni, hogy más ezt így simán átvette. De oké, tudom,nem a ti hibátok, hanem a ProVideoé, meg is enném ezt a dumát, ha tőlük vettem volna, de én TŐLETEK vettem. Ne dobáljuk már másra a kakit! Lehet, hogy az 1200-as kollega sem akarattal csinálta, hanem valaki más hibája, nem?

Én nem akarok előjogokat, vegyétek el ezt a 2 %-ot és adjátok a katolikus egyháznak, azt is lef*som, de ha egyszer kapok egy tájékoztatást egy termékről, ami alapján megrendelem, majd ÁT IS VESZEM, rendszeresen nagyobb összegekért, legalább ne kapjam meg az ocsút. Gondolom az 1200-as kollega megkapta a legszebb 9 filmet.
Nos ezek után írom azt, hogy VIP szarság. Mi értelme?
"A "VIP szarságnak" pedig szerintem pont az az értelme, hogy az olyan jó vásárlókat, mint amilyen Te is vagy"
Ezt érdemli egy jó vásárló?

A legdurvább DVD amit tőletek kaptam az ez volt:

Nem küldtem vissza, mivel csak 685 FT volt, és mivel a mai napig ebben a tokban van, látszik hogy nem is tartom sokra ezt a filmet, hogy még egy új tokot sem kapott, mert egy retek rücsök. De úgy gondolom, a lényegen ez nem változtat. Ilyet nem lenne szabad kiszórni, még 685 FT-ért sem.
Dobozban jött, nem a GLS törte össze, így lett csomagolva.
Szóval értem én hogy szar a piac, meg vadkapitalizmus, mindenki úgy él meg ahogy tud, csak akkor ez a " az olyan jó vásárlókat, mint amilyen Te is vagy " duma kicsit álságos. Nem csak fórumozni jövök ide, meg osztani az észt mit, hol vettem meg szarér-húgyér, melyik külföldi oldalon olcsóbb ( sőt talán én vagyok az első, aki ezért szól, hogy ne tegyék, mert nem ide való ) csak egy vásárló vagyok, aki eldumálgat ( vagy vitázik, igen ez a gyakoribb ) néha a többi vásárlóval, vagy épp nem vásárlóval és örül a beszerzéseinek, amit tőletek szerzett.
Bár ezen hsz után lehet, hogy a maradék BD-k már nem kerülnek kiszállításra, mert hogy összetöritek, az tuti.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 18:00
inkább kettős mércét érzek néha..
0
2012. augusztus 16., csütörtök 17:46
Bár ha megtehetném(lenne verda), hogy offba álljak akkor is Xpress-eznék még mellette. Tenném ezt teljesen nyugodtan.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 17:44
Vannak itt már most VIP emberkék, gondolhatod.....
0
2012. augusztus 16., csütörtök 17:41
Csak egy javaslat a modereláshoz. Aki azért van kimoderálva mert rákérdez egy belinkelt kiadvány beszerezhetőségére, akkor legyen már moderálva az is aki berakja a kiadványt. A probléma okát kell keresni nem a kérdezőt hibáztatni..
0
2012. augusztus 16., csütörtök 17:29
Szerintem ez egy jó és logikus kezdeményezés, a 45 nap szerintem amúgyis nagy haladék.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 8:41
Havi 15-20 ezer forint összegért vásárlók.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 1:06
egy nagy lájk az xpressnek. jó döntés . nekem is van egy-két termék ait törölnöm kell, mert vagy megkaptam vagy offline láttam jóval kedvezőbb áron (sajna ezt is figyelnem kell már), de havi 15-20 minimum, hogy átveszek az xpressnél. Az xpress hibázásáról meg annyit, hogy emberek vagyunk. Aki dolgozik az hibázik, én mint vezető ezt megtanultam. Tehát xpress forever.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 0:53
Kedves Jason. Néha valóban követnek el hibát a kollégáink, de nem hinném, hogy rendszeres lenne, különben már nem működnénk. Szerintem a Te esetedben sem fordultak elő sorozatos hibák, de cáfolj meg, ha nem így van. A visszaküldés és újraküldés költségét mi szoktuk állni, ezért kérjük a vásárlókat, hogy portósan küldjék vissza nekünk az esetlegesen problémás termékeket.
A "VIP szarságnak" pedig szerintem pont az az értelme, hogy az olyan jó vásárlókat, mint amilyen Te is vagy valami plussz szolgáltatással, akcióval, termékkel, ajándékkal honoráljuk, mert ezt meg tudjuk tenni, tehát jutalmazzuk a tisztességes vásárlókat, ha már a kárt okozó vásárlóktól nem tudjuk behajtani a veszteségeinket.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 0:21
Problémák adódhatnak bizonyos helyzetekben. Természetesen a sokszor előfordulóak már nem kellemesek :(
Igazából nem is tudom mit lehet tenni ilyenkor. Ha csak annyit, hogy full offba áll az ember.
Én nem tudom ezt megtenni.
0
2012. augusztus 15., szerda 23:54
Ja, csak én már pár éve ( ez lenne a 7. ) rendelgetek innen, havi rendszerességgel 20 felett. Talán nem ugyanaz a helyzet. De ha mégis akkor bocs.
Soha nem volt a netes rendelés ellen kifogásom. Sőt majdnem mindent így bonyolítok, amit lehet.
0
2012. augusztus 15., szerda 23:48
Mintha magamat hallanám úgy 1-1,5 évvel korábbról. Mára ez a hozzáállásom mondhatni teljesen megszűnt. Örülök ha vehetek filmeket mindegy, hogy így vagy úgy.
0