Gyönyörű szavak. Csak tettek nélkül sajnos üresek maradnak.
Nem történtek sorozatos hibák. Az ominózus Monty- eset, ami fél évig húzódott, másra mutogatással, egy 10 darabos Chaplin doboz rommá törve, egy digi széttörve, egy-két elcserélt film, amiket nem is igen küldtem vissza, mert macerás, összekaristolt fémdoboz, Magyar vonatkozás nélküli Batman álarcos kiadás, ami megint más hibája volt és az FHE-vel kellett lezongoráznom, (ami újra pénzembe került), pedig nálatok vettem. Gondolom ezért is lett ráállva, hogy ez a hülye gyerek úgyis mindent átvesz, két filmet küldtem vissza hozzátok, de a csomagolást és a postát nem térítettétek ( igaz az egyik portós volt, Mea maxima culpa! ), a cserepéldány nem lett elküldve, tehát az újraküldés költségét sem ti fizettétek, hanem be lett tolva a megrendelt termékeim közé, és mivel elérte a limitet, elküldtétek. Nem kis bonyodalmat okozva, mert abban a hónapban már rendeltem egy 26 körüli csomagot és ez a csomag plusz 27 volt. Mégsem küldettem vissza. Mégis kitartottam mellettetek 2005 novembere óta, mondván becsúszik néha egy kis baki.Igazából nem is a félretájékoztatás volt ami kiverte a biztosítékot, hanem a " hölgy " stílusa akivel beszéltem. Miszerint más még nem reklamált az össze-vissza csomagolású évadokért. Másnak eddig megfelelt. Mondtam neki nekem nem felel meg, mivel gyűjtő vagyok, és legalább egy Qrva telefont meg lehetett volna ejteni, mivel olvasom, hogy mások akár 5-6 lemezt is kibontatnak a hajszálkarcok miatt, tehát ezt elég nehéz volt elhinni, hogy más ezt így simán átvette. De oké, tudom,nem a ti hibátok, hanem a ProVideoé, meg is enném ezt a dumát, ha tőlük vettem volna, de én TŐLETEK vettem. Ne dobáljuk már másra a kakit! Lehet, hogy az 1200-as kollega sem akarattal csinálta, hanem valaki más hibája, nem?
Én nem akarok előjogokat, vegyétek el ezt a 2 %-ot és adjátok a katolikus egyháznak, azt is lef*som, de ha egyszer kapok egy tájékoztatást egy termékről, ami alapján megrendelem, majd ÁT IS VESZEM, rendszeresen nagyobb összegekért, legalább ne kapjam meg az ocsút. Gondolom az 1200-as kollega megkapta a legszebb 9 filmet.
Nos ezek után írom azt, hogy VIP szarság. Mi értelme?
"A "VIP szarságnak" pedig szerintem pont az az értelme, hogy az olyan jó vásárlókat, mint amilyen Te is vagy"
Ezt érdemli egy jó vásárló?
A legdurvább DVD amit tőletek kaptam az ez volt:
Nem küldtem vissza, mivel csak 685 FT volt, és mivel a mai napig ebben a tokban van, látszik hogy nem is tartom sokra ezt a filmet, hogy még egy új tokot sem kapott, mert egy retek rücsök. De úgy gondolom, a lényegen ez nem változtat. Ilyet nem lenne szabad kiszórni, még 685 FT-ért sem.
Dobozban jött, nem a GLS törte össze, így lett csomagolva.
Szóval értem én hogy szar a piac, meg vadkapitalizmus, mindenki úgy él meg ahogy tud, csak akkor ez a " az olyan jó vásárlókat, mint amilyen Te is vagy " duma kicsit álságos. Nem csak fórumozni jövök ide, meg osztani az észt mit, hol vettem meg szarér-húgyér, melyik külföldi oldalon olcsóbb ( sőt talán én vagyok az első, aki ezért szól, hogy ne tegyék, mert nem ide való ) csak egy vásárló vagyok, aki eldumálgat ( vagy vitázik, igen ez a gyakoribb ) néha a többi vásárlóval, vagy épp nem vásárlóval és örül a beszerzéseinek, amit tőletek szerzett.
Bár ezen hsz után lehet, hogy a maradék BD-k már nem kerülnek kiszállításra, mert hogy összetöritek, az tuti.