Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2012. augusztus 15., szerda 23:34
Igen, nagyjából úgy látjuk.
Igen, én voltam az. De ennek a VIP sz@rságnak szerintem semmi értelme. Parasztvakítás. Nekem el is ment a kedvem az egész rendelősditől. Persze nem a retorziók miatt, az érthető, hanem a macera miatt. Egyszerűbb megvenni off ( akkor is ha drágább, mert a csomagolás és újraelküldés postaköltséggel, már kb ott is van árban ), ott legalább látom mit veszek meg. Nem úgy, hogy kifizetek valamit, aztán remélem az is van benne. Aztán visszaküldeni, várni, remélni, hogy foglalkoznak vele...
Á, ez az egész nem ér ennyit.
0
2012. augusztus 15., szerda 23:02
Ha így is van, akkor együtt látjuk rosszul:). Nagyjából erre kérdeztem rá a 4720. hsz.-ben.

Bár, ahogy én értem, aki 1.200-ból 1.200-as mutatóval rendelkezik, az semmilyen formában nem jár rosszabbul, legfeljebb arról szól a dolog, hogy mostantól ketyeg a feketepont és a retorzió azoknak, akik értékben, darabszámban vagy gyakoriságban túllépnek egy határt a törléseikkel, ők vesztenek csak el előnyöket, és szigorodnak a vásárlásaik paraméterei, például a félretételi idő.

Ha a VIP-tagság korlátozottsága a kérdés, az részben eddig is így volt, részben meg emlékeim szerint éppen te voltál az, aki korábban pártolta, hogy az oldal bizonyos funkciói, opciói valami módon függjenek az időszakos vásárlások értékétől;)... igaz, akkor nem a VIP-tagságról volt szó, hanem a fórum használatáról...
0
2012. augusztus 15., szerda 22:51
Szóval ennyit betett a kosárba és vagy kivette, vagy hagyta lejárni a félretételi időt. Én így értelmeztem.
0
2012. augusztus 15., szerda 22:50
Csak annyit pontosítanék, hogy nem 1200 db csomagról, hanem 1200 db termékről van szó.
0
2012. augusztus 15., szerda 22:44
Nem igazán értem. Ha valaki ezt csinálja, akkor azzal kell kitolni. Nem azzal, aki 1200 csomagból 1200-at átvesz. Különben meg aki ezt megcsinálja, az nem vevő. Ezt fel kellett volna ismerni a 10. csomagnál, nem kellett volna megvárni az 1200.-at.
Persze lehet, hogy én látom rosszul.
0
2012. augusztus 15., szerda 22:17
1.200+ esetből 1.191-szer:)?

Persze, kellemetlen egy ilyen dolog, főleg, ha nem is saját részre megy, hanem mondjuk ajándéknak, de nyilván mindkét félnek, és -bár a kommunikációval időnként akadnak problémák- eddigi tapasztalataim szerint ezen az oldalon záros időn belül rendeződnek az efféle hibázások. Igen, ezt lehet trehányságnak mondani, bár én maximum a figyelmetlenség szót használnám rá. Rossz kifogás, de csak az hibázik, aki dolgozik, százalékosan még mindig elenyésző (persze a százalék általában nem vigasz, a munkanélküliség is 100%-os, ha én vagyok munka nélkül:)), és ezt nekem bőven ellensúlyozza, amikor hosszas keresés után egy régen várt lemezre találnak valahol és küldik el nekem, de említhetném egyik-másik exkluzív kiadványt vagy akciót, meg úgy egyáltalán az eddigi kapcsolatból eredő elégedettséget.

Ez a "trehányság" szerintem akkor is baromira messze van attól, amikor valaki ennyire nemtörődöm, sőt rosszindulatúan következetes módon okoz veszteséget egy olyan üzletnek, ahova azért rendszeresen veszi a fáradtságot visszajárni.
0
2012. augusztus 15., szerda 21:52
Van aki összeszedi a pénzt, átveszi a csomagot és nem azt kapja amit rendelt, pedig előtte érdeklődött is....
Szóval nem csak a vevő trehány.
0
2012. augusztus 15., szerda 21:50
Ezt szerintem nagyon nem kellene. Ne személyeskedj.
0
2012. augusztus 15., szerda 21:46
Az ilyen emberek máshol feketelistára kerülenk. Sajnos ebben Ti is hibásak vagytok, hogy hagytátok a dolgokat idáig fajulni. Az ilyeneket nem kell kiszolgálni.
0
2012. augusztus 15., szerda 21:40
:)

Tényleg, vajon hova lett? Nagyon eltűnt!
0
2012. augusztus 15., szerda 21:40
Így már jobban hangzik és ez így elfogadható. Nem lenne jó, ha pont a törzsvásárlókat "riasztanátok" el ezekkel a hülye szabályokkal. Azokat a surmókat viszont ki kellene szűrni akik rendszeresen nem veszik át a rendeléseket. Ezek kozzák az igazi károkat, nem ha valaki adott esetben töröl egy rendelés/előrendelést.
0
2012. augusztus 15., szerda 21:38
Hát mivel múltkor volt egy olyan kinyilatkoztatása xpress-nek, hogy volt, hogy 400 termékből egyet sem vett át - remélem, több ilyen vásárlójuk nincsen! :)
0
2012. augusztus 15., szerda 21:34
Tadam?!
0
2012. augusztus 15., szerda 21:01
Szerintem neked is van tipped. :)
0
2012. augusztus 15., szerda 20:44
mesélj!  :)
0
2012. augusztus 15., szerda 20:31
No meglátjuk mi sül ki ebből. Az biztos, hogy sajnálnám ha nem kapnék lehetőséget +venni mondjuk a Prometheus-t.
0
2012. augusztus 15., szerda 18:03
Nem tudom, hogy lehet ember ennyire nemhogy tisztességtelen, de aljas...
0
2012. augusztus 15., szerda 17:58
Mert lusta és tahó:)?!
0
2012. augusztus 15., szerda 17:56
Horrorsztorik! Az 1200-as barmot nálam már rég törölte volna egy "áramkimaradás" a rendszerből, de lehet, hogy a másikat is!

Olyat nem lehet beépíteni a rendszerbe, hogy egy bizonyos számú át nem vett csomag vagy törölt rendelés után zárolásra kerüljön egy nick és a hozzá tartozó IP? Gondolom, az ilyen anomáliák azért fordulnak elő, mert a rendszer automatikus, nem fésülitek át az összes beszerzendő terméknél, hogy amögött melyik megrendelés kitől jött. Máskülönben nehezen tudom elképzelni, hogy az 1200-as marhánál az 1199. terméknél is azt hittétek, hogy majd pont az 1200.-at fogja átvenni...
0
2012. augusztus 15., szerda 17:52
Lenne egy tippem erre az 1200-ból 9-et vevőre. :)
0
2012. augusztus 15., szerda 17:51
"Más vásárlóink 3-4 naponta rendelik be újra és újra ugyanazt a terméket, hogy így van úgy, hogy egyszerre 7-8 azonos termék áll nála a rendelések között félretéve. Természetesen csak egyre van szüksége, de így biztosítja magának, hogy ha lejárna a megőrzési idő, akkor is legyen másik példány neki félretéve, amit majd elvisz, ha kedve tartja, vagy ha leakciózzuk, vagy sehogy. Persze mi folyamatosan rendeljük a kiadványt a forgalmazótól, kifizetjük, aztán csodálkozunk, hogy néhány hét múlva mennyi eladatlan példányunk van belőle."

Na, ezt mondjuk végképp nem értem. Oké, ha trükközni akar a félretételi idővel, megrendeli újra. Ha biztosra akar menni, megrendeli újra úgy, hogy egy példány már el van téve neki. De ha befutott az új darab, aminek a félretételi ideje már eleve hosszabb, mint a korábban beérkezettnek, akkor az előzőt miért nem törli, ha az úgysem kell neki???

Az 1200:9 arány is elég durván hangzik...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. augusztus 15., szerda 17:50
Leszakad a pofám!
Felénk ennél kevesebbért is verőembert küldenek.
Szólj, ha kell segítség.;))
:D
0
2012. augusztus 15., szerda 17:44
Bár lehet úgy érezni, hogy a bolt kicseszett a vásárlóival, mert szigorított a feltételeken, talán nem előremutatóbb-e úgy nézni, hogy a seggfejek (igen, azt hiszem, egyikre-másikra bőven megáll ez a kifejezés, ha csak azokat veszem, akikről itt hallottam korábban a sztorikat!) kicsesztek a tisztességes vásárlókkal?
0
2012. augusztus 15., szerda 17:37
Nem jókedvünkben döntöttünk a változtatás mellett. Csak néhány példát mondok, ami hozzásegített minket a döntés meghozatalához.
Van olyan vásárlónk, aki az elmúlt két évben több mint 1200 terméket rendelt, ezeket mi beszereztük, őriztük többnyire 45 napig, majd töröltük. Az illető ez idő alatt összesen 9 terméket vásárolt valójában.
Más vásárlóink 3-4 naponta rendelik be újra és újra ugyanazt a terméket, hogy így van úgy, hogy egyszerre 7-8 azonos termék áll nála a rendelések között félretéve. Természetesen csak egyre van szüksége, de így biztosítja magának, hogy ha lejárna a megőrzési idő, akkor is legyen másik példány neki félretéve, amit majd elvisz, ha kedve tartja, vagy ha leakciózzuk, vagy sehogy. Persze mi folyamatosan rendeljük a kiadványt a forgalmazótól, kifizetjük, aztán csodálkozunk, hogy néhány hét múlva mennyi eladatlan példányunk van belőle.
A 45 napos határidő szerintem nem kevés, nem hiszem, hogy másfél hónap nem elég arra, hogy valaki összeszedje a pénzt, vagy találjon a termék mellé másik 2-3 filmet, ennek ellenére most ott tartunk, hogy napi szinten szinte több 45 napon túl megőrzött és át nem vett terméket töröl a rendszerünk, mint amennyi rendelés érkezik.
Nem szeretnénk a tisztességes vásárlóinktól elvonni a kedvezményeket és ezért döntöttünk az egyéni elbírálás mellett.
0
2012. augusztus 15., szerda 17:26
Na jól van, most akkor megint megnyugodtam, köszi :) :) :) Már levert a víz, a Prometheus fémdobozom nehogy má  ne legyen meg :D :D :D
0