Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2012. augusztus 2., csütörtök 15:04
A dolog csak ott sántít, hogy valaki épp a házigazdát vonta kérdőre, aki maga válaszolt és ennek a beszélgetésnek a mezsgyéjén jött be a többi szereplő a képbe, nem pedig maguktól, önjelölve kezdtek el mindenféléről értekezni.
most posts by TM
0
2012. augusztus 2., csütörtök 14:16
Három nap, három éjjel olvastam a gazdasági, etikai és antropológiai szabadegyetem előadássorozatát, melyet az váltott ki, hogy leértékeltek két kiadványt....

és mindössze egy idézetet fűznék hozzá:

"Egyébként is kedvelem azokat az embereket, akik más buliján, más házában házigazdaként viselkednek, és utasítgatják a többi vendéget. Ez amolyan rejtői abszurd, jó látni, hogy még létezik."

(Puzsér Róbert)
0
2012. augusztus 2., csütörtök 11:17
Ez részemről eddig is így volt, de köszi a szép megfogalmazást, ráadásul ez építő, úgyhogy itt a helye. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 2., csütörtök 11:15

Mondjuk akkor úgy, hogy a Te hozzászólásodról ugrott be az a határozott véleményem, mely szerint nem érdekes, ki hogyan gondolja, az a fontos, hogy a sok szempontot béke és közös élmény kísérje.
0
2012. augusztus 2., csütörtök 11:15
Nem, mert a téveszméhez való csökönyös ragaszkodást is hívhatjuk határozott véleménynek, nekem ugyebár meg nem olyanom van. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 2., csütörtök 11:12
Nem lenne egyszerűbb, ha nem "igazad" lenne, hanem egy határozott véleményed? De ezt mintha már írtam volna:)...
0
2012. augusztus 2., csütörtök 11:11
Akkor ehhez most egy olyan tölcsérkoszorú kellett volna, mint amilyen a Depeche Mode "Music for the Masses" albumának borítóján volt. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 2., csütörtök 11:03
Az igazadat senki nem veheti el Tőled, még akkor sem, ha a többiek homlokegyenest máshogy gondolják. Ez utóbbi meg abszolút ne zavarjon, nekik így jó, neked amúgy, mert a lényeg nem az, hogyan legyen, hanem hogy jó legyen. Az "igazságok" másokba beleverése pedig ez utóbbit veszélyezteti, ami marhára nem éri meg.

Mondhatnám úgy is, hogy azt a lélekemelő élményt, amikor Hans Zimmer némely helyen rázendít, elhalványítani az árgus szemekkel szkennelő hogyisvolttal az egyik legoktondibb hozzáállás, mely ehhez a filmhez tanúsítható, és ezt most nem csak Neked írom.
0
2012. augusztus 2., csütörtök 10:54
Kevés dologhoz ragaszkodom, az igazam az egyik ilyen. Mondjuk az tény, hogy nagy a fejem, de ugye búsuljon a ló. Lehet hogy ezért boldogulok nehezebben a kisebb fejűekkel? Hülye genetika! :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 2., csütörtök 10:49
Ne csináld már, sokkal fontosabb az elsöprő filmélmény átélése, mint hogy most akkor kinek van igaza és ki mennyire ragaszkodik hozzá (meg ahhoz, hogy ezt hány kobakba verheti bele).
0
2012. augusztus 2., csütörtök 5:27
Lopni se könnyű, tegnap próbáltam levadászni az új filmet, hogy áttanulmányozzam a végét a haláltagadók miatt, de vagy én vagyok béna, vagy jól működik a netcsendőrség, mindenesetre nem sikerült a művelet, így marad a mozi, bár a sok esztéta miatt kissé alábbhagyott az újrázókedvem.
most posts by TM
0
2012. augusztus 1., szerda 21:06
Ez a gond az internettel, lehetővé teszi, hogy valaki a kényelmes székében ülve lopjon...
0
2012. augusztus 1., szerda 21:05
Duplázzunk! Legyen kettő. Ugyanígy voltam vele mint a kolléga...
Igazából amíg itt el nem indult a vita fel sem figyeltem rá... :)
0
2012. augusztus 1., szerda 17:46
Visszanéztem: "csak" még egyszer annyi, feltéve ha a fbook-os bejegyzésre hivatkozol:

"ennyi pénzért néhány órán belül eljutunk oda, hogy megduplázzuk a megjelenéstől a mai napig eladott darabszámot egyetlen nap alatt"

persze ez sem semmi, Robi szintén ezen hozzászólása alapján ez néhány százat jelent...

0
2012. augusztus 1., szerda 14:38
Ez sajnos így van.
0
2012. augusztus 1., szerda 14:37
Biztos sok az úgymond "parazita" vásárló, de szerintem most itthon már ott tart az "ingyen minden" hozzáállás, hogy szerintem már az is valami, hogy 1500-ért ennyi fogyott.

Ismerek pár olyan figurát akár a munkahelyemen is, hogy mi a francért 1500-at kiadni, mikor ingyen letölti. Olyan is van, aki elvből nem vesz semmi adathordozót, mert avi-t úgyis feltölti méregdrága telefonjára és ott néz mindent...
0
2012. augusztus 1., szerda 14:36
Ik Cakták? :)
0
2012. augusztus 1., szerda 14:34
Én nem is értem miért kellett kiakadni ezen a kijelentésen, valóban csak egy tényt írt le, semmi többet.
Mindenesetre én továbbra is tülkön ülve várom a következő évadokat, amelyeket a megjelenéskor igyekszem  is zsákolni, egy biztos vevője már van az IC-nek. :)
0
2012. augusztus 1., szerda 14:15
S még annyit, hogy az a megállapítás, hogy "ha többen vették volna teljes áron, mint ahányan akciósan, akkor nagyobb valószínűséggel folytatódott volna már az évadok kiadása, s akár már az egész megjelent volna", az így általánosságban megfogalmazva szimplán csak matek és nem pedig baszogatás. Robi egy egyszerű tényt írt le, amit mindenki annyira vesz magára, amennyire úgy érzi, hogy rá vonatkozik.
most posts by TM
0
2012. augusztus 1., szerda 14:08
Világos, ez vagy te, egy ember, oké.

Csak amikor Robi azt írja, hogy KÉTSZER ANNYI megrendelés futott be az 1500-as árra, mint két év alatt egész idáig a 8000-re, akkor az azért elgondolkodtató, hogy vajon pont kétszer annyian pont erre jártak és pont úgy voltak vele, hogy pont ez volt a gyerekkori sorozatuk, amiért pont még ennyit kifizetnek, de a teljes árat már pont nem.
Érted?
Ennyi impulzus-vásárló a világon nincs. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 1., szerda 14:04
Mivel korábban nem vettem meg az első kettőt sem, igazad van, nem tűnt fel
0
2012. augusztus 1., szerda 14:03
már vagy 1 éve megjelent a 3.évad is ha nem tűnt volna fel.
0
2012. augusztus 1., szerda 13:27
Mackey:

igen, ez megerősíti a hozzászólásomat, hogy nem csak olyanokról lehet beszélni, akik szeretik a sorozatot, és az árzuhanásra játszottak. A stratégiád teljesen érthető, velem is előfordult, hogy az "akciós árnál már nem akkora a veszteség"-re hivatkozva vettem valamit ismeretlenül. Ezen is segítene egy legális streaming lehetőség, ami alapján el lehetne dönteni a dolgot. Valamint azt is megerősíti az írásod, hogy túlzó volt ez a leárazás, tényleg lehetett volna több körös...
0
2012. augusztus 1., szerda 13:07
TM: "Szerintem meg létezik a "faszarági rajongók" csoportja"

:-) Hát igen, lehet, hogy naív vagyok, és alábecsülöm a számukat.

Habarc:

A Váratlan utazásról nem akarok hosszasan OFF-olni, de az sok szempontból egy kivételes eset. Legyen elég csak annyi, hogy ez a szélesvásznú változat, ami külföldön drágább, mint itthon, nem a 4:3-as. Jelen esetben egy rajongó által alapított kiadóról van szó, akinek ebből kifolyólag nem a nyerészkedés a célja, hanem az, hogy megjelenjen a kiadvány. Persze nyilván van rajta valamennyi haszna, de kötve hiszem, hogy túl sok... A kiadvány igényessége (eredeti szinkron, digi stb) sem épp árcsökkentő tényező. A további évadok megjelenése miatt jelen esetben kiemelten fontos, hogy vegyék az elsőt, itt nincs más kiadvány, amin be lehetne hozni a veszteséget.
0
2012. augusztus 1., szerda 12:59
Még mindig az az érzésem, hogy egy kicsit sokat feltételezel bármilyen piackutatásról vagy trendelemzésről, de amit a "Ne lopj!" reklámról írtál, az annyira a szívemből szólt, hogy inkább a többire sem mondok semmit:)!
0