Nálam valmi gond van nem tudok rendesen rendelni beteszem a kosárba megrendelem de az adminisztrációban nem jelenik meg a termék(Sötét lovag bd) a rendeléseim listáján.
0
2012. június 26., kedd 11:38
9368
Miről beszélsz? :) Én egyet értek purple rain-nel, mert oké, hogy a srác nem tudja, hogyan működik a DVD rendelés, de ettől még nem kéne neki olyanokat írni, mint amit nyomtatok neki. Persze, hogy ő is felhúzta magát rajtatok :) Hogy idézzek Arany Jánostól: "Vérszagra gyűl az éji vad" :)
0
2012. június 26., kedd 10:10
52685
Látod, Prince, engem is félreismernek.
most posts by TM
0
2012. június 26., kedd 0:45
2546
Hát ez Magyarország! Sajnáltatjuk magunkat. Mi vagyunk a szegények az ártatlanok.
0
2012. június 26., kedd 0:41
2546
a híres likaköd/éső!:))) TM egy rendes, értelmes ember. Ez a hsz.ed valami fantasztikusan értelmes és emberi!:)
0
2012. június 26., kedd 0:35
9368
Fogadd el te is, hogy nincs értelme beszólni a kemény magnak, mert éhes farkasok módjára fognak szétcincálni, főleg ha megjelennek a véleményvezérek is :) Én veled vagyok :D
0
2012. június 25., hétfő 23:33
6056
És még én vagyok a hülye bassza meg??????????????? 1 kurva perc telt el TM írása óta :))))) Na mégis ki éli itt az életét?????????? :) :) :)
0
2012. június 25., hétfő 23:06
2546
végre a felmentő sereg:)
0
2012. június 25., hétfő 23:05
52685
Hallod, aki téged értelmesnek talál, azzal tényleg nagy bajok vannak.
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 20:54
2546
no komment! Egy "keménymag" véleménye. Erre már nem tudok mit írni.
0
2012. június 25., hétfő 19:07
7926
:D Mindig találóan fogalmazol!
0
2012. június 25., hétfő 18:55
25
Igen sajnos ez a megfigyelés helyes azért örülök hogy legalább egy értelmes embert találtam Üdv
0
2012. június 25., hétfő 18:52
653
Ez nagyon ott van. Hajrá haver ez tetszik :)
0
2012. június 25., hétfő 18:51
9368
:D Ez jó volt :)
0
2012. június 25., hétfő 18:43
6056
Kedves zoli35!
Adnék neked egy tanácsot. Jól jegyezd meg, hogy az életét xpress-en élő, magát nem gyengén ízlésformálónak gondoló kemény maggal sose állj le vitázni, mert ha ők eldöntik, hogy jól esik nekik ha seggbe kúrja egy 40cm-es faszú nigger, akkor ott vitának nincs helye... Mindazonáltal tényleg el kell olvasni a GYIK részt és akkor nem habzik az ember szája, hiszen a termék sajátosságaiból adódóan lehetnek a beszerzésével gondok, amint az épp fel is merült a te esetedben.
0
2012. június 25., hétfő 18:35
7252
Én ritkán szoktam írni, de most már kinyílt a bicska a zsebemben: ne legyél már ennyire csökkent értelmű, mert lassan úgy néz ki, hogy egy marék lepkének - vagy egy zacskó nápolyinak - több esze van, mint neked.
Ha bemész egy boltba és nem találsz egy terméket - mert az ott éppen nincs, ugye - , akkor ennyi: nem veszed meg, mert nincs mit. Az egy dolog, hogy tudomást sem szerzel róla, mert "nem látod a helyét". Ez egy olyan bolt - meg a többi online is - , ahol válogathatsz különböző termékek között - olyanok között is, amilyenek éppen nincsenek. Megrendelheted és vársz türelmesen: ha eltelek pár hét és közben látod valamelyik multiban, akkor megveszed ott, itt meg törlöd a rendelést és akkor ennyi. De ha nem találkozol vele sehol, attól itt esetleg még meg tudják szerezni, mert talán a kiadó raktárában porosodik még egy példány belőle. Számtalanszor volt már rá példa, hogy egy-egy régóta keresett / vadászott filmet 3-4 hónap alatt mégiscsak beszereztek. Ha már a kiadónál sincs régóta elfekvő példány belőle és nem is várható utángyártás, akkor az Xpress küld egy e-mail-t, hogy sajnos kénytelenek voltak törölni az előrendelést - a korábban leírt okok miatt. Na, hát ilyen hely ez itt kérem szépen...
Az meg egy másik dolog, hogy az általad keresett film hegyekben áll "olcsóért"...
0
2012. június 25., hétfő 18:18
25
SZiaKöszi a kimerítő az a baj hogy még mindig az 5 napon lovagolsz de mint leírtam itt nem is ez a nagyobb probléma hanem van egy olyan hogy üzleti etika és online bolt nem azt jelenti hogy eladásra kínálhatom a semmit ugyanazok a kereskedelmi törvények vonatkozik minden online boltra mint a hiper-szur marketekre nem véletlenül fizetnek több 100 millios büntetéseket a nem létező árukat kínálnak ők is akcioban itt arrol van szo ha gondolom te is igy vagy vele valakinek teszel egy ígéretet azt vagy teljesíted vagy ha valami okból ez nem sikerül legaláb valamilyen uton-módón értesíted róla akár telot akát azemélyesen vagy e-mailben legalábbi sez nálam így szokás és hogy megértsd ez a lényeg a tisztesség család meg nincs belekeverve nem szokásom
0
2012. június 25., hétfő 13:45
1130
Erre mondák, hogy reménytelen eset...
0
2012. június 25., hétfő 0:50
2546
na akkor! A nevelés nálam megvolt (családról leszálunk!!), de nálad tuti nem,mivel nem érted meg az online bolt fogalmát,de úgy érzem nem is lehet neked elmagyarázni. Az 1-5 nap beszerzési idő tájékoztató. Megrendeled az adott terméket és lehet közben valaki vissza mondja a rendelést és 2 óra múlva már ott van nálad a termék( virtuálisan), de az is lehet,hogy csak 10nap után kap szállítmányt az xpress. Azt meg ne várd el,hogy minden emberke aki rendel az xpressen kapjon minden nap egy emailt,hogy bocsi,de még x nap múlva fog jönni a filmed. Türelem dvd-t és blu-rayt terem.:) nem akartalak megbántani, de valahogy nem érted amit magyaráz/ok/nak neked.
0
2012. június 25., hétfő 0:30
52685
Meg még kimennek és lenyírják a füvet is.
most posts by TM
0
2012. június 25., hétfő 0:27
25
AZ lehet de ha kaptál volna nevelést értelmes hozzászólást tudnál írni
0
2012. június 25., hétfő 0:27
25
Akkor úgy írom hogy mindenki megértse az rendben van hogy nincs raktáron rengeteg termék van nem lehet minden de ha már reklámozom olyat fogok reklámozni amit be tudok szerezni ha nem megy akkor sincs gond vár az ember de ha már megadok egy idővallumot amiszerint beszerzem de nem sikerül akkor legalább veszem a fáradságot és tájékoztatom a vevőt egy mailben ami ingyen van miszerint X nappal-héttel késni fog és ezen van a hangsúly hogy ÉRTESÍTEM a megrendelőt
0
2012. június 24., vasárnap 21:09
1130
A folyamat a következő: Te megrendeled itt amit akarsz, az xpress ezt továbbítja a kiadókhoz, akik amint tudnak szállítanak belőle. Ennyi. Az xpress abból rendel amire van igény, nyilván nem fog mindenből raktárkészletet tartani, különben a nagyrésze rárohadna. Miért olyan nehéz ezt megérteni? Én eddig néhány kivételtől eltekintve végül mindig megkaptam itt amit akartam, persze van, hogy várni kell egy darabig, ha mondjuk a kiadónak sincs raktáron az adott termékből.
0
2012. június 24., vasárnap 21:00
1130
Szerintem meg te nem fogtad fel a lényeget, fogalmad sincs a dolgok menetéről.