Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2012. június 24., vasárnap 19:27
"Tisztelt " hozzászóló felhasználók!

Köszönöm a kommenteket bár mint olvasom őket az egésznek a lényegét nem fogtátok fel bár szerintem elég világos a probléma olvasátok el még egyszer-kétszer hátha leesik a mondanivaló

Üdv
0
2012. június 23., szombat 11:12
Anyám, borogass!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. június 23., szombat 11:03
Ha ennyire képtelen vagy felfogni a dolgokat, akkor rendelj az azonnal szállítható termékek közül.
0
2012. június 23., szombat 10:28
Elolvastad Xpress válaszát? Ha igen, akkor is fuss neki még egyszer.
0
2012. június 23., szombat 7:03
Ez a lényeg nem lenne semmilyen probléma ha létező raktárkészlet lenne én se hirdetek semmilyen terméket meg addig amíg nincs a raktáramban belőle akkor uyg kellene hirdetni hogy előrendelhető az nem megtévesztő
0
2012. június 22., péntek 22:50
A sötét angyalból a múlt héten érkezett, sajnos a film kiadójának nincs túl sok terméke (már), ezért csak néhány hetente tudunk rendelni tőlük, amikor összejön egy értelmesebb mennyiség.
A lány és a farkas elméletileg van a kiadónál, viszont náluk technikai probléma volt (több  hétig nem kapták meg a rendeléseinket egy mail-szerver probléma miatt), és most próbáljuk összefésülni, hogy melyik rendelést kell újra elküldenünk, és melyiket nem (a rendszerünk az elküldött rendeléseket számon tartja, így ha abban a körben volt mondjuk A lány és a farkas rendelésünk, mi úgy tudjuk, hogy leadtuk a rendelést, a kiadó viszont lehet, hogy nem kapta meg).
Bocs a kellemetlenségekért, de tényleg érdemes tovább várni a rendelésekkel, folyamatosan rendeljük a filmeket.
0
2012. június 22., péntek 22:03
El kéne olvasnod a gyakran ismételt kérdéseket, bal oldali menü pirossal kiemelve! Idézet onnan:

"4. KÉRDÉS: Az oldalon 1-5 napon belüli szállítással ígértétek egy termék szállítását. Már letelt az 5 nap, miért nem kaptam meg mégsem?

V: Sajnos a kb. 1-5 napot nem ígéretnek, csupán tájékoztatásnak szánjuk - mint azt az információs oldalon is jelezzük. Ha egy terméknél az szerepel, hogy kb. 1-5 napon belül szállítható, az csak annyit jelent, hogy legutóbb, amikor rendeltünk az adott termékből a kiadótól/forgalmazótól, még tudott szállítani belőle. Ha Te megrendelsz egy ilyen terméket, mi továbbítjuk a rendelést a kiadók felé, és mivel gyakorlatilag naponta kapunk árut, 1-5 napon belül általában meg is érkezik a rendelés és küldeni tudjuk a csomagodat. Nem ritkán előfordulhat, hogy a kiadó/forgalmazó nem tudja teljesíteni a rendelést (pillanatnyilag kifogytak a készleteik), így mi sem tudjuk a jelzett 1-5 napon belül szállítani a csomagot. Ha a rendszerünk érzékeli, hogy egy általunk megrendelt termékből egy bizonyos idő elteltével nem tud szállítani a kiadó, a termék státusza módosul kb. 1-5 napról BIZONYTALAN-ra. A rendelt termékeid státuszát folyamatosan ellenőrizheted az ADMINISZTRÁCIÓS oldal AKTÍV RENDELÉSEK menüpontja alatt.

Tudjuk, hogy az ideális helyzet az lenne, ha a kiadók/forgalmazók aktuális raktárkészleteiről napi információink lennének és ezt jelezni tudnánk az oldalunkon, de sajnos ilyen aktuális napi készletlistát nem adnak ki a forgalmazók.

Ha az általad rendelt terméket nem tudja szállítani a kiadó/forgalmazó pillanatnyi készlethiány miatt, mi ettől függetlenül mindaddig próbáljuk beszerezni az adott terméket, ameddig azt nem törlöd az előrendeléseid közül. Ha tehát mindenképpen szeretnéd megvásárolni az adott terméket, javasoljuk, hogy várj türelemmel, és amint új szállítmány érkezik az országba, illetve utángyártásba kerül az adott termék, mi azonnal beszerezzük/félretesszük/küldjük Neked. "
0
2012. június 22., péntek 21:03
Jó neked én megrendetem a Sötét Angyalt 1-5 napos határidővel és 2 HÓNAP mulva tööltem a megrendelést de annyit se irtak hogy fapapucs
0
2012. június 22., péntek 19:49
Én nem a cégnél dolgozom, hanem vásárló vagyok úgy, mint te és tapasztalatból mondom, hogy az 1-5 nap helyett néha akár 7-10 nap is lehet a beszerzés, ezért nem jelent ez semmit. A bizonytalan állapotban lévő filmeket megrendelve az esetek többségében két héten belül érkezik - vagy nem, ez esetben a cég értesít e-mailben, hogy nem tudták beszerezni. Be patient!
0
2012. június 22., péntek 19:47
talán olyan terméket kellene eladásra kínálni amivel rendelkeztek vagy határidőre beszerzitek az már meg se fordult a fejemben hogy talán tájékoztatni lehet a vásárlót miszerint   "bocs paraszt várj még hónapot addigra talán megszerezzük"
0
2012. június 22., péntek 19:39
Talán várhatnál még 5 napot... az 1-5 nap nem jelent semmit önmagában.
0
2012. június 22., péntek 19:34
Volt egyszer a Dolph Lugrend film 1-5 napos határidővel 2 hónap után töröltem a megrendelést most van a lány és a farkas letelt az 5 nap sehol semmi
0
2012. június 22., péntek 17:38
Pontosan mely filmekre gondolsz?
0
2012. június 22., péntek 17:23
Engem az érdekelne hogy miért árusítotok nem létező filmet? Már meg kellett volna kapnom a rendelésem de már másodjára lettem átverve szerintem rátok is vonatkozik
az elektronikus kereskedelem  törvényben meghatározott szabályai Legalább annyi tisztességet elvárna az ember hogy értesítsétek hogy bocs öreg átvágtunk ne várj a filmre de semmi nem történik számoljak kötbért a késésért vagy mi a teendő ilyen esetben?
0
2012. június 22., péntek 16:20
Van ott még más is, telefontartó, sapka, xpress-es zacskó stb. :)
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 15:01
Az All time top 100 dvd listából nem lehetne törölni a könyveket?
0
2012. június 21., csütörtök 12:50
Köszi a választ.
Akkor marad a remény. :)
SuperHeRo
0
2012. június 21., csütörtök 12:41
ez már nagyon régi téma,de sajnos semmi esély rá. pedig én is jobban örülnék neki.
0
2012. június 21., csütörtök 12:23
Nem tudom, hogy ez ide tartozik-e?
Csak egy kósza gondolat, hogy esetleg van arra valamilyen remény, hogy a személyes átvételnél lehessen bankkártyával is fizetni?
Vannak ilyen tervek? Vagy marad a kápés?

SuperHeRo
0
2012. június 17., vasárnap 14:23
Ez így van, de még így is jelentősen lassítja a betöltést és nem is nagyon indokolt már pl. az egy-két-három évvel ezelőtti előzetesek topikban maradása. Én is tettem fel beágyazott videókat, szóval én is ugyanúgy hozzájárultam a lassításhoz, de úgy gondolom, hogy sokkal kényelmesebb pl. egy másik topikban beszélgetést úgy olvasni, hogy a száz hozzászólás megjelenítése be van kapcsolva.
0
2012. június 17., vasárnap 12:19
Nekem is, meg a chat topic és a zene topic is. Érthető az irdatlan 256MB ram amiből a avideó levesz még 64-et ennyit bír.
Nekem viszont a 4GB ramra bővítés jutott eszembe.
0
2012. június 17., vasárnap 3:06
Ha az egy oldalon megjelenítendő hozzászólások számát 15-re állítod, máris sokkal gyorsabban töltődik be.
most posts by TM
0
2012. június 17., vasárnap 0:25
Szvsz az "Előzetesek" topikra ráférne egy nagytakarítás, mert az irdatlan mennyiségű beágyazott trailer durván belassítja.
0
2012. június 15., péntek 12:09
A Blu-ray filmekhez nem jár kedvezmény.
0
2012. június 15., péntek 11:46
Nagyon jó ötlet volt részetekről, hogy megreformáltátok a filmadatlapok kritika részét, végre már csak az értelmesebb hozzászólásokat olvashatjuk!
0