Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2012. június 14., csütörtök 17:42
Tisztelt Xpress!

Az 1%-os törzsvásárlói kedvezmény az elvileg minden termékhez jár ugye? Mert nálam néhány film esetében nem vonta le a rendszer. Jó, nem egy hűdenagy összeg, de azért gondoltam szólok.

0
2012. június 13., szerda 1:16
Nekem a videóbeillesztésnél jön hibaüzenet.
most posts by TM
0
2012. június 12., kedd 20:17
Xpress mik ezek a kis kockák az adatlapokon az írásokban és a szinopszisokban?? Nem tudod visszacsinálni amit csináltál?

Ne kelljen már az ékezetes javítások után most a kockákat is javítani...
0
2012. június 12., kedd 19:05
:)
most posts by TM
0
2012. június 12., kedd 18:41
Akkor értem,én ugyanis elkövettem ezt a szót egybeírva.
Akkor majd javaslom a tornák nevének a megváltoztatását.:)
0
2012. június 11., hétfő 23:24
pl. az o p e n szó egybeírva tiltottnak minősül
most posts by TM
0
2012. június 11., hétfő 20:49
Vannak pl. SQL parancsszavak, azokat szűri a rendszer.
0
2012. június 11., hétfő 20:28
Melyek ezek a szavak?

Egyébként a teniszhez akartam írni,de néhány játékos nevénél több nem szerepelt benne.
Teljesen normális,korrekt mondatok nem mennek át alkalmanként.
Viszont találok más írásokban "érdekes" kifejezéseket...
0
2012. június 11., hétfő 20:20
Olyan szót használtál, amit nem enged át a cenzúra. Hasonló gondokkal küszködöm én is a kritikáknál
0
2012. június 11., hétfő 19:44
Sokadszor fordul elő,hogy valamelyik fórumba írok valamit,majd elküldeném,de hibaüzenetet kapok.
0
2012. június 11., hétfő 1:04
Nem, ha jól tudom, a rendszer úgy működik, hogy amíg egy írás elbírálásra vár, addig nem kerülhet ki a főoldalra. Igazából két esetet tudok hirtelen elképzelni:
1. Frissített kritikáról van szó, és ezért ÚJRA elbírálás alatt van, pedig a főoldalon már volt kint egyszer.
2. Határmezsgyés kritika, ami kikerült, aztán egy új értékelő alacsony pontszámával visszacsúszott abba a kategóriába, hogy már nem kerülhet ki.
0
2012. június 11., hétfő 0:52
A legújabb vásárlói kritikák között több olyat is látok, ahol a film adatlapjára kattintva nem jelenik meg annak az illetőnek az írása, akié miatt a főoldalra került. Ez hiba, vagy ilyenkor van az, hogy bent vár az elbírálásra az adott szeméy írása?
0
2012. június 11., hétfő 0:26
Helló Xpress!

Az újonnan bevezetett, friss kritikák lapjához lenne annyi javaslatom, hogy szerintem jobban áttekinthető lenne, ha maga a kritika nem lenne rögtön ott olvasható. A link megvan, onnan át lehet menni az adatlapra, és a hosszú szövegek nélkül a lista is könnyebben áttekinthető lenne, hogy ki melyiket nem olvasta még.

Akár az is elég lenne talán, hogy ha egy olyan egyszerűsített lista látszana, mint amilyen a tíz legfrissebbnél van, ami csak a film címét, a szerző nevét, az írás és a jóváhagyás dátumát (csak hogy lehessen látni, hogy friss, vagy módosított írásról van-e szó), és esetleg a filmre adott osztályzatot tartalmazná.

De a dolog így is baromi jó! Végre szűkült a lehetőség, hogy egy írás (túl) gyorsan eltűnjön a látogatók látóköréből.
0
2012. június 10., vasárnap 22:10
Igazán nincs mit, csak meglepődtem, hogy egy kulcstartó az első. :)
most posts by TM
0
2012. június 10., vasárnap 22:06
Ott valami bug lesz, köszi, hogy szóltál, majd ránézek.
0
2012. június 10., vasárnap 22:00
Az All time Top 100 DVD listában az első 25 közé csak öt DVD fért be. :)
most posts by TM
0
2012. június 9., szombat 22:15
Hatalmas:D!
0
2012. június 9., szombat 21:40
Ez a "Te is lehetsz kritikus!" banner a két Muppet show-s öreggel óriási! Jót mosolyogtam! :)
0
2012. június 9., szombat 19:45
Tisztelt Xpress!

Találtam néhány filmet, amelyek hibás specifikációkkal vannak feltüntetve az oldalon, a részleteket már elküldtem e-mailben.
0
2012. június 7., csütörtök 14:58
Szia Xpress/Robi!

A bolton keresztül küldtem egy kérdést. Nézzetek majd rá légy szíves.

Köszi!
0
2012. május 31., csütörtök 15:43
Tisztelt Xpress!

A tegnapi csomagomba nekem is beleraktátok a papírt, hogy mit kell tennem, mert jogosult vagyok elmenni a Prometheus vetítésre, mert vettem két Fox BD-t, pedig a Prometheus szót nem is írtam be a megjegyzésbe. Sajnos én nem tudok rá elmenni, mert több, mint 200 km-re vagyok Pesttől. Ha közelebb laknék, akkor biztosan elmennék rá, mivel nagyon érdekel a film. Majd megnézem valahol közelebb a filmet. Így az én jegyeimet odaadhatjátok másnak. Ha addig elfogy a 2x30 jegy, akkor a 31. vásárlónak nyugodtan odaadhatjátok az enyémeket. Nem akarom más elől elvenni a lehetőséget, csak éppen volt két Fox BD a csomagomban, de nem azért mert a jegyekre hajtottam.
0
2012. május 31., csütörtök 14:39
Kedves Xpress!

Nagyon szépen köszönöm, hogy a feleségemmel mi is részt vehetünk a Prometheus premier előtti vetítésén. Örök hála.
0
2012. május 23., szerda 10:07
Szia Robi/Xpress!

A HTML gyakorló topikban légy szíves moderáljátok ki a 5624. hozzászólásomat (ellenőriztem, hogy az Eladó DVD/BD topikba szánt szöveg HTML-ügyileg rendben van-e, de más topikban nem szeretném még véletlenül se hirdetni)!

Köszi!
0
2012. május 19., szombat 17:56
Szia Xpress / Robi!

Légyszíves állítsd úgy be a raktáron / azonnal szállítható státuszban lévő filmeket, hogy a félretételi időből láthassam a még hátralévő napokat! Így ugyanis néhánynál félretételi és törlési, a többinél meg csak törlési lehetőség van...

Köszi előre is!
0
2012. május 1., kedd 23:55
Az altert már egy ideje engedi.
0