Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2012. március 11., vasárnap 9:44
Akkor ne nézd :)
0
2012. március 11., vasárnap 9:17
Kedves Xpress,
az "Ajándéktárgy" menü hetek óta 404-et mutat!
0
2012. március 9., péntek 17:32
Igen, végre kitörölték! Azóta én is lenyugodtam, már a fórumetikai szabályok megsértésének "vádjába" is beletörődtem. :)
0
2012. március 9., péntek 16:02
Miért, végre kitörölték:)?

Viszont nincs kettős mérce, ugyanezt ugyanis már kértem ugyanebben a topikban (4478. hsz.), január 19-én is:).
0
2012. március 9., péntek 15:53
Erről Ti tudtatok? Most fedeztem csak fel.

JELSZÓ-MÓDOSÍTÁS
  Itt változtathatod meg a jelszavadat.

Lehet jelszót módosítani végre...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 22., szerda 20:01
Niwrok, köszönöm hathatós közreműködésedet az oldalt szétdobó képem eltávolíttatásában. Neked csak néhány pillanatodba került az, ami nekem több e-mail üzenet és fórumhozzászólás után sem sikerült. Úgy látszik, hogy Xpress-ék nem egyformán mérik itt az embereket. Nem baj. Ez nem zavar. Az viszont igen, hogy miután az egész hozzászólásomat képestül-mindenestül törölték, még odavetették nyomtatott nagybetűvel a következőket:

"A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE."

Kedves Xpress, ezúton kérném ezt a számomra sértő (és egyébként a mocskolódó hozzászólások eltávolításakor használt) megjegyzés módosítását mondjuk erre:

"A hozzászólást a fórumozó kérésére az adminisztrátor törölte."

Előre is köszönöm.
0
2012. február 21., kedd 22:48
Köszönöm.
0
2012. február 21., kedd 22:47
:)
0
2012. február 21., kedd 22:22
Téged meg is hallgatott.. :-)
0
2012. február 21., kedd 21:19
Lehetne kérni a "Beszélgetések Istennel" adatlapjáról a mocskolódó üzenet törlését?
0
2012. január 19., csütörtök 9:18
Helló Xpress!

Úgy emlékszem, már volt téma, de a "2011 - A tíz legjobb film" topikban lehetne kérni a 84. hsz "megregulázását" vagy legvégső esetben annak törlését (akár a szöveges tartalom utólagos bemásolásával)? Az ott beillesztett kép széthúzza az oldalt, és bár persze lehet 15 hsz.-t is beállítani laponként, de a dolog úgy is elég zavaró lenne.
0
2012. január 11., szerda 20:30
Ahogy nézem az Xpress óra megint rosszul jár!!!!
0
2012. január 10., kedd 17:58
A keresés az oldalon engem kifejezetten kezd idegesíteni
Jó-jó, most már alapból a "SZŰRÉS:  minden termék", de a joglejáratosokat nem adja fel, csak ha kinézem valami "más" netes adatbázisban, pl. itt a rendező filmjeit.
Az új megjelenésnél a Biutifulnál, mivel ismerősnek tűnt a rendező rákattintottam, de csak ezt az egy filmet adta ki.
Alejandro González Ioárritu filmjei az adatbázisban:
Biutiful

Másut utánanézve már a filmcímet beütve itt a keresőbe, kicsitt több találat.

Alejandro González_Inárritu filmjei az adatbázisban:
Babel (egylemezes változat)
Babel (2 DVD)
21 gramm
11-09-01 - szeptember tizenegy

Mivel van egy kis hiányérzet, megint külön filmbeírás segített.

Alejandro González_Inárritu filmjei az adatbázisban:
Korcs szerelmek (A KIADVÁNY MÁR NEM BESZEREZHETŐ!)

Én örülnék, ha mindent egyszererre kiadna.
0
2012. január 10., kedd 14:47
Szombaton éjszaka a Tv2-n nem az elejétől elcsíptem egy filmet, amelyről utólag tudtam meg, hogy az O.P.E.N. W.A.T.E.R. második része. Nekem mindkét rész tetszett, ezért utánanéztem, és láttam, hogy ez a rész is megjelent nálunk DVD-n ELSODRÓDVA címmel, de az Xpressen nem találtam meg. Volt, nincs, lesz?

(Azt tudom és látom, hogy le lehetne tölteni magyarul is, de a legálisan létező filmek esetében ezt a megoldást legutoljára szoktam hagyni.)
0
2012. január 10., kedd 9:08
Mindegyikre! :)
0
2012. január 9., hétfő 21:53
Nem tudom, hogy melyikre gondolsz, de nekem most jött fel a "Végső állomás sorozat"-os, és attól egyszerűen lepetéztem!
0
2012. január 9., hétfő 19:16
Vagányak az új bannerek!
0
2011. december 22., csütörtök 14:37
Tisztel Xpress!

Az adminisztráció részben a rendelési adatok módosítása alatt az EGYÉB FONTOS MEGJEGYZÉS A RENDELÉSEKET FELDOLGOZÓ KOLLÉGÁNAK című részt nyugodtan ki lehet törölni, vagy kivenni onnan. Úgyse veszik figyelembe, hogy mi kerül oda beírásra.

Problémám röviden: Ma csomagolásra került nekem 4 db film, és ehhez szerettem volna hozzácsapni még 4 db azonnali küldésre átállított filmet. A mai napon mindkét pakk "csomagolás alatt" részbe került. Mivel az adott rublikában beírtam, hogy szeretném ezeket a filmeket is, ha küldenék, de legyenek szívesek egybe csomagolni, hogy ne kelljen dupla szállítási költséget fizetni, így arra számítottam, hogy ennek megfelelően összecsomagolásra fog kerülni a kettő. Ez nem történt meg, helyette az egyik 4 filmes csomag visszakerült az aktív rendelések közé és az egyik film átállításra került 1-5 napra.

Szóval ilyenkor nem igazán értem, hogy miért nem lehet az embert felhívni, hogy te ***** sajnos az egyik kiadvány sérülés, vagy egyéb ok miatt nem szállítható, de olvastuk az üzenetét, és szeretnénk megkérdezni, hogy a másik három filmet elküldjük-e. Ez ilyen hívás már csak azért is indokolt lehetett volna, mivel mint tudjuk a félretett filmeket már csak pár napig tartják, aztán törlik az új év miatt. Gondolnám, hogy ilyen esetek miatt kell megadni regnél a telszámot. De ezek szerint nem..... Az biztos, hogy most újabb 1200,-Ft ért nem fogom a GLS-t ugrasztani két ünnep között, pláne úgy, hogy kari ajándék is lett volna benne.. :D

Fenitek alapján azt szűrtem le, hogy marhára nem kerülnek elolvasásra az oda beírtak, vagy ha igen, akkor se igazán veszik figyelembe. Na de mind1, nézzük a dolog jó oldalát, több pénzem maradt.

0
2011. december 16., péntek 17:16
A keresőbe beírod a címet: nincs találat. Bal oldalt alul a "szűrés" mezőt "csak raktárról azonnal szállítható"-ról "minden termék"-re állítod, és meg fog jelenni a keresett termék, amit így meg is tudsz rendelni, csak éppen ennek semmi értelme nincs, mivel idén már nem kap árut az Xpress, a jövő évi ÁFA-emelés miatt pedig év végén minden rendelést törölnek, és ha kell még, januárban úgyis újra meg kellene rendelned.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. december 16., péntek 16:05
Nálunk a városban van két egyforma forgalmú út ami keresztezi egymást, STOP tábla jelzi az áthaladási elsőbbséget, csak az én 44 éves emlékezeteim szerint így van. Az egyik amelyik az utóbbi 15 évben az elit negyed felől érkezik, fel lett újítva és... Igen át lett rakva a STOP tábla! Csak 3 nap kellet az első balesethez. A vétkes hölgy elmondta Ő már három nap alatt napi 4* járt arra és soha nem vette észre a táblát.
Most már megszokták az emberek.

Onnan jutott eszembe, hogy itt is sokan vannak ámokfutók, akik nem néznek körül, de meg fogják szokni.
0
2011. december 16., péntek 15:55
Remélem igazad van és akkort az ünnepek után újra megtudom rendelni.
Amúgy én csak azt olvastam hogy az emlékeztető nem működik ami értesít ha márt megvetted egyszer a filmet.
0
2011. december 16., péntek 15:51
Olyasmit olvastam, hog a karácsonyi felhajtás okán úgy van beállítva a rendszer, hogy, ami nem azonnal szállítható, azt a filmet nem adja ki a kereső.
0
2011. december 16., péntek 15:39
Sziasztok.

Az milyen gyakran fordul elő hogy egy előrendelt filmet csak úgy törölnek?
Megrendeltem 2 dvd-t is.Mindkettőre az volt írva hogy 1-5 nap.
Az egyik gyorsan (3 munkanap) meglett és az volt beállítva hogy a 2-t egyszerre venném át.
Teltek a napok a másik sehol.Persze folyamatosan néztem az aktív rendelésekben hogy mi van.Ott a másik még mindig előrendelve sornál szerepelt.
Gondoltam lesz ami lesz ma reggel ami megvan azt átvételre szeretném a másik meg marad előrendelve.Ekkort jött a meglepetés az ami megvolt az törölve lett e-mail megnézve kaptam infót hogy lejárt az idő .Oké gondoltam az én saram megrendelem azzonnal csak azt az 1-et és azt át is venném amint lehet.
Ekkort gontoltam újra előrendelem a másikat hátha porszem került a gépbe és kimaradt. Törlöm az előrendelét és keresőbe újra a címet de nincs találat :O
Szóval a film nincs és talán nem is volt márt egy ideje akkort miért nem az lett kiírva?Vagy a törléséröl mondjuk nem kellett volna üzenni?
Vagy a krampuszok elvitték??? :D:D:D:D:D
0
2011. december 14., szerda 22:44
Mégis mit vársz? DVD-n, VHS-en nálunk nem jelent meg ez a film. Arra számítottál, hogy beírsz egy kívánságfilmet és valaki azonnal elküld neked egy kópiát persze lehetőleg DVD-n? S ha kétszer kívánva sem kapod meg, akkor már egyből a fórumot kell leminősítened? Bakker, még az aranyantilopért is háromszor kell a sípba fújni!
Ez nem ilyen csettintős filmküldő szolgálat.
most posts by TM
0
2011. december 14., szerda 22:23
Nem "belső ügy" az, sok itt a segítőkész ember... ha tud. Annak nyilván nem sok értelme van, ha tucatnyian beírják (hozzám hasonlóan), hogy bocs, de nem ismerem ezt a filmet:).
0