Tisztel Xpress!
Az adminisztráció részben a rendelési adatok módosítása alatt az EGYÉB FONTOS MEGJEGYZÉS A RENDELÉSEKET FELDOLGOZÓ KOLLÉGÁNAK című részt nyugodtan ki lehet törölni, vagy kivenni onnan. Úgyse veszik figyelembe, hogy mi kerül oda beírásra.
Problémám röviden: Ma csomagolásra került nekem 4 db film, és ehhez szerettem volna hozzácsapni még 4 db azonnali küldésre átállított filmet. A mai napon mindkét pakk "csomagolás alatt" részbe került. Mivel az adott rublikában beírtam, hogy szeretném ezeket a filmeket is, ha küldenék, de legyenek szívesek egybe csomagolni, hogy ne kelljen dupla szállítási költséget fizetni, így arra számítottam, hogy ennek megfelelően összecsomagolásra fog kerülni a kettő. Ez nem történt meg, helyette az egyik 4 filmes csomag visszakerült az aktív rendelések közé és az egyik film átállításra került 1-5 napra.
Szóval ilyenkor nem igazán értem, hogy miért nem lehet az embert felhívni, hogy te ***** sajnos az egyik kiadvány sérülés, vagy egyéb ok miatt nem szállítható, de olvastuk az üzenetét, és szeretnénk megkérdezni, hogy a másik három filmet elküldjük-e. Ez ilyen hívás már csak azért is indokolt lehetett volna, mivel mint tudjuk a félretett filmeket már csak pár napig tartják, aztán törlik az új év miatt. Gondolnám, hogy ilyen esetek miatt kell megadni regnél a telszámot. De ezek szerint nem..... Az biztos, hogy most újabb 1200,-Ft ért nem fogom a GLS-t ugrasztani két ünnep között, pláne úgy, hogy kari ajándék is lett volna benne.. :D
Fenitek alapján azt szűrtem le, hogy marhára nem kerülnek elolvasásra az oda beírtak, vagy ha igen, akkor se igazán veszik figyelembe. Na de mind1, nézzük a dolog jó oldalát, több pénzem maradt.