köszi, de nem szeretnék még egyszer fizetni érte :-) amúgy is lusta vagyok utazni, azért xpress-ezem :-)
0
2011. december 6., kedd 22:24
6056
Ha nem túl gusztustalan, akkor én tudok Joey-t kifejezetten olcsón bontatlanul. Csak el kell menned érte valahova :) De ha gáz, hogy beírtam, töröljétek, mert amúgy nem szokásom ilyeneket csinálni tényleg erkölcstelen, csak hát ha már joglejárt akkor hátha... Csak pablo-nak akarok jót... :)
0
2011. december 6., kedd 22:21
8851
Gondolom, Warner=FHE akart lenni. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. december 6., kedd 22:08
Moderátor
7449
A Joey még a már megszűnt Warner kiadványa volt (nem véletlenül került az eredeti ár töredékébe), így nincs utánpótlás sajnos. A Másnaposokról konkrétan nem mondták, hogy lesz-e utánpótlás, általában mondták, hogy az alacsony kereslet miatt a BD-kiadványokból nem nagyon tudnak utánrendelni.
0
2011. december 6., kedd 21:53
616
Várható, hogy kapnak belőle? Mert nekem inkább a film kellene, mint a visszatérítés.
A joey esetében viszont elég lenne csak a dobozból egy plusz példány (a benne lévő tokok nem hiszem, hogy sérültek)... biztos van náluk lemezhibás, visszárus termék, amiről levehető a tok!
0
2011. december 6., kedd 21:39
Moderátor
7449
Nem tudom hol történt a probléma, de gondolhatod, hogy ha így kerül a kezünkbe, eszünkbe sem jut kiküldeni a terméket. Naponta több csomagot nem indítunk útnak ennél jóval kevésbé feltűnő kiadványhibák miatt. A Másnaposokról szóltunk a kiadónak, megnézik, hogy mit tehetnek, de pillanatnyilag nincs készletük. Visszatéríteni tudunk.
0
2011. december 6., kedd 21:13
616
A saját futárotok így bánna a termékekkel?
A japán menüs másnaposok BD-ről van valami hír?
Csak én szívok állandóan valamivel?
0
2011. december 6., kedd 21:06
2546
nem látom a képeket:(
0
2011. december 6., kedd 21:02
Moderátor
7449
Gondolom szállítás közben történhetett. Megpróbáljuk cserélni, vagy ha nincs cserepéldány, akkor természetesen visszatérítjük az árát.
0
2011. december 6., kedd 20:57
616
Kedves Xpress!
Ez is ugye a nagy hajtás eredménye?!?! Nagyon fáradtak lehetnek a kollegák, ha ilyet nem vesznek észre!
0
2011. december 6., kedd 20:49
412
Köszönöm a gyors intézkedést és a pozitív választ, és ennek megfelelően várom a csomagot.
0
2011. december 6., kedd 20:46
16099
Ne kezdd Te is, kérlek. :-(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 6., kedd 20:41
9368
Remélem nem fogod megkérdezni a fórumban, hogy mi a száma? :P :D (csak ugratlak) :)
0
2011. december 6., kedd 20:35
16099
Wow. Nagyon várom már, mert szeretném tényleg útnak indítani a pakkomat.
Köszönöm a választ!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 6., kedd 20:33
Moderátor
7449
Kb. 4-5 ember nem vette még át, viszont most már Te vagy a következő az előrendelési sorrendben, úgyhogy ha törli valaki a rendelést, vagy nem veszik át, akkor jut neked is.
0
2011. december 6., kedd 20:27
16099
Xpress!
Nem itt akarok kérdezni, de csak azért teszem, mert itt vagy. :) A kitűzős Potterre van esélyem? 10 napom van még a maradék filmek átvételére...
0
2011. december 6., kedd 20:26
Moderátor
7449
Most újra beírtam a rendelése mellé a figyelmeztetést, és holnap útnak indítunk ismét egy csomagot az egyik korábban Ön által megrendelt filmmel együtt, de természetesen ezt a csomagot ingyenesen küldjük. Remélem most nem kerüli el a csomagoló kollégák figyelmét a jelzésem.
0
2011. december 6., kedd 20:18
412
Köszönöm a gyors választ, és várom a tájékoztatást, hogy mit sikerült intéznie.
0
2011. december 6., kedd 20:12
Moderátor
7449
A kollégáknak külön jeleztem a kérését, nem tudom miért maradt ki a csomagból az ajándék. Elnézését kérjük, valószínűleg a karácsonyi akciós időszak miatt voltak figyelmetlenek. Azonnal intézkedek.
0
2011. december 6., kedd 20:01
412
Tisztelt Xpress!
Ma hozta a futár a csomagomat, és sajnos ismét azt kellett tapasztalnom, hogy most sem volt semmilyen ajándéktárgy a filmek mellett, amit Önök ígértek meg immáron nagyon sokadszor, utoljára szept. 5-én, itt a fórumon. Miért van az, hogy tavaly augusztus óta (15 hónap!) nem történik semmi, többször, több formában megígérnek dolgokat, még itt a fórumon, nyilvánosan is (4100. hsz) és mégsem teljesítik azt. Mit kell még tennem, hogy megkapjam azt, ami jár??? Pár napja írtam szintén ezen a fórumon (4295. hsz) Önöknek, előre jelezve, hogy hamarosan indul a csomagom, hogy legyen idejük teljesíteni az Önök által megígérteket. De válaszra sem méltattak, és még azt sem mondhatják, hogy nem nézték a fórumot, mert volt utána Xpress.hu-s hozzászólás. Felháborító, dühítő, és teljesen elfogadhatatlan számomra ez a magatartás, nem értem, hogy mivel érdemlik ki a hűséges törzsvásárlók ezt a bánásmódot.
Várom válaszukat!
0
2011. december 6., kedd 12:19
4596
Ld. dühöngő-topik, 16493.hsz... csak hogy minden a helyén legyen.
0
2011. december 5., hétfő 22:38
8260
"... Szerintem Dragonslayer ... is ott lesz...."
No, ebben biztos vagyok. Jót is tesz neki a betegségére egy kis forralt bor. Igyatok helyettem is. :-)
Más: a korábbi témához még egy gondolat. Azért az egy csöppet nonszensznek tűnik, hogy egy fórumban a fórumozók sürgetik a változtatást, innár évek óta, - akár saját érdekeik ellenében is. Máshol ilyen problémák esetleg fel sem vetődhetnek, mert a renitenseket, kárt okozókat kivágják, mint a sz*rt. Legalább a fórumból, ha már a boltból nem lehet/nem érdek (érthető módon).
Röviden: én amellé az érvelés mellé állnék, hogy önmagában a vásárlás ténye nem elég szűrésre. Lehet valaki normális anélkül is, meg fordítva is. Több, határozottab moderátor kellene - no meg egy normális szabályzat.
Az eladó DVD topik helyett meg simán lehetne csinálni egy amazon jellegű marketplace-t..
0
2011. december 5., hétfő 20:44
9368
Részemről megbeszéltük :) Téptem dolgozni, szép estét mindenkinek :D
0
2011. december 5., hétfő 20:41
52685
Ahogy a régi sláger mondja: koccintunk egymással és továbbmegyünk." :)
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 20:40
52685
Jó társaságban fél napig is elszürcsölöm az alkoholt. :) A héten még biztos nem, inkább a következőn. Szerintem Dragonslayer és gerbence is ott lesz, ha minden jól megy.