Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. december 5., hétfő 20:40
Persze, csak mostanság néha a saját fejemet se találom. Ha szóltok előtte 1-2 nappal, úgy próbálom intézni én is. :)
0
2011. december 5., hétfő 20:37
Szerintem egy-másfél óráról lenne szó, ugye, TM? Senki sem ér rá fél napig.
0
2011. december 5., hétfő 20:32
Nem akarlak a problémáimmal traktálni, de jelen esetben egész héten rohangálok... decemberben két nehezebb vizsgám lesz, írnom kell még néhány dolgot gépen is, szakdogát is írnom kell, most van még két zh-m (ez jónak számít, mert általában 6-7 szokott lenni ilyenkor), csütörtökön egy gimis találkozó, pénteken egy hatalmas szülinapi buli, ajándékokat beszerezni karácsonyra, mert záros határidőn belül erre sem lesz időm, egy lányra is oda kell most figyelnem (vele is alig tudok találkozni, még szerencse, hogy még nem járunk)... nem mondom, hogy szar az élet, mert pörög, de ez most kicsit sok. Nem tudom mikor szabadulok föl, ebben az évben már nem valószínű :( Szilveszterre terveztünk be egy lazább bulizást a barátaimmal. Szerintem ebből nem forralt bor lesz, hanem hideg sör. Igazából a következő másfél hónapban kell baromi jónak lennem - tényleg úgy érzem, hogy kicsit most túlteljesítem magam. Szóval mondhatni, kissé ki leszek mostanában akadva :D
0
2011. december 5., hétfő 20:27
Az nem jó. Fontos, hogy az ember olyasmivel töltse az idejét munkában is, amit szeret.
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 20:23
Hej, ha tudnád, mennyire utálom a munkahelyem, nem viccelődnél ezzel! Majd mesélek.
0
2011. december 5., hétfő 20:19
Semmi gond, én is nyomon követlek. Kossuth hangja mindig is különlegességnek fog számítani. :)
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 20:17
Köszönöm! És bocs, de összevissza vagyok a számítógép közelében, de figyelem a visszajelzéseket!
0
2011. december 5., hétfő 20:11
Majd még megpendítem pár embernek, aztán szólok.
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 19:57
Oké, oké! Ez tök jó ötlet, pedig nem én találtam ki, hanem még Fredó Jécéhá két(?) évvel ezelőtt, amikor volt olyan rendes és fogta nekem az Xpress ajtaját, amit a csajok már nagyon be akartak csukni, mivel záróra volt. Azóta lógok neki a forralt borral. :)
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 19:54
Én is, én is!
0
2011. december 5., hétfő 19:49
Mikor megyünk a Vörösmarty térre forralt borozni? :)
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 19:46
:D Erre már nem is emlékszem :D
0
De ez sem rossz. :)
0
Nem,egyszer már kérdezted Xpresstől,miért nem árulnak inkább paprikát,ha annyira szarul megy a DVD piac.Erre értettem. :)
0
2011. december 5., hétfő 19:40
ja, ez átfutott az agyamon, de úgy gondoltam gyenge poén lenne erre reflektálni, annyira nyilvánvaló :( így a paprikára úgy gondoltam, mint Torgyán a chilei cseresznyére :)
0
2011. december 5., hétfő 19:34
:-)

Tényleg, a Blu-ray mellé volt még bónusz rajz?
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 19:32
http://www.xpress.hu/bluray/prod.asp?FILMAZ=7654

:-)
0
2011. december 5., hétfő 19:32
Nem hiszem, most minden sok az agyamnak, rohadt sok dolgom van :S
0
2011. december 5., hétfő 19:19
Akkor nem értetted miért írtam a paprikát? :)
0
2011. december 5., hétfő 19:17
De szigorúan csak hazai kiadásút, mert a külföldi paprikán rajta van az őstermelők jogdíja :D
0
2011. december 5., hétfő 19:09
Neked nem igazán kéne, anélkül is tüzelsz mindig.
most posts by TM
0
2011. december 5., hétfő 19:05
Meg árulhatna paprikát is,nem? :)
0
2011. december 5., hétfő 18:59
Ennyi erővel az Xpress árulhatna 30 napos fórumkupont is egy ezresér ... vagy 60 naposat akciósan ezerötér . Nos? :)
0
2011. december 5., hétfő 18:54
Én is vidéki vagyok.Én is kifizetem a GLS-t.1000 FT-os terméket én sem rendelek,mert az hülyeség lenne.Azt arra írtam,hogy ha valaki nem tud meglenni a fórum nélkül,akkor ennyivel meg lenne "véve".Hogy haszon is legyen belőle ha itt van.Tényleg ennyire nem érthető miről beszélek?
Azt senki nem mondta,hogy Xpress átalakítja a fórumot,ez csak egy felvetés és beszélgetés.Nem kell úgy érezni,hogy ez be lesz vezetve,mert biztos hogy nem lesz,csak felvetettem valamit,amivel többen részben/egészben egyet is értettek.Nem annyira halott dolog ez.
0
2011. december 5., hétfő 18:42
Az a baj, hogy vidéki vagyok, 1200 HUF általában a GLS nekem. Szóval egy ezres dvd a duplája, ha pesti lennék, eskü, minden hónapban 5-6, de akár egy 10-est is ott hagynék, no meg ha lenne munkám, ami a mai helyzetben, végzettség nélkül, iskola mellett, vidéken... egyenlő a lehetetlennel :S De jó lenne Xpress-t is meghallgatni, ő mit gondol erről az ötletről, vagy neki milyen ötlete van fórum átalakításról. Mert ötletek, meg vita már van.
0