Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2018. október 4., csütörtök 20:53
:)

szóval *https* lettetek...
0
2018. október 4., csütörtök 20:52
Kedves Xpress!

Mától miért van minden egyes alkalommal (oldalfrissítés, kattintás után) kiírva, hogy " A program csak a biztonságos tartalmakat jeleníti meg." ?

Azt látom, hogy https lettetek ti is, de ennek mi köze ehhez?

0
2018. szeptember 18., kedd 11:10
Kedves Piemaker!
Nagyon szívesen + mi is köszönjük!
0
2018. szeptember 17., hétfő 23:32
Kedves Xpress.Köszönöm szépen a csere könyvet.Épségben megérkezett.
12 év alatt csak három hibás terméket kaptam amiket cseréltek is.Minden korrekt módon történt.
Megérdemlitek a bizalmat és a tiszteletet.
Köszönöm.
0
2018. június 2., szombat 17:50
Én jeleztem, hálás köszönettel előre is! ;-)
0
2018. június 1., péntek 16:04
A kupon szándékosan készült úgy, hogy csak egyszer lehessen érvényesíteni, mindenesetre, ha bárkinek bármi gondja volt vele, az jelezze közvetlenül a levél az xpressnek menüpontban, és kitalálunk valami megoldást.
0
2018. június 1., péntek 13:50
Ja, hát végül is mindegyik korong, mindegyik műanyagból van - a DVD-t beleértve -, szóval minek is bontogatni:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. június 1., péntek 12:51
valamennyire igen, de itt most a termék szinten válik szét az egész.

mindenesetre csak egy ötlet volt, de mások sem állnak jobban ezen a területen, mert mindenhol a bd-k közé vannak beszórva, de szerintem ez nem jó így.
0
2018. június 1., péntek 12:32
Én úgy tudom, fizikailag az UHD lemezek is Blu-ray lemezek.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. június 1., péntek 11:44
Király, ha tudom, hogy 3 betűt kell beírnom.

UHD / UltraHD / Ultra-HD / Ultra HD / 4K / 4K-UHD... folytassam?

Nem egyszerűbb egy direkt szűrést berakni? Miért kell Blu-ray ként cimkézni a 4k-s kiadásokat. Teljesen rossz!

A 3D nem ennyire egzakt, mert azok BD lemezek, de egyébként lehetne!
0
2018. június 1., péntek 4:41
Én 3x vagy 4x is pakoltam a kosárba, utána már nekem is ezt írta ki, így az utolsó 3 tétel kedvezmény nélkül volt.
0
2018. június 1., péntek 2:03
Hogy egy klasszikust idézzek:  "Ez a gép fajgyűlölő!"

Ugyanis nekem nem írta ki, mikor tettem még a kosárba és frissítettem. :)

Amúgy,köszi, Xpress!
0
2018. június 1., péntek 1:55
Kedves Xpress Csapat!

Köszönöm szépen!

Sikerült még időben észrevennem, és válogatnom is a filmek közül. Kipróbáltam a kódot, és valóban működött, levonta a kedvezményt, de...

Ezt követően még hozzátettem a kosaramhoz pár terméket, utána frissítettem volna a kuponkedvezménnyel az egészet, mire kiírta, hogy "Ez a kupon sajnos nem érvényes, mert korábban már felhasználtad egyszer!"

???

A többi hozzáadott termékre (csakis "Raktáron" státuszú) már nem vonta le a kedvezményt.
Kiléptem, beléptem, töröltem a "sütiket", bezártam a böngészőt, újraindítottam, töröltem mindent a kosárból, majd újból hozzáadtam... semmi nem segített.

Majd  egy órája szenvedek vele, de feladtam.

Ha jól sejtem, ezt sem így szándékoztatok leprogramozni, de sajnos mégis így működött... :(
0
2018. június 1., péntek 0:31
Pont most, amikor már nyakunkon a megjelenése? :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. június 1., péntek 0:06
És talán három év után a Terminátor-fej is kikerülhetne a Homály... bocs, az XKLUZÍV-zónából.
0
2018. május 31., csütörtök 19:31
...és 4x régebb ideje árulják őket.
most posts by TM
0
2018. május 31., csütörtök 19:29
Amúgy ilyen alapon lehetne a 3D-s filmeknek is külön fül, azokból 4x annyi van, mint 4K-ból.
most posts by TM
0
2018. május 31., csütörtök 19:26
Elképesztően jól működik az oldal keresője, ha beleírod azt a három betűt. :)
most posts by TM
0
2018. május 31., csütörtök 18:48
Senkinek nem hiányzik egy UHD kategória fejlécből, így 2 évvel az első uhd megjelenés óta?

Elképesztően megtévesztő, hogy az uhd lemezek BD kategóriába esnek, ami teljesen téves!

Az XKLUZIV-zóna jól néz ki, de át lehetne nevezni, mert túl sok termék nem került bele legjobb tudomásom szerint.
0
2018. május 31., csütörtök 17:20
A "távárisucsityelnyicastoszivodnyányiktonyeátszusztvujet" még ma is megy. :D
most posts by TM
0
2018. május 31., csütörtök 17:15
Látszik, anno gyerekkorodban mennyire erős volt a szovjet dominancia... ez tök oroszosan hangzik. :)
0
2018. május 31., csütörtök 16:28
Anno gyerekkoromban én az "áprjunszeptnov" mozaikszóval tanultam meg azt, hogy melyik hónap áll 30 napból. ;-)
most posts by TM
0
2018. május 31., csütörtök 14:11
Kedves R2-D2 és piftuka!
Az ok csak annyi, hogy rosszul állítottuk be, de módosítottuk. Már működik! Elnézést!
0
2018. május 31., csütörtök 9:15
Ugyanez a kérdésem nekem is!
0
2018. május 31., csütörtök 2:03
Kedves Xpress! A május 31-ig érvényes kuponra miért írja ki a rendszer május 31-én 0:02-kor, hogy már nem érvényes, mert lejárt?
0