Aha.Értem. Akkor nem társítok hozzád semmit,így jó lesz?
0
2011. december 5., hétfő 18:08
4596
Az, hogy olyan dolgokat társítasz hozzám, amiket nem tettem. Például nem vettem védelmembe senkit.
0
2011. december 5., hétfő 18:01
6925
Így alakult.Egy jó kapcsolatot egy jó üzlettel nem fogok megváltoztatni.Az xpress szempontjából pedig ugyanaz.
0
2011. december 5., hétfő 17:57
7926
Miért nem innen,ha úgyis innen jön?
0
2011. december 5., hétfő 17:55
6925
Van aki közvetve vásárol itt. Vagyis egy olyan helyen vásárol,amelyik innen szerzi be a filmeket.
0
2011. december 5., hétfő 17:55
7926
Én sem akarok veled összeugrani,mert nem is erről szól.De nem én küldtem az első burkolt üzenetet.A személyeddel semmi bajom,azt sem tudom ki vagy. Olyan pozícióról beszélek,hogy aki nem érintett az nem védekezik,nem?Amúgy ha láttad volna a védelmedbe vett egyén is helyeselte amit írtam.Akkor mi a probléma?
0
2011. december 5., hétfő 17:50
7926
:) Még azért lehetne párat...
0
2011. december 5., hétfő 17:50
4596
Jó, akkor te itt lennél januárban... De mert januárban általában leltár van, hónap közepéig-végéig nem nagyon van új megjelenés, a többség pedig kivásárolja magát karácsony előtt, így többszörösen szűkül az a réteg, aki januárban vásárol. Remek, hogy te nem tartozol ezek közé.
De, belefér a fejembe, sőt jobbat mondok, még tippem is van, hogy kire irányul ez a szokatlan lelkesedés meg az elüldözős szöveg. Egy dolgot kivéve: te milyen pozícióról beszélsz, meg mi ez a "mással történős" megjegyzés, főleg úgy egyébként az én esetemben, ha már nekem címzed a hozzászólást?! Úgy érzem, nem szolgáltam rá, hogy ilyen pökhendi módon leparazitázzanak, cserében eltűrni sem fogom!
Nem akarok veled összeugrani, ha nem muszáj, főleg nem ebben a topikban, de ha ennyire a személyemmel van bajod, és ennyire ráérsz, akkor tőlem folytathatjuk a gumiszoba- vagy a chat-topikban.
0
2011. december 5., hétfő 17:43
6056
Az első fórum amit eltörölnék a Föld színéről az a chat... Hogy annak mi értelme van itt azt nem tudom... :) Távoli jó barátok itt tartják a kapcsolatot szerintem... :) Bocsánat, hogy beleugattam :)
0
2011. december 5., hétfő 17:26
7926
Semmi furcsaság nincs benne.Aki nem itt vásárol,ne idejárjon osztani az észt.Ne itt fikázza azt aki itt az akciós terméket veszi meg,mikor ő is azért nem itt vásárol,mert máshol olcsóbb.Ennyi. Ne üldözzön el esetleg olyan emberkéket akik vásárolnának. Amúgy meg baromság amit írtál,mert én ugyanannyit költök itt januárban is mint bármelyik hónapban. Látom ez nem fér a fejetekbe,mit akarok mondani.De ez valahol érthető is: veszélyben a pozíció.Amúgy ha elindítasz egy csomagot 1000 FT-ért már jöhetsz is fel a fórumra.Ha nem tudsz nélküle élni.De elhiheted az Xpressnek van olyan vevője is aki csak vásárol és nem fórumozik... Amúgy gondoltam hogy nem fog tetszeni az ötlet.Hisz az nem kár ami mással történik,nem igaz? Mint a letöltés....
0
2011. december 5., hétfő 13:44
2444
Az akcióban szereplő termékek esetében, vagy az egyéb rendelések esetében sem?
0
2011. december 5., hétfő 13:13
19957
a régebbi rendelésre nem vonatkozik az akció!
0
2011. december 5., hétfő 13:08
2546
én csak 4et,mert van bent rendelésbe 6db bd,na ezt nekem se tudják meg
0
2011. december 5., hétfő 11:51
19957
Jama!
Tudnánk telefonon beszélni?
0
2011. december 5., hétfő 11:47
17243
Wow, ez a karácsonyi akció vmi egészen elképesztő! Meg is rendeltem egy valag BD-t, csak az asszony meg ne tudja! :)
0
2011. december 5., hétfő 9:11
4596
Értem én, csak furcsa ez a hirtelen kampányolásod a "fizetős" fórum érdekében... Az egy éves határ mondjuk belefér, de csak időtartamként, és nem dátumhoz kötve, különben január első heteiben itt a légy sem mozdulna...
0
2011. december 4., vasárnap 22:39
52685
Kapirgálva a felszínt az azért szemléletes, hogy mindig vannak olyanok, akik szeretnének másokat eltapostatni, kitúratni, összeugrasztani, lejáratni stb. Pedig maximum az ilyen szélsőségek ellen kellene moderálás, hogy senki ne vegye készpénznek azt, hogy ez a fajta hozzáállás benne van a lemezek árában.
most posts by TM
0
2011. december 4., vasárnap 22:15
9368
:D Nem, tudtommal nincs, inkább magamat kell figyelmeztetnem a holnapi számos teendőmre...
0
2011. december 4., vasárnap 22:12
7926
Basszus!Holnapután Mikulás! Ember,van még valami amire fel kell hívnod a figyelmem? :) Az új munkarend teljesen felborított...
0
2011. december 4., vasárnap 22:11
9368
Ha nem kéne itthon szórakoznom, szerintem én is valami előmikulás partyn lennék vagy megdumáltam volna két haverommal egy ultizós estét... bár tökmindegy... lassan jön a vizsgaidősuckos depresszió :D
0
2011. december 4., vasárnap 22:03
7926
Basszus,ma vasárnap van?Akkor azért vannak ilyen kevesen fenn...
0
2011. december 4., vasárnap 22:02
9368
Vasárnap este van... ezzel összefüggésben szerintem semmilyen ötletet nem talált ki :)
0
2011. december 4., vasárnap 22:01
7926
Ez így van,de ha valaki nem vásárol itt és megsértődik,nem baj ha elmegy nem lesz forgalom kiesés.Ezt próbálom magyarázni. Ha pedig mindenáron fórumozni akar,mert itt él,vagy mittudomén akkor legalább hoz valami hasznot is. Igen van bizonyos összegű szabály,de ha te ezt elérted 5 éve és azóta nem vásároltál,akkor is fórumozhatsz.Akkor itt is lehetne egy éves limit.Teszem azt az a szabály ami most van,minden év jan.1-től újraindul....
0
2011. december 4., vasárnap 21:37
4596
Valószínűleg most is lenne, mert már előre hallom a "De én már itt hagytam Xszázezer forintot az elmúlt Y évben", a "De ez nem igazság!" és a "Nem csináltam semmi rosszat!" mondatokat. Technikailag pedig teljesen mindegy, hogy valaki a hiszti miatt nem szól hozzá és nem vásárol, vagy azért nem szólhat hozzá, mert nem vásárol.
A fórum forgalma így is töredéke annak, amilyen évekkel ezelőtt volt, a "keménymagon" kívül alig páran szólnak hozzá. Szerintem a fórum minősége a legkevésbé attól függ, hogy csak olyan írhat-e bele, aki rendszeresen vásárol itt (hiszen talán még most is megvan az a szabály, hogy csak egy bizonyos összegű vásárlás után lesz a fórum hozzáférhető), sokkal inkább a mások (így a bolt) iránti tisztelet kérdése. Másrészt egy ilyennél azt is mérlegelni kell, hogy a sértődöttek miatti forgalomvesztés, a fórum létének vásárlásösztönző hatása, és annak költsége hogyan viszonyul egymáshoz. Ezt pedig csak a tulaj tudja, ill. teheti meg.
0
2011. december 4., vasárnap 21:31
6697
Értem én :) Nekem egyedül a vásárlás-hozzászólás közötti szoros, kapcsos elképzelés az, aminek nem örülnék, mert akkor sajnos évek után távoznom kell innen. Minden más felvetéseddel egyet értek :) A más oldal/bolt hirdetését kellene a legjobban kimoderálni, no meg a durva hangnemű vitákat. Ellenben, vannak olyan dvd-k, BD-k, amelyek itthon nem jelentek meg és belátható időn belül nem is fognak. Ezekre felhívni a figyelmet szerintem egészen más kategória. De talán most már Xpress-t kellene meghallgatni, ő mit talált ki, milyen ötletet tart megvalósíthatónak.