60 nap az túl hosszú idő, így is sokan visszaélnek ezzel a lehetőséggel.Én is okoztam így kárt az Xpressnek.
Több embert kéne megbízni a fórumok tisztogatásával.Rendszeresen nem a topiknak megfelelően kommentálok, ezt el kell ismernem.Ezt biztosan szigorúbban kéne venni, és rászoktatni minket valamiféle normális viselkedésre.Nem szoktam túl sűrűn anyázni, de magamat is a bilire szoktatás előtt álló brigádba sorolnám.
Jobban átgondolnám, hogy mit pötyögök be, kivétel ez alól talán a ki mit néz most topik.
A topikok 80%-át nem használja senki, törölni kéne már most egy párat.
Érezni, hogy pár emberrel kivételeznek, bármit leírhatnak külföldi rendelésekről, nyolcszor írhatják be ugyanazt egymás után, ha ők sértegetnek másokat az biztosan nem kerül megtorlásra.
Annak ellenére, hogy szoktam itt vásárolni, nem érzem úgy, hogy percdíjat veszek a fórumra.Azért vagyok itt sokat, mert nincs valódi életem.
Felőlem jöhet mindenki, nincs kifogásom az ellen, hogy olyanok beszélgetnek itt, akik egy fillért nem költenek el ebben a boltban.Csak ne támadjanak nyíltan a házigazdájukra, ne okoskodjanak vele szemben, és ne keverjék a szart.
Még azok írását is el szoktam olvasni, akiket nem kedvelek, ha az filmekről szól.
Szóval bármilyen szabályváltoztatást el tudok fogadni, jó ötleteket olvastam itt is, csak vonatkozzon mindenkire.
Szerintem a vásárlók visszaszoktatása nem az én feladatom, így ehhez hülyeség lenne hozzászólnom.A tartalmas filmes írásokra képes fórumozóknak kéne visszatérniük.És ne mondja nekem senki, hogy az én borzalmaim közt elveszne, ami igazán értékes.Ha érdekel valaki akkor átvergődöm bármilyen mocsaras vidéken érte.
(Tényleg, ez a legjobb tulajdonságom, hogy könnyű áttekerni rajtam.:)
Már megint nem a témának megfelelően írtam.