Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. december 3., szombat 19:51
Persze, én egyáltalán nem azt mondtam, hogy rossz a netes vásárlás, mert hasznos és mint látod élek is vele :) Csak azt próbáltam kritikaként megfogalmazni, hogy kicsit körülményes - pont ugyanannyira, ahogy offline el kell sétálni mondjuk a boltba. Ott mégis fizethetek kártyával vagy ott helyben még más filmet is berakhatok a kosaramba, ha éppen kedvem szottyan :) Értsd: ha már elmész az Xpress boltjába, ott már nem mondhatod azt, hogy bocsi, de még ezt és ezt a filmet is elvinném - hiába van belőle egy rahedli mennyiség.
0
2011. december 3., szombat 19:46
Tudom :)
0
2011. december 3., szombat 19:35
Tudod az meg egy hasonlat volt.Természetesen nem arra gondoltam,hogy hogy az Xpress áruljon italt....
0
2011. december 3., szombat 19:33
Na ugye!
0
2011. december 3., szombat 19:25
"Én azt mondom, hogy már alapvetően ez a netes rendelősdi is problémás, amikor offline lazán bemész egy másik boltba és azt veszel meg, amit akarsz és nem kell várni a csomag elkészültére."

Szerencsére - ez most ne kötekedésnek vedd - az elektronikus kereskedelem szárnyal idehaza is (forrás: GKIeNET), lásd a 2010-es eredményt, ami 133 milliárd volt, és a 2011-es várhatóan ennél is jobb lesz. És az is nagyon örvendetes - legalább is számomra -, hogy aA 14 éven felüli népesség 14%-a (1,2 millió fő) vásárolt már online, vagyis 2010-ben számottevően nőtt azok száma, akik már próbálták az interneten keresztüli vásárlást."
0
2011. december 3., szombat 19:19
Nem beszélve arról, hogy a honlap már jócskán elavult. Ez a folyamatos karakterhiba szerintem már mindenkinek az agyára ment legalább egyszer. És tényleg vannak nem működő funkciók a honlapon és alkalmanként az adatlapok is rakoncátlankodnak. A kereső rendszeren is lehetne mit újítani.
Hogy őszinte legyek, marketing szempontjából a honlap ilyetén igénytelensége nem túl jó. Karban kéne tartani. Megértem, ha nincs rá forrás, de akkor is lehetne kevésbé színes-szagos.
Ja és negatívum még: a Fejős Éva könyvek árusítása :D (ez utóbbi már csak poén)
0
2011. december 3., szombat 19:12
Tudod erre igazából az a válasz, hogy ez nem egy kocsma, hanem egy bolt. Bár valóban mókás lenne részeg dülöngélő öreg bácsikat látni a szövetség utcai Xpress telephely pultjánál, de azért inkább mégse, mert még a végén én is két felest rendelnék DVD-k helyett. Egyet a haveromnak, egyet magamnak.
Én azt mondom, hogy már alapvetően ez a netes rendelősdi is problémás, amikor offline lazán bemész egy másik boltba és azt veszel meg, amit akarsz és nem kell várni a csomag elkészültére.
Egyetlen dolog szól számomra az Xpress mellett: az az, hogy célzottan tudok filmet vásárolni itt. Ha van, tudok rendelni, nem kell sokáig nézelődni.
A legrosszabb az egészben, hogy nem lehet kártyával fizetni.
Felőlem igazából köthetik a fórumozást is vásárláshoz, nem ettől fogok több vagy kevesebb filmet vásárolni és lássuk be őszintén, hogy ezért a fórumozásért nem is lenne kár :) Most komolyan az ember azért vegyen 500-1000 Ft-ért 1-1 filmet minden hónapban, hogy itt állandóan belé kössenek meg hogy azt lássa, hogy itt mindenki csak fikázza a másikat minden piszlicsáré dolog miatt? :D 100 Ft-ot sem ér az egész.
0
2011. december 3., szombat 18:51
Xpress!
Nem gondoltatok még arra,hogy az eladós topichoz hasonlóan az egész fórum vásárlásfüggő legyen?
Tudom ez a kérdés nem lesz valami népszerű,de azok fognak háborogni akik úgysem vásárolnak itt.Akinek meg nem inge nem veszi magára.
Ugyanúgy havi vásárlás-30 nap fórum.
Vevőt nem veszítenétek ezzel,sőt talán nyernétek is vele,mert ha vesz egy 500 FT-os DVD-t,már az is valami.Hiszen ha az ember bemegy a kocsmába,ott sem saját piát iszik...
Szerintem érdemes meggondolni!
0
2011. december 3., szombat 18:02
Csak nem hagy nyugodni a kérdés. Talán ebben a formában mégsem jó a mondat az "-e" kérdőpartikulával. Mondjuk én eleve máshogy fogalmaztam volna meg a mondatot. Valahogy így: "Kérjük, rendelés előtt győződj meg róla, hogy nem vásároltad-e meg már korábban a terméket." Nem tudom, így sem az igazi... :)
0
2011. december 3., szombat 17:03
Field majd válaszol :)
0
2011. december 3., szombat 17:00
Nem kellene.
0
2011. december 3., szombat 16:59
Így is jó, úgy is jó. :) De ez nem helyesírási kérdés, inkább nyelvhelyességi.
0
2011. december 3., szombat 16:30
nem voltam
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 3., szombat 16:30
" FIGYELEM! Az ünnepi forgalom miatt a vásárlás-emlékeztető szolgáltatás nem működik! Kérjük rendelés előtt győződj meg róla, hogy valóban nem vásároltad még meg az adott terméket!"

Nem akarok beleszólni ebbe a mondatba, mert nem volt soha jó helyesírásból, de a nem vásároltadhoz nem kellene egy "e" betű? Tehát, hogy valóban nem vásároltad-e még meg az adott terméket...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 2., péntek 23:43
37017.  Xpress.hu Előzmény   
(2011. december 1. - 11:22)  

Sajnos a joglejárt státuszból visszakerült filmek többsége egy adminisztrációs hiba miatt került vissza aktív státuszba. Nem támadt fel poraiból a magyar DVD-piac, úgyhogy hamarosan újra átfésüljük a kiadók kínálatait (most is éppen emiatt, pontosabban néhány hibás termékazonosító miatt került aktív státuszba az említett néhány termék).
0
2011. december 2., péntek 23:40
Mi ez h most egy csomó film előkerült és szinte mindegyik azonnal szállítható és 1990-be kerül????  Xpress???
0
2011. december 2., péntek 22:59
Nálam most tökéletesen működik.
0
2011. december 2., péntek 21:20
Vagy ez valami hiba lehet, hogy a joglejáratos filmek bizonytalanba kerültek át? :(
0
2011. december 2., péntek 21:15
Hogyhogy egy csomó korábban joglejárat film elképzelhető, hogy újra kapható lesz vagy legalábbis bizonytalan? Gondolok itt a Táncos a sötétben-re, amit azonnal rendeltem is. Várható belőle?
0
2011. december 2., péntek 20:52
Remélem félre is tett meg is lesz mind?! Már csak azért is mivel volt már esetem rá, hogy rendelésnél derült ki egy filmből nincsen készleten! Nekem meg hozta, hogy már pedig van. Utána kb egy hónap múlva kaptam meg. :(
Ha még is ilyen lenne bárkinél az hogy lesz orvosolva?
0
2011. december 2., péntek 13:49
Nekem a keresés nem működik :(

"
Microsoft VBScript runtime error  800a000d  

Type mismatch:  KERES  

/dvd/keres.asp, line 234 "
0
2011. december 2., péntek 1:04
Mindkettő jó volt valamikor.
0
2011. december 2., péntek 1:02
Lehet, az iwiw nem érdekel.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. december 2., péntek 1:00
Sajnos a freemail ugyanolyan, mint az iwiw.
0
2011. december 2., péntek 0:57
Nem tudja mit beszél....
0