Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. november 5., szombat 12:27
Hát ez az! Már rég nem kapható itt Wii, én pedig még mindig nem tudom, hogy mi a franc az. :)
most posts by TM
0
2011. november 5., szombat 12:02
De amikor tudom, hogy kb 1 perces munka kiszedni egy menüpontot, akkor hogyan lehet mégis otthagyni?
0
2011. november 5., szombat 12:01
Eredetileg beraktam volna a címeket is, de akkor a fórummotor nem fogadja el. Úgy látszik, valamiért nem szereti az írásjeleket.
0
2011. november 5., szombat 12:00
Nagyon lassan. :)
0
2011. november 5., szombat 11:59
Kedves Xpress!

Az akciós oldalon a linkek egy része nem mutat sehova.
Azt már lassan megszokom, hogy a főmenüből lehetetlen kivenni két nem létező menüpontot, de eddig azért az akciós oldal időnként frissült. Úgy tűnik, már erre sincs igény.
0
2011. november 4., péntek 23:48
Iszonyat jó megfigyelő vagyok, most vettem észre, hogy a "kedvenc topik" kiemelés funkciója eltűnt. Ez már régen nincs? :)
Speciel az sem tűnt fel, amikor beüzemelték, csak amikor már többen beszéltek róla.
most posts by TM
0
2011. november 4., péntek 19:21
:)
Az sem rossz.De én inkább politikus lennék.Az a legjobb üzlet.Semmiért nagy leves!
0
2011. november 4., péntek 19:18
Nem. Én általánosságban mondtam mindig is. Azért az Xpress elég kis bolt a többi nagy offline-hoz képest és jóval kevesebben is ismerik.
Egyetértek veled. Nem rossz biznisz a filmforgalmazás. Ha okosabb lennék, értenék az üzlethez és lenne tőkém, biztosan befektetnék én is. Bár nem egy értékálló termék.
Amúgy meg ha okosabb lennék, értenék az üzlethez és lenne tőkém, akkor egy diák klubot nyitnék a műszaki környékén...
0
2011. november 4., péntek 19:09
Nem,te Xpress-re mondod,nem?
Én nem erre az üzletre értettem,hanem átlagosságban a hordozók forgalmazására.
Ha egy ilyen kaliberű kiadványból az első nap elmegy száz darab,akkor nem hiszem hogy nem éri meg behozni azokat a filmeket,amire a nyálunkat csorgatjuk külföldi oldalakon.
0
2011. november 4., péntek 19:03
Már mióta ezt mondom? :D
0
2011. november 4., péntek 18:42
Első nap százan?Megy ez az üzlet!Nincs ezen a piacon semmi baj!
0
2011. november 4., péntek 18:30
Ja, mert House egy szívtelen hapsi... :)

Egyébként azért sem jó ötlet egy ilyen erősen "korhatáros" hirdetést a látogató képébe nyomni, mert gondolom nem egy 16 évnél fiatalabb is látogatja az oldalt.
0
2011. november 4., péntek 18:12
Ízlésen kívül nekem az szúrt szemet, hogy a palinak aránytalanul pici a szíve, ami még akár a jellemére utaló poén is lehetne, de hogy ami van neki, még az is középen van, az már kész anatómiai csoda. :)
most posts by TM
0
2011. november 4., péntek 16:36
Nekem tetszik, pedig magát a sorozatot nem különösebben kedvelem. Amitől én a közelmúltban kiakadtam, az valami vámpíros hirdetés volt. Amúgy is annyira elegem van ebből a felszínes, divatorientált vámpírőrületből.
0
2011. november 4., péntek 16:27
Elég ízléstelen ez a House hirdetés jobb oldalt... szerintem.
0
2011. november 4., péntek 16:15
A Szelektnek bálnányi méretű rossz múltja van rossz csomagolás és lemezkarcosság tekintetében, így az "általános vélekedésért" leginkább ők tehetnek. Na meg ezután az elszabott digipak után aligha volt várható össznépi tapsikolás.

A kiadó sunyisága pedig továbbra is fenáll, mert arra nem kötelezte őt semmilyen szerződés, hogy ELŐRE ne jelezze a vevők felé az egyértelmű gyártási hibát.
S ez mindenféle utólagos lóbavisszalapátolás ellenére is rossz bizonyítvány.
most posts by TM
0
2011. november 4., péntek 15:53
Erre mondtam, hogy a fórum bolhából csinál elefántot. Az első nap közel százan vették át a kiadvány valamelyik változatát, ebből jelezte néhány ember, hogy karcos, vagy ujjlenyomatos a lemez. Ha kilencvenöt elégedett vásárló írta volna tele a fórumot, akkor nem az lenne az általános vélekedés, hogy a JP lemezek általában karcosak. Csak sajnos a fórumokon általában a legritkább esetben vannak többségben azok, akik elégedettek.
0
2011. november 4., péntek 15:49
Feltesszük a kínálatba, de még kép sincs a kiadó oldalán róla.
0
2011. november 4., péntek 15:47
ez nem igaz. A konkurenciánál már raktáron van! Mindegy,mert én itt veszem meg!
0
2011. november 4., péntek 15:42
Az első átvételi napon az öt fórumozó közül, aki átvette és írt a fórumba, négy jelezte hogy karcos és/vagy ujjlenyomatos a lemez. Ez egyrészt elég rossz előjel, pláne azt is figyelembe véve, hogy a blu-ray lemezekre nem szokásos az 5-6%-os karcosság (legalábbis az én tapasztalataim szerint, nekem ez volt az első karcos BD lemezem). Úgyhogy jogosnak érzem a reakciót a termék fórumában.

Az persze más kérdés, hogy akinek nem volt karcos, az jelezhette volna; így kiderült volna, hogy a termékek kisebb részét érinti csak a hiba. De semmiképp sem jó előjel, ha a BD-k is elkezdenek karcosodni / ujjlenyomatosodni, pláne a jelenlegi ár mellett.
0
2011. november 4., péntek 15:06
Talán a Kérdések, vagy a Megjelenések topikban válaszolta jama, hogy csúszik a megjelenés, még a borító sincs kész.
0
2011. november 4., péntek 15:00
Először is köszi creeper a kiegészítést (és támogatást), néhány dolgot kifelejtettem a korábbi hozzászólásomból!

X-press: igazából részemről a doboz-csere lenne a fontosabb szempont, legalábbis korábban nem "nyúltam bele" gyárilag karcos lemezekbe.

Utolsó kérdésem annyi lenne, hogy továbbra is áll-e a 2 hét rövidített átvételi idő a JP díszdobozos kiadásának esetében?
0
2011. november 4., péntek 14:29
T.Xpress!

A Millenium trilógia a héten jelent meg! Itt mikortól lehet meg rendelni/venni?

köszi
0
2011. november 4., péntek 14:19
A bolhából elefántot véleményemet a karcos lemezek számára mondtam. A tapasztalataim és a visszajelzések alapján egyáltalán nem az a jellemző ennél a kiadványnál, hogy hibásak lennének a korongok, szerintem 5-6% reklamáció ujjlenyomatos, vagy karcos lemezekkel kapcsolatban bőven a szokásos mértéken belül van (sajnos), viszont a fórum öngerjesztő folyamatainak köszönhetően a valóságosnál sokkal rosszabb kép alakult ki a kiadvánnyal kapcsolatban.
A dobozról egy korábbi hozzászólásomban én is jeleztem, hogy a forgalmazó helyében inkább később hoztam volna forgalomba, de javítva. Sajnos ez ismét a csodálatos magyar vállalkozói környezetet mutatja. A forgalmazó kiszolgáltatott a külföldi partnernek, aki a vacak piacunk miatt kivonult és a termékét forgalmazó képviselőből sokkal többet akar kivasalni, mint egy normális piacon, miközben az alacsony mennyiség miatt szarabb minőséget ad nekünk, a forgalmazónak meg közben betarthatatlan feltételeket szab a kereskedői oldalt tönkrevágó multi azzal, hogy ha nem szállít időben még kötbért is fizettet vele, akkor is, ha a későbbi szállítás minőségi javulást jelenthetne. De ezen már nem tudunk javítani.
Viszont rajta leszünk az ügyön, és ha lesz doboz-csere is, jelezzük.
0
2011. november 4., péntek 14:04
Nem voltam néhány napig rajta a témán, ezért nekem az utolsó információm az volt, hogy a karcos lemezekkel kapcsolatban kiment a reklamáció külföldre, de a dobozok cseréjéről nem tudtam (és most sem tudok hivatalosan semmit). Rákérdezünk, és ha valóban lesz csere, akkor természetesen kitaláljuk, hogy hogyan lehet megoldani a problémát (mondjuk az át nem vett példányokat átcsomagoljuk, a már átvett példányoknál pedig az irodánkban tesszük lehetővé a cserét) de amíg a forgalmazó nem kap hivatalos választ a kiadótól, mi pedig a forgalmazótól addig nem tudok végleges megoldást mondani, vagy ígérni.
0