Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. október 16., vasárnap 13:05
Szia Xpress / Robi!

Voltam bent pár csomagomért és az egyikben a következő filmek voltak - pontosabban lettek volna:

FREQUENCY (Kinowelt) – 5.488Ft;
SZOLÍD MOTOROSOK – 4.409Ft;
VÉGSŐ ÁLLOMÁS (Kinowelt) – 5.488Ft.

Tudom, „rutinos öreg rókaként" tudhattam volna, hogy Kinowelt-es filmek már nem nagyon létezhetnek ilyen formában, de az áruk „megtévesztő" volt - mondjuk szemrebbenés nélkül kifizettem volna értük annyit.

„Természetesen” csak a SZOLÍD MOTOROSOK volt konkrétan a „jó” kiadás, mert a másik kettő az újrakiadott verzió volt.

Tehát a lényeg: ezek a filmek Nálatok rossz helyre lettek bevételezve, így nem csoda, hogy nem fogynak, hiszen a 990Ft-os kategóriában bizonytalan státuszban vannak. Találtam még ezen kívül párat, amennyiben ezek is rossz helyen vannak, akkor orvosolhatjátok a problémát.

15 PERC HÍRNÉV

BULISZERVIZ

JÁTSZ/MA

LOST IN SPACE

PENGE

SZTÁROM A PÁROM (2 DVD)"

Üdv: KG
0
2011. október 11., kedd 12:33
Xpress!

A Harry Potter BD filmek fórumánál, DVD felirattal jelenik meg a topic címe. Át kellene blu-ray-re írni, ne legyen megtévesztő!
0
2011. október 5., szerda 17:11
Szia Xpress!

Ben Hur - Extra változat (3 BD) (Blu-ray)

Lenne pár törlendő hozzászólás...
0
2011. szeptember 28., szerda 14:24
Azért még azt hadd szögezzem le, mert egyes fórumozók álszentsége kiböki a szemem, itt beszélnek meg miegymás más Xpress topikban meg azt se tudják milyen egyéb beszerzési formát javasoljanak?
0
2011. szeptember 28., szerda 2:05
Pontosan ez az, amit én is javasolnék.
0
2011. szeptember 27., kedd 18:19
Nézd, Ebből az Xpress extrából még nem vásároltam ha ez téged megnyugtat! Persze máshonnan igen, de hát ki nem? Tudod egyszer akarom megnézni és akkor se tudom!
0
2011. szeptember 27., kedd 18:08
A VIP-tagság egyfajta bizalom is, amivel nem illik visszaélni. Vapénak igaza van, nem is való ide másik DVD-kereskedés.
0
2011. szeptember 27., kedd 18:01
Azért! Csak! Mert!
0
2011. szeptember 27., kedd 17:59
Miért?
0
2011. szeptember 27., kedd 17:56
Ez mégse a"Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban" topik, ja de igen! Mint láthattad azt javasoltam, hogy ezt a tilalmat a VIP vásárlóknál mint amilyen én is vagyok fel kellene oldani!
0
2011. szeptember 27., kedd 17:51
Az, hogy 30 napon belül legyen átvett csomagod.

Egyébként pedig a sok hisztit meg lehetne előzni, ha az egész eladós topik úgy, ahogy van törölve lenne.
0
2011. szeptember 27., kedd 17:50
A 30 nap.
0
2011. szeptember 27., kedd 17:49
Akkor mi az ami számít?
0
2011. szeptember 27., kedd 17:47
Az nem számít, hogy mennyi pénzt, hagytál itt és az sem, hogy hány nappal lépted túl a harminc napot.
0
2011. szeptember 27., kedd 17:41
Tudom már sokan szóvá tették!
A múlt hónapban 2x is vásároltam itt az Xpressen, nem kevés pénzt hagytam itt, mégsem  tudom megtekinteni az Eladó dvd/BD fórumot, mert már 3 napja lejárt a 30 nap az utolsó vásárlás óta, ezt mondjuk valahogy meg kéne oldani legalább azoknál akik VIP vásárlók!
0
2011. szeptember 16., péntek 10:43
Xpress, lehetne a hozzászólásoknál a Válasz mellett, vagy valahol egy "jelentem a moderátornak" link. Úgy nektek is könnyebb lenne szelektálni, mert pl. én biztos szorgalmasan nyomkodnám a gombot minden olyan hozzászólásnál, ami a harcias nőszemély vagy egyéb utalásokat tartalmaz...
0
2011. szeptember 15., csütörtök 23:05
Ejha! Most látom csak, milyen mázli kell ahhoz, hogy valaki Star Wars ajándékhoz jusson... Így inkább nem táplálok hiú reményeket, és csak csöndben szorítok, hogy épségben érkezzen meg minden, ami biztosan ott van benne.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. szeptember 15., csütörtök 22:31
Xpress, szét kéne nézni pár topikban, mert hajmeresztő, hogy mi megy...
0
2011. szeptember 12., hétfő 17:36
Az MTVA 4 részes Frakk kiadása nem lesz az Xpress.hu-n? Szerintem lenne rá igény.
0
2011. szeptember 6., kedd 11:01
Ja és még egy kérdés: Látom a terminator 1 ismét rendelhető, mennyi a valószínűsége, hogy a kiadó tud is szállítani?
0
2011. szeptember 6., kedd 11:00
Kedves xpress

A szökés 3-4 évadnak és a végső állomás 1-nek lecsekkolnád az árát(5600ft).
0
2011. szeptember 6., kedd 10:57
Az első vásárlók kapják meg így is. Reményeink szerint lesz annyi csomag az első nap, hogy a meghirdetett módszerrel elfogyjanak az ajándékok. Szerintem így korrektebb, mintha az első nap első csomagjaiba pakolnánk be sorba, hiszen a csomagösszeállításnál a rendszer eleve felállít egy sorrendet (lakcím és rendelt mennyiség szerint), tehát lennének eleve olyanok, akik bár első nap kérték a kiszállítást, mégsem lenne semmi esélyük az ajándékra. Így meg mindenkinek van 20% esélye.
0
2011. szeptember 6., kedd 10:45
És nem lenne jobb megoldás, ha "teszem azt" van 20 ajándék, akkor az első 20 útnak indított, átvett csomagba tennétek ezt bele?
Szerintem jobban megérdemli egy első vásárló - aki "vakon" veszi meg a kiadványt - mint, aki vár a megjelenés fotóira, értékelésekre és ez alapján dönti el a vásárlást!

Ez az első vásárlós ajándékozás, eddig is működött és nem volt belőle morgolódás!
0
2011. szeptember 6., kedd 10:41
köszi a választ! Hát reménykedem,hátha nátha! Sőt bízom benne!
0
2011. szeptember 6., kedd 10:36
X ajándékunk van és kb. 5X előrendelés. Tulajdonképpen arról van szó, hogy az X ajándékot kisorsoljuk az első napi vásárlók között, de technikailag úgy fog működni, hogy a csomagolás során még a vásárlók nevének ismerete nélkül minden ötödik csomagba betesznek a kollégák egy-egy ajándékot, amíg a készlet tart. A személyes átvételes csomagokba ugyanígy előre betesszük az ajándékot, tehát ott sem azt számoljuk, hogy a sorban állók közül ki az ötödik, mert abból úgyis csak balhé lenne, hogy az egyik miért kap, a másik miért nem. Az első nap végén kivesszük az esetlegesen megmaradt ajándékokat az át nem vett személyes átvételes csomagokból és továbbra is a minden ötödik elvet követve a másnapi futáros csomagokba tesszük majd be. Ennél igazságosabban csak úgy oldhatnánk meg a dolgot, ha sikerülne klónoznunk az ajándékokat.
0