sőt felajánlom a 2 db ajándék dvdt egy star wars os ajándékért!
0
2011. szeptember 6., kedd 10:26
2546
abban igazad van,hogy szép gesztus,de,hogy minden ötödik ember? Ez már nem fer! Álljak az xpress elött és kérdezek meg mindenkit,hogy a star warsért jöttél? Aztán a 4.ember után berobbogjak?
0
2011. szeptember 6., kedd 10:09
616
Köszönöm!
0
2011. szeptember 6., kedd 9:51
Moderátor
7449
A Viharzónával ez sajnos már egy kiadókon és éveken átívelő probléma, úgyhogy ki is vettük a kínálatból. A hibás termékek árát a Maci Laci BD árából levontuk.
0
2011. szeptember 6., kedd 9:48
4596
Hát akkor nincs más hátra, ötöt kell rendelned:).
0
2011. szeptember 6., kedd 9:38
16458
Ez egy gesztus Xpress-ék részéről, épp ezért a követelés szerintem jogtalan.
0
2011. szeptember 6., kedd 9:24
2546
kedves xpress! Ezt nem mondjátok komolyan,hogy csak minden ötödik ember kap Star Warsos ajándékot? Szerintem minden olyan embernek járna a Star Warsos ajándék aki a 9BD set veszi meg! Nekem kell az ajándék Nagyon bár mi is az!
0
2011. szeptember 6., kedd 9:14
2546
hááát! Akkor megdobhattak volna minket a Klónok háborúja 1.évaddal(aminek valami köze van a star warshoz). Na mindegy! Ezzek mennek,meg a bárányfelhők!:)
0
2011. szeptember 6., kedd 1:48
616
Kedves Xpress!
Visszavittem "pár" hete a szinkron nélküli, szinkronos viharzóna 2 példányát!
2 kérdésem van ezzel kapcsolatban!
1: Mit mondott a kiadó, forgalmazó? Mikor lesz egy tényleges szinkronos verzió és egyáltalán mi történt? 2: Melyik rendelésemnél fogjátok jóváírni a 2 x 990 Ft-ot?
köszönöm
0
2011. szeptember 6., kedd 1:34
4596
Én sem:), de engem annyira nem is érint.
Lehet, hogy ez egy olyan akció, ami még nem került meghirdetésre (ajándék DVD a Star Warsok mellé), csak előre dolgoztak egy picit, és az egységes árat is maximum úgy érteném, ha azért van ez, hogy ne legyen rinyálás amiatt, hogy ha az egyik egy 3.000 forintos kiadványt választ, akkor más miért nem választhat 3 db 1.000 forintost, ha egyszer őt az érdekli.
Még csak azt sem tudom mondani, hogy nem lenne jogos ez az előrelátás...
0
2011. szeptember 6., kedd 1:17
2546
ezt nem értem!
0
2011. szeptember 6., kedd 1:15
412
Köszönöm válaszát. Igen, a Casablanca plakát maradt ki, és sajnos én is úgy gondolom, hogy az akció után egy évvel nem valószínű, hogy van még nekik. De egy kérdést megérhetne, hátha. Ha nincs, természetesen megfelel valami hasonló ajándéktárgy (ha kérhetem, ne egy bögre legyen).
0
2011. szeptember 6., kedd 1:01
Moderátor
7449
Jogos. Rögzítési probléma lehetett, javítjuk és köszi.
0
2011. szeptember 6., kedd 0:59
Moderátor
7449
Ha jól emlékszem, a Casablanca plakát maradt ki a csomagból, legalábbis ez szerepel a mai napig az adatai mellett. Gondolom nem maradt a plakátból már, ezért nem tudtak azóta sem küldeni a kollégák. Sajnos ha ez a helyzet, akkor nem fogjuk tudni ezt pótolni, de körülnézünk, hogy akad-e más hasonló ajándéktárgy a raktárunkban, és elküldetem Önnek, ha megfelel.
0
2011. szeptember 6., kedd 0:22
71
Kedves xpress! Az, hogy van, hogy a Majmok bolygója 1-5 összes Blu-ray külön-külön azonnal rendelhető viszont egy csomagban meg bizonytalan? Augusztus 10e óta várok rá! Vagy talán túl akciós úgy? Ha nem kell a pénzem elköltöm máshol! üdv
0
2011. szeptember 6., kedd 0:04
412
Tisztelt Xpress!
Látva azon mostanában sajnos elég ritka pillanatok egyikét, hogy reagálnak egy hozzászólásra, szeretném én is kihasználni az alkalmat, és megkérdezni, hogy mikor kapok végre választ a június 21-én, ezen fórum 3974. hozzászólásában írt levelemre? Úgy gondolom, hogy nem csak azokra a bejegyzésekre kellene reagálniuk, amikben a vásárlók szegik meg a szabályokat, hanem azokra is, amelyekben az Önök hibáira, esetleg az azokból adódó problémákra hívjuk fel a figyelmet. De sajnos az elmúlt hónapokban semmi ilyen jellegű megkeresésre, vagy egyszerű, általános kérdésekre nem érkezik válasz Önöktől. A kérdésem nagyon egyszerű, miért nem? Ennyi ideig egy cég sincs szabadságon, már a nyárnak is vége, és a kapacitás probléma sem lehet a tényleges ok, mert elméletileg, és szerintem gyakorlatilag is egy ilyen jellegű cégnek a vásárlói (jelen esetben nagyon sokszor a törzsvásárlói) kell, hogy a legfontosabb legyen. De ennek sajnos az utóbbi időszakban az apró jeleit sem tapasztalom.
Mielőbbi válaszát várva, Tisztelettel: Gyimesi Gábor
0
2011. szeptember 5., hétfő 22:54
Moderátor
7449
Ezekből a kiadványokból lehet ajándékot választani a Star Wars BD-k mellé. Technikai szempontból egyszerűbb, ha nem különböző áron kapható termékekből adja meg a rendszer a kedvezményt, ezért találtunk ki egy egységes árat ezekre a termékekre. Van, ami így drágább lett, van ami olcsóbb, de a lényeg az, hogy a Star Wars mellé választva úgysem ezt az árat kell fizetni.
0
2011. szeptember 5., hétfő 22:52
Moderátor
7449
Ahhoz, hogy megtűrjük a hirdetéseket az eladó topicban nem csak az a feltétele, hogy havonta vegyen valaki 1-2 terméket tőlünk, hanem az is, hogy ne kereskedelmi mennyiségű, saját tulajdonú, használt kiadványokról legyen szó. Neked egy kb. 300 címet tartalmazó listád volt, köztük rengeteg bontatlan kiadvány, valamint minimum 100 darabos rendeléseket szerettél volna fogadni üres tokokra. Ez nem hinném, hogy beletartozna a hobbi DVD-rajongó megválna 2-3 megunt filmjétől kategóriába.
0
2011. szeptember 5., hétfő 22:45
1130
én is jeleztem már többször, hogy valami nem stimmel az árakkal(nem csak ezekkel), de választ vagy hibajavítást nem tapasztaltam.
0
2011. szeptember 5., hétfő 22:43
4596
Helló Xpress!
A ma akcióba került kiadványokkal valami nem stimmel. Mindegyik egységesen 2.990-ért került a kínálatba, pedig ezek egy része újrakiadás, amiket feleennyiért lehetett előrendelni, arról nem is beszélve, hogy mennyiért voltak időszakos akcióban. Megnézné valaki, hogy biztos a jó árak kerültek-e fel?
0
2011. szeptember 5., hétfő 22:30
3112
Valóban, az Intercom kiadványokra vonatkozó ingyenes házhozszállítási akció határidejének dátuma a jelek szerint immár hivataloson is dec. 31-re módosult aug. 31-ről. Ez szerintem egy rendkívül gáláns húzás az Xpress részéről, ezért mindenképpen köszönet s egyben dícséret jár nekik:)
Igazából az aug. 31-ig kiírt akcióval legfőképp az volt a gond, hogy az összes megrendelt kiadványnál megjelent külön kiemelve, hogy Intercomos termék, attól függetlenül, hogy a megjelenés ideje már szeptemberre (pl. 16-odikára) vagy azutánra esett. Ez így kicsit olyan volt, mintha azt mondanánk, hogy tessék, itt van ez is meg ez is, ezekre viszont már nem jár az ingyen házhozszállítás - ami azért marketing szempontból nem volt a legszerencsésebb. (Persze tudom, hogy ez alapvetően csupán egy technikai "mellékhatás" a rendszerben, de némileg azért így is irritáló volt.) Ezzel a húzással viszont szerintem sikerült helyretenni a dolgot, szóval jó ötlet volt, na:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2011. szeptember 5., hétfő 22:21
14599
Hát igen, gondolom Robinak most lett elege a videotékát megszégyenítő kínálatból. Ideje volt...
0
2011. szeptember 5., hétfő 21:59
16458
Nem szegted meg a GYIK 26-os pontját? (nagy tételben, rendszeresen a fórumunkon hirdetnek eladásra filmeket)
0
2011. szeptember 5., hétfő 20:59
606
Tisztelt Xpress A multhéten vásároltam önöktől egy bluray lemezt Ezzel elvileg egy hónapig hozzászólhatok az eladó DVD és BD topikhoz Mégis kimoderálták a hirdetésemet Megtudhatnám miért történt? Köszönettel:Blurayman DE HA NEM KAPOK VÁLASZT FELTESZEM AZ ELADÓ DOLGOK TOPIKBA IMAIL:dvdtveszek77@freemail.hu
0
2011. szeptember 5., hétfő 20:58
606
Tisztelt Xpress A multhéten vásároltam önöktől egy bluray lemezt Ezzel elvileg egy hónapig hozzászólhatok az eladó DVD és BD topikhoz Mégis kimoderálták a hirdetésemet Megtudhatnám miért történt? Köszönettel:Blurayman DE HA NEM KAPOK VÁLASZT FELTESZEM AZ ELADÓ DOLGOK TOPIKBA