Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. július 28., csütörtök 11:31
A "Nyerj utazást akciós ... kiadványokkal"-akció részletei hol vannak feltüntetve?

Milyen utazás, hová, hány fő, milyen ellátás stb.
most posts by TM
0
2011. július 26., kedd 15:20
Én nemrég töröltem a 15. emlékeztetőt, úgyhogy valami tényleg van a rendszerrel...
0
2011. július 26., kedd 15:08
Csatlakozom. Hirtelen megnőtt a mailforgalmam :-D
0
2011. július 26., kedd 14:34
Berág a spam-szűrő, és ennyi :)

Képzelem, amint Marika néni a kis sarokban pötyögi a leveleket, és küldözgeti a vevőknek :D :D :D
0
2011. július 26., kedd 14:29
Szerintem direkt csinálják :D Éjjel szóvá tettem chat topikban :D Most már "csakazértis" kapunk még 100 levelet :D
0
2011. július 26., kedd 14:28
Kedves Xpress!

10 levelet kaptam tőletek, miszerint lassan lejár egy termék félretételi ideje. Az első levélből is vettem a jelzést. Szerintem ellenőrizzétek a levélküldési részt :) Köszi.

0
2011. július 22., péntek 1:24
Azt hiszem, innentől kezdve nem az a lényeg, az ember miért morgott épp, hanem az út, miként tudta magáévá tenni a másik szempontot és azt, hogy sokszor egyáltalán nincs is ok a bosszankodásra, mert... az összképet érdemes nézni. :)
0
2011. július 21., csütörtök 21:59
Mostanában nagyon sokáig kell lesben állni ahhoz, hogy végre jöjjön egy préda, nézd el nekünk ezt a kiéhezettséget. ;-)
most posts by TM
0
2011. július 21., csütörtök 21:54
Mea culpa, sorry Xpress, sorry gentlemen:) Asszem tényleg jobban tettem volna, ha magamban tartom, csak valahogy kiszakadt, na:P

Azért az újfent bebizonyosodott, hogy sokaknak jóval gyorsabban jár a szája, mint az esze, és itt távolról sem csupán rólam van szó;)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2011. július 21., csütörtök 21:11
Annyira rugalmas vagyok, mint Hakapeszi Maki. Míg itt szociologizáltatok, moziztam, plázáztam, kajáltam, most meg ledőlök, hogy este bírjak egy újabb Transformerst. :)
most posts by TM
0
2011. július 21., csütörtök 20:53
TM-nek igaza van, vigyük át ezt a beszélgetést jobb híján a Darwin rémálma DVD topikjába. Oda úgyis illik, legfeljebb azt is leírom, hogy miért...

TM, te meg lehetnél egy kicsit engedékenyebb:)... Oké, a srác elefántkodott egy kicsit a porcelánboltban, de azóta lehiggadt, és azért hadd mondjak annyit a védelmében, hogy közel sem úgy reagált az erősen "felcsattanás-stílusú" hozzászólásomra, mint ahogy az emberek többsége tette volna.
0
2011. július 21., csütörtök 20:34
Már csak az nem világos, hogy mit keres mindez itt az Xpress weboldal-javító észrevételeinek fenntartott helyen. Idejössz egy agyament sértődéssel, hogy aztán kifejts valamit, aminek nagyon nem egy filmes oldalon a helye. Ráadásul még a 15 perc hírnév intervallumát is jócskán túllépted. :)
most posts by TM
0
2011. július 21., csütörtök 20:20
Az egysávos emlegetése "soksávos" szemszögből könnyedén kitermelte a választ a húszforintos kérdésre. :)
most posts by TM
0
2011. július 21., csütörtök 19:10
*gondolom nincs szükséged
0
2011. július 21., csütörtök 19:10
Niwrok, gondolom nincs különösebb dícséretre, de meg kell mondjam, hogy egy értelmes emberkének tűnsz a hozzászólásaid alapján:)

Nos, senki sem vár(hat)ja az emberektől, hogy tökéletesek legyenek, és mindannyian jók is meg rosszak is vagyunk, mint ahogy (szinte) semmi sem csupán fekete vagy fehér. A kapitalizmus is csak egyetlen szindróma, amire valóban nem lehet mindent ráfogni. Azt viszont ne mondja nekem senki, hogy ami manapság folyik, az normális vagy természetes - mondhatni szükségszerű - egy értelmes és magát civilizáltnak tartó faj képviselői részéről, mert ez nem más mint önámítás, mentség és kibúvó keresése. Az emberek ugyanis általában azokat a viselkedés- és hozzáállásmintákat követik, amit a többség képvisel, vagyis amiről úgy gondolják, hogy ez a megfelelő út a sikerhez. Valahogy úgy, mint amikor pánikszerűen egymást tapossák, amikor menekülni kell... Ezért is tart ott ez a "kurva ország", ahol tart, és ezért lesz még nagyon húzós ez a 21. század. Vagy sikerül ezen felülkerekedni - a lehetőség és a képesség megvan rá - vagy nem, de akkor... Nagyon nem lesz itt jó világ.
0
2011. július 21., csütörtök 17:37
Rá az első mondat érvényes.
0
2011. július 21., csütörtök 17:37
A rosszul kódolt dns és az árpádsáv hogyan kerül összefüggésbe?
Az árpádsávosok nevében kikérem magamnak.:)))
0
2011. július 21., csütörtök 17:19
Egyébként meg én lennék a legboldogabb, ha tudnál mondani egy olyan korszakot, egy olyan rendszert, amelyikben az emberek nem fordultak egymás ellen és nem voltak önzők. Ha nem is egyéni, de családi, törzsi és nemzeti szinten mindig is így volt, nem is lehetett máshogy. Ez kb. onnantól így van, hogy az első majom fejbedobta a majomtársát, mert annak nagyobb volt a banánja, vagy egyszerűen, mert annak volt, neki meg nem. Hogy ez most valami "kapitalista" újdonságként van tálalva, és szembeszökő, mert az egész világ egy bekamerázott besúgóhálózatot üzemeltet, és durva, mert valóban elképesztő vagyonok halmozódnak fel feleslegesen, a legnagyobb átverés, amivel az emberiség eteti magát.
0
2011. július 21., csütörtök 17:10
A második mondatodat magadra értetted?

Mézesmadzagról beszélsz, mert NEKED szimpatikusabb lett volna ez az akció októberben-novemberben, és az, akinek mégis júliusban-augusztusban jobb, az smafu. Leszarás meg összefüggés, mi? Az összefüggés az, hogy mindig minden akciónak kell hogy legyen határideje, és ha azt akár egy perccel lekésed, akkor ez van. Én is szívesen vettem volna meg a 127 órát akcióban, de éppen nem állt össze úgy csomagom, éppen nem volt úgy pénzem, hogy megrendeljem, és ezért vihetem majd teljes áron, mégsem rinyálok, hogy a "pofátlan" Xpress nem a következő csomagom kiszállítását követő napig tartja az akcióját!

Egyébként meg úgy csinálsz, mintha már előre tudnád, hogy nem lesz akkor semmilyen akció. Kicsit korai még, nem?

És mielőtt megkérdeznéd, hogy ugyan mi közöm van hozzá, elmondom, hogy én kedvelem ezt az oldalt, jórészt kedvelem a közösséget, ami itt összejár, és baromira pipa tudnék lenni, hogy ha az ilyen rinyagépek miatt Robi egy nap becsukná a boltot, de legalábbis a fórumot, csak mert már elege van az indokolatlan panaszáradatból! Na ez!
0
2011. július 21., csütörtök 16:58
Ha már itt tartunk mint nagy HP rajongó vki tud vmi díszkiadást milyen lesz bd-n vajon? Terv sincs még róla?
0
2011. július 21., csütörtök 16:54
Ezután az okfejtés után már csak egy ugrás az árpádsávos adórendszer.
Viszont azt már nem várom meg, inkább elpályázok moziba.
most posts by TM
0
2011. július 21., csütörtök 16:52
Az egyetlen rákos burjánzás itt az a neoprimitív vadkapitalizmus, ami egymás ellen fordítja és önzővé teszi az embereket. Onnantól kezdve, hogy ez az uralkodó szemlélet, sőt életforma, nem is lehet azon csodálkozni, hogy mindig akadnak olyanok, "akiknek semmi se jó", a "kákán is csomót keresnek" stb.
Oké, persze mindenki törődjön csak a "saját dolgával", és nagy ívben szarjon le minden és mindenki mást, csak aztán senki ne csodálkozzon rajta, ha előbb-utóbb nagy pofára esések következnek.
0
2011. július 21., csütörtök 16:37
Ennyi erővel én is moroghatnék, mert éppen tegnap küldték el a csomagomat, most kaptam meg. Csak egy napon múlt. De nem morgok. Eddig van az akció, és kész. Úgyis jön egy csomagom augusztus végén, majd akkor kihasználom a lehetőséget. Én örülök neki, hogy legközelebb nem kell futárköltséget fizetnem. Ennyi.
0
2011. július 21., csütörtök 16:33
Tényleg érdekelne, hogy a HP az SW ellenében értékesítésben alulmarad-e?

Dafke itt veszem meg a HP lezárást.:))
Ja, csak külön azt kiszállíttatva.:)
0
2011. július 21., csütörtök 16:28
Na és az egysávos adórendszer az smafu? Tessék az összképet is nézni! :))
most posts by TM
0