A második mondatodat magadra értetted?
Mézesmadzagról beszélsz, mert NEKED szimpatikusabb lett volna ez az akció októberben-novemberben, és az, akinek mégis júliusban-augusztusban jobb, az smafu. Leszarás meg összefüggés, mi? Az összefüggés az, hogy mindig minden akciónak kell hogy legyen határideje, és ha azt akár egy perccel lekésed, akkor ez van. Én is szívesen vettem volna meg a 127 órát akcióban, de éppen nem állt össze úgy csomagom, éppen nem volt úgy pénzem, hogy megrendeljem, és ezért vihetem majd teljes áron, mégsem rinyálok, hogy a "pofátlan" Xpress nem a következő csomagom kiszállítását követő napig tartja az akcióját!
Egyébként meg úgy csinálsz, mintha már előre tudnád, hogy nem lesz akkor semmilyen akció. Kicsit korai még, nem?
És mielőtt megkérdeznéd, hogy ugyan mi közöm van hozzá, elmondom, hogy én kedvelem ezt az oldalt, jórészt kedvelem a közösséget, ami itt összejár, és baromira pipa tudnék lenni, hogy ha az ilyen rinyagépek miatt Robi egy nap becsukná a boltot, de legalábbis a fórumot, csak mert már elege van az indokolatlan panaszáradatból! Na ez!