Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. július 21., csütörtök 16:23
Potter DVD-t és BD-t sokkal többen fognak rendelni, mint SW-kéket, és itt nem a termék ára számít, hanem a szállítás költsége, ami egy 390 Ft-os akciós lemeznél is ugyanannyi, mint egy több tízezres árunál.

Egyébként meg gratulálok a "kisujjam nyújtom, de az egész karom kéne" hozzáálláshoz, ami csak azt a véleményemet erősíti, hogy tényleg felesleges itt bármilyen módon jót akarni, mivel rögtön átfordulnak a dolgok a ló túlsó oldalára.
S ez nem "fájó tyúkszem", hanem egy hatalmas rákos burjánzás.
most posts by TM
0
2011. július 21., csütörtök 16:22
Az összkép az, hogy azok a vásárlók, akik július 21. és augusztus 31. között indítanak útjára olyan csomagot, melyben legalább bruttó 10 000.- Ft értéknyi InterCom-kiadvány rejtőzik, megússzák a szállítási költséget.

Ezt a hírt reálisan értékelve én nem találok olyan kiragadott részletet vagy szempontot, amely ne lenne kifejezetten tetszetős, és ha ezzel én vagyok a kisebbség, gondolkodás nélkül büszkén vállalom.

Mellesleg szánalmasnak tartom, hogy van olyan, aki ebből a hírből kiindulva képes eljutni az InterCom és/vagy az akció hirdetőjének "pofátlanságához".
0
2011. július 21., csütörtök 16:01
Már elnézést, de Super 8 meg Harry Potter mekkora tételt jelent összességében a Star Wars Saga BD-hez képest? És itt távolról sem csak egyetlen példányról vagy egyetlen vásárlóról van szó, hanem rengetegről.

Félreértés ne essék, a gesztusokat valóban értékelni kell és illik, és sokak számára, akik ki tudják használni, valószínűleg jól jön a kedvezmény, de ebben a formában ez olyan, mintha elhúznák az ember orra előtt a mézesmadzagot. Más időzítés mellett, ha nem pont augusztus végéig tartana az akció, hanem mondjuk októbertől november végéig, akkor ilyesmi fel sem merülne, így viszont sikerült rálépni egy amúgy is fájó tyúkszemre.

Hogy mekkora tétel a házhoszállítás az SW Saga árához képest? Hát nem túl nagy (na nem mintha 10e Ft felett vásárlás felett olyan jelentős volna), de ha azt vesszük, hogy már önmagában a BD(k) ára is olyan pofátlanul magas, amit - a BD-lejátszóval együtt - sokan valószínűleg csak azért csengetnek ki minden akadály ellenére, mert Star Wars rajongók, akiket meg lehet fejni, akkor ez kicsit azért mégis pofátlanság. Mint ahogy az egysávos adórendszer is elsősorban azokat segíti, akiknek eleve jobban megy, sajnos ebben az esetben is hasonló a helyzet.

Sajnálom, ha túl negatív voltam, de szerintem ahhoz, hogy reálisan tudjunk értékelni valamit, mindig az összképet kell nézni, nem csak egy nekünk tetsző vagy nem tetsző, kiragadott részletet vagy szempontot.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2011. július 21., csütörtök 15:31
Miért kell egyetlen komment miatt az egész országot leszólni???
Ha te itt élsz, akkor most magadat is minősítetted, gratulálok.
0
2011. július 21., csütörtök 14:24
mindig nyáron vannak az akciók, valószínűleg nem véletlenül :)
0
2011. július 21., csütörtök 14:21
Mondd csak tovább, hadd tudjuk meg mik és mikor jönnek! :)
0
2011. július 21., csütörtök 14:15
A rejtélyes ok az, hogy az akció augusztus végéig tart, a Star Wars pedig szeptember közepén jelenik meg. De ha szeptember végéig tartana az akció, akkor persze az csak azért történne, hogy az októberben megjelenő Super 8 még véletlenül se kerülhessen bele az akcióba. Aztán ha meg október végéig tartana az akció, az csakis azért lenne, mert nem szeretnénk, hogy a Harry Pottert ingyen tudjuk nektek küldeni :)
Örülök, hogy ennyi jóindulat szorult ebbe az országba.
0
2011. július 21., csütörtök 14:14
Szerintem a semmihez képest ez is egy méltányolandó gesztus, még ha nem is tart örökké. Speciel engem nem érint, és egy negyvenezres tételt egyébként sem bíznék postásra, futárra, mégha pápamobillal is hozná házhoz. :)
most posts by TM
0
2011. július 21., csütörtök 14:14
Tényleg 500 Ft  szállítási költség fáj valakinek 40,000 Ft-os bd vásárlásnál?

..mondjuk engem is idegesít, ha autoval megyek a parkolási díj.:)
0
2011. július 21., csütörtök 13:47
Hát ez az, pont az lett volna az igazi pláne az egészben, ha az Intercomos akció kitart a Star Wars BD-k megjelenéséig... De akkor már valamilyen rejtélyes oknál fogva pont nem lesz érvényben:)

Kicsit olyan ez, mint amikor a T1000-es hagyja, hogy Sarah Connor szarrá lője, aki épp akkor fogy ki a munícióból, amikor a cyborg végre-valahára beleesne az olvadt trutyiba... Ehelyett viszont szemtelenül visszanéz, és az ujjával integet: nem úgy van az, komám, hát hogy is képzelted?:P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2011. július 21., csütörtök 11:07
Azért is írtam,hogy egy-két. ;)
Amúgy van köztük olyan aminek az ára volt már sokkal olcsóbb is mint most,lehet hogy akcióban,de lehet hogy tartósan volt annyi.Arra már nem emlékszem.
Amúgy jó az akció,teljesen igazad van az utolsó mondatodban.
0
2011. július 21., csütörtök 10:34
Na de sokkal jobb, ha valamit inkább félig üresnek lát(tat)unk, akkor ismét lehet összeesküvés-elméletekkel, vakteóriákkal mételyezni az oldalt.
most posts by TM
0
2011. július 21., csütörtök 10:25
Valószínűleg azokról a kiadványokról beszélsz, amelyek már évek óta nincsenek forgalomban, csak az Xpressnél maradt még egy-egy példány belőlük, és mivel semmilyen hivatalos akció nem érinti őket, a megjelenéskori áron vásárolhatók meg.
Szerencsére elenyésző számban vannak ezek a címek, szóval szerintem bőven lehet örülni a többi, közel másfélezer korongnak, ami nem a fenti árazású.
0
2011. július 21., csütörtök 1:28
Zöld Darázs - limitált fémdobozos változat (steelbook) - XPRESS ONLINE XKLUZÍV!
AJÁNLOTT ÁR: 7990 Ft   
XPRESS ÁR: 9690 Ft   
KEDVEZMÉNY: -1700 Ft
?

0
2011. július 21., csütörtök 1:28
Zöld Darázs - limitált fémdobozos változat (steelbook) - XPRESS ONLINE XKLUZÍV!
AJÁNLOTT ÁR: 7990 Ft   
XPRESS ÁR: 9690 Ft   
KEDVEZMÉNY: -1700 Ft   
0
2011. július 21., csütörtök 1:18
Azért van ott egy-két film,aminek az árát belőtték a 10 évvel ezelőtti szintre.Mégsincs annyira ingyen az a posta. :)
0
2011. július 20., szerda 23:19
Nekem is tetszik ez az akció. A jelenlegi rendelésemet így akár két részletben is elküldethetném. De valószínűleg nem fogom, mert a körülöttem lévő rumliban most úgysem lenne kedvem mozizni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. július 20., szerda 23:19
Azért gondolom ebbe az Intercom is beszállt. Úgyhogy azt akkor ő simán bevállalhatná.
0
2011. július 20., szerda 23:09
ÉS akkor Xpress lehúzhatná a rolót. :)
0
2011. július 20., szerda 23:05
Valóban az, de képzeld milyen szimpatikus lett volna, ha kitolják mondjuk szeptember 20-ig.. Akkor minden SW doboz ingyen lenne szállítva...
0
2011. július 20., szerda 22:52
Ez az InterCom-kiadványokat érintő, szállítási költség nélküli rendeléses akció valami mérhetetlenül szimpatikus húzás, bízom benne, hogy nem akármilyen sikere lesz!
0
2011. július 17., vasárnap 16:05
Kérem, ha lehet töröljék az Űrcowboyok-dvd adatlapján az utolsó két kritikámat, mert mikor elküldtem volna, lefagyott a számítógépem és így kétszer jelent meg a szöveg. Köszönöm
0
2011. július 15., péntek 20:38
azt sem értm, mert elvileg van visszaszámláló..
0
2011. július 15., péntek 20:32
Az mindegy, hogy hogy veszi át a vevő, de most nem erről a szabályról van szó.
0
2011. július 15., péntek 20:23
gondolom úgy lehet, hogy vesz havi egy akciós filmet, és máris van joga..

tényleg a személyesen átvevőkkel, hogyan működik ez a "szankció"?
0