Tisztelt Xpress Tulajdonos Úr!
Közvetlen elérhetőség hiányában csak ebben a formában van lehetőségem a mondanivalóm közlésére.
Május 31-én, közvetlenül a legutóbbi csomagom személyes átvétele után, amit személy szerint nem én, hanem a testvérem ejtett meg, szomorúan fogadtam a telefonon kapott információt, hogy sajnos akkor sem sikerült elintézni egy, már tavaly szeptember óta – immáron közel 9 hónapja! - húzódó dolgot. Az ez idő alatt történt többszöri telefonos beszélgetések alkalmával szóban, és az e-mailekben kapott pozitív ígéretek ellenére a boltban dolgozók elég érdektelen módon kezelték panaszunkat, és így a testvérem kénytelen volt eredménytelenül távozni. Ezek után én azonnal telefonáltam az üzletbe, ahol az ügyintéző, miután beazonosította, hogy ismét ugyanaz a téma, mint előtte nem sokkal, szintén semmi segítőkészséget nem tanúsított. Természetesen a telefonban is elutasító választ kaptam, amit nem akartam elfogadni, így kértem a hölgyet, hogy ha Ő érdemben nem tud (akar) segíteni, akkor szeretném ezt a dolgot az üzlet tulajdonosával / vezetőjével tovább folytatni. Erre abban az időpontban nem volt lehetőség, és mivel konkrét elérhetőségeket nem állt módjában kiadni, így meghagytam a telefonszámom (az e-mail címem biztosan meg van a központi rendszerben), és kértem egy megkeresést a Tulajdonos Úrtól. Ezt a hölgy megígérte, és azzal fejeztük be a beszélgetést, hogy pontos időpontot nem tud mondani, de hamarosan keresni fognak.
Ez 3 hete történt, és sajnos sem szóbeli, sem írásos megkeresést nem kaptam azóta sem.
Több, mint 7 éve regisztráltam magam az oldalon, azóta folyamatos vásárlója vagyok az üzletnek, ezt jelzi a nevem mellett piros betűkkel látható ”V.I.P. vásárló” felirat is.
Soha semmilyen gondom nem volt a bolttal, nagyon meg voltam elégedve, ezért szinte a teljes hazai dvd vásárlásaimat az Xpress-en keresztül bonyolítottam. Minden egyes terméket sértetlenül kaptam meg / vettem át, nagyon kedves, segítőkész kiszolgálásban volt csak részem, egészen az ominózus esetig.
Egy tavaly nyáron meghirdetett akció keretén belül, a megadott feltételek teljesítése után jogosan járó ajándéktárgyat nem kaptam meg Önöktől. Azonnal értesítettem az üzletet, ahol többszöri elnézés kérés után, hibájukat elismerve, ígéretet kaptam annak mihamarabbi pótlására. Ez sajnos a következő vásárlásomnál sem történt meg, amit szinte pontosan az első eset utáni procedúra követett, szintén elnézés kérések hada, ígéret a következő átvételre, stb. és ez így ment egészen ez év május 31-ig, az utolsó vásárlásomig. Természetesen az ajándékomat azóta sem kaptam meg, de sajnos mostanra már sem elnézéskérés, sem ezzel kapcsolatos ígéret nem jutott, de helyette kaptunk egy elég negatív, segítőkészséget, megértést abszolút nem tanúsító ügyintézést, egy ”ÉS MOST MIT AKAROK, MIT CSINÁLJUNK” mondattal. Ezt úgy érzem, nem nekem kellene megmondanom, hanem Önöknek illene valamit tenni egy törzsvásárlójuk jogos panasza ellen.
Legalább egy személyes megkeresést, ha már megígérték.
Csalódott vagyok, és némileg átverve érzem magam. Önök akkor maradéktalanul megkapták az általam vásárolt termékek ellenértékét, viszont ezért cserébe én nem kaptam meg mindent, ami járt volna. Ezt a hibát Önök elismerték, de – az ígéretek ellenére – sosem pótolták.
Tisztelt Tulajdonos Úr!
Bízom a megkeresésem viszonzásában, és egy mindkét fél számára megfelelő megoldási javaslatban.
Tisztelettel:
Gyimesi Gábor
gyimesinvest@freemail.hu
0670/381-8471