Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. július 15., péntek 19:00
"Az ELADÓ DVD / BD fórumba a hozzászólási joggal rendelkező tagjaink HETENTE EGY ALKALOMMAL, egyetlen hozzászólást írhatnak!"

Kedves Xpress!

Ez mikor lesz ténylegesen is így? Hiszen van olyan, aki rendszeresen sportot űz ennek be nem tartásából...
0
2011. június 28., kedd 13:28
4rc28:
Erre én is nagyon kiváncsi lennék.
0
2011. június 28., kedd 12:58
Kedves Xpress

Az véletlen, hogy szinte minden joglejárt film ismét rendelhető, igaz bizonytalan szállítással?
0
2011. június 27., hétfő 21:12
GYIK:
"15.   Hibás terméket kaptam. Budapesti vagyok, nem okoz problémát útba ejtenem a budapesti irodátokat. Ha beviszem a hibás kiadványt, azonnal kicserélitek?"

Válasz a GYIK-ben.
0
2011. június 27., hétfő 20:40
A webshop nem lett még frissítve. Mikortól lehet rendelni ezeket a filmeket?
0
2011. június 27., hétfő 17:34
Kedves Xpress!

A múlt héten volt egy személyes csomagátvételem (nem én mentem be hozzátok a filmekért, hanem egy kedves ismerősöm), de nem a 28 nappal később szinkronos változatát, hanem az első, feliratos verziót kaptam kézhez hétvégén, amikor átvettem tőle a pakkot.

Évek óta rendelek tőletek, nem volt eddig semmi problémám, de a feliratos verziót kicserélném a szinkronosra, amit eredetileg is megrendeltem. Mi a teendőm, hogyan tudjuk megoldani a problémát a legegyszerűbben?
0
2011. június 27., hétfő 17:18
Az Orvlövész nem várható esetleg?
0
2011. június 27., hétfő 14:07
Júniustól a következő Paramount BD-k kaphatók újra 6.990 Ft-os áron a SeIect Video forgalmazásában:

- Cloverfield
- G.I. Joe: A kobra árnyéka
- Nem vénnek való vidék
- Star Trek
- Viharsziget
0
2011. június 27., hétfő 13:24
Nem merném feltenni a piros 36-osra, de úgy emlékszem, mintha ugyanúgy feliratos lett volna, mint az FHE-kiadás.
0
2011. június 27., hétfő 13:16
És a Csontemberen van már szinkron, nem tudod véletlenül?
0
2011. június 27., hétfő 12:30
Érdemes lehet egyeztetni a kiadókkal BD-fronton, ki mely korábban megjelent címet hozta újra forgalomba.
Mindkét cím joglejártként van itt jelölve, a hétvégén viszont a saját szememmel láttam, hogy az InterCom kínálatában szerepel A csontember Blu-ray verziója, a SeIect pedig a Viharsziget kék változatát helyezte újra a polcokra.

Továbbá a hírek arról is szólnak, hogy a 2001: Űrodüsszeia is újra kapható a Pro Video forgalmazásában.
0
2011. június 27., hétfő 12:22
"RENDSZERÜNK NYILVÁNTARTÁSA SZERINT A
KÖVETKEZŐ TERMÉKEKET TETTÜK FÉLRE NEKED:
Makk Károly világa (Egy hét Pesten és Budán / Szerelem) (3 DVD)   1 db.
(Még 7 napig tesszük félre Neked ezt a terméket!)"

T. Xpress!

Rendszerük nyilvántartása szerint:
- a Sztálin menyasszonya (Mokép kiadás) terméket korábban (2011. május 26.) már megrendeltem (státusza azóta 1-5 napos); és
- a Kopaszkutya terméket korábban (2011. május 17.) már megrendeltem (státusza azóta 1-5 napos).

Ui. Egyébként mindig tudom, hogy mikor jár le egy csomagom, és azt is, hogy az üzenetük jóindulatú automatikus levél volt, de a fentiek kikívánkoztam belőlem. ;-)
0
2011. június 24., péntek 9:56
Kedves fórumtársak!

Időnként az xPress részéről is van reagálás, vagy csak egymásnak írogatunk? Bár elvétve láttam 3865-nél egy visszajelzést! :)
0
2011. június 23., csütörtök 14:12
Robi!

Szerintem rossz helyre regisztráltátok a most megjelent Holtpont c.filmet,mert hirtelen a régi feliratos lett elérhető, ami szerintem kizárt! Érdemes lenne ránézni!

üdv
0
2011. június 21., kedd 23:11
Tisztelt Xpress Tulajdonos Úr!

Közvetlen elérhetőség hiányában csak ebben a formában van lehetőségem a mondanivalóm közlésére.

Május 31-én, közvetlenül a legutóbbi csomagom személyes átvétele után, amit személy szerint nem én, hanem a testvérem ejtett meg, szomorúan fogadtam a telefonon kapott információt, hogy sajnos akkor sem sikerült elintézni egy, már tavaly szeptember óta – immáron közel 9 hónapja! - húzódó dolgot. Az ez idő alatt történt többszöri telefonos beszélgetések alkalmával szóban, és az e-mailekben kapott pozitív ígéretek ellenére a boltban dolgozók elég érdektelen módon kezelték panaszunkat, és így a testvérem kénytelen volt eredménytelenül távozni. Ezek után én azonnal telefonáltam az üzletbe, ahol az ügyintéző, miután beazonosította, hogy ismét ugyanaz a téma, mint előtte nem sokkal, szintén semmi segítőkészséget nem tanúsított. Természetesen a telefonban is elutasító választ kaptam, amit nem akartam elfogadni, így kértem a hölgyet, hogy ha Ő érdemben nem tud (akar) segíteni, akkor szeretném ezt a dolgot az üzlet tulajdonosával / vezetőjével tovább folytatni. Erre abban az időpontban nem volt lehetőség, és mivel konkrét elérhetőségeket nem állt módjában kiadni, így meghagytam a telefonszámom (az e-mail címem biztosan meg van a központi rendszerben), és kértem egy megkeresést a Tulajdonos Úrtól. Ezt a hölgy megígérte, és azzal fejeztük be a beszélgetést, hogy pontos időpontot nem tud mondani, de hamarosan keresni fognak.
Ez 3 hete történt, és sajnos sem szóbeli, sem írásos megkeresést nem kaptam azóta sem.

Több, mint 7 éve regisztráltam magam az oldalon, azóta folyamatos vásárlója vagyok az üzletnek, ezt jelzi a nevem mellett piros betűkkel látható ”V.I.P. vásárló” felirat is.
Soha semmilyen gondom nem volt a bolttal, nagyon meg voltam elégedve, ezért szinte a teljes hazai dvd vásárlásaimat az Xpress-en keresztül bonyolítottam. Minden egyes terméket sértetlenül kaptam meg / vettem át, nagyon kedves, segítőkész kiszolgálásban volt csak részem, egészen az ominózus esetig.
Egy tavaly nyáron meghirdetett akció keretén belül, a megadott feltételek teljesítése után jogosan járó ajándéktárgyat nem kaptam meg Önöktől. Azonnal értesítettem az üzletet, ahol többszöri elnézés kérés után, hibájukat elismerve, ígéretet kaptam annak mihamarabbi pótlására. Ez sajnos a következő vásárlásomnál sem történt meg, amit szinte pontosan az első eset utáni procedúra követett, szintén elnézés kérések hada, ígéret a következő átvételre, stb. és ez így ment egészen ez év május 31-ig, az utolsó vásárlásomig. Természetesen az ajándékomat azóta sem kaptam meg, de sajnos mostanra már sem elnézéskérés, sem ezzel kapcsolatos ígéret nem jutott, de helyette kaptunk egy elég negatív, segítőkészséget, megértést abszolút nem tanúsító ügyintézést, egy ”ÉS MOST MIT AKAROK, MIT CSINÁLJUNK” mondattal. Ezt úgy érzem, nem nekem kellene megmondanom, hanem Önöknek illene valamit tenni egy törzsvásárlójuk jogos panasza ellen.
Legalább egy személyes megkeresést, ha már megígérték.

Csalódott vagyok, és némileg átverve érzem magam. Önök akkor maradéktalanul megkapták az általam vásárolt termékek ellenértékét, viszont ezért cserébe én nem kaptam meg mindent, ami járt volna. Ezt a hibát Önök elismerték, de – az ígéretek ellenére – sosem pótolták.

Tisztelt Tulajdonos Úr!

Bízom a megkeresésem viszonzásában, és egy mindkét fél számára megfelelő megoldási javaslatban.

Tisztelettel:

Gyimesi Gábor
gyimesinvest@freemail.hu
0670/381-8471    

0
2011. június 21., kedd 19:01
Igazad van.Rajtam nem múlik.
0
2011. június 21., kedd 18:55
Egy kifakadásnál lényegesen több volt. Az emberi mivoltban való sértés esetében meg mindegy hogy valaki épp hülye, dilettáns, vagy "b*zi", zsidó, esetleg náci, ha már hoztad ezt a jelzőt.
Egy biztos, moderátor kellene, aki egyaránt kipenderíti a kulturálatlan megnyilvánulásokat, szülje azt újonc vagy örökös tag, legyen az fórumkifakadás vagy alaposan kitalált kritika.
most posts by TM
0
2011. június 21., kedd 18:46
Nyíltan vagy burkoltan zsidózzák,komcsizzák vagy b*zizzák itt a kiadókat?Gondolom ezt te sem állítod.
Ne hasonlítsunk már össze egy alkalmi indulatos kifakadást a folyamatos törölmetszet nácizmussal!
Az egészben az a szomorú,hogy az xpress "segítségével" néhány fórum tényleg úgy néz ki,mintha ez az antiszemiták áruháza lenne,és néhány ember felettébb itthon érzi magát itt.
Mások meg régóta elmentek innen...És vitték magukkal a kulturált hozzászólásaikat.
Egyszer rákérdeztem:nem a kiadókkal kapcsolatos hozzászólásokkal volt a baj.
0
2011. június 20., hétfő 22:38
erről beszéltem az államvizsgán :D
0
2011. június 20., hétfő 21:41
*működésével.
0
2011. június 20., hétfő 21:41
ja, sejtem, hogy túl nagy lenne a követelmény... bár szerintem az xpress az összeadósdival is több vásárlót veszített, mint az eladó topik működése összességében :D
0
2011. június 20., hétfő 21:18
Évekre "kihalna" a fórum... :-))))
0
2011. június 20., hétfő 21:17
legyen inkább deriválás vagy integrálás :)
0
2011. június 20., hétfő 21:12
Így van és kellett volna bele egy osztás meg egy köbgyök is és annyi... Senki sem lenne itt! :-D
0
2011. június 20., hétfő 21:11
Jaj Jama, olyan negatív vagy... Hiszen ők nyilván megérdemlik! :-§
0