Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. június 2., csütörtök 16:11
Konkrétan a hozzászólásom előtt egy perccel. De ez mindegy, mert a megrendelés benyomásakor még akciós áron szerepelt a film.
0
2011. június 2., csütörtök 15:40
Jó, tudom, nem vagyok Xpress, csak szólok, hogy május 26-30-ig volt villámakciós, azt meg nem tudom, mikor nyomtál, de ezek szerint inkább mostanában. Ugye?
0
2011. június 2., csütörtök 13:41
Kedves XPRESS!

Megrendeltem a New York, New York c. dvd-t, ami akciós áron, 1190 Ft-ért szerepelt. Amint rányomtam a vásárlásra, a rendeléseim között már 2990 Ft-os áron szerepelt. Gondoltam ez csak valami rendszergubanc és majd helyesbítődik, de azóta a termék adatlapján is 2990-ért látom. Ugyanakkor a top25 terméklistán még mindig 1190-nel van feltüntetve.
Az "árváltozás" között pontosan annyi idő telt el, amíg rányomtam a vásárlás gombra, azaz körülbelül 0,5 másodperc.

Most akkor mi a helyzet?
0
2011. május 27., péntek 12:28
És? Az Amazon olyat is tud, hogy ugyanazokat a kritikákat lehet olvasni egy adott cím BD- és DVD-változatának oldalán. Lehet, az Xpress csak próbál utánamenni ennek a nyugati módinak! ;-)
0
2011. május 27., péntek 8:12
Xpress!
Valami nagyon,nagy gáz van az oldalon a kritikákat nem láttni,egy adott BD forumra belépek és hirtelen az adott film Dvd forumán találom magam!
0
2011. május 26., csütörtök 23:33
Robi!

A Fantasy Film BD-knél valami nem stimmel.
Amikor kilistázom akkor mindegyik azonnal szállítható,de ha rámegyek akkor néhány film adatlapján meg az van ki irva,h a kiadvány már nem beszerezhető!  :S

Szerintem érdemes rátekinteni!  :)
0
2011. május 24., kedd 17:04
Xpress!

Régebben már volt szó, hogy az Asterix és Lucky Luke képregényeket forgalmazzátok.
Lesznek?
Nekem az Asterix 4. és a Lucky Luke 14. része hiányzik most.
0
2011. május 24., kedd 16:16
Kedves Xpress!

A saját futárotokat valahogy el lehet érni telefonon? Elméletben ma hozza a csomagomat, de úgy alakult, hogy nem leszünk otthon és a lelkiismeretem megnyugtatása végett, inkább felhívnám, hogy ne ma jöjjön!

köszi
patcash
0
2011. május 17., kedd 18:46
Kedves Xpress!

Jó lenne,ha belenéznétek a Velencei kalmár fórumba.
Mindenesetre elgondolkodtató,egyes hozzászólások miért itt kerülnek elő,és nem a port,filmkatalogus,kritikustömeg vagy egyéb filmes oldalakon.
0
2011. május 10., kedd 22:34
az "eladó dvd/bd" vitához kapcsolódva:

megnéztem néhány eladó bd-t, amiket itt a fórumon árulnak, és ami számomra kicsit szembetűnő volt , hogy jó pár ugyan olyan cím van és bontatlanként  meghirdetve, mint amiket igazán jutányos áron tudtam megvásárolni.

ezt természetesen csak zárójelben jegyzem meg, akinek nem inge, nem veszi magára.
0
2011. május 8., vasárnap 18:19
Nem szánalmas,hanem fárasztó.Mármint a vevőnek.
0
2011. május 8., vasárnap 17:01
"-Milyen kesztyűt?
-Talán szarvasbőr kesztyűt, te idióta." :D
0
2011. május 8., vasárnap 13:53
Az ujjlenyomat egyszerűen, nyom nélkül eltávolítható, a karc már más kérdés.

A csomagoló munkatársak felelős vezetői figyelmébe ajánlom, hogy már régen feltalálták a cérnakesztyűt, tessék használni!
0
2011. május 8., vasárnap 13:43
Szerintem szánalmas, ha valaki képes azért visszavinni egy lemezt mert azon van egy-két ujjlenyomat meg ilyesmi... Ha karcos az természetesen más!!!
0
2011. május 8., vasárnap 12:49
A nyakamat tenném rá, hogy a Szelekt az egyikük, mivel ők aztán nem a karcmentes csomagolásaikról híresek. Tegnap is vettem egy filmet tőlük, de elfogadható állagú, így 3 számjegyű összegért (ami nem 9-essel kezdődik, meg nem is én fizettem ki érte) nem fogom visszavinni...
0
2011. május 7., szombat 18:15
Ezek a termékek tényleg nem hibásak,csak használtak.Vagy annak tűnnek.
Ez akkor jön elő,ha el akarom adni.
Például ha egy kabát némileg piszkos és hiányzik róla néhány gomb,még elmegy,de nem adható ki(el) új ruhadarabként.
0
2011. május 7., szombat 15:28
"ujjlenyomatos, vagy hajszálkarcos kiadványokat egyik-másik kiadó nem tekinti hibás terméknek"

Azt esetleg meg lehetne tudni, melyek ezek a kiadók?
0
2011. május 7., szombat 14:25
Japánban már biztos van ilyen is. :)
0
2011. május 7., szombat 14:21
Akkor nagyon tudnál örülni, egy olyan ketyerének ami átvilágítaná a bontatlan filmet és megálapítaná, hogy van e benne lemez, kimutatná a karcokat, ujjlenyomatokat, repedéseket. És kb akkora lenne mint egy érintőképernyős mobil.
0
2011. május 7., szombat 14:14
Gondolom Ő a Főnökasszony - így nagybetűvel - , mert éppen a kasszát ürítette...

Én csak karcmentes DVD-ket szeretnék!!!!
0
2011. május 7., szombat 14:12
Nem kell elnézést kérni... Nem viccből vittem / viszem vissza a - számomra - hibás (karcos) filmeket, hanem azért, hogy újként valóban újat kapjak. Én elfogadom, hogy Nektek (is) probléma a kiadó felé, de annyira biztos nem, mint nekem mondjuk kétszer megvenni. Egyébként az említett kiadó meg nézzen a körmére végre a retardált csomagolócsapatnak és magyarázza el nekik, hogy is kell lehúzni egy "rúdról" és megfogni majd pedig bepattintani a tokjába egy qrva DVD-t... Ha a hölgy szerint az adott korong nem karcos, akkor húzzon rá kulccsal / ollóval / körömmel / téglával / vagy bármivel egy vékonyat - hogy látszódjon rendesen.
0
2011. május 7., szombat 14:05
Szia Robi! Mikinek írtam éppen az előbb, hogy kb. 1 éve már eljátszottuk ugyanezt. Én (is) látom, hogy hová jutott a hazai piac... Nagyjából sejtem, hogy már Nektek sem fenékig tejfel az az egész... 2007 januárban vásároltam Tőletek az első pakkomat; ha akarod, Te megnézheted, hogy azóta, éves szintem mennyit is vásároltam Nálatok. Az első évben még nem, de utána minden hónapban volt csomagom: volt, hogy nem is egy, de nem is kettő. És nem 3-4 filmmel... Tudom, ez a múlt. Én ezt a mennyiséget egyedül, magamnak vásároltam, nem pedig többen összeállva, költségcsökkentés vagy esetleges kedvezménynövelés érdekében / céljából. Ha egy ujjlenyomat, vagy egy hajszálkarc van rajta, persze, hogy akkor nem viszem vissza. Ezeken mondjuk nem az volt...
0
2011. május 7., szombat 14:01
:D Hú, mit fogsz Te kapni, ha betérsz majd :)))
0
2011. május 7., szombat 13:56
Idáig zökkenőmentes volt, bár a múltkor (kb. 1 éve) már az említett kedves hölgy egyszer eljátszotta ugyanezt: akkor gondolom Robi szólt, azóta rendben ment minden.
0
2011. május 7., szombat 10:31
A kollégám nevében pedig elnézésedet kérem, jelzem nekik, hogy a vevő által hibásnak ítélt kiadványokat vita nélkül próbálják ezentúl cserélni.
0