Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2017. január 4., szerda 17:25
A szó elszáll, az ígéret megmarad :)
0
2017. január 4., szerda 16:34
Ha tartani akarjuk a január 31-es szavazási határidőt, akkor már most késésben vagyunk, így érdemes lenne most, ebben a topikban belekezdeni. Minél kevesebb idő marad szavazásra, annál kevesebb lista várható, így ha még sokat várunk, idővel komolytalanná válik az egész kezdeményezés.
Amúgy talán nekem volt legtovább topiknyitási jogom, de a valamelyik oldalfrissítéskor eltűnt ez az opció. Ígéret volt rá, hogy visszakapom, de aztán ígéret is maradt  belőle.
most posts by TM
0
2017. január 4., szerda 13:45
A gépek átvették a hatalmat.

Robi után jött Mikrobi... :)

0
2017. január 4., szerda 13:30
Ünnepi nyitva tartásról volt valami kiírás, de a Pannónia-agyam miatt már nem emlékszem pontosan, melyik napra (talán dec. 27.) vonatkozott. Gondolom, karácsony előtti héten változatlan volt minden.
A online jókívánságokat én is hiányoltam, de bőven kaptam belőle átvételkor, így nincs panaszom. :)
0
2017. január 4., szerda 11:09
Azt észrevettétek, hogy nem volt sem ünnepi nyitva tartás, sem jókívánságok a főoldalon?
0
2017. január 4., szerda 9:20
Én már a levelezőmodulon keresztül is jeleztem ezen igényünket, azt állítólag gyakrabban olvassák...
Tegyük fel, hogy lemegy a leltár, és utána lesz idő ilyenekre is.
0
2017. január 4., szerda 2:10
Kérünk "2016 - A TÍZ LEGJOBB FILM" címmel új topikot!
Köszi!

Más:
Van még bármi szükség a kiadói topikokra és a hírek fórumára, azaz magára a DVDExtrára?
Minden hónapban a fórumozóktól jön hamarabb a megjelenési lista, más meg már amúgy sincs azon az oldalon. Elhanyagolt, elhagyott, kukába való. Egy-másfél havonta egy bejegyzés - ez bőven elférne a Megjelenések-rovatban is. Kiadói kommunikáció meg évek óta nincs.
most posts by TM
0
2016. december 1., csütörtök 21:53
Íme az extra:

2. LEMEZ:
Bónusz-korong a film DVD-változatával - (kb. 155 p.) - MAGYAR FELIRATTAL és HANGGAL

Jelenleg a "Részletek" menüpont alatt található - valahogy átkeveredett...:)
0
2016. december 1., csütörtök 20:48
Avatar BD3D+DVD specifikációnál hibát találtam. Extrák menüt nem tudom kattintani.
0
2016. november 24., csütörtök 12:53
Pont az általad leírt logikagyilkos események okoztak bennem olyan törést, ami a mostanában tapasztalható, logikát sem (mindig) nélkülöző logikátlan megjegyzéseimet eredményezi itt Xpress-en. Fuck logic, just magic. :)
0
2016. november 24., csütörtök 12:46
Ne feledd az okozatot kiváltó okot se! Ha nincsenek vangogosított termékek (Blade Runner-doboz, Jurassic-trilógia és tsaik) akkor mindez nem történik meg. Például amíg csak politikai, fasiszta, rasszista, nemzetellenes, becsületsértő, egymást anyázó kommentek voltak, addig nem történt semmi. Tíz év alatt talán 2 embertől vonták meg a hozzászólási jogot. Persze csak ironizálok, abszolút megértem a boltvezetést is. Széllel szemben ők se tudtak ........, ezért még mindig a lehető legliberálisabb módon kezelték a kialakult helyzetet.
most posts by TM
0
2016. november 24., csütörtök 12:34
Figyelj, ha belegondolsz, most magunknak sírunk. Egymás között, családiasan. Hova ennél jobbat. :D
0
2016. november 24., csütörtök 12:25
Hát, mindent gondoltam volna, csak azt nem, hogy az általam legtöbbre tartott fórum-hozzászólók közül származik a fórumot Van Gogh-osító illető. Pláne, hogy pont az az illető, akinek a Gattaca DVD-m köszönhetem. :)
0
2016. november 24., csütörtök 11:52
melynek=melyet
most posts by TM
0
2016. november 24., csütörtök 11:36
Ez konkrétan miattam került le az impresszumba, miután többször is szóvá tettem a ProVideo (és talán a SeIect) kiadványainak sérült/hibás külcsínét, melynek kizárólag a végterméket szakszerűen kezelni képtelen, hozzá nem értő és/vagy lelkiismeretlen munkaerő okozta. Elkeseredésemben felvettem azt a kérdést, hogy ilyen körülmények között van-e értelme kínlódni kartontokokkal, fémdobozokkal meg úgy általában az akkoriban egyre "nyomorékabb" cuccok gyűjtésével. Xpress erre azzal reagált, hogy eltüntette a fórumot a korábban jobban megtalálható helyéről. A kiadók ugyan ettől nem tanultak meg kíméletesebben fóliázni vagy a steelbookra jobban vigyázni, de legalább egyikük már tönkrement. Fórum viszont még van, úgyhogy hozsánna Robi és Gabi!
Az egészről meg úgy összegzésképpen azt gondolom, hogy a mindenféle blogjaikban a filmeket fikázó szakik bevételügyileg nagyobb kárt okoznak, mert a szubjektív véleményüket készpénznek vevők adott esetben már moziba sem mennek el, ami kihatással lehet a film fizikai hordozón való megjelenésére is. Utóbbiról én viszont a tényeket közöltem. S elhiheted, hogy nem egy piti ujjlenyomat vagy sorja miatt szóltam. Voltak olyan szőrszálhasogatók is, így akinek nem voltam szimpi, az azokkal vett egy kalap alá, így próbálva elbagatellizálni a valóságot. Mindegy, túléltük ezt is. A fórum meg egyfajta easter egg lett a weboldalon. :)
most posts by TM
0
2016. november 24., csütörtök 10:23
Az nem lehet, hogy félreértették a szó tartalmát, és rum/rumok reményében nyomkodtak rá? A sikertelenséget pedig film/termék/kiadvány/kiadó/forgalmazó/Xpress/M.o. (már így kiolvasva is olyan sötét, negatív a hangzása) elleni, orrmellékterméket nem csak nyomokban tartalmazó észlevétellel bosszulták meg?
0
2016. november 24., csütörtök 9:35
Régebben ott volt, de a sok anyázós, kiadvány- és kiadófikázós hozzászólás miatt kicsit háttérbe szorították.
0
2016. november 24., csütörtök 9:29
Köszönöm a választ. Most így jártam.
0
2016. november 24., csütörtök 9:27
Errol mar volt szo.
Az xpress elsosorban nem forum oldal hanem egy online bolt. Igy ezert nincs kint egybol a fooldalon.
0
2016. november 24., csütörtök 9:19
Kedves Xpress!

Lehet, hogy már felmerült, és csak egy újabb "Ajhh!!" típusú gondolatot "incepcáló" kérdés lesz részemről, de meg lehet azt oldani, hogy a főoldalon, a Főoldal - DVD - Blu-ray - Könyv - XKLUZÍV-zóna fülek között elérhető legyen a Fórum is? Úgy, ahogy a fórumösszesítőben, és most, ennek az üzenetnek az írásakor is jelen van? Vagy hasonlóképp? ;)
0
2016. november 24., csütörtök 8:52
Köszönjük a javaslatot. Tervben van, de nincs még rá pontos dátum :)
0
2016. november 23., szerda 16:21
Kedves Xpress!

Mivel egyre jobban terjednek már a 4K-s kiadványok, lehet, hogy célszerű lenne a keresés felületen 4K-s opciót is megadni, mint ahogy most a könyvek, blu-rayek és dvd-k között lehet keresni.

Csak egy ötlet...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 22., kedd 16:23
Nagyon köszi, hogy jelezted! Javítottuk.
0
2016. november 22., kedd 12:10
Valami miatt, ha A látogatás dvd adatlapjáról a rendező nevére (M. Night Shyamalan) kattintok, akkor nem hozza fel a korábbi filmjeit. Viszont, ha a korábbi filmjeit nézem (a Jeleket próbáltam) és onnan kattintok a nevére, akkor nem hozza fel A látogatást a listában. Jó lenne egyesíteni, köszi.
0
2016. október 26., szerda 23:35
Kedves Xpress!

Javasolhatnám, hogy a hozzászólásnál belinkelt képek megkapják a következő CSS kódot?

.forumtartalom img {
    max-width: 800px;
}

Így nem lógnának ki, ha véletlenül 1200 px szélesek... Vagy rögzítésnél is szólhatna a rendszer, ha a kép nagyobb. Csak egy ötlet. :)

Zoli
0