Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2011. május 7., szombat 10:19
Szólok a kollégáknak, hogy a szerintünk nem hibás kiadványokat is cseréljék ki neked. Természetesen megértjük, ha ezentúl nem vásárolsz nálunk.
Azt tudni kell, hogy a probléma nélkül lejátszható, ujjlenyomatos, vagy hajszálkarcos kiadványokat egyik-másik kiadó nem tekinti hibás terméknek, így ezek a kiadványok a mi bukóink. A DVD-k mai árrései mellett előfordulhat, hogy egy ilyen nálunk landoló, eladhatatlan, visszacserélhetetlen "hibás" kiadvány árát 8-10 másik eladásával tudjuk csak kompenzálni, ha nem egy eleve teljes árból bukóra leárazott termék volt (ilyen a jelenleg eladott kiadványok kb. fele).
Ez persze nem a ti problémátok, így kérlek, hogy hozd vissza az említett problémás lemezeket, cseréljük.
0
2011. május 7., szombat 2:28
Hát igen, már én sem Xpress-nél reklamálok, ha valamely termékkel probléma van, megoldom a cseréjüket máshogy...
0
2011. május 7., szombat 2:27
Leesett már az elején, hogy nem gondoltad komolyan. :D
0
2011. május 7., szombat 1:06
Remélem, észrevetted, hogy csak hülyéskedtem!
0
2011. május 7., szombat 0:39
Voltam ma a csomagomért: ilyenkor szoktam visszavinni az előzőben talált karcos korongokat, hogy ne kelljen plusz költségekbe vernie magát senkinek. Sajnos négy karcos lemez volt az előző pakkban - pontosabban kettőben, mert nem egyszerre állíttattam össze őket; 22 db kiadás volt egyébként. Ebből kettőre azt mondta az egyik kedves ott tartózkodó hölgy, hogy az nem vészes, nem lát rajta semmit, meg különben is, ha lejátszható, akkor nem cseréli. Ugyan eszembe jutott creeper, meg az új termékekről nem egyszer előadott "alapkövetelmények", de az Xpress-nél nem fogok "balhézni": ha ez itt probléma, akkor hagyjuk az egészet. És az igaz, hogy régebben többet vásároltam itt, de ilyen feltételekkel sajnos a továbbiakban nem igazán tudok, hiszen offline máshogy működnek ezek a dolgok, ugye. Meg kétszer azért mégse vegyek már meg egy terméket, hogy másodjára talán majd jó lesz... Úgyhogy egy ügyes lendülettel törlöm a félretett termékeket és alkalmazkodom a kialakult / kialakított helyzethez.
0
2011. május 4., szerda 16:11
Anno a megboldogult Netpiacnál volt ilyen lehetőség :)
0
2011. május 4., szerda 16:06
Ez valóban jó lenne..
0
2011. május 4., szerda 16:03
Júj de jól mondjátok a de jó is lenne ha itt is tudnék fizetni átutalással :)
0
2011. május 4., szerda 15:52
Igen, kifizettem. De azóta már megoldódott a "probléma"...
0
2011. május 3., kedd 22:59
Tudom, visszatérő mániám, de én még mindig örülnék annak, ha a jelszó módosítható lenne.
0
2011. május 3., kedd 20:53
Kifizetted? :)
0
2011. május 3., kedd 17:32
T. Xpress!

Az imént voltam a csomagomért nálatok, de a "kereskedős" topikokhoz nem jött vissza a hozzáférésem. Köszi!
0
2011. május 3., kedd 16:33
A te dvd gyűjteményed topic 30655-öst is ki kéne moderálni!!!!!!!
0
2011. május 3., kedd 16:32
bizony, nagyon jó lenne egy bankkártyás fizetési lehetőség!!!
0
2011. május 3., kedd 16:18
A bankkártyás/PayPalos fizetésre sokkal, de sokkal nagyobb szükség lenne, mint erre...
0
2011. május 3., kedd 15:41
Jó lenne ha 2 topicba moderálnátok végre a Star Wars-os emberkét és ki is kéne már tiltani végre!!!!!
0
2011. május 3., kedd 13:44
Tavaly év végén már én is rákérdeztem itt erre, akkor nem volt válasz. Hátha most lesz...
0
2011. május 3., kedd 13:24
Ezt én is szeretem.:)
Megyek le a vonathoz vagy melóba és közben szoktam felvenni a csomagot.Eddig semmi probléma nem volt vele.
0
2011. május 3., kedd 13:22
Valami hasonló jó lenne, ha itt is lenne:

http://cdgalaxis.hu/pickpackpont
0
2011. április 30., szombat 0:24
Igen,miután leírtam,már nekem is beugrott. :)
0
2011. április 29., péntek 23:08

a magyar segítséggel az is megoldható :)
0
2011. április 29., péntek 22:33
Ez már nagyon OFF, de mert nem értem, és én szeretem érteni a dolgokat, megkérdezem:

Miért probléma számodra olyan dolog, amit te kérsz számon? Pont azt tette ugyanis az Xpress, amit te mondasz. Nyitott egy topikot, látta, hogy az nem jó, és bekorlátozta, azokra, akik csak nagyon keveset vásárolnak... most, merthogy árut venni, bért fizetni csak abból a pénzből tud, amit most a boltjában hagynak. Az eddigi vásárlásaidat már honorálták, éppen te említetted az örökös tagságodat meg a 3%-odat, amit azóta nem is kaphat meg SENKI, mert annál is látták, hogy nem jó.

Ha neked ebből mégis az jön le, hogy az Xpress is beléd rúg egyet, amikor "nem megy annyira a szekér", persze szíved joga.
0
2011. április 29., péntek 22:30
Ott a pont nálad, teljes mértékben egyetértek veled!
0
2011. április 29., péntek 22:09
1. Nem ők nyitották, hanem megtűrték.
2. Nem ő nyitotta, látta, hogy neki nem jó, de a vásárlóinak jó, ezért nem zárta be. Viszont a piac egyre kisebb, az eladók egyre szemtelenebbek lettek, ezért korlátoz, és még mindig nem zárja be, mert ... Ki-ki helyettesítse be a pontokat a neki tetsző melléknévvel: balek, balfasz, hülye, toleráns, jófej. Amit szerintem nem lehetne a pontokra írni, az az, hogy szánalmas és gusztustalan, de ez egyéni vélemény.
3. Mi a nagyon keveset vásárlás objektív mércéje? Hol lehet meghúzni szerinted a határt darabszámban, összegben és milyen időintervallumon belül? OK, hogy te évekig vásároltál, de saját állításod szerint majdnem egy éve semmit. Ez az én fogalmaim szerint kevés az elmúlt egy évre vetítve. Vagy szerinted normális lenne, hogy valakit örökké megillessenek jogok egy évekkel ezelőtt teljesített normáért? Neked fizetnek a mai napig a tavaly júniusi munkádért, vagy azért már tavaly júliusban megkaptad a pénzed?
4. Szerintem most is jó az xpressnek, ha valaki itt költi a pénzét, az viszont nem jó az axpressnek, ha valakik a hátán kapaszkodva kötnek üzleteket és abból neki egy fillér nem csurran-cseppen.
5. Igen, most, hogy nem megy annyira a szekér, letilt, jogosan. Ha segítenél tolni a szekerüket (például nem egy éve vettél volna tőlük valamit, hanem két hete), akkor nem tiltott volna le.
6. A szánalmas és gusztustalan szerintem az, amit ti csináltok (hőzöngtök egy nem létező jogotok elvétele miatt, amit nem is érdemeltek ki).
7. Nem vagyok örökös tag és én sem tudok havonta vásárolni, most éppen nincs is hozzászólási lehetőségem az eladó topichoz. De nem is kell. Jövő héten jön egy csomagom, aztán akár nézhetném is, de se eladni nem akarok, se venni használt filmeket.
Azért csak sértődj meg nyugodtan az xpressre, hogy mekkora patkányságot tett veled, majd ülj le, gondold át és nyugodtan hülyézd le magad, amikor senki nem látja.
0
2011. április 29., péntek 21:52
Miért nyit egy webáruház egy neki kárt okozó topikot?
Ha már megnyitotta és látja, hogy az nem jó, miért nem zárja be?
Ha azokat akarja korlátozni akik nem vásárolnak tőle, csak a fórum miatt járnak ide, akkor miért nem olyanokat tilt ki, akik mondjuk soha, vagy csak nagyon keveset vásárolnak tőle?
Akkor jók voltunk az xpressnek, amikor évekig rengeteg pénzt hagytunk itt? (és nem használtan vagy máshonnan szereztünk be lemezeket)
Most, hogy nem megy annyira a szekér, most letilt?
Szánalmas és gusztustalan üzleti húzás minden szempontból.
Killr koma, te csak nyaljál szépen tovább, hátha meglesz a gyémánt tagságod és az örökös topiklátogatási lehetőséged.

0